Aan de Nederlandse overheid: Wij klagen u aan!

Screenshot_58

Wij klagen u aan namens onszelf, onze kinderen en kleinkinderen. Wij klagen u aan namens het Nederlandse volk. Wij klagen u aan vanwege uw structurele en groteske verspreiding van leugens. Leugens over een aantrekkende economie, leugens over het afnemen van werkeloosheid, leugens over ‘vluchtelingen’ die geen vluchteling maar dieven zijn. Wij klagen u aan wegens het op grove schaal falsificeren van feiten.

Wij klagen u aan voor het verraad van ons land aan de Europese Unie. Voor het verraad van de Nederlandse cultuur, democratie en het secularisme, aan gewelddadige, moordzuchtige religies uit den vreemde. Voor het verraad aan de Nederlandse ouderen, gehandicapten, chronisch zieken en langdurig werkelozen.

Wij klagen u aan om de herintroductie van feitelijke dwangarbeid, mogelijk gemaakt met uw ‘participatiewet’, een begrip dat wij sinds de bezetting door nazi-Duitsland niet meer in ons land hebben gekend.

Lees verder>>>
(h/t “Linsky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan de Nederlandse overheid: Wij klagen u aan!

 1. koddebeier zegt:

  Het linkse en ‘liberale’ rapalje wat zich volksvertegenwoordigers durven te noemen hoort aan de galg !!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  h/t Linksky? Ik dacht dat die overgegaan was naar de vijand. 😉

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Goed stuk. Maar het eindigt wel erg salafistisch, dus niet mijn ding.

  Like

 4. Het wordt hoog tijd dat de regering oprot.

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Als aanvulling op die aanklacht zou ik zeggen: Conform het gestelde in het Handvest van de VN heeft u overdracht gedaan van onze zelfbeschikkingsbevoegheid en andere zaken zonder dat u daar mandaat van ons – het volk – heeft gekregen. Overdracht van macht en elke vorm of onderdeel van soevereiniteit aan een ander land of organisatie – zoals de EU – is Grondwettelijk verboden. Daar heeft u en de koning een eed op gedaan en o.a. gezegd dat u onze soevereiniteit, grondwet en zelfstandigheid als land zou verdedigen met alle mogelijke middelen. Derhalve bent u in overtreding en heeft u uw eed gebroken en zelfs meineed gepleegd omdat u bewust en met volle verstand van zaken onze belangen als Nederlandse volk hebt gebroken. Daarmee bent u strafrechtelijk in gebreke en dient onmiddellijk af te treden en dient ook de Koning die zijn taak ook heeft verzaakt troonsafstand te doen.
  Zo is onze afwijzing van de de EU Grondwet in het Verdrag van Maastricht duidelijk afgewezen door tijdens het referendum een duidelijke Nee-stem af te geven. Desondanks heeft de toenmalige regering o.l.v. JanPeter Balkenende het Verdrag van Lissabon voor Nederland ondertekend terwijl dat Verdrag nooit aan ons – het Nederlandse volk – in een referendum is voorgelegd om ons uit te laten spreken via een nieuw referendum of de gedane minieme en voor ons onbelangrijke wijzigingen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  In Amerika schieten ze er zomaar op los. Wanneer wordt er hier nu eens met reden teruggeschoten en wel raak? Wanneer komt die grote BOEM?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s