Duitse knuffeljustitie zorgt ervoor dat criminele “asielzoekers” in de lach schieten

Screenshot_84(Vertaling: E.J. Bron)

De rechter van het kantongerecht in Keulen gaf afgelopen donderdag een niet mis te verstaan signaal af aan alle huidige en toekomstige seksdaders uit de hele wereld: wees niet bang, er zal jullie niets gebeuren. De wegens seksuele overvallen in Oudejaarsnacht in Keulen aangeklaagde Irakees Hussein A. en de Algerijn Hassan T. konden met voorwaardelijke straffen naar huis gaan.

ongecensureerd.at

Slachtoffer zit huilend in de rechtszaal

Volgens de aanklacht hadden T. en A. samen met 15 tot 20 andere mannen kort na middernacht op het stationsplein twee jonge vrouwen omsingeld en in het nauw gebracht. Een van de slachtoffers omschrijft snikkend de traumatische ervaringen in Oudejaarsnacht, hoe ze bij haar billen en in haar kruis werd gegrepen, hoe A. haar vriendin gekust en in het gezicht gelikt had en hoe T. haar begeleider € 5000,- had geboden om seks met haar te hebben. “Money, drie uur seks. Give the girls, give the girls. Anders dood”, zou hij gezegd hebben. Haar vriendin bevestigt de uitspraak. De poging een handtas te openen, mislukte. De daders werden gepakt, omdat zij zich daarvoor hadden laten fotograferen.

Taakstraf en integratiecursus

“De volle hardheid van de wet” kondigde bondskanselier in januari nog aan. Wat Duitse rechters onder volle hardheid verstaan, kwamen Hussein A. en Hassan T. voor het kantongerecht Keulen te weten. De 20-jarige Irakees werd veroordeeld volgens het jeugdstrafrecht. Hij kreeg slechts een jaar voorwaardelijk wegens seksuele ongeoorloofde dwang. Als volle hardheid moet hij 80 uur taakstraf doen en aan een integratiecursus deelnemen. De 26-jarige Algerijn werd wegens medeplichtigheid aan seksueel ongeoorloofde dwang en gepoogde ongeoorloofde dwang eveneens veroordeeld tot een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Lachend verlieten de delinquenten de rechtszaal. De slachtoffers bleven compleet overstuur achter.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitse knuffeljustitie zorgt ervoor dat criminele “asielzoekers” in de lach schieten

 1. BigLJohn zegt:

  Dit is het ultieme bewijs dat de Sharia-wetten langzaam maar zeker toegepast gaan worden zowel in onze rechtspraak, alsmede in rest van onze maatschappij. Arabische mannen verkrachten of randen een vrouw aan, maar komen altijd goed weg met een voorwaardelijke straf of een zeer korte taakstraf. Altijd gaan Arabieren vrij uit voor hun misdaden en moeten allochtone mannen een zware straf ondergaan als zij eenzelfde delict zouden plegen als de Arabische mannen. U weet wel; Het tegengaan van de Islamisatie is geen doelstelling van beleid, en Moslims MOETEN beschermd worden van het Rijk. In deze context laten ze nog eens de moordenaars vrij van Pim Fortuijn en Theo van Gogh ! Grote en kleine Overheden, politie, justitie, de MSM media……De hele mikmak is pro Islam. Dit rotte systeem zit tot in de kleinste haarvaten van ons systeem, en zal ons gaan vernietigen. Zie daar nog maar eens van af te komen !

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Hoe erg moet het nog worden voor vrouwen in Europa? En voor homos, joden, christenen etc..Wanneer gaan we onze cultuur weer verdedigen en de barbaren eruit schoppen? Ik ben voor de doodstraf. En voor islamieten de Sharia-methode…

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat is dat DURF-NIET-LAND toch een watjes land geworden. Hier krijg je toch braakneigingen van.

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Ze weten wie het zijn en hoe ze er uit zien, waarom zouden de slachtoffers en hun familie ze niet eens lekker verwennen met een honkbalknuppel?

   Like

 4. Cathja zegt:

  De Duitse rechters (spreken ze ooit nog wel eens een rechtvaardig oordeel uit?) moeten zich kapot schamen! Daders worden met handschoenen aangepakt, maar de slachtoffers blijven ontredderd en soms met een trauma achter!
  Wat een wrede en ellendige wereld is het geworden, sinds de komst van de islam! Het allerergste is dat je landgenoten niet meer voor jouw belangen en veiligheid willen (ze kunnen het wel!) instaan, en zware straffen weigeren op te leggen aan deze misdadigers.
  Als de Duitse overheid geen eind maakt aan de instroom van Arabische analfabeten (‘goed voor de arbeidsmarkt’), en in de komende jaren steeds meer van dit islamitisch schorem in de maatschappij loslaat, dan wordt Duitsland (en elk Europees land waar geen rem op de instroom wordt gezet) gelijk aan landen als bijvoorbeeld Zimbabwe en Somalië, waar wanorde en bandeloosheid ‘normaal’ is. Waar burgeroorlogen woeden, en waar mensen hun leven niet meer zeker zijn.

  Als dit het ‘cadeau’ van Merkel aan haar vaderland is, dan verdient zij de zwaarst denkbare straf die er is. Niks mee te maken dat ze als een hondje achter de VS aanloopt, want ze heeft bewezen maling te hebben aan kritiek als haar dat goed uitkomt.

  Als er niets verandert, staan Duitsland én andere EU-landen een verschrikkelijke tijd te wachten!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De Duitse justitie is net als de Nederlandse…………………….door en door verrot !

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Duitse knuffeljustitie zorgt ervoor dat criminele “asielzoekers” in de lach schieten – Maatschappelijke (r)evolutie

 7. Vanwege dít soor dingen zouden we dan ook frequenter en massaler de straat op moeten, zowel in Duitsland als in alle andere EU-landen! De rechtspraak wordt krommer en krommer!
  (En helaas is dat een gegeven, dat zich echt niet stoort aan zoiets als een “Zomerstop.”)

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik ben veel en veel banger voor de ‘overheid’, onze allergrootste, gruwelijke vijand, dan voor die schurftige islam.

  Like

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Het is precies als in de jaren dertig van de vorige eeuw, de SA liep in uniform door de straten te marcheren en de politiek, de gerechtelijke macht, de pers et cetera scheet bagger waardoor er nog meer SA’ers bij kwamen die uiteindelijk alle ruiten bij Joden ingooiden. De partij groeide en groeide omdat mensen bang waren, ze wilden niet in elkaar geslagen worden dus melden zij zich massaal aan bij de winnaar, de nazi partij. We weten allemaal wat daar uit is voortgekomen.

  Nu is het weer raak, islamieten lopen en masse in uniform door de straten van onze steden te marcheren, slaan mensen in elkaar, verkrachten meisjes en vrouwen of randen hen aan, stenigen de weinigen journalisten die hun werk nog durven doen, slaan alles kapot wat in hun handbereik ligt, terroriseren de maatschappij, plegen aanslagen en staan te jammeren dat ze niet voldoende steun ontvangen als iemand hen durft aan te wijzen als probleem. De politiek, de gerechtelijke macht, de pers et cetera schijten bagger en kijken massaal de andere kant op.

  Er is een verschil tussen toen en nu, toen wist nog niemand wat er zou gebeuren, nu weten we het allemaal. We zien islamieten per dag radicaler worden, vrijwel iedere dag zijn er aanslagen door deze vertegenwoordigers van de godsdienst van vrede en wolven in schaapskleren staan te prediken dat het niet de islam is. Wie of wat is het dan? Marsmannetjes? Katholieken? Gereformeerden? Joden? Hindoes? De totale wereld is in gevaar.

  Net als in de jaren dertig van de vorige eeuw toen bange Duitsers lid werden van de nazi partij zullen straks, veel nu nog gematigde islamieten onder druk en uit angst van en voor de radicalen gekken zich aansluiten bij bendes moordenaars, verkrachters et cetera, als de politiek niet eindelijk wakker wordt en begrijpt dat er moet worden opgetreden voordat de situatie volledig onbeheersbaar wordt en wereldwijd op een bloedbad gaat uitlopen.

  Als de laffe plucheklevers nog langer blijven dralen dan zullen we het zelf moeten doen of blijven we wachten tot een meute met hakbijlen voor de deur staat? Die meute komt, daar zorgen die laffe politici voor, die met hun gedrag aan radicalen duidelijk maken dat ze overal mee kunnen weglopen. De linkse laffe idioten wijs ik bij voorbaat aan als de schuldigen van de tientallen miljoenen doden die dan door hun lafheid zullen gaan vallen als ze niet eindelijk hun stupide verstand gaan gebruiken.

  Zolang en als dit niet gebeurt hebben een nieuwe ECHTE partij nodig dat zeg ik voor de zoveelste keer, maar helaas tot nu toe tegen dovemansoren. De islam is wereldwijd voor een zoveelste keer bezig om de macht te grijpen. Iedereen die niet blind is ziet wat dat gaat betekenen. Terreur, moord en doodslag, dag in dag uit, omdat terroriseren en doden een lekker machtsgevoel schijnt te geven net als verkrachten en onderdrukken en ga maar door. Dus wat willen we?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bedonderde burger nr 16.000.00110 juli 2016 om 18:29

   [quote] Als de laffe plucheklevers nog langer blijven dralen [/quote]

   WAREN ze ‘alleen maar’ laf!
   Maar ze weten donders goed wat er aan de hand is en WILLEN juist dat wij worden uitgeroeid door hun ‘werktuig’, de mohammedaan. Houden ze zelf schone handjes, terwijl ze ook nog eens als ‘Gutmensch’ worden beschouwd.
   Als een ‘emotioneel’ mens zelfs; kijk maar naar Franske met zijn krokodillentraantjes en zijn kanten zakdoekjes.
   Daarom wordt de mohammedaan ook zo verwend en voorgetrokken.

   Like

   • @Tistocwat: Dat vinden ze zelf trouwens helemáál niet, hè…..ZIJ verwijten de hele Nederlandse politiek namelijk, dat ze worden achtergesteld een gediscrimineerd.
    De HELE Nederlandse politiek, wel te verstaan, niet alleen Wilders!
    En misschien zit daar nog wat in ook, in die zin, dat de Nederlandse politici te láf zijn om een duidelijke keuze te maken;
    DAAROM krijgen ze iedereen over zich heen, zowel o n s als h e n .
    Maar het zijn uiteindelijk de Néderlandse politici, dus hebben w i j het meeste recht van spreken.

    Like

 10. paulzwueste zegt:

  Simpele zaak.

  Als ik het was geweest die had zitten huilen in die rechtszaal en het vonnis van een jaar voorwaardelijk had moeten aanhoren en had moeten zien dat de daders lachend de rechtszaal waren uitgelopen… Dan had ik besloten het recht in eigen handen te nemen…
  Zo simpel is het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s