Zweden: Oud genoeg om te verkrachten, maar te jong om uitgezet te worden

Screenshot_37

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

Dit artikel is afkomstig van het Zweedse blog “Fria Tider”. Daarbij gaat het om een zaak van seksuele intimidatie, waarbij de dader er bijna weer zonder straf van afgekomen is. In dit geval gaat het om de verkrachting van een Zweedse door een “vluchteling” uit Eritrea. De verkrachter kan echter niet uitgezet worden als hij een minimale straf heeft uitgezeten, omdat dit zijn rechten zou schenden en hij bovendien pas 19 jaar oud zou zijn. Waanzin in het multicultiland Zweden. Hier het artikel:

journalistenwatch

Een 19/jarige man uit Eritrea heeft in het toilet van een restaurant in de stad Sundsvall een Zweedse verkracht. Nu werd de Afrikaan tot een gevangenisstraf van één jaar en vier maanden veroordeeld. Hij mag echter in Zweden blijven, omdat de Zweedse immigratieautoriteit (“Migrationsverket”) niet gelooft dat hij, als “vluchteling”, naar zijn vaderland uitgezet zou moeten worden.

De verkrachting vond in een toilet in de buurt van het Allstar restaurant in Sundsvall in april van dit jaar plaats. De Eritreeër hield zijn slachtoffer vast en penetreerde het met zijn vingers en geslachtsdeel.

Toen een beveiligingsman “kreten” hoorde en de woorden “Nee, stop”, die uit het toilet kwamen, ging hij er naartoe. Het lukte hem de Afrikaan eruit te gooien, terwijl de huilende vrouw halfnaakt op de wc zat. De 19-jarige gaf de bewaker met zijn elleboog een stoot in zijn gezicht, zodat deze bloedde.

De districtsrechtbank in Sundsvall veroordeelde de 19-jarige wegens verkrachting en verzet tegen zijn arrestatie. Op grond van zijn leeftijd kreeg hij echter maar een zeer geringe straf.

“Bij het vonnis zou rekening gehouden moeten worden met de leeftijd van N.N. De duur van de gevangenisstraf zou de leeftijd moeten weerspiegelen en werd vastgesteld op een jaar en vier maanden”, luidt het vonnis.

De officier van justitie wilde dat de Eritreeër naar Afrika gedeporteerd zou worden nadat hij zijn gevangenisstraf had uitgezeten. Maar de districtsrechtbank ging hiermee niet akkoord en stelde vast dat de 19-jarige op 4 maart 2015 een onbeperkte verblijfsvergunning van “Migrationsverket” gekregen zou hebben en dat “er een algemeen verbod bestaat om een persoon met geweld naar Eritrea te deporteren.”

“Als men dit alles in beschouwing neemt, dan gaat de rechtbank er van uit dat N.N. niet gedeporteerd zou moeten worden. Daarom wordt de eis van de officier van justitie afgewezen”, aldus de motivering van het vonnis.

Screenshot_35

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweden: Oud genoeg om te verkrachten, maar te jong om uitgezet te worden

 1. Laat maar weer: Zweden staat toch niet aan de kant van het slachtoffer, omdat dat een autochtoon is en de autochtonen zijn immers de schuld van alles, zelfs van hun eigen verkrachting……..
  Zweden zou een buitengewoon geschikt land zijn voor zo’n “elitaire school,” zoals die Amerikaanse, die in één van de vorige topics werd besproken….Of misschien is een dergelijke school daar al weln schering en inslag: Daar zou ik ook al niet meer van opkijken.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ogen uitsteken zodat hij nooit meer opgewonden raakt, castreren en met een zwemband om in zee flikkeren. Kan hij op gevoel naar huis zwemmen. Verder geen energie in steken.

  Like

 3. Zweden is een eng Primatenland geworden! En levensgevaarlijk voor vrouwen!

  Like

 4. elisah zegt:

  Alleen de dader blijkt rechten te hebben en dan is er ook nog een verbod om hem met geweld te deporteren. Dat er een verbod op gewelddadige verkrachting en mishandeling is, interesseerde dat wilde beest helemaal niks. Trouwens, als ik familie van het slachtoffer was zou ik wel weten wat er met die verkrachter moet gebeuren en zou hij wensen dat hij wel met geweld gedeporteerd was.

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Ik zou wel zorgen dat ie op geheel illegale wijze in die gevangenis meermalen zou worden genomen door deze of gene potige medegevangene en dat ie per ongeluk z’n lul tussen de deur geklemd kreeg en zomaar gecastreerd werd. Daarna zou ik hem laten deporteren met een slangetje in zijn pielemans, terug naar de rimboe.

  Like

 6. Zijn er nog mannen in Zweden ? Lijkt wel of die kerels daar geen eergevoel meer hebben.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Marian,
   Zweden is een over ge-emancipeerd land en de vrouwen daar willen niet geholpen worden door blankle racisten, dussssss gaat dit net zolang door tot iedere blanke vrouw bezwangerd is door een fucking smerige gore geile booslim rat!!!
   Heeft dus niets met de Zweedse kerels daar te maken!!!! Heel Zweden is compleet geschift en als we niet oppassen gaat dat hier ook steeds sneller gebeuren.
   Daarnaast wordt al die smerige ratten de hand boven het hoofd gehouden door de roverheid en dat is een bewuste keuze, opgelegd door de Brusselse cabal.
   Als je als individu een smerige booslim rat afmaakt ga je voor 21 jaar de bak in!!

   Like

 7. Mirjam zegt:

  Dat heb ik me toch al afgevraagd. Er komen zoveel verkrachtingen voor in Zweden, dat er ongetwijfeld dus ook genoeg geboortes moeten plaatsvinden onder de Zweedse vrouwen, van allochtonen kinderen. De nieuwgeborenen kunnen er op zich niets aan doen, maar Zweden is echt verloren…De nieuwe burgers ‘vermeerderen’ zich door deze verkrachtingen razendsnel, los van de kinderen die ze nog verder verwekken bij hun ‘vrouwen’.
  Als ik artikelen lees met Zweden als onderwerp, dan dringt zich steeds hetzelfde beeld aan me op. Die van die hysterische, dikke, jonge vrouw, die er idioot stond te schreeuwen tegen racisme.
  Waardoor heeft het zo kunnen komen? Een heel land onder de invloed van gekte en domheid! Dat kan toch niet een normaal iets zijn?

  Zweden was altijd een prachtig land, en liep vooruit in ontwikkeling en zorg in vele dingen. Het lijkt wel alsof ze compleet hun verstand verloren hebben. Het zou goed zijn als rechts aan de macht kwam. al was het maar voor even. Zodat de dingen omgedraaid konden worden en het ‘schorem’ dat nu zo’n misbruik maakt van hun ‘vluchtelingen’ status eruit gezet kunnen worden en de linkse idiotenkliek aangeklaagd kan worden voor landsverraad. Ik heb gehoord dat Zweden haar grenzen ook gaat sluiten? Weer zoiets; ze sluiten de grenzen, maar gaan door met hun achterlijk, zelfdestructieve beleid. Alsof ze een cocon willen bouwen met hun huidige ‘burgers’ en daarin afgeschermd, van de rest van de wereld, willen leven. Of dat de moslims, die er nu zijn, voldoende zijn om een nieuw Ottomaans rijk te stichten, waarin de moslim veroveringsinvasie over Europa, uiteindelijk via het eerste land zal plaatsvinden, waarin het al volledig is gelukt. Er is één land waar de moslims toch niet zo blij mee zijn. En dat is Rusland. Al in vroegere tijden heeft Rusland gezegevierd over het Midden-Oosten. En dat kan wéér gebeuren. Dus Zweden zou erop voorbereid moeten zijn dat bij een nieuwe aanvang van het Ottomaanse rijk, Rusland dit niet zal tolereren. Lees maar een gedeelte van de geschiedenis:

  De Russisch-Turkse oorlog van 1768-1774 eindigde in een catastrofe voor het Ottomaanse rijk. Het verdrag van Küçük Kaynarca wordt gezien als een beslissend keerpunt in de geschiedenis van het rijk. De Krim werd onafhankelijk en in 1783 door Rusland geannexeerd. Kabardië, Kertsj, Azov en Perekop werden eveneens geannexeerd. Russische koopvaardijschepen kregen vrije doorvaart in de Zwarte Zee, de Bosporus en de Dardanellen. Rusland kreeg verder een vaag omschreven status als “Beschermer van de Orthodoxie”, dat wil zeggen dat het bescherming mocht bieden aan de orthodoxe christenen die in het Ottomaanse Rijk woonden.

  De daarop volgende Russisch-Turkse Oorlog van 1787-1792 liep voor het Ottomaanse rijk eveneens op een mislukking uit. In het verdrag van Jassy moest Jedisan aan Rusland worden overgedragen waardoor de rivier de Dnjestr de Russisch-Ottomaanse grens werd in Europa.

  Gezien deze geschiedenis, is het misschien zelfs begrijpelijk waarom de Navo zich posteert in diverse landen tegen de ‘vijand’ Rusland. In de voorspellingen wordt al gesproken over de veroveringen en massa-immigratie van moslims van en naar Europa. En als er tegenstand hiertegen komt, doordat de burgers van Europa dit niet meer pikken en dat de grote ‘veroveraar/vijand’ Rusland dit tegen zou kunnen houden, dan moet Rusland tegengehouden worden…
  Het is nergens voor nodig dat de Navo zich zo posteert, anders dan uit misleiding en strategie, om de mensen een verkeerd beeld te schetsen en als afleidingsmanoeuvre de ‘echte’ vijande: Merkels politiek van volksverhuizing.

  Like

  • elisah zegt:

   Er zullen niet veel geboortes zijn door die verkrachtingen, in Zweden zijn ze al heel vroeg seksueel actief en daarom waarschijnlijk ook al heel vroeg massaal aan de pil.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Misschien laten ze de pil, door hun eindeloze zombie visie, voor wat het is, Elisah, en denken ze dat hun land er alleen maar op vooruit kan gaan met multiculti- baby’s.

    Like

 8. hendrikush zegt:

  Gendervrije toiletten moeten wereldwijd worden ingevoerd. Dan kun je de kat op het spek binden.
  Bij mij thuis zijn alle (eenpersoons-) toiletten genderneutraal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s