Duitsland: Ja, “asielzoekers” krijgen inderdaad een gratis gebitssanering

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Ieder mens ter wereld die in Duitsland asiel aanvraagt, heeft recht op een volledige sanering van zijn gebit – op kosten van de Duitse belastingbetaler. Dat wordt bevestigd in een informatieve circulaire van de Duitse artsenkamer.

Tandartsen houden voor de behandeling van “asielzoekers” rekening met miljardenkosten voor de belastingbetaler.

Bij een “groot deel” van de “asielzoekers” zou behoefte bestaan “aan een omvangrijke tandgeneeskundige behandeling of sanering van het gebit. Daaraan zijn dienovereenkomstige kosten verbonden”, zei directeur Knuth Wolf tegenover de “Stuttgarter Nachrichten”.

Terwijl Duitsers en legale immigranten een eigen bijdrage van meerdere duizenden euro´s moeten betalen, krijgen illegaal binnengekomen “asielzoekers” een 100% gratis behandeling. Een complete behandeling voor “asielzoekers” kost de Duitse belastingbetaler ongeveer € 10.000,- Volgens een document van de Duitse artsenkamer wordt de rekening voldaan door de verantwoordelijke gemeentelijke sociale dienst.

Bovendien hebben “asielzoekers” recht op een door de belastingdienst betaalde tolk voor een persoonlijk gesprek met de tandarts.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsland: Ja, “asielzoekers” krijgen inderdaad een gratis gebitssanering

 1. Dat soort lokkertjes, heeft bijvoorbeeld dat bootvluchtelingen-drenkelingetje en bijna zijn hele familie het leven gekost.. (De vader net níet; kon die zijn gebit nog laten doen.)

  Like

 2. Duitsland is volslagen krankzinnig, maar het ergste is nog dat de bevolking dit allemaal maar pikt.
  Men zegt wel, de kruik gaat te water tot hij barst. Maar wanneer gebeurt dat ?

  Like

 3. anna zegt:

  volgens mijn dochter (tandarts) is de eerste vraag of ze gouden tanden kunnen krijgen, dat vinden ze nl. mooi, ook de gemeentelijk sociale diensten spelen dit spelletje mee …

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Misschien helpt het om eens te benoemen wie er dan profiterenvan/en wie er verliezen bij/ het binnenhalen van dit tuig.

  In dit geval: tandartsen en mondhygiënisten, werknemers bij ziektekostenverzekeraars en bij sociale diensten, advocaten vreemdelingenrecht en hun ondersteunende personeel. Medewerkers (van hoog tot laag) van de grensbewaking en de IND. Kortom. Een hele bende opvreters die er niet zouden zijn als we dit soort parasieten niet meer binnen halen. Over de politici zullen we het maar niet hebben. Alle rooie ratten- van de VVD tot aan de SP profiteren van de binnenkomst van dit tuig.

  Wie verliezen e?r: De hele samenleving want: later met pensioen en meer criminaliteit en minder banen, uitkeringen en medische zorg voor de autochtone al aanwezige bevolking.

  Het lijkt me duidelijk dat de eerste groep- de parasieten- moet leren om op eigen benen te gaan staan. Leren… Goedschiks. Maar het mag heel wel ook kwaadschiks…

  Like

 5. Gilaforte zegt:

  ik ga morgen ook asiel aanvragen da drüben, heb problemen in NL en trek het niet langer. Maar wil geen afluisterapparatuur in mijn gebit getransplanteerd hebben, nee dat weiger ik wel ook niet voor 10.000 euro.

  Like

 6. Jan zegt:

  Nou lees ik altijd dat gemekker van de Nederlanders maar waarom springen jullie dan niet op de barricaden als je leest dat de Nederlandse pensioengelden à 1400 miljard aan Europa worden weggeschonken????
  Een hoop gelul en nooit iets doen, dat zijn de Nederlanders, kijk wat er nu in Frankrijk gebeurd, meer dan 1 miljoen mensen die demonsteren al meerdere maanden tegen een nieuwe arbeidswet.
  Daar moet je in Nederland om komen dan krijg je ingehuurde betaalde demonstranten die carnaval vieren op het Malieveld.
  Dus steek eerst maar de hand in eigen boezem.

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  De Europese burger wordt door Merkel en de EUSSR geschoffeerd.
  Onze kinderen hebben geen woonruimte en moeten bovendien ALLES zelf betalen en we halen GVD een stel achterlijke kanslozen met een waardeloze mentaliteit hierheen die alles gratis krijgen. Het moet stoppen. Weg met Merkel, Juncker, en de rest van de EUSSR kliek.
  Stop de EU waanzin!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s