Verdoezeld, gelogen, goedgepraat

Screenshot_74

De omschrijvingen van de daders lijken met honderden op elkaar: licht getint uiterlijk, gebroken Duits, bruut optreden, een “Nee” wordt niet gerespecteerd.

(Door: Frank Horns – Vertaling: E.J. Bron)

De omvang is schrikbarend – steeds meer vrouwen worden het slachtoffer van seksdaders met een asielachtergrond. De schandalige gebeurtenissen in Oudejaarsnacht in Keulen waren pas het begin. Overwegend “asiel zoekende” jonge mannen bedekken het land met een golf seksueel geweld. De politiek en de media stellen ondertussen alles in het werk om de gebeurtenissen te verdoezelen en als incidenten te bagatelliseren. Ze doen het steeds opnieuw. Het zijn journalisten, ambtenaren en politici.

Preussische Allgemeine Zeitung

Schijnbaar zonder enige scrupules vallen de daders over de weerlozen heen en doen hen bruut geweld aan. De waarheid is in Duitsland eveneens een van de talloze slachtoffers van misbruik. Er wordt verdoezeld, gelogen en goedgepraat als het om de enorme toename van seksueel geweld door “asielzoekers” in Duitsland gaat. Gewone politieagenten berichten hoe de omschrijving van daden tijdens diensttijd steeds verder gebagatelliseerd wordt, tot ze nauwelijks nog terug te kennen zijn. Rainer Wendt, de chef van de Duitse politievakbond, spreekt van decreten en beschikkingen, die ertoe leiden dat veel dingen onuitgesproken blijven. In de stad Gera in de deelstaat Thüringen bracht pas de interpellatie van een AfD-parlementariër de verkrachting van een 14-jarige door twee 18-jarige Afghanen aan het licht. Er is nooit een persmededeling van de politie over de zaak geweest. En wat we moeten denken van het situatierapport van de binnenlandse veiligheidsdienst, gepubliceerd onder de titel “Criminaliteit in de context van immigratie”, weet de voormalige politieagent en bestsellerauteur Stefan Schubert (“Gangland Deutschland”): “Het lijkt rechtstreeks uit de heksenkeuken van de politiek correcten afkomstig te zijn.”

Is het echt mogelijk dat het aantal verkrachtingen in Duitsland van 2014 naar 2015 volgens de criminaliteitsstatistiek van de politie met meer dan 300 zaken afgenomen is, van 7.345 naar 7.022? Worden er voor 2016 nog lagere cijfers gepubliceerd? Zullen de verantwoordelijken erover oreren dat meer dan een miljoen jonge mannen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten het land voor vrouwen op wonderbaarlijke wijze zelfs veiliger gemaakt hebben? De waarheid lijkt inmiddels gewoon een al te gemakkelijk slachtoffer van misbruik te zijn. Terwijl de vergelijking eigenlijk cynisch is. Een abstract begrip zoals de waarheid valt alleen in het hoofd met de uitdrukking verkrachting te bewijzen. De schaamte, de pijn, de angst, de traumatische gevolgen worden alleen gevoeld door slachtoffers van vlees en bloed. En daarvan zijn er na de asielvloed van verleden jaar veel te veel. Een kort overzicht van enkele tot voorbeeld dienende gebeurtenissen in de afgelopen dagen getuigt daarvan. Het is een duistere, boos makende reis door de Duitse werkelijkheid: In de 50.000 inwoners tellende stad Görlitz in de deelstaat Sachsen waarschuwt burgemeester Siegdried Deinege jonge vrouwen ervoor om ´s avonds alleen door de stad te lopen. De politie krijgt de gewelddadige bendes, bestaande uit jonge mannen met een migratieachtergrond, onder wie veel Syriërs, niet onder controle.

In Keulen, de stad van de Oudejaarsschande, besloten de autoriteiten de volgende jaarwisseling geen feest te organiseren rondom de Dom. “Samen nieuw beginnen – Welkom 2017” zou het heten, maar de veiligheidsrisico´s zijn veel te goot. Uit het naburige Düsseldorf sijpelt ondertussen een politiedocument door naar het publiek, een interne mail. “Bild” citeert hieruit in een artikel. Agenten van recherchecommissariaat 12 – verantwoordelijk voor seksuele delicten – zouden daarin de “enorme toename” van misbruik van kinderen in zwembaden vaststellen. De daders zouden “grotendeels immigranten” zijn. Een journalist vraagt bij de perswoordvoerder van de politie in Düsseldorf na of de mail echt is. Dat bevestigt de man, preciseert echter de uitspraak: de “enorme toename” zou niet alleen betrekking hebben op de zwembaden, maar op het totaal aantal seksuele delicten in Düsseldorf. In de mail wordt ook gezegd dat de opheldering moeilijk zou zijn, omdat de daders overwegend in groepen opereren.

Een gerechtelijk vonnis, dat enkele dagen daarvoor werd uitgesproken in Ahrensburg in de deelstaat Schleswig-Holstein, doet echter de cynische vraag rijzen waarom politieagenten überhaupt moeite zouden moeten doen om seksuele criminelen met een migratieachtergrond op te pakken. De rechter veroordeelde een man uit Eritrea, die in januari geprobeerd had in een parkeergarage in Bad Oldesloe een 18-jarige te verkrachten, tot zeven maanden voorwaardelijk en 30 uur taakstraf. Politieagenten hoorden het gegil en konden de vrouw bevrijden. De dader had het slachtoffer in haar gezicht en haar hals gebeten.

Kort na de daad hadden 150 boze burgers in de binnenstad van Bad Oldesloe gedemonstreerd tegen een politie die niets ziet, tegen een regering die niets hoort, en tegen media die niet berichten. Het heeft niets geholpen. In welke omvang de verantwoordelijken wegkijken en niets horen, blijkt bijvoorbeeld uit het privéproject “XY-Incident”. De maakster verzamelt gepubliceerde “incidenten” van criminaliteit door buitenlanders uit dit jaar en presenteert deze op internet op een kaart van Duitsland. Op dit moment staan er 761 seksuele delicten tegen volwassenen op. Daarbij komen bijna nog evenveel overvallen op kinderen en jongeren. De kaart van Duitsland bij “XY-Incident” lijkt inmiddels met een dikke laag schimmel te zijn bedekt, zo dicht zitten de markeringen van de misdaden op elkaar. Iedere markering staat symbool voor minstens één onschuldig slachtoffer.

Maar wellicht zijn ze zelf schuldig aan hetgeen hen is overkomen? Misschien hadden ze gewoon de verkeerde schoenen aan? Markus Koths, de perswoordvoerder van de binnenlandse veiligheidsdienst, riep vrouwen er onlangs in een interview met de krantenuitgeverij Schleswig-Holstein toe op om bij het uitgaan af te zien van hoge hakken en in plaats daarvan gymschoenen te dragen. Dan zouden ze sneller kunnen wegrennen…

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Door: Frank Horns

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Verdoezeld, gelogen, goedgepraat

 1. elisah zegt:

  Hoogste tijd om vrouwen uit te rusten met een body-cam, dan is er tenminste beeldmateriaal van de licht-getinte bruut.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Onzin !! Trap al dat tuig het land uit en hun linkse vrfiendjes er achteraan !!

   Like

   • Duchesne zegt:

    Trap eerst de linkse verraders eruit. Dan haal je de excuus en leugen politici en journalisten weg en kan de waarheid worden gezegd en geschreven. En dan komt het volk wel in opstand.
    Zolang als de leugens regeren is iedereen versnipperd, en daarom is de pers ook in handen van links. Men weet het, men weet hoe de bevolking moet worden geknecht.
    Geen informatie geeft ook geen onrust, want niemand weet waar men het moet zoeken.
    een spontane daad van zelfverdediging door een autochtoon word uitgelegd als een daad door een verward persoon. en iedereen zwijgt, verward is immers zoeits als gek.
    Het nieuwe woord om mensen het zwijgen op te leggen is ” verward”, dekt een hele grote lading. Verward ben je als je andere politieke ideeen hebt dan wat politiek correct is, verward ben je als je tegen immigratie bent. Kortom, als verward bestempelen is goed om ieder commentaar te laten zwijgen.
    Onder de huidige staats controle zal er een ondergrondse guerrillia gaan ontstaan, het zullen de verwarde mensen zijn die eenzame acties uitvoeren als protest. De vraag is, zijn die verwarde mensen slim genoeg om politici en journalisten aan te pakken of worden het sabotage acties van openbare toiletten. Niemand van de huidige mahcthebbers zal luisteren naar een burger tenzij die burger iets heeft om hen te dwingen. Maar dan rijst de vraag, is dialoog nog wel zinvol? Het antwoord is aan U, ik heb mijn conclusie al getrokken wat democrate en vrijheid in Nederland echt inhouden.

    Like

   • elisah zegt:

    Kon dat maar 😉

    Like

  • Een body cam ?.
   Wat dacht je van een eispriem en een lesje hoe ze die het gemakkelijkst de hersenstam inschuiven om zo het laatste beetje activiteit boven de stam ook uit te schakelen probleem opgelost.

   Like

 2. elisah zegt:

  Trouwens, waarom lopen er geen agentes in burger ’s nachts rond, dan kan je die figuren op heterdaad betrappen als ze willen toeslaan.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat erg, dat Duitse vrouwen het advies kregen om ’s avonds beter maar achter de voordeur kunnen blijven! Wie had enkele jaren gedacht dat dit eens zo mooie land op zo’n manier te gronde gericht zou worden? Welke toerist wil er straks nog mooie Duitse steden bezoeken, als het gevoel van onveiligheid alleen maar toeneemt?
  Wie wil er beroofd, geïntimideerd of aangerand worden? Zo lang als ik Duitsland ken, was het er veilig op straat, en hoefde je niet steeds over je schouder te kijken of je niet werd gevolgd. De sfeer is nu volledig omgeslagen.

  Wanneer zet de Duitse overheid alle illegalen nu eindelijk eens het land uit? Het is toch een kul-verhaal dat ze deze jonge gasten nodig hebben omdat Duitsland vergrijst? Wat moet je met een stel debielen, die niet tot werken over te halen zijn, nog dommer dan dom zijn, en lak hebben aan iedere regel die hen wordt opgelegd?

  Ik hoop dat ons land niet exact dezelfde richting uit gaat, maar ik vrees dat wij vroeg of laat met dezelfde ellende opgescheept zullen zitten als de Duitsers nu.
  Massaal verzet is het enige wat misschien nog kan helpen. Maar of we ooit volledig onze vrijheid terug krijgen, daar geloof ik niet meer zo in.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ja, Cathja, dat vergrijzingssprookje hebben ze verzonnen om goedgelovige mensen koest te houden.
   Er is wel leegloop in bepaalde gebieden, maar die figuren klitten toch allemaal bij elkaar in wijken van de grote steden, dus dat kan ook geen argument zijn.
   Men kan het beter economisch stimuleren en het aantrekkelijk maken voor bedrijven om zich te vestigen in andere gebieden, zodat werknemers en studenten niet allemaal uitvliegen richting de grote steden. Zo moeilijk hoeft het toch niet te zijn?

   Like

  • D.DAY zegt:

   Ja Cathja, je hebt gelijk. Maar het gaat m.i. nog verder. De EU heeft Europa allang in de uitverkoop gedaan. Europa moet en zal islamitisch worden. Je ziet het aan bijna alle beleidsmakers: er wordt alleen nog maar “op de winkel gepast” en enig beleid om ons nog van deze verderfelijke ideologie te redden is in geen velden of wegen te bekennen.

   Like

 4. Thom zegt:

  In het artikel staat:
  De politiek en de media stellen ondertussen alles in het werk om de gebeurtenissen te verdoezelen en als incidenten te bagatelliseren. Ze doen het steeds opnieuw. Het zijn journalisten, ambtenaren en politici.

  Er kan beter ook nog staan: En de lullen van de bevolking blijven CDU, SPD en Groenen stemmen, ze verdienen het.

  Like

 5. Pingback: De Duitse achterlijkheid! | eunmask

 6. Erik zegt:

  Het blijft maar doorgaan de doofpotten zitten stokvol, maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. Gymschoenen aan? De politie stelt de zaken zo dat de losgeslagen geile mannen dus ook op gymschoene lopen , wat een stom voorstel hard wegrennen. Geef de meiden, kinderen en vrouwen de bescherming die ze verdienen en kom niet met zulke idioten ideeën. Of beter wapens uitdelen aan meerderjarige vrouwen, als de smeris het niet dan moet het maar. Het wordt tijd voor een Poetinwet “verkrachter gedood uit zelfverdedeging” dat zijn mooie krantenkoppen.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Ziek. Net als hier dus, waar de politie keer op keer verklaart dat de criminaliteit afneemt, omdat dit makkelijker is dan de misdaad te bestrijden.
  De Duitse dames zullen keiharde maatregelen moet eisen. En van gutmensch naar boosmensch transformeren.

  Like

 8. Duchesne zegt:

  Geweld los je enkel op met een veelvoud aan geweld. Niet met wegkruipen maar met terugslaan, met het opruimen van de overlastgevers. En het begint met je eigen linkse gutmensch, die jou opzettelijk voor het eigen ego miljoenen asiel afdwingers op je nek gooit. Mij is niks gevraagd, ik zal straks ook niks vragen. Bijltjesdag en de grote opruiming van links gaat vooraf aan enige permanente oplossing. Het is jou buurt pvda-er, jou groen linkse buurvrouw of man die jou en mij kapot wil. En daar ligt de sleutel.

  Geliked door 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Waarom trappen de Duitsers moslims die zich niet gedragen niet het land uit?
  Ik begrijp ook niet hoe het in een overvol zwembad kan dat een handvol moslims daar vrouwen lastigvalt zonder dat er een stel potige kerels die lastpakken eens flink te grazen nemen.
  Bewapen je en trap van je af laat nooit over je heen lopen!

  Like

  • elisah zegt:

   Ik denk dat veel van die Duitsers geen zin hebben om vervolgens buiten het zwembad opgewacht te worden door een meute wilden die messen gaan trekken. Vaak is ook nog eens het probleem dat de daders vrijuit gaan en de slachtoffers of zelfverdedigers afgestraft worden en neergezet worden als nazi’s.

   Geliked door 1 persoon

 10. Claudia M. zegt:

  Dit filmpje geeft ook prima weer wat er hier binnen gehaald wordt…
  https://fenixx.org/2016/07/08/the-effects-of-recent-immigration-in-germany/

  Geliked door 1 persoon

 11. elisah zegt:

  Misselijkmakend, dat vrouwen gewoon loslopend wild zijn voor die perverse roofdieren.
  Trouwens, een hakkenschoen kan je ook goed gebruiken om iemand mee af te tuigen, dat mept heel lekker.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Het komt de dag, dat massaal terug word geschoten !

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Swedish Women are to BLAME for Migrant Sex ATTACKS (say Police)

  Engels ondertiteld. Via Vederso

  Like

  • elisah zegt:

   Oei, Wachteres, ik kan dit filmpje echt niet uitkijken, ik wordt er letterlijk niet goed van.
   Het is maar goed dat ik niet in Zweden woon, ik zou daar echt een giga bloedspoor achterlaten, het beest dat mij probeert aan te vallen lust ik rauw.

   Like

   • Duchesne zegt:

    Je bent niet de enige, ik ken vrouwen die liefst vandaag nog naar Den Haag willen om verantwoording te eisen en die zowel links als de moslims direct aan de bomen willen hangen. En zie je die vrouwen zie je gewoon lieve mensen die het kompleet beu Zijn om te worden opgejaagd en Verraden.
    De woede onder mensen is enorm en ik vrees dat als mensen hopen dat Wilders de oplossing heeft het nog een teleurstelling gaat worden bovenop alle andere ….
    De omslag komt uit de bevolking zelf, het begint bij spontane acties van mensen die tegen allochtonen ingaan bij berovingen of andere praktijken. Waar ik woon loopt geen marrokaan nog alleen over straat maar in groepjes, alleen zijn ze niets!

    Like

 14. Wij hebben een aapjes regering, van HOREN, ZIEN en ZWIJGEN. ziet het ook wel hier op ons afkomen, Maar ja, ze zijn nu een maal van de zachte heelmeesters en stinkende wonden. Het wordt een kankergezwel wat moeilijk is te verwijderen, groeit desstructief, infiltratief.

  Like

  • Duchesne zegt:

   De aapjes betekenden ooit: hear no evil, speak no evil, see no evil. Horen zien en zwijgen is eigenlijk de lijfspreuk van de slaaf….
   Er is ook een gezegde dat slechtheid enkel kan groeien als goede mensen niets doen….
   Dat is wat we nu zien, dat niets doen. Had iemand moslim vrouwen betast was er een landelijke opstand geweest. We zijn te ver van ons gemeenschapsgevoel af en we hebben het nog te goed. Op een bepaalde manier is deze terreur goed, nu is de tijd gekomen dat we voor elkaar moeten opkomen willen we zelf niet ten onder Gaan. En het mooie is dat de vijand duidelijk herkenbaar is en zichzelf niet verstopt. Maakt het opsporen en vernietigen stukken eenvoudiger.

   Like

 15. Misschien zouden dat de oplossing zijn. Een groep autochtone baldadige jongeren die een moslima betasten. Neem aan, dit is een goed voorbeeld van waar zit het verschil in. Ze zitten aan haar billen, borsten, of grijpen haar in haar kruis, he bah. Dan worden ze eens wakker in Den Haag. En wat voor straffen zou er dan gegeven worden?

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  De “Luxe-Comfort-Maagdenvliesbeschermer”

  Biedt ongekende bescherming van het zo ultiem-intiem-onderdeel van de vrouw.
  Dit uit zwaar roestvrij edelstaal (ZO X 320-kwaliteit) vervaardigd apparaat weegt slechts 25 kg.
  Maar dan heb je ook wat…

  De fabrikant waarborgt de volgende eigenschappen “Terugstootloze vagina-protection”,
  alsmede Onbeperkte Kuisheidsgarantie door ingebouwde optische kaartlezer.
  Te bedienen door middel van handige optische vingerafdrukherkenning die via elektronische detectoren toegangsblokkering inschakelt of opheft.

  De Luxe-Comfort 320-uitvoering wordt geleverd met een exemplaar afstandsbediening voor de eigenaar van de vrouw.
  Bij nadering van een AZC kan de toegangsblokkering automatisch naar keuze worden in- of uitgeschakeld.

  Like

 17. aegoliuscs zegt:

  Donnerstag, 23. Juni 2016

  Wegen Sicherheitsbedenken Köln beerdigt Silvesterparty am Dom

  Es sollte ein Neuanfang werden – doch die Angst vor Übergriffen ist offenbar nach wie vor groß: Eine am Kölner Dom geplante riesige Silversterfeier für ein “friedliches Zusammenleben” wird nicht stattfinden. Die Behörden geben dem Veranstalter einen Korb.

  http://www.n-tv.de/politik/Koeln-beerdigt-Silvesterparty-am-Dom-article18027116.html

  Wegens het verwelkomde testosterongehalte en culturele verrijking moeten de Duitsers ietwat inschikken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s