Zwarte zielepieten met metersdikke strafbladen

Screenshot_47

(Door: H. Numan)

Dit leest u vanzelfsprekend niet in de krant, want enkel witte mensen zijn slecht. Iets anders verpest het multicul sprookje, dus daar praten we niet over. Allereerst is er nogal wat verschil tussen de Verenigde Staten en Europa. In Amerika kun je wapens bij Appie Heijn en de Aldi kopen. Alle agenten dragen daarom kogelwerende vesten en gaan er standaard van uit dat iedereen bewapend is of dat kan zijn. Een oud blank omaatje of een zwarte tiener, maakt niks uit. Ook oude omaatjes kunnen opeens een Colt 45 trekken. Dus om de pensioengerechtigde leeftijd te kunnen halen, gaan agenten er altijd vanuit dat een verdachte bewapend kan zijn. Dat is geen dieskriemienaasjie, gewoon gezond verstand.

Dat is het eerste verschil. Hoort u niets over, want de politie heeft het immers altijd gedaan. Hoe kun je anders een multiculturele apartheidsstaat creëren? Er is nog een verschil. Amerikaanse agenten hebben geen gevoel voor humor. Totaal niet. Is afwezig. Kennen ze niet. Als een Amerikaanse agent aan u vraagt ‘wat zit er in die koffer?’ en u bent zo dom om te antwoorden: ‘een atoombom, twee cilinders Zyklon B en een zakje antrax’, dan heeft u echt een serieus probleem. Ga gerust uit van tenminste een paar weken gevangenisstraf. En wees dankbaar als u daarmee (plus een forse rekening) mee wegkomt. De grapjes politie, dat is een puur Nederlands begrip. Niet Amerikaans. Andersom, een Amerikaanse agent zal u zeer formeel en uiterst correct gekleed te woord staan. Altijd. Agenten die zich slordig kleden alsof ze bij FedEx werken, met half geschoren gezichten en een stoere blaffer op de heup zijn Nederlands, niet Amerikaans. Daar krijgt een agent een berisping als zijn dasspeld niet correct is.

Kortom, als u zich correct gedraagt, geen domme opmerkingen maakt of verdachte bewegingen heeft u vrijwel niets te duchten van een Amerikaanse agent. Of u groen, blauw, geel of desnoods pimpelpaars bent, maakt erg weinig uit. Anders dan in Nederland gebruikt de Amerikaanse politie haar gezonde verstand wel en profileert ze bij het leven. Waarom? Omdat het verdomd goed werkt! Ja, inderdaad. Ook een oud omaatje kan een revolver uit haar handtasje trekken. En niet iedere neger is een misdadiger die naar zijn wapen grijpt. Helemaal waar. Wat onze multicul gemeenschap overslaat, is de kans dat er iets gebeurt. Voor elk oude omaatje die onverwachts een pistool trekt, zijn er tenminste 80 witte en 160 zwarte meneren die dat ook doen. Een agent is geen kamikaze, dus zal hij een stuk voorzichtiger optreden bij een zwarte, blauwe of een witte meneer dan bij een oud omaatje.

Beide arme zielige zielenpieten hadden pietepeuterige overtredingen begaan. Dat gejeremieer hoor je altijd. Als we eventjes bij huis blijven, Kerwin Duinmeijer is nog steeds heilige voor de linkse kerk, voor wie ze sinds 1983 jaarlijks herdenkingen houdt. Dat joch was een 15-jarig drugsdealertje, die zakelijk ruzie kreeg met een 16-jarige collega over de verkoop van heroïne. Is nu al 33 jaar een heilige. Meer recentelijk wordt Mitch Henriquez de hemel in geprezen. Deed geen vlieg kwaad, was lief voor z’n moeder en hielp oude dametjes met oversteken. Die arme zielenpiet werd zomaar door blauwe kapitalistische racistische, fascistische, semitische beulsknechten gewurgd, omdat ze dat gewoon geinig vonden. Zoiets. Dat Mitch eerst agenten uitschold, daarna bedreigde en vervolgens zich heftig verzette tegen zijn aanhouding vind links niet belangrijk. Hij was niet blank, dus altijd goed. Einde verhaal.

Goed, dan nu terug naar Amerika. Alton Sterling werd in Baton Rouge doodgeschoten. Zijn strafblad:

 • 09-01-´96: zware mishandeling
 • 31-10-´97: mishandeling
 • 06-01-´98: mishandeling
 • 04-05-´00: gewelddadige intimidatie
 • 20-09-´00: seksueel misbruik van een minderjarige
 • 04-09-´01: huiselijk geweld
 • 24-05-´05: diefstal met braak
 • 11-07-´05: heling
 • 12-09-´05: diefstal met braak
 • 17-03-´06: opzettelijk schade veroorzaken, roofoverval, diefstal, drugsbezit, valse naam opgeven, mishandeling en zware mishandeling.
 • 12-04-´06: zware mishandeling en huisvredebreuk
 • 04-04-´08: huiselijk geweld
 • 03-06-´09: verzet tegen aanhouding, drugsbezit, heling, illegaal wapenbezit
 • 12-10-´09: illegaal wapenbezit, drugs
 • 13-08-´15: niet laten registeren als seksueel misdadiger
 • 08-04-´16: niet laten registeren als seksueel misdadiger
 • 14-06-´16: ecstasy bezit

Dus niet echt een lieve zorgzame vader die zijn nooddruftige kinderkes liefderijk verzorgt. Gewoon een levensgevaarlijke crimineel die vuurwapengevaarlijk is, en niet zo’n klein beetje ook.

Dan heilige nummer twee. Die zielenpiet is niet doodgeschoten, omdat z’n achterlicht niet brandde. Philando Castile was lid van de Crips. Dat is een uiterst gewelddadige bende. Willem Holleeder is vergeleken met hen een lieve Leger des Heils soldaat.

Dus laat u geen zand in de ogen strooien. De media maken u weer eens wat wijs.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Zwarte zielepieten met metersdikke strafbladen

 1. Harry zegt:

  Dit staat wel in schril contrast met wat z’n moeder over hem vertelde , iets met ” voorbeeldige zoon met respect voor de wet . Deed nooit iets verkeerds ” .

  Ach , foutje in de observatie , zeker ?

  Like

  • Doorgeslagen moederinstinct……Kan het wel begrijpen.

   Like

   • exmarineman zegt:

    zo gaat het dus ook bij al die moslimmoeders …. zoonlief is zo lief en aardig en doet niemand kwaad…. heeft veel vriendinnetjes en …

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Dat krijg je als je vader afwezig is of zelfs onbekend is , dan zelfs dan is het nog niet te begrijpen, ja in de natuurlijke habitat van het niggerrisme blijkt het een norm te zijn.

    The Problem With Detroit Is Niggerism

    Why I Support Trump

    Like

   • Harry zegt:

    Daar heb ik nou helemaal geen last van , Theresa !
    Nou ja , vaderinstinct , dan .
    En ik weet zeker dat als ik ooit iets crimineels gedaan zou hebben dat m´n ouwe heer me aan m´n oren naar het politiebureau gesleept had .
    Dat zouden die zwarten ook eens moeten doen .

    Like

 2. Duchesne zegt:

  Fijn om eens achtergronden te lezen. Goed onderbouwd standpunt, en reeel. Opsporing verzocht is ook reeel maar ik vermoed binnenkort van de buis wegens ….profileren. Na drie keer dat programma te hebben gekeken weet je wel dat ethnisch profileren gerechtvaardigd is.
  Noodzakelijk zelfs, sinds de regering ons meer potentieele bedreiging geeft.

  Mijn opa zat altijd op de wilde vaart, over arabieren kon hij enkel zeggen dat het vies volk was, en hij heeft de wereld gezien toen de term rasicme ons nog onbekend was. Het was een observatie en later een profielschets die werkelijk iedere dag opnieuw word bevestigd.

  Ethnisch profileren, het is inderdaad niet meer dan logica en zelfbehoud.

  Like

 3. elisah zegt:

  Vreemd dat die Alton zoveel misdaden vlak achter elkaar heeft kunnen plegen, je zou verwachten dat hij tussendoor een tijdje uit de roulatie zou zijn geweest wegens celstraffen. De Amerikanen geven zware en lange straffen, zeker in vergelijking met Nederland, dus zijn strafblad is daarom zeer vreemd.
  Het is sowieso fout en ergerlijk dat bij berichtgeving niet eerlijk alle feiten gegeven worden.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  En weer is de religie van de vrede erbij betrokken.
  De cop-shooter in Dallas was sympathisant van de Nation of Islam met voorganger Farakhan.
  Komt dat misschien omdat allah alles goedkeurt wat god verboden heeft?

  Like

 5. Pingback: Zwarte zielenpieten met metersdikke strafbladen

 6. Wachteres zegt:

  Er moet met de linksen wel heel wat mis zijn, dat ze zo hartstochtelijk opkomen voor crimineeltjes.

  Maar dan moeten ze wel zwart of tenminste gekleurd zijn. Vanzelfsprekend zijn die misdadig omdat ze door de blanken achtergesteld zijn.

  Je moet er toch niet aan denken in wat voor een maatschappij wij terecht zouden komen, als die alleen uit politiek correcten.linksen bestond.

  Gelukkig zijn er ook nog andersdenkenden met tenminste nog klein beetje gezond verstand.

  Even terzijde: Ik ben blij dat ik ook nog ‘zielepieten’ mag schrijven in plaats van ‘zielenpieten’.

  https://onzetaal.nl/taaladvies/advies/zielepiet-zielenpiet

  Wat mij betreft is en blijft ‘zielepiet’ de enige mogelijkheid. Aan ‘zielenpiet’ kan ik niet wennen.

  Ik krijg dan het gevoel dat ik voor de gek word gehouden.

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Wachteres…je zou er zielig van worden want zielenig kan echt niet.Wij hier in Brasil mogen geen clandestiene wapens meer bezitten(je zou ze moeten tellen)dus de politie loopt alteid met kogelvrije vesten want de bandieten zijn allemaal bewapend…kun je vol op kopen in Paraquay.

   Like

 7. Pete zegt:

  Goed stuk.. Word tijd dat blanke agenten eens massal het werk voor 2 weken neerleggen.
  Dan zullen we eens zien wat een lieve jongens het zijn.. (gezeul met breedbeeld TV’s en koelkasten tot ze een hernia krijgen)

  Onze blanke politieman killer in Dallas was “een neger met een baardje”, met een sympathie voor de ‘blackpanters”
  Zal me niet verbazen als hij ook lid was van de “nation of islam” Maar dat zal wel onder tafel worden geschoven.

  Een ‘lonewolf’ met tig vrinden ! (blacks with metersdikke strafbladen)

  Like

 8. joga zegt:

  Wanneer je vaker in de USA bent geweest kan je het gestelde in bovenstaand artikel alleen maar bevestigen. Maar iemand met een linkse hersenafwijking wil dat nu eenmaal niet weten en aangezien de MSM volledig links georiënteerd is krijgen wij de volledig verkeerde uitleg als hun propaganda dagelijks te verwerken. Tot je er misselijk van wordt.

  Like

 9. Pieter zegt:

  Bedankt Numan voor de andere kant van het verhaal. Het was mij onbekend.

  Like

 10. Eens. En mensen in Nederland, zoals Sylvana Simons, komen op voor deze criminelen.

  Like

 11. wauso zegt:

  Idere dag, wel 5x, schrijf ik bij een artikel van de Telegraaf dat ze liegen en dat het een Kudt krantje is. Dat kun je aan de rechterkant bij Feed-Back doen.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2016/07/09/vragen-rijzen-over-inzet-bomrobot-die-politiemoordenaar-dallas-opblies/

  Vragen rijzen over inzet bomrobot die politiemoordenaar Dallas opblies
  ‘Grens tussen militairen en agenten vervaagt’
  09-07-2016, 11:34 Tags: bomrobot, Dallas

  De schutter die in Dallas het vuur opende op agenten, vond uiteindelijk zelf de dood door de inzet van een ‘bomrobot’. De dader werd opgeblazen omdat volgens de commissaris van de politie in Dallas alle andere opties te veel gevaar opleverden voor agenten. Hoewel effectief, roept de inzet van de bomrobot ook vragen op, Deskundigen vrezen in onder meer The New York Times dat bomrobots en andere ‘militaire tactieken’ gemeengoed gaan worden bij de politie.

  Like

 13. Ron zegt:

  The Crips are one of the largest and most violent associations of street gangs in the United States,[1] with an estimated 30,000 to 35,000 members. It has been involved in murders, robberies and drug dealing, among other crimes.

  Geen wonder dat de politie die
  Philando Castile wilde aanhouden.
  Dat achterlichtje is altijd een mooie aanleiding om een grote boef aan te kunnen houden om o.a. zijn auto eens van binnen te inspecteren.

  Als de politieagent dan opeens ziet dat hij met lid van een zodanig gewelddadige bende te maken heeft hoef je het niet gek te vinden als de agent in alarmfase 1 komt.
  Erg ellendig dat het in dit geval misschien niet terecht was, maar weten we al of Castile echt geen blaffer bij zich had?

  Hij had er ook voor kunnen kiezen om Geen lid van een bende als de Crips te worden.
  Dan is de kans heel groot dat er niets gebeurd was.

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Kerwin Duinmeijer: dat hij drugsdealer was is destijds nogal onderbelicht gebleven, althans ik kan me daarvan niets herinneren, terwijl ik toch het hele dossier gelezen heb. Als ik het me echter goed herinner heeft de 4e meervoudige strafkamer, onder leiding van voorzitter mevr. mr. A.B. Leeser-Gassan in het vonnis aangegeven dat er geen sprake was van een racistisch motief voor de steekpartij. Ik was destijds griffier bij de behandeling van die zaak en heb het vonnis, behalve de specifieke motivering geschreven, dus ik zou me er iets van moeten kunnen herinneren.
  Maar goed, het is al lang geleden en niet belangrijk genoeg om in mijn geheugen gegrift te zijn.
  Het is heel goed mogelijk dat toen al geprobeerd werd om negers zoveel mogelijk uit de wind te houden. Dat moet dan wel bij de politie of het OM geweest zijn.
  Wat die Alton Sterling betreft: een groot verlies voor de maatschappij pffffff.
  Wat de arabieren betreft: mijn vader heeft daar als servicemonteur wel een paar keer gewerkt voor Werkspoor, kwam dan terug en noemde dat volk arabs, waarvan hij dan zei dat als ze ergens mee klaar waren, ze hun gereedschap lieten liggen bij de klus en het de volgende keer dat ze het nodig hadden, uiteraard kwijt waren. Nee, een goed woord had hij er niet voor over en wee je gebeente als je zelf slordig was, dan werd even fijntjes gerefereerd aan die ‘arabs’.
  Wat black lives matter betreft: die zijn volstrekt onbelangrijk voor me, tenzij het een mooie vrouw is (wat ze alleen kan zijn als er ook wit bloed door haar aderen stroomt.
  Een neger is een neger, ook als je hem geen neger meer mag noemen. En kennelijk zijn juist al die mensen die zo geweldig veel bezwaar tegen het woord neger hebben, er diep in hun hart eigenlijk volkomen van overtuigd, dat dat volk inderdaad minderwaardig is.

  Like

 15. Pingback: Zwarte zielepieten met metersdikke strafbladen - Ik zeg NEE tegen EU

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  The cold hard (black?) Truth!

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Dat Amerikaanse agentlen geen humor hebben klopt niet met de ervaring van mijn broer.
  In de zomer van 1998 werden zij door een agent in Texas aan de kant gezet, terwijl zij met een gehuurde auto reden.
  Hij werd heel bang en draaide met bevende hand het raam naar beneden.
  Een beul van een vent, met een zonnebril op zijn neus keek in de auto, waar hun kinderen op de achterbank zaten en zijn vrouw naast hem.
  Hij was op het ergste voorbereid en zei met bevende stem terwijl hij zijn handen in de lucht boven het stuur hield; ”I am NOT carrying a gun, officer, And we are a christian European family, who do NOT do drugs either, this car is NOT stolen, but rented. And if there is anything we have done wrong I sencerely apologize.”
  ‘Put ya hands down on the wheel and relax, sir.”, zei de agent met een brede grijns.
  ”I just wanna tell y’all that the bridge is out and this road is closed. Watta hell do ya think we are?
  You folks seen to many stupid movies I guess. Now turn around and just follow officer Bud.
  I’ll get ya on the right track.” .

  Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  Na een 1 1/2 jaar door de USA gereid te hebben, kan ik geen enkele negatieve ervaring met de politie vertellen, integendeel bijzonder hulpvaardig en voorkomend .

  Maar je moet wel een paar dingen begrijpen en weten

  1) Als je aangehouden wordt en of je benadert een politie agent dan is er eerst een afstandelijke houding van de politie agent.
  Hij moet eerst aftasten wat voor vlees hij in de kuip heeft .

  2) In de auto ALTIJD JE HANDEN BOVEN OP HET STUUR HOUDEN zodat de agent ze kan zien. ( liefst eerst je raampje open doen )

  3) Beleefd blijven en precies doen wat de politie agent doet wat hij je vraagt te doen en NIETS MEER !

  Doe je dit dan zal de politie agent zeer beleefd en voorkomend blijven en zelfs behulpzaam.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Nr 3 ) Dan zult U ook wel weten dat die Am. Politie absoluut niet zou kunnen begrijpen hoe b.v die “Maroc,s” de politie in NL bejegend.
   Ik zelf vind
   ,t onvoorstelbaar dat dit kan en dat die mensen dat pikken.
   Heb soms idee dat die filmpjes “voor-op-gezet” zijn.

   Like

  • Pete zegt:

   Zo is het maar net !!

   Al die dooie negers hadden nog geleefd als zij normaal hadden gereageerd op de vragen, aanwijzingen en orders/bevelen van de politie !

   Dit is duidelijk racisme.. maar dan omgekeerd racisme..
   “He jij smerige blanke, wie denk je wel dat je bent”, “jij tegen mij praten joh” “weet jij wel wie ik ben” !!

   Ook die Arubaan in Den Haag verzette zich tegen die ‘blanke’ politie agenten.. Had hij normaal gedaan, dan had tie nog geleefd.
   En de hele zwarte gemeenschap in Holland schreeuwde ‘moord’ – ‘moord’ !

   Verder had Barack Bonobo zijn oordeel al klaar, voordat de feiten duidelijk waren en onderzocht.

   8 Jaar Bonobo.. 8 jaar islamitische lente !!
   Hans Jansen schreef het al regelmatig, dat Bonobo een moslim is.. Raak steeds meer overtuigd dat hij gelijk had..

   Ook door de manier waarop de negers worden gebruikt om zich aftezetten tegen die ‘verderfelijke blanke’
   Hebben jullie blanke kaffirs kritiek op de slavernij… Mooi dan gaan wij die negers tegen jullie opzetten..
   (zodat we in de toekomst weer volop slaven kunnen inzetten in onze landen)

   Like

   • @Pete,
    “Al die dooie negers hadden nog geleefd als zij normaal hadden gereageerd op de vragen, aanwijzingen en orders/bevelen van de politie !”
    Dat is de spijker op zijn kop. De al dan niet metersdikke strafbladen doen er niet zoveel toe, op het moment van ingrijpen weet de agent dat vaak niet eens. Het gaat er om dat wij als maatschappij willen dat de bevelen van politieagenten opgevolgd worden. En dat wij agenten op pad sturen om met gevaar voor eigen leven in te grijpen.
    Die Kerwin Duinmeijer, dat was toch die figuur die op een perron werd doodgeschoten? Ik heb begrip voor de spanning die de politieagenten gevoeld moeten hebben, zij moesten er zekerheidshalve rekening mee houden dat het subject een wapen had. En op het moment dat hij bevel kreeg zijn handen te laten zien, maakte hij een schijnbeweging. Nogal dom. Altijd proberen die lui hoever ze kunnen gaan. Dank je wel, papa en mama, dat jullie mij geleerd hebben dat de politie onze vijand is.
    En wat betreft die negers en negerinnen: Dank je wel, papa en mama, dat jullie mij een minderwaardigheidscomplex hebben meegegeven.

    Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Michael Moore

  @MMFlint

  Thank you #BlackLivesMatter for all that stand for & all that you do. Keep the protests going. Millions stand with you. @Blklivesmatter
  8:48 PM – 8 Jul 2016

  http://www.breitbart.com/big-government/2016/07/08/black-lives-matter-protests-break-out-across-america-london-in-wake-of-dallas-cop-murders/

  Like

 20. joopklepzeiker zegt:

  FLASHBACK: Armed Black Panthers Shout ‘Off the Pigs’ Shortly Before 2015 Execution of Texas Deputy

  http://www.breitbart.com/texas/2016/07/08/flashback-armed-black-panthers-shout-off-pigs-shortly-2015-execution-texas-deputy/

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Confirmed: Dallas Shooter was Member of Houston New Black Panther Party

  http://www.breitbart.com/texas/2016/07/08/confirmed-dallas-shooter-member-houston-new-black-panther-party/

  Like

 22. joopklepzeiker zegt:

  Facebook Says Cartoon Of Police Officer Being Murdered Doesn’t Violate Policies

  http://www.breitbart.com/tech/2016/07/09/facebook-says-micah-xavier-johnsons-cartoon-cop-throat-slit-doesnt-violate-policies/

  Boycot Facebook en Twitter .

  Like

  • elisah zegt:

   Een grof schandaal dat facebook en twitter deze ‘cartoon’, die een oproep tot geweld tegen politieagenten is, weigert te verwijderen. Dat zou nou eens strafbaar moeten zijn!

   Like

 23. Ingrid zegt:

  De media (in dit geval onze nieuwsvoorziening) manipuleert het nieuws. Geeft de zeurpieten een podium. Dit hele verhaal verbaast me niks. Daarbij wordt de grootste criminaliteit hier en daar veroorzaakt door allochtonen.

  Geliked door 1 persoon

 24. Ron zegt:

  De Baton Rouge cop killer was weer eens aanhanger van de godsdienst van de vrede.

  Baton Rouge Cop Killer Gavin Long Was Nation Of Islam | The Daily Caller

  http://dailycaller.com/2016/07/17/baton-rouge-shooter-gavin-eugene-long-was-nation-of-islam-member-railed-against-crackers-on-youtube-channel-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s