Geert Wilders voor Breitbart: de gezonde kijk van het volk op de islam – een ernstige bedreiging

Screenshot_89

(Door: Geert Wilders – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De islam groeit snel in West-Europa. Volgens het ‘Pew Research Center´ heeft Frankrijk een moslimbevolking van 7,5%, Nederland  6%, Duitsland 5,8%, Oostenrijk 5,4%, het Verenigd Koninkrijk 4,8%, Zweden 4,6%. De daadwerkelijke cijfers zijn nog hoger. De cijfers van Pew dateren in feite van voor de vluchtelingen-tsunami van 2015, toen 1.000.000 immigranten naar Europa stroomden, van wie de meesten moslims waren.

Vorige week schreef ‘The Washington Post’ dat “de jaarlijkse netto-immigratie in Europa in vergelijking tot het huidige niveau nog twintig jaar gestaag zal stijgen”. De krant wijst erop dat tegen 2069 de 28 huidige leden van de Europese Unie, alsmede IJsland, Noorwegen en Zwitserland, een netto-immigratie van 77 miljoen mensen zullen meemaken. Die zal ernstige gevolgen hebben voor de Europese cultuur. The Post schrijft eufemistisch dat Europa “aanzienlijk meer divers zal worden dan nu het geval is”. De waarheid is echter dat Europa zal islamiseren. Als er iets is dat zich verzet tegen diversiteit, dan is het wel de islam.

Daardoor zal Europa minder vrij en minder veilig worden. De islam is een werkelijk bestaande bedreiging voor de westerse beschaving. Geen oprecht persoon kan met een stalen gezicht zeggen dat de islam een doctrine van vrede en vrijheid is. Lees de koran maar met zijn moorddadige verzen. Die zijn een ‘license to kill’, een licentie om te doden. We kunnen het bijna elke dag op het tv-nieuws zien. Terreuraanslagen in Istanbul, Parijs, Brussel, Orlando. Het woord islam alleen al betekent ‘onderwerping’. De islam beveelt dat elke natie op aarde zich aan de sharia moet onderwerpen, zo nodig door middel van oorlog. De islam is onmenselijk. Hij is totalitair. Overal waar hij zich vestigt, brengt hij de hel mee. Dat is de reden waarom de immigratie vanuit islamitische landen zo gevaarlijk is.

En terwijl de heersende klassen van Europa aanhangers van het cultuurrelativisme zijn – die niet meer geloven in de superioriteit van onze eigen joods-christelijke cultuur en omdat zij dit geloof hebben verloren, zijn zij niet langer bereid om het te verdedigen – is het goede nieuws dat de mensen in Europa niet dom en ook niet blind zijn. Deze week gaf de publicatie van een EU-brede opiniepeiling, die in elk van de 28 EU-lidstaten werd uitgevoerd door een Hongaarse denktank, reden tot optimisme. Uit de peiling bleek dat 70% van de Europeanen de islamitische migratie als een ernstige bedreiging ziet. En dat degenen die er nog steeds de voorkeur aan geven om een oogje dicht te knijpen voor het gevaar, in elke EU-lidstaat een kleine minderheid zijn.

In elk van de 28 landen had de denktank in een representatieve steekproef ten minste 1.000 mensen ondervraagd. 65% van de Europeanen beseft dat met de toestroom van immigranten ook het niveau van criminaliteit stijgt – een meerderheid in elk land dus. 65% beseft ook dat die toestroom de dreiging van terrorisme doet toenemen – opnieuw overal een meerderheid, met uitzondering van het kleine Luxemburg, waar immigranten overwegend welvarende buitenlanders zijn. Maar liefst 87% erkent dat een terroristische aanslag, zoals die in Frankrijk in november van het vorige jaar werd uitgevoerd, ook in hun eigen land kan plaatsvinden. En 63% van de Europeanen beseft dat immigratie een risico vormt voor de culturele integriteit van de landen die erdoor getroffen worden. In Nederland is dit percentage 81%, het hoogste van alle EU-landen, op de voet gevolgd door Zweden, Oostenrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Als zoveel mensen, in zoveel landen – zo onderling verschillend als Finland en Griekenland of als Ierland en Roemenië – dit op deze manier ervaren, moeten politici hun conclusies trekken. Zoals altijd beseft het volk veel beter wat er gebeurt dan de elites, die in hun ivoren torens leven.

Ronald Reagan placht te zeggen dat “het hart van Amerika [het volk] altijd verstandig is, en het oordeel van Amerika altijd juist. En als een president zich daarvan bewust is en zich voegt naar de wijsheid van het volk, dan kan hij er zeker van zijn dat hij zijn werk goed heeft gedaan”. Hetzelfde is van toepassing op Europa. Reagan zei ook dat we “moeten geloven dat we beter op het inzicht van de mensen [het volk] kunnen vertrouwen, dan dat we de macht bij hen wegnemen en die in andere handen leggen”. Dat laatste is precies wat de afgelopen decennia in Europa is gebeurd. Natiestaten werden ontmanteld en hun soevereiniteit werd overgedragen aan de Europese Unie, die de immigratiecrisis heel slecht heeft aangepakt. 77% van alle Europeanen en een meerderheid in elke EU-lidstaat is het daarmee eens.

Het gezonde verstand van het volk gebiedt ons om iets aan de dreiging van de islam te doen. Onze regeringen moeten de werkelijkheid onder ogen zien, voordat het te laat is. De islam hoort niet in Europa thuis. We moeten allemaal de immigratie uit islamitische landen stoppen en de de-islamisering op gang brengen. We moeten het feit dat de islam een gewelddadig en totalitair karakter heeft onder ogen zien en handelend optreden, omdat, als wij dat niet doen, de islam ons onder handen zal nemen.

Wij moeten de islam op dezelfde manier aanpakken als wij andere totalitaire ideologieën aanpakken, zoals het communisme en het nazisme. Misschien moeten we eens een verbod op de islam overwegen. Ook hier kan Ronald Reagan, een van de grootste leiders van de vrije wereld in de afgelopen eeuw, dienen als een inspiratiebron. “Hier is mijn strategie voor de Koude Oorlog: Wij winnen, zij verliezen”, zei hij eens. En onze strategie tegen de islam zou ook moeten zijn: “Wij winnen, zij verliezen”.

 (Geert Wilders is lid van het Nederlandse parlement en leider van de Partij voor de Vrijheid [PVV], die momenteel de grootste partij in de Nederlandse peilingen is. Hij is de auteur van “Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me”)

Bron:
www.breitbart.com
Door: Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

21 reacties op Geert Wilders voor Breitbart: de gezonde kijk van het volk op de islam – een ernstige bedreiging

 1. joopklepzeiker zegt:

  GERMAN couple prosecuted and fined for creating Facebook page critical of illegal alien Muslim invaders

  http://www.barenakedislam.com/2016/07/10/german-couple-prosecuted-and-fined-for-creating-facebook-page-critical-of-illegal-alien-muslim-invaders/

  Like

  • Thom zegt:

   Dat geloof ik. Ik ben ooit 25 jaar jaar geleden veroordeeld in Duitsland tot een maand gevangenisstraf en 1000 gulden boete in Krefeld omdat ik iets geschreven had over Turken aan een vent die me met een verkoop belazerd had. De Nederlandse politie kwam regelmatig langs om die veroordeling te brengen. Nadat ik een keer dat schrijven ongeopend in ontvangst had genomen en ongezien voor de ogen van die agent had verscheurd bleven ze weg. Ik moest alleen zorgen niet meer In Duitsland te komen voor het feit verjaard was. Ik ben er nooit meer geweest en nu is het verjaard. De Duitse justitie heeft nog langere tenen dan hier en hier is “minder, minder, minder” al voldoende om een proces aan je broek te krijgen.

   Like

 2. Alphons Mantel zegt:

  eindelijk iemand die de gevaren van de islamitische immigratie ziet en durft uit te spreken

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  In een democratie beslist de meerderheid (Binnen niet al te lange tijd Moslims). En laten wij in Nederland nu ook het democratisch model bezigen. In een theocratie is geen meerderheid van stemmen nodig, want (De Islam) die verwerpt het democratisch stelsel en staat voor onderdrukking, stokslagen, ledematen afhakken, steniging en rituele moord. Bovendien valt een theocratie de democratie aan bij al zo’n 10 % aanwezigheid van Moslims in de bevolking. Zo snel kan het gaan. Vaarwel democratie ! En daar de Nederlandse Staat cs zich zeer welwillend opstelt t.o.v. de Islam, kan de intrede van een theocratie alhier nooit lang meer duren ! Want er zijn nu al veel meer dan 1 miljoen moslims (6 %) in Nederland.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Ik ben voor de Nobelprijs voor Geert Wilders. En voor Marine le Pen, en Frauke Petry en al die anderen die opstaan voor hun volk, en het gevaar van Islam en zijn compleet gestoorde volgelingen erkennen, en ertegen willen vechten. Zij zijn de toekomst van Europa, niet het achterlijke gutmensch-volk dat ons naar de kloten wil laten gaan.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Angie.

   Het spijt mij, maar ik ben helemaal niet voor die Nobelprijs voor onze dappersten der dapperen…
   Die Nobelprijs werd indertijd aan de zwarte islamlover Obama uitgereikt.
   Exact 14 dagen na zijn installatie…!

   Na analyse van datgene wat hij inmiddels heeft gedaan om deze prijs al bij voorbaat geschonken te krijgen dan is het resultaat een onpeilbare poel van landverraad, leugen en bedrog…

   Die Nobelprijs is verworden tot een triest symbool van fraude en manipulatie.

   Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zoals altijd beseft het volk veel beter wat er gebeurt dan de elites, die in hun ivoren torens leven.
  The Washington Post: “de jaarlijkse netto-immigratie in Europa in vergelijking tot het huidige niveau zal nog twintig jaar gestaag stijgen”. Tegen 2069 zullen de 28 huidige leden van de Europese Unie, alsmede IJsland, Noorwegen en Zwitserland, een netto-immigratie van 77 miljoen mensen meemaken, die ernstige gevolgen zal hebben voor de Europese cultuur. De waarheid is echter dat Europa zal islamiseren.
  https://ejbron.wordpress.com/2016/07/10/geert-wilders-voor-breitbart-de-gezonde-kijk-van-het-volk-op-de-islam-een-ernstige-bedreiging/

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/07/geert-wilders-breitbart-peoples-wisdom-islam/

  Like

 6. Pingback: Geert Wilders voor Breitbart: de gezonde kijk van het volk op de islam – een ernstige bedreiging | eunmask

 7. Gaat die emigratie dan eeuwig duren. Als voor die schijtbakken de rust gekeerd is in hun land. Kunnen zij toch terug keren voor wederopbouw?

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Dat maakt de SP hun kiezers wijs. Alsmede de belofte dat we misschien de E.U. moeten verlaten CQ Brussel minder macht moet krijgen. De sprookjes van Grimm waren nog geloofwaardiger. En inderdaad, die immigratie zal eeuwig blijven duren. Zestig miljoen Afrikanen staan al klaar om naar hier te komen. Misschien word alles nog erger omdat de Afrikaanse bevolking zich om de 25 jaar verdubbelt.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    BigLJohn 10 juli 2016 om 15:46

    [quote] omdat de Afrikaanse bevolking zich om de 25 jaar verdubbelt. [/quote]

    Opmerkelijke prestatie van die eeuwige ‘hongerlijders’.

    Like

  • mahoog zegt:

   Marianeke… je begrijpt het nog steeds niet ZE GAAN NIET TERUG !!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    mahoog 10 juli 2016 om 16:58

    Waarom zouden ze ook? Ze worden door ons aan de vreet gehouden tot aan hun graf en thuis zouden ze dan moeten gaan werken aan de ‘wederopbouw’ van hun land. Dáár hebben ze totaal geen zin in!

    Like

  • Wachteres zegt:

   Dat was logisch geweest, @Marian. Er zijn daar landen die leeg lopen, maar helaas pindakaas is dat niet de bedoeling van de EU.

   Wij moeten multiculturaliseren.

   Like

 8. alidas1 zegt:

  Er zijn toch nog landen waar die moslims niets te zeggen hebben
  Rusland
  China
  Japan
  Australie
  Daar kunnen ze hun biezen pakken .
  Daar zijn ze nog baas in eigen huis
  Bevalt het niet weg wezen

  Like

 9. M.R zegt:

  Geachte heer Wilders,
  U bent een roepende in de woestijn.
  Ik hoop dat u onze volgende M.P. word.

  Like

 10. Soms vraag ik me af of iedereen echt weet wat sharia inhoudt. wij kijken naar voetbal, we spelen voetbal, we tennissen, we zemmen, we dansen , we lezen we gaan en staan waar we willen. als hier de sharia ingevoerd zou worden zijn we dit allemaal kwijt. Denken de mensen daar nou wel eens goed over na?? dan geen bioscoop meer of een biertje pakken. etc etc. loungen of chillen .dat is er dan allemaal niet mee bij. Is dat wat we willen in Nederland. Onze duur bevochte vrijheid opgeven omdat het de politieke leiders uitkomt ?????? Willen wij hier weer een Al Andaluz????? denk het toch niet.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Wilders brengt ook het probleem onder de aandacht dat maar niet wil eindigen : de overbelasting van elk land dat wordt geacht delen van de mensenstroom op te nemen. De instroom van niet-westerse migranten blijft voortduren. Maar hoe kan het dan dat er destijds slechts TWEE landen voor nodig voor waren ( Italië en Libië) om de migratie tsunami WEL tot staan te brengen?? Zij maakten onderling gewoon duidelijke afspraken en voerden die uit!

  De huidige EU beweert over te weinig middelen te beschikken om de mensenstromen definitief te stoppen. Maar ‘’knoeit de organisatie er dus echt gewoon op los’’?
  Wel – en ik zeg dat niet voor de eerste keer- de EU WIL de instroom niet stoppen, omdat het Europese experiment immers beoogt tot één volledig gemêleerde bevolking ter komen, waarin allerlei rassen en culturen zijn samengevoegd!
  Aan de zogenaamde monoculturen moet immers overal ter wereld een einde worden gemaakt. Die moeten plaats maken voor multiculturele gemeenschappen.
  Wanneer wij ons oor te luisteren leggen bij het riool van de aangetaste denk wereld van de politiek correcte elites ,dan zullen wij duidelijk de stem van Timmermans horen galmen. Hij brengt de intentie van de EU overduidelijk onder woorden!.

  Deze bedoelingen van de EU worden beschreven in een boeiend artikel van Michael Mannheimer. Voor het begrijpen ervan is enige kennis van de Duitse taal nodig.
  Het verhaal van Mannheimer is op onderstaande link te vinden:

  http://michael-mannheimer.net/2016/07/06/thomas-p-m-barnett-der-teuflische-planer-der-geostrategen-alle-gegner-der-globalisierung-vernichten/
  Uit dit verhaal licht ik deze passage:

  ”; Schwerpunktthema: Merkels Rassenplan für Europa –Teil 3. Weitere Beiträge
  ‘’ Zu unserem heutigen Schwerpunktthema empfiehlt Autor Philipp Wolfgang Beyer noch weitere hoch interessante Beiträge: US-Plan für Europa: „Eine hellbraune Mischrasse mit einem IQ von 90 durch Masseneinwanderung aus Niedrigintelligenzländern“ Von Michael Mannheimer US-Plan für Europa: „Eine hellbraune Mischrasse mit einem IQ von 90“ Europas organisierte Vertrottelung durch eine gezielte Einwanderungspolitik aus Niedrigintelligenzländern Was US-Strategen „für“ … Schwerpunktthema: Merkels Rassenplan für Europa –Teil 3. Weitere Beiträge weiterlesen.”

  De laatste alinea verdient onze onverdeelde aandacht
  Volgens de immer kritisch denkende Mannheimer beoogt men in de EU rassen te vermengen met het doel om één lichtbruin mengras te krijgen met een gemiddeld IQ van 90.
  [ Zou- meer dan zeventig jaar na de beëindiging van de Tweede Wereldoorlog de EU zo doortrapt zijn dat men door vermenging met niet-westerse mensen massa’s en de zittende blanke bevolking een ‘lichtgekleurde ’UNTERRASSE’’ wil creëren, waarin het blanke ras zal worden opgelost??]

  Zo’n nieuw mengras zou niet overmatig snugger zijn en daarom op simpele wijze, door middel van geestelijke manipulatie gemakkelijk in de hand te houden en daardoor voor verschillende doelen inzetbaar.
  De niet al te snuggere nieuwe mens is geknipt voor de dictatoriale Nieuwe Wereld. Alle dictaturen stelden aan het begin van hun bewind de intelligentsia onder curatele, of roeide een groot deel van de hoog opgeleiden gewoon uit. ( Denk maar aan Cambodja)
  Zowel in “”brave New World’’ als in ‘’1984’’ werd er voortdurend met de menselijke geest gesold.

  Ik ben geneigd om het grote merendeel van onze volksvertegenwoordigers in huidige Tweede Kamer prototypen van de gewenste middelmatige EU mens te zien. Anders kan ik de blinde sympathie die men daar doorgaans voor de EU heeft niet goed begrijpen.

  Het artikel van Mannheimer zou verklaren waarom de EU zo graag ‘’nieuw bloed’’ in haar Nieuwe Wereld wil , waarom “Brussel’’ zo graag rassen en ideologieën mengt .

  Sta er wel even bij stil dat er in de EU een zeer ingrijpend EXPERIMENT wordt uitgevoerd op de bestaande bevolkingen van de lidstaten van de EU , mensen die in grote meerderheid één gezamenlijke cultuur delen: de joods-christelijke ,humanistische cultuur. en die in meerderheid BLANK zijn, die dus, volgens de opvattingen van Frans Timmermans een MONOCULTUUR vormen en bedenk daarbij dat het lot van ELKE monocultuur uitroeiing zal moeten zijn, door middel van raciale vermenging.

  IS ER NOG IEMAND IN DE ZAAL DIE AAN DIT EXPERIMENT WIL MEEWERKEN???
  Wordt wakker en vlucht uit de koot die EU heet en vergeet niet de elites die graag aan dit experiment willen meewerken voor een tribunaal te slepen.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Ik stel voor om koot te lezen als kooi 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s