Jesse Klaver heeft kotsbeu van bankiers

Screenshot_75

(Door: “Van Rossem”)

Screenshot_76Als bakkers hier alleen naartoe willen komen om brood te bakken, dan hoef ik ze niet. Als Poolse stukadoors hier alleen naartoe willen komen om badkamers te stucen, dan hoef ik ze niet. Als windmolens hier alleen naartoe willen komen om windenergie te genereren, dan hoef ik ze niet. Als steenkolen hier alleen naartoe willen komen om energie op te wekken, dan hoef ik ze niet. Als terrasverwarmers hier alleen naartoe willen komen om mensen die buiten zitten te verwarmen, dan hoef ik ze niet. Als tuintegels hier alleen naartoe willen komen om tuinen te betegelen, dan hoef ik ze niet.

GeenStijl

Als brandweermannen hier alleen naartoe willen komen om branden te blussen, dan hoef ik ze niet. Als bestuurders uit Brussel hier alleen naartoe willen komen om ons landsbestuur te kapen, dan hoef ik ze niet. Als migranten hier alleen naartoe willen komen om financiële redenen, dan hoef ik ze niet. Als Jesse Klaver hier alleen naartoe wil komen om dommige oneliners te debiteren, dan hoeven we hem niet.

Bron:
www.geenstijl.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, onwetendheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Jesse Klaver heeft kotsbeu van bankiers

 1. Harry zegt:

  Heeft die half-arabische snotneus iets te willen dan ?
  Dat mengen van verschillende rassen is lang niet altijd een succes .
  Eigenlijk is het dus in hondentermen een bastaard .
  En in ieder geval een irritante praatjesmaker .

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik zit ook niet op Jesse Klaver te wachten. Deze snotneus gedraagt zich regelmatig als een zeer irritante luis in de pels.
  Ik hoef Jesse Klaver dus niet.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  De excuusallochtoon Klavert heeft een probleem. Want zijn afkeer van het grootkapitaal kan niet verhullen dat GsL Rutte in alles steunt. Een eurofiele bijwagen van de VVD.
  Best kans dat een enkele Groenslinkse, grijze hipster nu denkt “Zo die Klaver, die kan het zeggen”, maar je moet wel heel blind zijn om niet in de gaten te hebben dat GsL alle wanbeleid van de regering mogelijk maakt. Dan zal de Klaverliefde wel snel bekoelen.
  Ook hun ‘groene’ standpunt inzake kindhuwelijken doet het goed bij pedofielen en moslims, maar of dat zwaarder weegt bij domlinx stemvolk, dan iets roepen over bankiers, terwijl de partij net van de week 1200 miljard pensioengeld heeft weggepist, betwijfel ik.
  Klavert is de krantenjongen, GsL is een keiharde geldmachine voor de idealisten van ooit.

  Like

 4. Jesse, jochie, wat ís dat nou weer voor een onzinnige uitlating? Vertoeft jouw geest weer eens in het Neverland van je alter ego Peter Pan, waar je met recht kunt zeggen, dat “geld niet gelukkig maakt” omdat je daar geen geld nódig hebt om te overleven?
  Arm, hulpeloos, misleid bloemenkind(sterrenkind, nieuwe-tijdskind?)
  Man, man, onder welke steen ben j i j in Godsnaam vandaan gekropen…..?

  Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   goed gesproken dame !@

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Theresa
   Doe nou niet zo denigrerend over Jesse, want hij heeft volkomen gelijk.
   Er zijn namelijk steeds meer oliedomme mensen in dit land, die het maar niet willen begrijpen, dat de politieke elite toch echt het allerbeste met hen voorheeft.
   Echt waar hoor!
   Samsom zei het zelf ook al; ”Daar doen wij het voor.”
   Ze snappen het gewoon niet, maar Jesse en ik gelukkig wel, want Jesse heeft, net als de vriendin van mijn tweede zoon, die niet eens weet waar Berlijn ligt, op de Vrije Sgool gezeten.
   Jesse begrijpt dus, dat de regering hun pensioenen wel moet uitkleden, hun baanzekerheid op het spel moet zetten en de verzorgingsstaat moet worden afgebroken ten gunste van de vele nieuwkomers. Want die komen allemaal iets brengen, wat volgens Martin Schulzm”wertvoller ist als Gold.” Dat afbreken heet dan ”een zich keren tegen het economisme” En daar komt natuurlijk iets veel groters en mooiers, de socialistisch-islamitische groen heilstaat, voor terug; maar weten die domme burgers veel.

   Jesse en ik; wij snappen het helemaal.
   En die burgers, die Tokkies, die stratenmakers, die chauffeurs, die politiemensen, die leraartjes (die niet aan een Vrije Sgool verbonden zijn), die zorgmedewerkers, die bouwvakkers, die winkelmeisjes, die marktkooplui etc.; ach wat zouden Jesse en ik ons daar toch druk over gaan maken? Die kijken vanavond allemaal toch weer voetbal, terwijl Jesse en ik ons alweer mentaal aan het opladen zijn om in de week die voor ons ligt in de kamer, op onze Blackberry ,tweets van Obama, Hilary en Bernie Sanders te bestuderen en vertaalde artikelen uit de the Guardian over Jeremy Corbyn te lezen.
   En verder druk in de weer zijn met beleidsnotities, communicatie-adviezen en de grote vraag; ”Hoe weerhoudt je het onechte kind van satan en beelzebub, Geert Wilders?”

   Liked by 1 persoon

   • “Jesse en ik…..” (Proest!) Dát is nou echt een schitterend staaltje van onderkoelde humor, Taljaard; mijn compliment!

    Like

   • Wachteres zegt:

    Nou nou, Taljaard, doe jij niet zo denigrerend over Jesse. Hij heeft met zijn Vrije Sgool nog wel het VMBO gehaald.

    En daarmee kun je bij Groen/Links blijkbaar erg ver komen.

    Vlak dat niet weg!

    Like

 5. Mirjam zegt:

  Groen/links is een nietszeggende groep, die geen beleid voor ogen heeft, maar alleen aanwezig is in de kamer om fantasieverhaaltjes en leuzen te uiten, mensen met gezond verstand te onderbreken in hun betoog en er een disneyfilm van te maken.

  Like

 6. Jean zegt:

  Als die Klaver er enkel maar is om te zeiken dan moet ik die Klaver niet, bye the way, Klaver dient enkel maar om dieren aan de vreet te houden…
  Graag wil ik het grasmachine over die Klaver laten lopen, heen en weer, heen en weer tot die Klaver verdwenen is want Klaver is schadelijk voor je gazon en voor nog veel dingen…

  Like

 7. elisah zegt:

  We zijn ook dat pedante en zelfingenomen (s)linkse portret van een Klaver kotsbeu.

  Like

 8. Duchesne zegt:

  Jesse klaver is ook gewoon marrokaan en zeker geen Nederlander, ook al heeft hij een paspoort en een Nederlands klinkende achternaam. Vader dealde en was bij een verkrachting in de Damstraat en verschillende steekpartijen betrokken, moeder was voor een paar centen bereid tot alles. Kan hij niks aan doen. Maakt ook niet uit. Maar waarom rot hij niet op naar zijn vaderland als het hier niet goed is, hij zit bij de partij die de meeste terroristen aan de tweede kamer heeft geleverd. En zijn partij gebruikt geweld als middel om deel te nemen aan de politiek. Waarom is deze partij nog niet verboden en waarom zitten verschillende van deze Groen links lieden nog steeds niet in de cel? Persoonlijk ben ik slachtoffer geweest van deze terreur organisatie en alle acties tegen deze lieden zie ik dan ook als niet meer dan een normale reactie. Groen links heeft geen bestaansrecht in Nederland, ofje moet terruer willen belonen. PVDA is ook zoiets, maar dan met meer heimelijk geweld.

  Er is geen vreedzame oplossing meer voor Nederland, want de grote partijen hebben toegelaten dat de rechtstaat werd afgebroken. De moord op Fortuyn was en is voor een deel de schuld van Groen links, met Rosenmoller en Halsema als aanzetters tot moord. Idem Balkenende en Bos.
  Waarom zijn deze lieden nooit vervolgd voor het aanzetten tot moord?

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Jesse Kkaver is een goed voorbeeld van het niveau van veel kamerleden.
  Een dom lallend figuur met een grote bek.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Met dit verschil dat Jesse Klaver een gevaarlijk mannetje is waar je op moet passen…

   Maar dit soort figuren zijn meestal ineens verdwenen door middel van een volkomen ondoorgrondelijk geheim extreem-belastend-voorval waarvan we niets te weten komen… behalve de camerabeelden in de fietsenstalling van het parlement, alwaar hij zwartwit word afgezogen door de Alexander, waarbij Maxima op de achtergrond (in kleur) toekijkt.

   Like

 10. Taljaard zegt:

  Een ideaal boegbeeld voor GL.
  Doet de harten van alle ouwe vega-wijven smelten, met zijn zwarte krulletjes en zijn bruine hertenoogjes. Maakt dat oude linkse homo’s met hem dwepen. En dat jeugdige HBO/VWO woonerf-kasplantjes, opgevoed met Volskrant-VPRO-Vrij Nederland, in hem een lot/bondgenoot zien. Steek hem, net als Samson, in een C&A confectiepak met rode stropdas om de huisvrouw uit de provincie, met linkse voorkeuren, te laten zien hoe netjes hij wel niet is (van de PvdA afgekeken). Laat hem een beetje zwammen over de nieuwste linkse mode-econoom Pikkety.
  Daar begrijpt hij zelf de ballen van, maar dat geeft niks.
  Zolang de linkse (pseudo)intellectuelen ook maar aan zijn/haar trekken komen.
  En hij is ook nog eens multiculti, en veel hanteerbaarder en minder controversieel dan Tofik Dibi.

  Et voila!
  Goed voor minstens 10 zetels…..

  Like

 11. Cathja zegt:

  Beste lezers/reageerders,

  ligt het nu aan mij, of klopt de titel van dit stuk taalkundig ook echt niet?

  Het is toch: Jesse Klaver IS bankiers kotsbeu

  of:

  Jesse Klaver heeft genoeg van bankiers/heeft zijn buik vol van bankiers?

  Ik kan die titel maar niet plaatsen!

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Je kunt het ongeveer zo uitleggen, Cathja: ‘als je links kijkt, zie je rechts niets’.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Als ‘vluchtelingen’ naar Nederland komen, maar in werkelijkheid economische zichzelf verrijkende, immigrerende, haatdragende, vrouwen en kinderen verkrachtende, terroristische moslims zijn, dan hoef ik, en met mij alle andere echte Nederlanders, ze hier niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s