Imamopleiding in Duitsland is een leugen

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

In veel “discussie”rondes op televisie over de islam werd van de kant van Duitse politici steeds opnieuw sussend opgevoerd dat de Duitse staat in het vervolg imams zou opleiden. De toekomst zou een gedomesticeerde “euro-islam” zijn naar het voorbeeld van de kerken. Daarvoor zouden speciaal vijf faculteiten voor de islamitische leraren- en imamopleiding zijn geïnstalleerd (Osnabrück, Münster, Frankfurt, Tübingen en Paderborn). Vanuit het ministerie van Onderwijs stroomden er miljoenen naar de verschillende universiteiten.

Daarom zou het alleen maar logisch zijn om staatsverdragen met de moslims te sluiten. De brave Duitser geloofde dat. Maar zoals zo vaak als het om de islam gaat, werd hij ijskoud belogen: Dat is echter een legende. De universiteiten legden weliswaar het theologische fundament, maar ze leiden geen imams op. Volgens de grondwet mogen dat alleen maar de religiegemeenschappen, dus de moskeeverenigingen, doen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Imamopleiding in Duitsland is een leugen

 1. Het is so wie so allemaal flauwekul: Euro-islam bestaat helemaal niet! Dus kan het niet verdómmen, wie er al dan niet achter die opleidingen zit:
  Die rotzooi moet gewoon uit het hele westen geweerd worden, punt uit!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  De infiltratie gaat maar door…Islam is echt een wolf in schaapskleren. De domste omschrijvingen worden gehanteerd om ware bedoelingen te verdoezelen, nl het overnemen van het westen van binnenuit. Iedere kleuter ziet nog door die knulligheid heen, behalve gutmenschen en regressief links natuurlijk.

  Like

 3. carthago zegt:

  Vooral het feit dat bijna geen enkele Duitser iets weet over de werkelijke motieven van de pislam maakt het voor de kalifaatratten imams het zo eenvoudig om de boel te belazeren.En de nazi politici weten dat volledig te benutten. De Duitsers worden dus tig maal genaaid als je de keulense nachten er ook bij optelt. Dat hele duitse land zit dus vol Trojaanse bokken met aan het hoofd een Trojaanse geit, Mergel.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een islamitische autoriteit die bindende uitspraken kan doen betreffende opleidingen. Dat is de Al Azar universiteit in Caïro en in het verlengde daarvan het Turkse Dyanet. Alles wat betreft de soenitische islam. Een islam die strikt de soenna van de Profeet volgt. Al het andere is geloofsafval. Een Europese islam zal nooit ontstaan. Daarvoor is het bouwwerk islam te vast dichtgetimmerd. Er zijn 3 grote hinderpalen die een Europese islam verhinderen. Hinderpaal 1: Kritisch nadenken en discussiëren binnen de islam is strikt verboden. De islam is qua opleiding een richting verkeer. Hinderpaal 2 De islam zal nooit toestaan dat andere geloven op Europees grondgebied het gelijke respect toebedeeld krijgen als de islam. Dus vreedzame coëxistentie heeft slechts een beperkte houdbaarheidsdatum. Die houdbaarheid is strikt binnen de sharia geformuleerd temeer omdat de islam een zwaar politieke lading heeft met een dun vernis laagje religie. Terwijl andere religies in staat zijn beleefd te worden achter de voordeur is dat bij de islam onmogelijk. Een moslim kan alleen een goed moslim zijn als ook zijn leefomgeving buiten de voordeur voldoet aan de islamitische wet en regelgeving. Hinderpaal 3 de islam leert de moslim al op vroege leeftijd dat hij het beste is wat de wereld ooit heeft voortgebracht. Op basis daarvan heeft Allah bepaald dat de moslim de erfgenaam is van de wereld en dat alles wat niet islamitisch is gebruikt kan worden ten dienste van de voortgang van de islam. Kortom dialoog, vreedzame coëxistentie en omgang op gelijke ooghoogte is onmogelijk met gelovige moslims. Twijfel je hieraan vraag het aan de geloofsminderheden in islamitische gebieden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pieter zegt:

  O mijn god, men had zeker gedacht dat deze imams westers georienteerd zouden zijn en op den duur een nieuwe op het westen gerichte islam zouden brengen.
  Slaap lekker verder sukkels.

  Like

 6. Nou geloof dat maar niet. De islam is net een vlees vretende bacterië, hij vreet zich overal doorheen, als je hem niet met de juiste middelen stopt.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Hebben we hier al gehad. En natuurlijk volkomen mislukt; de polderislam.
  Werd belastinggeld in gepompt en europese subsidie.
  Het effect op scooterdieven was nul.
  Ook het verbinden in diversiteit en bouwen van bruggen faalde hiermee.
  Er is maar 1 islam en dat is die politieke veroveringsideologie. En die islam, die hoort hier niet. Ook niet in de polder. Ook niet in een gematigd jasje, want dat jasje kan uit.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Er bestaat geen officiële opleiding tot oplichter, er is geen wetenschappelijke studie over Donald Duck en Mickey Mouse, er bestaat geen school voor imams. Iedereen die het tegendeel beweert die is bezig de boel te flessen.

  Like

 9. Jan zegt:

  SPD burgemeester van Neuköln, geneert zich niet contact te hebben met Moslimbroeders

  Bürgermeisterin in der Kritik
  Warum besuchte Franziska Giffey eine Radikalen-Moschee?

  ….
  Die Bezirksbürgermeisterin verteidigt den Auftritt. „Mir ist sehr wohl bewusst, dass der Verein NBS Mitglied der Islamischen Gemeinde Deutschland ist, dem Verband der Muslimbruderschaft in Deutschland“, so Giffey. „Allerdings hat nahezu jede arabische Moschee in Berlin Verbindungen zur Muslimbruderschaft.“ Sie habe deutlich machen wollen, dass bestimmte Regeln in der Demokratie nicht verhandelbar seien. „Und deshalb gehe ich dorthin.“

  CDU-Rechtsexperte Michael Braun (60) ist empört. „Wie naiv muss Frau Giffey sein, wenn sie glaubt, mit ihrem Besuch die Muslimbruderschaft zum Umdenken zu bewegen? Sie soll uns jetzt nicht für doof verkaufen.“

  http://www.bz-berlin.de/berlin/neukoelln/warum-besuchte-franziska-giffey-eine-radikalen-moschee

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s