UITVINDINGEN VAN DE ISLAM

Screenshot_46

(Door: ”Islamofobia Terrorist”)

Om te beginnen slaat die titel al helemaal nergens op. Ik heb tenminste nog nooit gehoord over uitvindingen van het christendom. Op welke uitvindingen het judaïsme, boeddhisme, en hindoeïsme patent hebben zou ik ook niet weten, maar moslims eisen heel wat patenten op. Zo beweren ze o.a. dat algebra is voortgekomen uit de islam.

Want behalve de religie van vrede is de islam óók de religie van uitvindingen. In de ogen van moslims is hun islam een ‘innovatieve religie’. Wat net zoiets is als ‘het radicale midden’, dus laat maar verder. De enige uitvinding die de islam wél kan claimen is die van de zelfmoordterrorist, veel meer is er niet voortgekomen uit de ‘religie’ van professor Mohammed.

Die zelf niet eens kon lezen en schrijven, laat staan rekenen. Op zich is dat nog geen reden om moslims achterlijkheid te verwijten, tenslotte is de ‘glorieuze’ koran niet zijn woord, maar het letterlijke woord van Allah, die aan de lopende band koran-verzen ‘openbaarde’ aan zijn ‘boodschapper’ die daar het islamitische dodenboek uit samenstelde. Volgens moslims het ‘perfecte boek voor de mensheid’.

Dat ‘perfecte boek’ begint zo: ‘In de naam van Allah, de meest barmhartige, de meest genadevolle. Allah heeft jullie het meest complete en perfecte boek gezonden, Allah is alwetend en alwijs’.

Dan gaat het verder: ‘Allah heeft de hemel en aarde in 6 dagen geschapen’ (10:3).

‘Allah heeft in 2 dagen de aarde geschapen’ (41:9).
‘Allah heeft in 4 dagen de bergen geschapen’ (41:10).
‘Allah heeft in 2 dagen de hemel geschapen’ (41:12).
2 + 4 + 2 = 8.

Allah kon niet eens tellen, wat meteen verklaart waarom moslims nooit Nobelprijzen winnen. Zou er een prijs bestaan voor het misleiden, bedriegen en beliegen van de mensheid, dan waren islamitische ‘slimmeriken’ gegarandeerd wereldkampioen.

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Barbarisme, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op UITVINDINGEN VAN DE ISLAM

 1. Anna zegt:

  Als je het doodslaan van andere mensen ook innovatie noemt dan hebben ze gelijk!!

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Islam claimt het letter-rekenen, algebra, en meent recht te hebben op alle wetenschappelijke uitvindingen die daar gebruik van maken.
  Als wij nou het alphabet en alles wat daar mee verwoord wordt claimen staan ze mooi met de mond vol tanden.

  Like

 3. Alles wat in verband staat met de Koran is natuurlijk bij voorbaat verwerpelijk, maar niettemin:
  Hahahahahahaha! Déze is GOED!
  Zie je meteen, waarom dat vod van nul en gener waarde is en meteen in de hens kan! (Terry Jones, where are you? We need you, reverend!)
  Maar ja, laten we het maar niet grappiger maken, dan het is: In de Bijbel (Genesis zo- en zoveel) wordt óók met droge ogen beweerd, dat God eerst het licht schiep en de volgende dag nog eens de zon.

  Like

  • hendrikush zegt:

   De bijbel jeukt ook maar daar staat tenmiste in “Gij zult niet doden”.
   Dominee’s die dat kunnen rijmen met het “Doodt hen” van de koran zijn niet goed snik.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Kan. Licht komt niet per definitie van de zon.
   Eerst was er het scheppen van het licht en vervolgens werd een lichtbron geschapen, de zon.
   Veel later kwamen er bijvoorbeeld zaklantaarns die licht voortbrachten.
   Licht verdringt de duisternis, maar wat licht precies is kan ik niet zeggen. Ik ben geen wetenschapper (die kan je overigens ook niet altijd vertrouwen).

   Like

   • vanhetgoor zegt:

    Licht is een golfbeweging, het is de overgang van materie in energie. Om licht te kunnen ontwikkelen moet men dus eerst materie hebben, die in beweging komt, waarna het licht gaat stralen. Dus eerst wordt de Zon geschapen, en zwaartekracht. Dan ontstaat er een kritische massa, er ontstaat druk, warmte en vervolgens licht. Zonder massa èn grondstoffelijke trillingen is er dus geen licht.

    Het was voor Allah makkelijk om licht te ‘scheppen’ tenslotte had God / Jhwh dat al een paar miljard jaar eerder gedaan. Op dezelfde manier gaan Arabieren te werk, zogenaamd de Algebra uitgevonden, maar de cijfers waarmee dit uitgevonden is noemt men zelf helaas nog steeds Hindi-cijfers, om onderscheid te maken tussen Romeinse cijfers die nadien in onbruik zijn geraakt. Wij noemen de cijfers die wij in het tientallig stelsel gebruiken ‘Arabische’ cijfers, maar dat zijn ze dus in werkelijkheid niet. Allah en de Arabieren zien dus ergens iets, en vervolgens claimen zij het als hun uitvinding. Denk hierbij aan Al Gore (voormalig vice-president van Amerika) die het internet heeft uitgevonden toen hij een Gratis Installatie CD op de mat vond van America Online.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Licht zonder lichtbron? Leg eens uit.
    Zoiets als een gevolg zonder oorzaak?

    Like

 4. Elena zegt:

  Hmm…de islamieten hebben één Nobelprijs winnaar gekend.
  Arafat kreeg die prijs voor het voeren van oorlog….ehm…ik bedoel natuurlijk de Nobelprijs voor de vrede.
  -zucht-.

  Like

  • Harry zegt:

   En dat was eigenlijk een poedelprijs , als troost omdat die “verdomde Joden” er al zo’n
   tweehonderd hadden .
   Zo’n enorm contrast , dat werkt zeer demotiverend en averechts .
   Moslims zijn toch al zo belast doordat ze die 1400 jaar maar niet in kunnen halen .
   Op één of andere manier had men behoefte om bij Arafat de moed er in te houden .

   In ieder geval is de Nobelprijs ook zwaar gedegenereerd , Obama heeft er ook een ( niemand weet waarom ) en zelfs die EU- dictatuur is beloond .

   Beter maar afschaffen , dus .

   Like

  • jantjeuitnl zegt:

   Maar Arafat is wel de enige moslim die een echte uitvinding heeft gedaan, namelijk de vliegtuig kaping.

   Like

 5. elisah zegt:

  Allah deed dan waarschijnlijk aan multi-tasken, iets wat vrouwen makkelijk afgaat maar bij mannen veelal een probleem is. Op sommige dagen moet hij met meerdere scheppingen tegelijk bezig zijn geweest , of hij kon niet tellen, ondanks dat ze menen de algebra uitgevonden te hebben (iets wat inmiddels al weerlegd is)…

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , vrouwen kunnen vaak twee dingen tegelijk .
   Een vriend van me lag met het zweet op zijn voorhoofd , op bed , heel erg zijn best te doen om zijn vriendin te `behagen` en zij lag achter zijn rug een sjekkie te draaien en informeerde of het nog lang duurde .

   Typisch voorbeeld van multitasken .
   Maar of ze nou altijd even romantisch zijn ?

   Like

   • elisah zegt:

    Hahaha, neemt ze voor de volgende gelegenheid een pakje vaste sigaretten, dat is romantischer. 😉

    Like

 6. vanhetgoor zegt:

  De anus-bom is de enige echte islamitische uitvinding, er was een verzetsstrijder die vooraanstaande leden van de Saudische junta die een Arabisch land naar de Gallemiezen brengt terecht stellen. Om de bom dichtbij genoeg te krijgen heeft hij die bom verstopt in zijn anus. Helaas voor hem was de bom te klein om voldoende leden van die verachtelijke en onderdrukkende junta te kunnen raken, maar hij heeft wel bewezen dat Moslimse Arabieren kunnen nadenken en creatief kunnen zijn, ze kunnen alleen niet rekenen. Hoe dan ook, hij heeft er zelf geen last meer van.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Alles aan de islam is vals, de profeet, de koran, de z.g. islamitische uitvindingen, het is een grote borstklopperij nog gesteund ook door veel domme westerse mensen, ook zij die zich wetenschappers noemen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   en ze houden vol de wetenschappelijk gevormde imams dat de aarde plat is en de zon om de aarde draait …. vreemd he want dan is er toch geen licht en donker of gaat de aarde dan op zijn kop staan, wordt omgekeerd…..??????

   Like

 8. exmarineman zegt:

  Laat ik nou altijd gedacht hebben dat die bergen zoals bijv de Zuid-Limburgse heuvels, de Ardennen en de Alpen zijn ontstaan tijdens de ijstijd en ik meen dat die ijstijd iets langer dan 4 dagen heeft geduurd…..

  Like

 9. Volgens Erdogan hebben mòslims in plaats van Columbus Amerika ontdekt. Moslims kunnen ook rekenen al is het niet helemaal wiskundig. In de bijbel, Openbaring hoofdstuk 13 vers 18, staat dat het getal van het Wilde Beest (islam) 666 is. 666=6+6×6=72 Maagden!!! Bijbel wetenschappers zijn van mening dat 666 het getal van de Duivel is. Ook staat er in de Openbaring over een beeld dat aanbeden wordt door het Wilde Beest. Dat is de zwarte steen in de Kaaba in Mekka. De Openbaring is het boek van voorspellingen omdat het 19,5 eeuw geleden geschreven werd. Alleen het probleem is dat de bijbel, met name de Openbaring, heel verkeerd wordt uitgelegd door bijvoorbeeld theologen. Allemaal verschillende uitleggingen en meningen.

  Like

 10. Joshua zegt:

  allah is heel wat vergeten te schapen, de mens de dieren de bomen de vissen het water enz.
  Wat een helder licht is deze niet bestaande god, gecreëerd door een dwaas die zich profeet durfde te noemen.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  De Islam is uitgevonden door iemand die zelf niet lezen of schrijven kon en de mensen die hij ‘dit’ verhaaltje verkocht, konden dat ook niet. In een tijd waar moord, doodslag en onderdrukking, de dagelijkse kost was. ALLES wat deze ‘man’ tegen zijn volgelingen zei, werd klakkeloos geloofd, maar bewijzen heeft niemand ooit van de ‘profeet’, allah of al die profeten, waar de koran de ‘mond’ vol van heeft, gehad. Dus het was gewoon een doctrine om mensen te laten gehoorzamen, met de meest gruwelijke gevolgen als straf, zouden ze het niet doen. Zo konden ze ze in het gareel houden. Dit natuurlijk als tegenhanger van het Christelijk geloof dat 700 jaren eerder ontstond. Teveel mensen neigden naar het Christelijk geloof, dan de moslims ‘to be’ lief was, want zo verloren ze de houdgreep op de burgers.
  Door een geloof uit te vinden, inclusief de bijbehorende ‘goede’ dingen, die ze dan maar gestolen hebben uit de bijbel en naar believen omgeturnd hebben tot dat wat ze er van wilden maken, kregen ze weer grip op de burgers.

  Het ‘goede’ deel van de koran, waar de meesten het over hebben, is rechtstreeks gekopieerd uit de bijbel en alleen aangepast in situaties en namen. Jezus zou ook een profeet zijn, zo zegt de koran, en er schijnen zelfs in totaal meer dan 1000 profeten te zijn. De engel Gabriel komt er ook in voor, zogenaamd was hij in de koran ook een boodschapper en profeet.
  Het valt niet op, hè, dat de personages dezelfde namen dragen als in de bijbel, maar dat de karakters andere posities hebben? Jezus ineens een profeet, dus ondergeschikt aan allah (bewust gedaan natuurlijk, want de macht moest behouden worden).
  De islam is geen religie, maar een geloof gebaseerd op fabeltjes en diefstal, vertelt door een machtswellusteling, die niet lezen of schrijven kon. En van vader op zoon doorgegeven door bange mensen die de leugens hebben geloofd en er nog meerdere aan hebben toegevoegd.
  In feite is de islam een oorlog strategie die gebruikt werd, om de burgers als soldaten te laten werken voor de regering.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Het punt ligt meer in de dommigheid, want hoe dommer iemand is hoe slimmer hij denkt te wezen. Terwijl een hoog geleerd iemand er achter komt dat hij/zij niet alles kan weten.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. Willem Seepma zegt:

  Over het liegen en bedriegen, aangemoedigd door Allah/Mohammed heb ik recentelijk een stuk geschreven, ALLES over Taqiyya en afgeleide kreten… http://verenoflood.nu/niets-dan-waarheid/

  Like

 15. Willem Seepma zegt:

  ALLES over Taqiyya; Zie Column…
  http://verenoflood.nu/niets-dan-waarheid/

  Like

 16. Jan zegt:

  Islamitische versie van de BMW

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s