Kamervragen PVV over op het matje roepen van kritische ambassadeur

Screenshot_26

Martin Bosma (PVV)

(Door: Gyurka Jansen)

Ambassadeur noemde Keniase overheid ‘bodemloze put’

Tweede Kamerlid Martin Bosma stelt naar aanleiding van berichtgeving op ThePostOnline Kamervragen over een “stevig gesprek” dat minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) zou willen met de Nederlandse Ambassadeur in Kenia.

‘Bodemloze put´

De Nederlandse ambassadeur in Kenia, Frans Makken, had de Keniaanse overheid een “bodemloze put” genoemd waar geen geld meer naartoe moet gaan. Diplomaten hebben sinds een aantal jaar meer vrijheid in spreken voor media, maar Ploumen liet wel weten dat de ambassadeur een “stevig gesprek” te wachten stond vanwege zijn kritiek op het Nederlandse beleid

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Kenia, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Ontwikkelingshulp, Overheid, political correctness, PvdA, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Kamervragen PVV over op het matje roepen van kritische ambassadeur

 1. Pieter zegt:

  Jammer dat zo’n gesprek niet openbaar is.
  Hetgeen de ambassadeur zegt over Kenia is natuurlijk op heel Afrika van toepassing en de PvdA wil niet dat naar buiten komt wat al tientallen jaren bekend is onder het Nederlandse volk, daarom moet de ambassadeur zijn muil houden.
  Open en eerlijk naar deze materie van verkwisting kijken is niet besteed aan Ploumen, de linkse ideologie is belangrijker dan de feiten.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De uitspraken van de Nederlandse ambassadeur in Kenia, Frans Makken, passen in in de linkse waandenkbeelden van minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en
  Ontwikkelingssamenwerking) .Link kan het gelijk van anders denkende en de waarheid niet uitstaan en zullen alle middelen gebruiken om het te stoppen !

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  passen in in de = passen niet in de .

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  BREAKING, BREAKING NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5 Police Officers Killed, 6 Wounded by Snipers in Dallas #BlackLivesMatter Protest

  http://www.breitbart.com/texas/2016/07/07/report-cops-shot-dallas-protest/

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Altijd weer de PVV die de juiste vragen stelt! Ontwikkelingshulp in de huidige vorm is weggegooid geld. Het komt in de zakken van corrupte leiders terecht en nooit bij de bevolking. Hoelang moet het Westen nog betalen als boetedoening voor het verleden? Laat die 3wereldlanden zelf wat initiatief ontplooien ipv de hand op te houden. Of geef het geld in de vorm van Marshall-hulp en projecten, maar nooit cash!

  Like

 6. Ontkent ze dan dat het niet zo is. Nederland vult namelijk ook vele bodemloze zakken. Bejaarden rotte weg in verpleeghuizen. ook de vele burgers die onder de armoe grens leven kunnen verrekken. Aan de buitenkant laten zien, tjonge wat een welvaart, door uitzuiging van de bevolking en aan de binnenkant armoe en alles kapot bezuinigd.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Google Announce Support For #BlackLivesMatter: ‘We Need Racial Justice Now’

  http://www.breitbart.com/tech/2016/07/07/google-announce-support-for-black-lives-matter/

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Dallas protest turns violent, 5 officers dead Live updates

  11:14 GMT

  A Facebook community dubbed ‘Black Power Political Organization’ has allegedly claimed responsibility for the attack, according to screen captures posted on Twitter and Facebook. The group’s page on Facebook appears to have been deleted or blocked.

  According to the screen grabs, the group promised to “assassinate” more police officers “in the coming days.”

  There is no official comment on this.

  https://www.rt.com/usa/350069-dallas-police-killed-protest/

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Goedzo Martin.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik begrijp niet waarom Martin Bosma en de PVV zich daar zo druk over maken.

  Die rechtsen zijn ook zo pragmatisch als het om ontwikkelingsgeld gaat.

  Wat maakt het uit waar het geld terecht komt, als links er maar ‘een fijn gevoel in het hoofd’ aan over houdt. Daar draait het toch om.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  [quote] Ploumen liet wel weten dat de ambassadeur een “stevig gesprek” te wachten stond vanwege zijn kritiek op het Nederlandse beleid. [/quote]

  [sarcasme] Nou, ik vind het stoer van Ploumen hoor, om die akelige ambassadeur die zoveel kritiek op haar heeft, eens stevig toe te spreken. Het geeft toch geen pas dat Ploumen ons belastinggeld niet met miljarden tegelijk over de balk mag smijten? Ze doet zó graag goed, de lieverd! Láát haar toch; WIJ leveren wel in. Desnoods trappen we alle bejaarden uit hun verzorgingstehuizen. Ze gaan maar werken voor de kost! De arme negertjes in Afrika, DIE zijn pas zielig! [/sarcasme]

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Net als mevr. Ploemen vinden de mannen in dat soort landen eindeloos praten,praten veel belangrijker dan……………..handelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s