De ISLAM is nog steeds bezig onze beschaving te vernietigen!

Screenshot_66

(Door: “Balkanske priče”)

De politieke islam in Europa zit niet stil, maar ontwikkelt plannen om steeds meer greep op de samenleving te krijgen. Islamitische idealen van wereldoverheersing zijn geen religieuze of zweverige dromen van enkelingen, maar volgens insiders binnen de islam de grootste bedreiging voor de wereldvrede. De islam wil een islamitische staat vestigen en deze uitbreiden totdat hij de hele wereld omvat. Daartoe staan twee middelen ter beschikking: het bekeringswerk (da’wa) en de heilige oorlog (jihad). In het hele Midden-Oosten geldt dat de islam zal veroveren en zal blijven veroveren totdat de hele wereld zegt; “Er is geen God buiten Allah en Mohammed is zijn Profeet.” Islam betekent onderwerping en wie de profeet afwijst, is aas voor het mes of de kalasjnikov…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De ISLAM is nog steeds bezig onze beschaving te vernietigen!

 1. koddebeier zegt:

  En de politiek(behalve de PVV) droomt verder…………………………..

  Geliked door 1 persoon

 2. In Engeland of in Nederland hebben alle scholieren vrij gekregen voor het suikerfeest…

  Geliked door 1 persoon

 3. Angie1968 zegt:

  Islam is de cultus van de dood, verzonnen door een achterlijke immorele woestijnbarbaar, en hem waarschijnlijk ingefluisterd door Satan zelf. Islam moet gewoon dood, desnoods met grof geweld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Kijk maar in je eigen buurt en je ziet meer dan genoeg!

  Like

 5. MASSAAL VOLGEND JAAR OP GEERT GAAN STEMMEN. Kunnen we die klojoos eruit sodemieteren op een fatsoenlijke manier met Mark er achter aan.

  Geliked door 2 people

 6. Joshua zegt:

  Niet alleen de islam is een zeer gevaarlijk gezwel, onze overheid is zeker zo erg, zo niet erger alleen op een gluiperige manier wordt ons het leven straks onmogelijk gemaakt, door islam en hun idiote hersenspinsels aan ons op te dringen, wij Moeten mee doen anders wordt je voor gek verklaard en opgesloten.
  Geesteszieke individuen zitten er in den haag, aangestuurd door nog zwaarder aangetasten in de eu.

  Edith Schippers voert Bilderberg instructies uit
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10868:edith-schippers-voert-bilderberg-instructies-uit&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Geliked door 2 people

 7. boorzalf zegt:

  Zit net de folder van de aldi te lezen, we zitten midden in de zomer, wat me opvalt is de vrouwen kleding. Een harembroek, maxi rok, maxi jurk. Het begint aardig op de islam kleding voorschriften te lijken. En dat notabene in de zomer. En zo sluipt de islam overal tussen, op een sniekie manier.

  Geliked door 2 people

 8. Frans Brassens zegt:

  “Zolang niet PVV politici het debat over de echte problemen met de islam in Nederland en Europa tracht te verhinderen met goed geformuleerde, maar lege kretologie, krijgt ons land een groeiend probleem”…….

  ??? Wat staat daar nu eigenlijk? En ‘politici tracht’….. is er iets weggevallen uit de tekst?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s