België: 3,6% “asielzoekers” heeft job

Screenshot_49

Van alle “vluchtelingen” die België binnenkwamen, blijkt maar een zeer klein percentage aan het werk, zo schrijven De Morgen en Het Laatste Nieuws zaterdag. Van de mensen die in een Fedasil-centrum verblijven, komt 54% in aanmerking om te werken. Het gaat om 3.056 personen, van wie maar 111 mensen aan de slag zijn, oftewel 3,6%.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, België, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, politici, praatjesmakers, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op België: 3,6% “asielzoekers” heeft job

 1. exmarineman zegt:

  Goh, hoe verrassend, laat ik dat nou niet ingeschat toen ze allemaal zo massaal binnen kwamen. Waren nee zijn toch allemaal hooggeschoolden: advocaten, ingenieurs, artsen en verpleegkundigen enz enz. Die vinden toch simpel en snel een baan of werk…..En hoe zou het in Nederland en Duitsland zijn????? Zo verrassend ook: in Duitsland 1,6% als ik het bericht goed heb gelezen…… Zullen we een gokje doen voor Nederland: 2,4%????? En dan hebben we het nog niet over de gezinsherenigingen die er aan komen……want die vrouwen moeten ook aan de bak: geen aanrechtsubsidie voor hun…maar hoe moet dat dan want die vrouwen mogen toch niet werken en moeten een burka dragen of een hoofddoek????

  Like

 2. Heer M zegt:

  Waarom zou je ook gaan werken? We betalen toch alles voor ze.

  Like

 3. De meesten hebben werk gevonden in de scheepvaart, het transport en de toeristenindustrie. Er zijn er zelfs die een adviesburo voor internationaal reizen hebben opgezet.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Het eerste wat ze doen als zij hier zijn is een schotelantenne ophangen en naar de tv van hun thuisland kijken. Werken komt niet bij hen op. Ze blijven de eeuwige zieligerd uithangen, die zogenaamd heeft moeten vluchten, op de bank voor de tv. alles afkrakend in hun nieuwe thuisland dat zo dom was hen onderdak en een uitkering te geven.

  Like

 5. Ja we zijn zeker dom, maar gelukkig niet allemaal. Ik hoop dat er snel eens iets gaat gebeuren, we kunnen ze toch niet eeuwig in de watten blijven leggen.

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Nee, helemaal mee eens maar zolang er hier van die idioten zijn die zich komen aanbieden om de vluchtelingen overal mee te helpen zolang zullen ze het hier prachtig blijven vinden. en weigeren te vertrekken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s