Mocro-maffia sloeg weer toe in woonbuurt

Screenshot_98

(Door: Joost Niemöller)

Eergisteravond in een keurig woonbuurtje in het centrum van Amsterdam. Er moest weer eens iets afgerekend worden tussen Marokkanen onderling.

In dit geval was ene Hoessein A. het doelwit. Hij is 25 en komt uit Amsterdam-Oost. Is, niet was, want de liquidatiepoging mislukte. Er werd in het wilde weg geschoten. Tientallen kogels uit een semiautomatisch wapen:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Krankzinnigheid, Maffia, Marokkanen, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Mocro-maffia sloeg weer toe in woonbuurt

 1. Het zal Justitie immers een zorg zijn, of we allemaal worden neergeknald door de fratsen van dat tuig: Ze staan alleen maar op hun achterste benen als Wilders vráágt, of we meer of minder Marokkanen willen…..Dát is nog eens een halsmisdrijf…..!

  Like

 2. Harry zegt:

  En zolang de politiek niet bereid is om daar wat aan te doen , zouden we ze wellicht een stuk verlaten industrieterrein of een krakersbuurt toe kunnen wijzen ( ook het grootste tuig van de richel) waar ze straffeloos hun vetes uit kunnen vechten .
  Collateral damage is dan geen probleem .
  En de grootste mispunten , kun je dan tot onschuldig slachtoffer maken .
  Geeft niks .

  Ze krijgen dan , voor dát stuk terrein , immuniteit .
  De Amsterdamse killing fields , zeg maar .
  Ruimt ook zo lekker op .

  Like

 3. Thomasson zegt:

  De nette burgerij van Nederland dacht ..eigenlijk nog steeds denkt …in termen van politiek-correct cultureel relativisme.. Dat is hun cultuur!. Wij kunnen deze cultuur niet begrijpen, maar wij moeten er meeleven. Ze maken elkaar soms af en …jammer genoeg worden ook paar Nederlandse Tokkies getroffen. Stakkers die in hun buurt wonen . Maar ja!..C’est la vie!. Helaas voor de Gutmensch griezels ..de realiteit nadert ook hen ..Ook zij,.de nette burgers, worden getroffen. Het is aan te nemen dat de realiteit zal de doorgaans Gutmensch van de wat lagere echelon – die niet professionele Gutmenschen is – in rap tempo veranderen. Ook hij zal na de eerste rake klappen, instemmen met het afpakken van de Nederlandse nationaliteit en deporteren met de hele nest naar het land van herkomst. Hoe meer incidenten van dien aard, hoe minder Gutmenschen zouden aan hun oude dogma’s houden.

  Like

 4. Als ze mocro’s er nu eens uit flikkerde, werd er ook minder geschoten. GEWOON MINDER MAROKKANEN !!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Na de gratis bokslessen en taekwondo lessen, adviseer ik om ook schietlessen te introduceren, !

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, het is om zwaar beroerd van te worden….als ze zo nodig iets gratis moeten doen, laat ze gratis joga doen of schilderen, daar worden ze misschien wel rustig van, hahaha, hebben ze meteen 0 deelnemers.

   Like

 6. Avidia zegt:

  Enige oplossing, paspoort afpakken terug naar het land van de ouders, dat zal dat tuig leren, het verschrikkelijke rot tuig, haar erkenning rot jongeren, niet zo moeilijk, ze op te pakken, ze zien er allemaal hetzelfde uit, dezelfde fanatieke rot jongeren, met dezelfde haardracht, makkelijk toch????

  Like

  • elisah zegt:

   Ze voelen zich geen Nederlander en hebben een hekel aan alles hier, Marokko is de plaats waar ze thuis horen, daar is alles toch beter?

   Like

 7. Avidia zegt:

  Thomasson zegt:
  10 juli 2016 om 20:33

  De goedmenschen zullen nooit veranderen , daar hangt hun partij aan, ik denk dat het al extremer gaat worden. Ik denk dat het al meer: OOOOOOOOO die zieligerds gaat worden, links is zeer gevaarlijk voor ons volk, het zijn stemmers, jij stemt PVDA en krijgt een huis waar jou dochter al lang op wacht. Dat is zeer kwalijk, zo werken zij, het gaat hen alleen om stemmen en een overgrote stemmers voor hen. Maar onbegrijpelijk vind ik dat de regering dat allemaal goed vind. Ik was altijd VVD, maar sinds Wilders kwam werd ik emotioneel geraakt, nooit eerder meegemaakt, de passie, zijn leven op het spel zetten, de bedreigingen enz, Geef meneer Wilders a.u.b. de kans om het voor het zeggen te krijgen, hij stelt zijn leven op de lijn, en waarom???? Omdat hij de waarheid is, hij is de enige die echt van ons land houdt. Ik kan wel janken

  Like

  • elisah zegt:

   Ik was ook altijd voor de VVD en heb een keer CDA gestemd omdat ik een bloedhekel aan Zalm had. Of Wilders nou echt in zijn eentje iets kan veranderen?

   Like

 8. hslot4 zegt:

  Zelfs dat verkloten ze nog lmfao

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s