“Welkomstpakketten”: Krijgen schijnasielzoekers cadeaus?

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de “Wochenblick” al in april onthulde, krijgen “asielzoekers” zogenaamde “welkomstpakketten” van de Oostenrijkse stad Linz cadeau. Bij het “pakket” gaat het om een mede door de stad gesubsidieerd boekje cadeaubonnen met veel aanbiedingen, zoals een gratis maandkaart voor het openbaar vervoer of tegoedbonnen voor gratis bezoeken aan zwembaden in Linz. Alle nieuwe inwoners van Linz krijgen de cadeaubonnen, maar ook “asielzoekers” krijgen deze pakketten, wat voor aanzienlijke ophef zorgde.

Blick

Vragen in de gemeenteraad: iedere “asielzoeker” krijgt cadeautjes van de belastingbetaler

Een interpellatie van de woordvoerster integratie van de FPÖ, Mia Åkerblom, in de gemeenteraad van Linz bevestigt nu het onderzoek van “Wochenblick”. Het afgelopen jaar werden 13.500 “welkomstpakketten” met een waarde van elk € 600,- cadeau gedaan aan nieuwe bewoners van de hoofdstad van de deelstaat. Deze nieuwe bewoners van Linz bestaan voor ongeveer 60% uit “migranten”. “Ook asielzoekers krijgen het pakket, hoewel hun status nog helemaal niet onderzocht is”, bekritiseert het gemeenteraadslid van de FPÖ, Åkerblom. “Volgens het antwoord op mijn interpellatie door de verantwoordelijke wethouder Karin Hörzing hoeven ´asielzoekers´ niet aan voorwaarden te voldoen om in het genot te komen van een ´welkomstpakket´. Een aanzienlijk deel van de asielaanvragen wordt afgewezen. Waarom moeten schijnasielzoekers dan cadeautjes krijgen van de belastingbetaler?”, vraagt Åkerblom zich af.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Oostenrijk, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Welkomstpakketten”: Krijgen schijnasielzoekers cadeaus?

 1. Sabeltant zegt:

  Dit is alleen maar goed voor nog meer zetels naar de nationalistische partij.
  De Oostenrijkers krijgen hopelijk heel snel door welke vreselijke cultuur ze geïmporteerd hebben.

  Like

 2. elisah zegt:

  Veel van zo’n soort zgn cadeaubonnen zijn alleen in te wisselen als je in bepaalde winkel iets koopt en je dan een korting krijgt. Veel van zulk soort bonnen worden hier ook wel cadeau gedaan en bijna nooit gebruikt of weggegooid.

  Like

 3. Thom zegt:

  Man man man als ik in Albanië me de pleuris moest werken voor een hongerloontje, nou dan wist ik het wel. Dan ging ik als asielzoeker naar Oostenrijk, Duitsland of Nederland. Daar kun je van alles
  gratis krijgen, kost, inwoning, nieuw gebit, luizenleventje. Als je illegaal wordt verklaard zet toch niemand je uit en dan doe je net of je invalide bent en zet een zonnebril op en legt een hoed voor je op straat en de “goede kant van de samenleving” gooit die hoed dan vol met geld.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Van mij krijgen ze ook een cadeau-bon !
  Gutschrift für einmal scheißen im ,,Wiener Wald ”

  Like

 5. Ik geef ze een cadeau die ze nooit nodig zullen hebben, een wekker, sorry ik bedoel een tikkende tijdbom. Kijken of ze snel zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s