Alleen in Turkije leven meer “vluchtelingen”: 1,8 miljoen “asielzoekers” in Duitsland

Screenshot_95

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is een nieuw record: volgens informatie van het Duitse “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) hielden zich eind april meer dan 1,5 miljoen buitenlanders met een lopende of afgesloten asielprocedure in Duitsland op. Daar komen nog eens 300.000 bij, die nog helemaal geen asielaanvraag hebben ingediend.

Duits - Zuerst

In totaal houden zich op dit moment alleen al officieel meer dan 1,8 miljoen “asielzoekers” in Duitsland op. Dat is exclusief de minstens 500.000 personen die ondergedoken zijn, die weliswaar zonder enige vorm van controle Duitsland binnengekomen zijn, maar ondergedoken zijn in de illegaliteit.

Met deze aantallen behoort Duitsland wereldwijd in de kopgroep van de UNHCR-lijst. Alleen in Turkije houden zich meer “vluchtelingen” op dan in Duitsland, Turkije is echter ook een direct buurland van de crisishaard Syrië. Er bevindt zich geen enkel ander Europees land onder de eerste tien opnamelanden. De reden daarvoor is te vinden in de “Refugee Welcome”-houding van de Duitse regering, die zich in de hele wereld heeft rond gesproken en een tijdlang tot wagenwijd openstaande grenzen heeft geleid.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Alleen in Turkije leven meer “vluchtelingen”: 1,8 miljoen “asielzoekers” in Duitsland

  1. Angie1968 zegt:

    Ik word helemaal misselijk als ik die zwarte klootkoppen alleen al zie op de foto. Het is allemaal tuig van de richel, net als die arabieren. Te dom om te poepen, gewelddadig, verkrachters, klootzakken. Allemaal terug naar Afrika en de Orient. Weg met dat kutvolk.

    Like

  2. Pingback: Alleen in Turkije leven meer “vluchtelingen”: 1,8 miljoen “asielzoekers” in Duitsland – Maatschappelijke (r)evolutie

  3. Ze komen ons gewoon verstikken met hun klote cultuur en maar eisen en laten weten dat ze rechten hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s