“Frontex is soort taxidienst voor migranten geworden”

Screenshot_77

(Door: Marjan van den Berg)

Frontex maakt het mensensmokkelaars op de Middellandse Zee wel erg makkelijk, merkte correspondent Rob Savelberg. De grensbewaker zit in een hopeloze spagaat: migratie bestrijden of mensenlevens redden?

Schepen van Frontex halen migranten al direct vlak aan de Libische kust af, vertelt correspondent Rob Savelberg. ‘Daarmee is Frontex eigenlijk een soort van taxidienst, of veerbootachtige organisatie geworden.’

Savelberg vloog in een helikopter met Frontex naar de Libische kust. Naar schatting arriveren zo’n 4000 mensen per dag vanuit Libië in Italië.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, Multiculti, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Frontex is soort taxidienst voor migranten geworden”

 1. Asscher heeft er geen moeite dat Frontex fungeert als veerboot. Belachelijk en omslachtig wat verschrikkelijk veel geld kost aan opvang. Eerst naar Italië om te mogen vernemen dat ze geen status krijgen en ja, ja, de uitzetting hoe, weet nog niemand. Wat een geldverslindend beleid. Misschien zouden ze Poetin om raad kunnen vragen.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Dat is toch van de gekke. Een gratis veerdienst. Ze kunnen beter een linie vormen met schepen voor de Libische kust, weliswaar nog in ‘veilige’ wateren, ze tegenhouden en ze dan linea recta terugsturen/-brengen naar Libië.

  Like

 3. Bas zegt:

  “Frontex is a,h,w, een soortement parlevinker geworden i.p.v. een grensbewakingsorganisatie. Bovendien helpt het smokkelaars hun menselijke waren aan land te krijgen. Gelegaliseerde Europese maffia dus.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Frontex is vanaf dag 1 een ferry voor vluchtelingen. Gratis. En altijd zetten ze de negerts af in Europa en nooit in Afrika.
  Het is gewoon pure zwendel; ze noemen het grensbewaking maar het is een ferrydienst. Logisch, als ze het een gratis vervoersdienst zouden noemen voor moslims, dan zouden wij er erg boos over zijn. Nu gaan we rustig slapen, want de grens wordt bewaakt en drenkelingen redden vinden we geweldig.
  Intussen betalen we natuurlijk wel miljoenen aan onze marine en aan het Vierde Rijk om onze bezetters veilig over te zetten.

  Like

 5. biebie zegt:

  “Frontex is soort taxidienst voor migranten geworden”
  Volgens mij vanaf dag 1 al,alleen de service is beter geworden voor de dobberpieten.

  Like

 6. Het leuke is, de smokkelaars krijgen hun geld en wij kunnen betaaaaaaaaalen.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Die anderhalve mijnenveger die we nog bezitten waren al omgetoverd tot loveboten. Nu zijn het varende AZC´s waarvan de bemanningsleden omgeschoold zijn tot maatschappelijk werkers.

  Like

 8. Franco zegt:

  Leefbarbaar, nee niet in Europa, ze worden enkel en alleen afgezet in Zuid-Italie!!! Wij krijgen hier de hele Afrika-tsunami over ons heen met alle gevolgen van dien. Ruzie laatst tussen een Italiaan en een Nigeriaan is uitgemond in de dood van de Nigeriaan. Nigeriaan (met diens vrouw) viel Italiaan aan, Italiaan heeft zich moeten verdedigen anders morsdood. Nigeriaan viel hem aan met paal uit de stoep gerukt. Italiaan wordt nu beschudligd van moord met voorbedachte rade en….. rassenmoord! Nigeriaan viel ongelukkig op zijn hoofd. En nu hebben we de poppen aan het dansen. Zelfs de minister van Binnenlandse Zaken (Alfano) bemoeit zich ermee via een persconferentie. Bij de tig tig moorden op Italianen door instroom was hij in geen velden of wegen te bekennen!

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Is… een soort taxidienst geworden? Volgens echte berichtgeving doen ze dat al vanaf dag één. Op enkele zeemijl vanaf de kust van Libië en i.p.v. het scheepje terug de territoriale wateren in te duwen, nemen ze die klanten helemaal mee naar Italië, vele zeemijlen verder. Dat kun je inderdaad een taxidienst noemen.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ach, laat ik deze net bij de buurman Fenixx vinden… https://fenixx.org/2016/07/09/hennis-plasschaert-overweegt-om-versneld-meer-mohammedanen-naar-europa-te-halen/

  Zal ik dit linkje daar even onder plaatsen…

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Laten de ware aard van het beestje maar noemen. Geen FRONTEX, maar de FRONTAX. Een nieuwe internationale gratis taxidienst voor Islamieten. Moslims, wiens enige doelstelling het is om in Europa dood en verderf te komen zaaien. Net zoals het in Nederland geen doelstelling van beleid is om de Islamisatie tegen te gaan, sterker nog, Moslims dienen alhier beschermd te worden. Tegen ons zeker, omdat we alle reden hebben om het daar niet mee eens te zijn !
  We waren in overgrote meerderheid tegen de E.U. en de Euro, maar ze kwamen toch. Net als de Islamieten !

  Like

  • BigLJohn zegt:

   …..Naar schatting arriveren zo’n 4000 mensen per dag vanuit Libië in Italië…..Waar zouden die ergens uithangen, want men maakt ons wijs dat de immigratie hier in Nederland (door het akkoord met Turkije) zienderogen afgenomen is. Nieuwe opvangcentra’s staan leeg. Worden buiten Italie, Duitsland en Frankrijk dan overspoeld met Islamieten ? De MSM media zullen het ons niet vertellen ! Vroeg of laat zal volgens mij ook Nederland hier mee te maken gaan krijgen !

   Like

   • elisah zegt:

    Nou lekker is dat, we gaan naar Italië deze zomer, hopelijk struikelen we niet over de duizenden ” vluchtelingen”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s