Goedmensch: “Dat is nu eenmaal een andere cultuur”

Screenshot_80

“Alle culturen zijn gelijijijijijkk . . .”

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vandaag had ik een gesprek met een “goedmensch” en het is werkelijk verbazingwekkend hoe ver goedmenschen feitelijk van de realiteit afstaan. Het gesprek is ermee begonnen dat ik me niet voor een open raam met een doorzichtig gordijn wilde omkleden, daar het raam van de buurman daar ook niet meer dan 3 meter vandaan was. Dat begreep de ca. 50-jarige winkel-eigenaresse echter niet en ze probeerde mij aanvankelijk als belachelijk neer te zetten. Waarop ik haar vertelde dat er daarbuiten heel veel slechte mensen waren, wat zij echter niet zo zag. Ze beweerde, zoals goedmenschen nu eenmaal zijn, dat ze het merendeel van de mensen voor ‘goed’ hield.

Ik zei vervolgens tegen haar dat minstens de helft van de mensen slecht is, waarbij ze mij eerst met grote ogen aanstaarde en dat natuurlijk consequent bestreed. Vervolgens vertelde ik haar dat alleen al door de gedwongen huwelijken over de hele wereld minstens 1 miljard vrouwen daardoor getroffen waren, wat zij niet echt kon ontkennen.

Ik vertelde haar dat het wereldwijd aan de orde van de dag is de vrouwen te onderdrukken en dat Duitsland daarop reeds een uitzondering vormt. Daarop zei zij precies datgene wat goedmenschen denken en ook zeggen, namelijk dat dat nu eenmaal een andere cultuur is en daarmee trapte ze me precies tegen het zere been. Ik zei tegen haar dat het geen andere cultuur is, maar bedreven geweld. Dat het mij als vrouw volkomen om het even is waar ik ben en dat het altijd geweld tegen een vrouw is. Dat men dat niet kan rechtvaardigen met “een andere cultuur” en dat het totaal verkeerd is. Dat men het geweld op die manier alleen maar steunt. Daarop vroeg ze mij dan ook wat daar dan tegen te doen viel en zei ik tegen haar dat men daar open over moet zijn, maar het vóór alles moet verbíeden. Dat men zichzelf ervoor moet afgrenzen. Dat men zulke mensen niet naar Duitsland mag laten komen. Dat stond haar natuurlijk niet aan. Ik zei tegen haar dat deze mannen deze vrouwen-verachting in Duitsland doorvoeren en dat er niets tegen wordt ondernomen. Dat in Duitsland het islamitische huwelijk wordt toegepast en de sharia en dat wij in Duitsland daarvoor zelfs de wetten veranderd hebben, zodat de sharia hier toegepast kan worden.

Daarop vroeg zij weer wat men daaraan dan moest doen en ik zei nog eens dat men zou moeten verbieden dat zulke mensen naar Duitsland mogen komen. Daar bracht zij tegenin dat zij dat heel anders zag, dat zij daarin een heel andere instelling had, dat alle mensen goed waren enz., enz., enz. Ik zei tegen haar dat mensen zoals zij de oogst van hun wereldbeeld zouden binnenhalen door zulke mannen. Dat zij met deze mannen, als zij haar winkel zullen binnenkomen, niet in discussie kan gaan. Dat ze alleen maar hoeft af te wachten wat er dan gebeurt. Het is werkelijk verbazingwekkend hoe grenzeloos naïef en verblind goedmenschen feitelijk zijn.

Voor goedmenschen is werkelijk het merendeel van de mensen goed. De miljard-voudige uitbuiting, verkrachting, onderdrukking van de vrouwen door de mannen vlakken ze compleet uit. Dat schuiven ze dan gemakshalve op “een andere cultuur.” Aan het bijbehorende geweld wordt volkomen voorbijgegaan. Precies om deze reden, omdat volgens de goedmenschen deze mannen ‘goed’ zijn, overspoelen dan ook miljoenen van deze mannen op het ogenblik Duitsland. Deze mannen zijn simpelweg arme sloebers, met wie het alleen maar zo slecht gaat omdat een paar elites hen hebben uitgebuit. Dat de meerderheid van deze mannen van geweld doordrenkt is, erkennen ze niet. Ze zijn eenvoudig door en door verblind.

Uit het gesprek kon ik ook de energie van zulke mensen zeer goed herkennen. Zij is als die van kleine kinderen, die stampvoeten als iemand iets zegt wat hen tegen de haren instrijkt. Daar treedt een blokkeringselement in werking dat haar gelijke zoekt. Met argumenten hoeft men bij zulke mensen niet eens aan te komen. Die zijn er zo rotsvast van overtuigd dat ze het bij het rechte eind hebben en dat ze ‘goed’ zijn, dat ze de oogst van hun “goed-zijn” ook zullen binnenhalen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, political correctness, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Goedmensch: “Dat is nu eenmaal een andere cultuur”

 1. Tistochwat zegt:

  Onthoofdingen, stenigingen, het in een kooi in de fik steken of verdrinken van mensen, het laten ontploffen van mensen, enz. hoort ook bij een andere ‘cultuur’; bij die prachtige koeltoer met die ‘religie van de vrede’.

  Like

 2. Die vrede lievende moslim cultuur blijft liever in hun zandbak mens en dier te kwellen. Ze worden beschermd of ze erfgoed zijn.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Zeer raak getypeerd, Petra. In het Engels noemen ze dat generation snowflake. Ze zijn zo gemarineerd in ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en ze zijn nooit tegengesproken, alleen maar bevestigd in hun domme wereldbeeld, dat ze eigelijk niet meer anders kunnen denken. Het is alsof je tegen een muur staat te praten. Het is met recht een psychische stoornis.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het is geen psychische stoornis. Die mensen zijn hun hele leven gehersenspoeld.
   Als kind door hun ouders, verder op verkeerd gekozen scholen (door hun ouders)
   daarna op de middelbare school en het hoger onderwijs, daardoor verkeerde vrienden enz.

   Like

 4. Thom zegt:

  De schrijfster heeft in zoverre ongelijk dat de goedmensen degenen die op de PVV stemmen zeker niet rekenen tot de meerderheid van de mensheid die wel deugt. Zwarte verkrachters, besneden moslimdieven horen uiteraard wel bij degenen die deugen, want stelen en verkrachten hoort bij hun cultuur en mag om die reden door ons niet veroordeeld worden.

  Like

 5. Tjah je kunt een hoop energie steken in discussies met de gutmenschen.
  Persoonlijk verspil ik mn energie er niet aan.
  Petra een tip volgende keer gewoon een vette kei voor dr harses gooien .
  Als ze dan zegt WTF ????? Dan zeg je gewoon ik ben alvast de sharia law aan het oefenen zoek maar op op E.j.bron of Fenixx.org vind je alle informatie om volgende keer een bult te voorkomen 😉

  Like

 6. Alphons Mantel zegt:

  bovengenoemde naviteit vindt men bij 80% van de parlementariers en vooral bij Vluchtelingenwerk

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Goedmensen…..Breek me de bek niet open. Veel goedmensen bestaan uit het Nederlandse kiezerspubliek. Die op Pechtold gaan stemmen omdat ie zo’n nette heer lijkt ? En die Wilders is een racist, ik hoor ze al denken. Op de VVD stemmen, omdat Rutte wel weet wat goed voor ons is. Op Buma stemmen, omdat die een oplossing voor alle problemen heeft…..Op Roemer stemmen, want die wil toch wel uit de E.U. En ga zo maar door met die zotte kiezers. Vandaar dat ik blijf vrezen voor een Rutte 3 kabinet, ongeacht de grootte van de PVV. Want ook het bashen van de PVV zal nooit gaan ophouden.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Vroeger begreep ik nooit waarom ik op scholen en op mijn werk altijd een buitenstander was; iedereen had een hekel aan me. Nu weet ik dat dit kwam door het feit dat ik me niet ‘goedmenselijk’ gedroeg. De leraar ‘maatschappijleer’ op de pedagogische academie (zo heette die toen nog) zei ooit tegen mij, nadat ik weer een 4 voor dat vak had gekregen:
  “Jij bent niet alleen apolitiek, maar ANTI politiek. En dat klopte. Ik vind ‘politiek’ nog steeds een nutteloos gedoe waar je niets aan hebt en ‘politici’ zijn leugenaars die alleen maar uit zijn op eigen gewin (Geert Wilders uitgezonderd). Het is mij te abstract en je schiet er geen moer mee op. ‘Politiek’ is bekvechten en discussiëren op kosten van de belastingbetaler. Het kan véél efficiënter zonder ‘politiek’.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Politiek-correcten zijn vetrbijsterend naïef, hoewel ik me afvraag of ze dat wel zijn.

  Als er honderden vrouwen betast/verkracht worden dan zeggen ze dat het grotendeels leugens zijn en dat autochtone mannen ook wel vrouwen verkrachten.

  Wordt er door ‘lichtgetinte boefjes’ op allerlei manieren veel geweld gepleegd dan krijg je hetzelfde verhaal te horen en worden voetbalfans erbij gehaald.

  Kunnen ze niet onder de harde waarheid uit, als christenen in het Midden-Oosten, soms op gruwelijke wijze, vervolgd worden en Joden uit Europa worden weggejaagd, dan zwijgen zij.

  Ook hoor je hen niet over de islamisering van de Europese steden, waar al honderden no-go areas zijn, waar de sharia regeert en de politie en artsen en ziekenauto’s vaak niet meer durven komen.

  Naïef dus? Ik geloof er niets van. Eerder kwaadaardig; niet willen horen, niet willen zien en zwijgen over wat er werkelijk met de islam aan de hand is.

  Laten we voor de politiek-correcten hopen dat zo’n ontkenningsgedrag een gevolg is van – wat hier al werd genoemd – jarenlange hersenspoeling. Dan hebben ze tenminste nog enig excuus.

  Mocht dat niet zo zijn dan zijn zij – met de EU en onze ‘elite’ – volledig verantwoordelijk voor de uitverkoop van onze maatschappij aan een achterlijke voormiddeleeuwse ideologie, die alles wat wij aan goeds bezitten zal vernietigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s