Geweldige nieuwe wet in Rusland: Probeer je een vrouw te verkrachten, dan mag ze je straffeloos afmaken

Screenshot_43
(Door: “Bolo”)

Ja lieve dames, dat is pas goed nieuws voor alle vrouwen in Rusland. Van nu af aan mogen ze hun verkrachter doden uit zelfverdediging! Dit betekent dat vrouwen niet langer voorzichtig moeten zeggen dat ze het niet zo leuk vinden om aangerand te worden, maar dat ze puur uit zelfverdediging zelf het probleem mogen opruimen.

Een paar weken geleden heeft Poetin aangekondigd de oorlog tegen verkrachters en pedofielen aan te gaan. Hij zei dat deze criminelen zelf verantwoordelijk zijn voor hun daden en dat het een schande voor de Russische justitie is dat ze dit probleem niet beter heeft aangepakt. Vrouwen moeten overal en altijd veilig zijn. Dit is de belangrijkste reden waarom hij deze wetgeving heeft voorgesteld en een paar weken later werd deze wet aangenomen!

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, gezond realisme, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

32 reacties op Geweldige nieuwe wet in Rusland: Probeer je een vrouw te verkrachten, dan mag ze je straffeloos afmaken

 1. delamontagne zegt:

  Was het niet vorig jaar dat een “groepje” zielige-zoekers uit “Wildistan” een aantal vrouwen in Murmansk, Russia lastig viel, c.q. wilde verkrachten.
  Ze dachten dat hun verderfelijke gewoonten ook in Russia toegepast mochten worden.
  Daar hadden ze niet van terug.
  De Russen [ m], sloegen er gelijk op los. Er werden arrestaties verricht, de toe-getakelden wet-teverstaan.

  Russen zijn misschien wel gastvrij, maar laten niet met zich spotten……….

  Like

 2. Daar kunnen ze in Europa nog wat van leren!

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Mooi zo. Geen woorden, maar daden. Dat is Poetin ten voeten uit.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Fantastisch!

  Like

 5. Thom zegt:

  Dat is meestal gewoon theorie. Je moet een lichamelijk heel sterke vrouw zijn wil je het in een gevecht van een normale man winnen. Het is theoretisch leuk, maar in de praktijk zal bijna elke vrouw het tegen een crimineel afleggen. Het is meer symbolisch van aard dan dat het praktisch nut heeft. Bij verzet of vrees voor ontdekking vluchten ze of maken je af.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Thom
   Wanneer Natasha een uitklapbaar scheermes of een stiletto bij zich heeft denk ik dat het er slecht uitziet voor Mohammed. Russen zijn niet opgegroeid in een land waar links pacifisme en lafbekkerij tot wet is verheven en weerbaarheid als iets strafbaars, laags en smerigs wordt voorgesteld.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Je heb zeker nog nooit kennis gemaakt met mijn gruwelijke Bertha !

   Like

 6. Marc zegt:

  Tja, de kans is natuurlijk aanwezig dat een vrouw een man vermoord met aanranding als excuus. We zullen dan nooit weten of dat wel of niet waar is.

  Aan de andere kant: veel van mijn sexe-genoten hebben nu eenmaal de onhebbelijke neiging inderdaad de piemel niet in de broek te kunnen houden als er geen vraag is naar dit aanbod. Dat is vervelend voor mij en al die andere mannen die zich wel aan de regels houden. Maar ja, feit is nu eenmaal dat mannen in dit opzicht eerder hun zelfbeheersing kunnen verliezen en daarbij lichamelijk sterker zijn dan vrouwen (of kinderen), met welke kracht zij hun ‘zin’ kunnen afdwingen.

  Foremost: ook ik heb een (ex-) vrouw, dochter, zuster, moeder, tante, binnen niet al te lange tijd schoon-dochter en ./ of kleinkinderen.; Ik zou toch echt niet willen dat hen iets overkwam.

  Dus ja, die Russische wet is zo gek nog niet!

  Like

 7. Ja, het hééft zeker iets, dat is zo. Maar nu moet me toch iets van het hart: Meteen, dat ik dit las, dacht ik: “Goeie God, wat ben ík blij, dat één of twee zekere figúren, met in hun kielzog een paar andere, hier niet meer reageren!”
  Want die waren gegarandeerd weer begonnen, Rusland tot in de hoogste regionen op te hemelen en tegelijkertijd het hele westen, Nederland voorop, tot diep in de grond af te branden, met de hele westerse bevolking erbij, en dat op de gemeenste, meest aanmatigende, beledigende onuitstaanbare manier, met 1000 sneren aan het adres van alle Nederlandse reaguurders hier, “waarom we daar niet meer aan deden.” En: “Wácht maar….blablabla…..”
  Men ziet, dat is toch alweer een tijdje geleden, maar ik zit nog steeds met de na-weeën ervan en ik kan zelfs beweren, dat zeker 90% van mijn Rusland-afkeer waarschijnlijk door dát soort figuren is veroorzaakt. Vandaar ook, dat ik nog steeds niet kan juichen om iets goeds van Rusland: Ik denk dan meteen: Dadelijk begínt het weer. Noem het een trauma.
  Terwijl ik nog steeds op het standpunt sta: Nederland is niet perfect, maar het is óns land: We moeten het zien te genézen, in plaats van het af te branden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 9 juli 2016 om 08:04

   Lieve Theresa, ik zou dit land pas als ‘ons’ of ‘mijn’ land betitelen als dat ‘koningshuis’ en de dictators die ons financieel compleet uitbenen, verdwenen zouden zijn.
   Een land is pas ‘mijn’ land als ik er vol vreugde en rust, met een veilig gevoel en zonder angst voor de toekomst in kan leven…

   Like

   • Mèt al die klootzakken en nog duizend ongemakken erbij is het nóg mijn land, Tistochwat:
    Een zwaar spastisch kind in een rolstoel, dat amper kan praten, blijft ook nog jouw kind; daar zorg je voor, je houdt ervan en je probeert het nog een deel van leven te geven. En uitschelden of afkammen laat je het niet, zie het maar zó.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Is dat nu symptomatisch dat frustratie opspelen op de zaterdag ?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ joopklepzeiker 9 juli 2016 om 14:44

    Nee hoor Joop; het kan iedere dag, dus niet zo klepzeiken hè?

    Like

   • Harry zegt:

    Ja Joop , wij hebben ons eigen boze oog !

    Like

   • Wat kan het je schelen, Joop? Is het JOUW frustratie of is het MIJN frustratie?
    Elke keer als hier Rusland ter sprake komt, spelen die twee weer op, wat mij betreft, dat geef ik eerlijk toe.
    Jungleelephant -die hier trouwens niet meer schijnt te reageren, vroeg me ooit: Waar komt die Ruslandhaat bij jou vandaan? Nou, grotendeels daarvandaan, dus.
    Laat me dus maar liever: Opkroppen is óók niet zo gezond.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Het kan mij schelen dat er een correcte beeldvorming gevormd wordt, en niet eentje gebaseerd op frustraties .

    Maar je hebt gelijk een uitlaatklep is gezond, maar daarom moet ik je zo nu en dan er even op wijzen dat argumenteren op basis van frustraties niet er productief is .

    Beschouw het maar als een schouder waar je op mag uithuilen, een schouder sterk van empathy !

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja Theresa. Dàt waren nog eens tijden…!

   Like

   • Harry zegt:

    Theresa ,
    “jungleelephant” heeft digitale problemen , ze kan niet meer op de site komen .
    Verder is er niks aan de hand .
    Ouwe rot computer of zo .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Harry
    Dat is toch zo opgelost, oud zegt niets , wat doet het niet ?
    Misschien kan ik vanaf hier wat helpen .
    Ben je enigszins op de hoogte van computers of elektronica in het algemeen ?
    Start de PC wel op, hoor je een BIOS piep , ?
    Het eerst wat vaak kapot gaat bij ouder PC,s is de voeding ( power supply ) die kan je overal oprapen voor bijna niks, je hebt voor een oudje niet veel bijzonders nodig.
    Kan je zelfs bij de vuilnisbak vinden .

    Like

 8. hendrikush zegt:

  In Pakistan zijn er vrouwen die zoutzuur naar mannen gooien als vergelding voor ongewenste aanvallen. Hellend vlak, maar toch.

  Like

 9. Dat is nou precies het gevoel dat we hier missen. Dat zal Mark wel onfatsoenlijk en barbaars vinden.

  Like

  • Marc zegt:

   Als zodanig is dat inderdaad onfatsoenlijk. Maar in geval van het ontbreken van ook maar de minste wet die vrouwen beschermt, heb ik er wel enig begrip voor.

   Vergis je niet, in dit soort zaken sta ik aan de kant van de vrouwen. In eerste instantie uit principe, maar voor toch omdat vrouwen voor 50% deel uitmaken van mijn persoonlijke en privé omgeving, mijn familie, collega’s en collega’s dus.

   In kort: het belang van vrouwen is in dit soort zaken mijn eigen privé belang!

   Like

 10. elisah zegt:

  Prima, wat mij betreft is dat altijd al zo geweest, fijn dat het nu ook ergens in een wet staat.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Op zich een goed initiatief.

  Nu nog een wet die ouders toestaat om de verkrachter/moordenaar van hun kind in handen te krijgen om met zo’n smeerlap te kunnen doen wat ze willen. Ik denk bijv. aan opsluiten in een kelder en een tijdje martelen en uithongeren tot hij de pijp uitgaat. Dat is zeer therapeutisch voor de nabestaanden en helpt veel beter om het trauma te verwerken dan het gelul en de gifpillen van een psychiater.

  Ik blijf het tóch misselijkmakend vinden dat Poetin gezellig een biertje drinkt met meneer ‘onze majes’.

  Ik aanbid geen enkel staatshoofd; ook Poetin niet. Vooral niet als ze konkelen met dat ‘koningshuis’ hier. Voor Geert Wilders ligt de zaak anders; hij móét wel doen alsof hij die gasten duldt, maar het liefst zou hij ze zien vertrekken. Dat kan hij helaas nooit toegeven, omdat hij anders helemáál gedemoniseerd zal worden door de ‘oranje-aflikkers’.

  Ik zag gisteren bij toeval een fotootje van die Amalia op krukken liep vanwege haar gebroken poot en Máxima stond er ook bij met haar hersenschudding. Ik moest weer denken aan de meest ziekmakende opmerking over dat ‘koningshuis’ die ik ooit ergens op internet had gelezen:

  “Er blijft die familie ook niets bespaard” (!!!!!)

  Nou, nou, wat hébben ze het toch zwaar, met hun privé afdeling in het ‘bonobo’ ziekenhuis in Den Haag en met dat leger personeel dat hun al het werk uit handen neemt en ALLES voor die lui regelt!
  Als WIJ zwaar in de shit zitten en hierdoor depressief waardoor er niets uit onze handen kan komen, kunnen we in een vervuild huis gaan zitten. Niemand die ons dan in alles bijstaat.

  Sorry, ik dwaal weer af…

  Like

 12. Ydze zegt:

  Eindelijk goed nieuws uit Rusland. Blijf met je handen van vrouwen af. Dit zou wereldwijd moeten mogen ook in Nederland. Snel beslissen nu het kabinet met zomerreces is.

  Like

  • Harry zegt:

   Ja , maar tóch …………..
   Ik heb een werkster met een heerlijke kont , mag ik daar ook niet meer zachtjes op slaan dan ?
   Ik ben één van degenen die dit land opgebouwd hebben , ik mag toch wel wat ?
   Het is toch al zo zuur om ouder te zijn .
   En ik heb in mijn bestaan al hordes vrouwen gevoederd .
   Een beetje clementie …………?

   Like

 13. Bas zegt:

  Quote: Vrouwen moeten overal en altijd veilig zijn.
  Mee eens !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En hoe zit ’t met ons mannen…!
   Wie beschermt ons…?

   Like

   • Harry zegt:

    Wij zijn vogelvrij , Paul .

    De moslims moeten ons hebben .
    De belastingdienst ook .
    De politie , wegens voortdurend twee beetjes te hard rijden .
    De hondepoepambtenaar idem .
    De burgemeester heeft de pest aan me .
    Die refo-bende in mijn buurt kan me wel schieten .
    De socialisten kunnen mijn bloed wel zuipen .
    De voormalige schoonmoeders zijn ook nog pissig .

    Ben iedere keer weer blij als ik de hond uitgelaten heb , dat ik dan weer heelhuids thuis gekomen ben .
    Draai ik gauw de deur weer achter mijn kont op slot .
    Het voelt als een home-run maken .
    Nee , we zijn niet te benijden .

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s