NAVO-Rusland-conflict: Merkel heeft schijt aan de Duitsers

Screenshot_83

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De mensen in Duitsland willen grotendeels een betere verstandhouding met Rusland en wijzen eveneens de uitbreiding van NAVO-troepen in Oost-Europa af. Maar bondskanselier Merkel heeft schijt aan de mening van de burgers.

Contra magazine

Tijdens de NAVO-top in Warschau is Angela Merkel opnieuw de koers van de trans-Atalantici ingeslagen en de agressiepolitiek van het door de VS aangevoerde westelijke militaire bondgenootschap ondersteund. Terwijl men nu dus met aanzienlijke Duitse ondersteuning in Oost-Europa de troepen en militaire oefeningen aan het uitbreiden is, oefent de bondskanselier zichzelf in het gejammer en gebazel van een dialoog met Moskou.

In Duitse bevolking ziet men dit in meerderheid weliswaar anders, maar dat interesseert de “Amerikaanse bondskanselier” niet in het minst. Wanneer zelfs een peiling van Forsa voor “Stern” duidelijk maakt dat slechts 25% van de Duitse burgers voorstander is van deze strategie van “afschrikking en dialoog”en dat zelfs 63% van mening is dat de NAVO zich uitsluitend dient te beperken tot dialoog, dan is de koers duidelijk. Ook het feit dat een meerderheid van de Duitsers een versoepeling respectievelijk opheffing van de sancties tegen Rusland wil, interesseert Merkel & Co niet.

Een bondskanselier die in steeds meer belangrijke kwesties duidelijk tegen de belangen en wensen van de bevolking in handelt, is eigenlijk niet aanvaardbaar. Je vraagt je af of deze vrouw eigenlijk volledig afgesloten van de buitenwereld leeft en alleen datgene uitvoert wat haar influisteraars (van Washington via lobbyisten van ondernemingen tot aan het partijbestuur toe) haar in het oor fluisteren? Hoe is het mogelijk dat deze vrouw nog zo goed scoort in de peilingen? Aan haar eigen kracht kan het waarschijnlijk nauwelijks liggen – veelmeer is de keuze aan alternatieven ook niet echt om over naar huis te schrijven!

Merkel heeft schijt aan de Duitsers en krijgt daar in de peilingen ook nog goede cijfers voor. Wie gezien dit feit nog beweert dat de Duitsers niet masochistisch ingesteld zouden zijn, is vermoedelijk nauwelijks meer te helpen. Maar hoe zegt men dat ook nog maar weer zo mooi: ieder volk krijgt de politici dat het verdient. Wat voor de Amerikanen Trump of Clinton is, is voor de Duitsers gewoon Merkel.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, NAVO, nieuw fascisme, Oost-Europa, propaganda, Rotzakken, Rusland, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op NAVO-Rusland-conflict: Merkel heeft schijt aan de Duitsers

 1. Antivenin zegt:

  En voor de Nederlanders Pinokkio Rutte…

  Like

 2. Waarom krijgt dat wijf niet een keer een CVA met een afasie, dan zijn wij van haar af.

  Like

 3. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 4. Goed artikel, in feite is het hier in Nederland precies het zelfde, Rutte heeft óók schijt aan zijn burgers en zelfs aan zijn eigen partij. Rutte loost Nederland naadloos over naar een militaire samenwerking met het meest nazi-achtige en fascistisch Oost-Europees land Oekraïne. Maar Rutte weet het nog niet zo goed zijn verraad te verpakken en onduidelijk het regeringsstandpunt naar buiten te breng. Rutte koopt veel tijd in door het op de lange baan te schuiven en hoopt dat de uitkomst van het associatieverdrag met Oekraïne overwaait. Tja politiek is vooruitzien en dat klopt in deze als een zwerende vinger, in feite zijn wij allen genaaid door Rutte & Co misdaadgroep alleen een groot gedeelte van het volk heeft het niet door of denkt dat het niet zo’n vaart zal lopen…

  Geliked door 1 persoon

 5. NAVO-Rusland-conflict: Merkel heeft schijt aan de Duitsers, tja zo zie je maar weer dat de meerderheid van het Duitse volk het bij het rechte eind heeft, en voelen en weten als geen andere Europese staatsburger waar deze Atlantische idioterie naar toe leidt, naar het “Vierde Rijk.”

  Geliked door 1 persoon

 6. joopklepzeiker zegt:

  En de rest van Europa wordt meegesleurd in deze krankzinnigheid .

  Like

 7. Uiteindelijk zullen alle leiders ,die de GOD van Israël verachten hun bevolking alleen maar dieper het moeras in trekken, mevrouw Merkel doet dit spijtig genoeg ook ,maar noem nou eens een politieke leider die werkelijk GODS ZOON , JEZUS CHRISTUS heeft aangenomen als haar of zijn LEIDSMAN !!!

  Like

  • Janko Koens zegt:

   Mijn god, wat heeft het geloof van iemand er nu weer mee te maken.

   Like

  • Harry zegt:

   Tjonge , wat een onnozelheid , Léon !

   Ik heb niks tegen de god van de Joden , volgens mij geloven ze in een zeepbel , maar als het hun saamhorigheid versterkt , is dat nuttig .
   Zo maar laten .

   Bij ons ligt dat anders .

   Ga nou niet zitten wachten tot de heiland of wie dan ook , ons te hulp komt , want die komt niet !
   Al tweeduizend jaar niet . Steekt geen poot uit !
   Als ie al bestaat is het een niksnut en dat is nog voorzichtig uitgedrukt .
   We moeten het zelf regelen .
   En dat gaat niet als je met je armen over elkaar gaat zitten wachten op een niet bestaand fenomeen .
   En het schadelijke daaraan is , dat je anderen ook tot niksdoen oproept .
   Ondertussen woekert het kankergezwel door en je gaat dan zitten wachten op niks ?
   Straks is het ineens te laat en dan ?
   Dan ben je in feite medeplichtig aan een vorm van verraad in het voordeel van de moslims .
   Niet als landverrader , maar vanwege onnozelheid en goedgelovigheid .

   God helpe je over de brug als het zo ver komt !
   Ben bang dat je toch weer zelf moet lopen . Let maar op mijn woorden .

   Dus kun je beter nu in actie komen !

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   jezus ,gelukkig ben ik een halve atheïstische jood .die meer vertrouwen heeft in de IDF dan in die halfzachte hippie die zich aan een stuk hout liet spijkeren .

   Like

 8. Claudia M. zegt:

  Ik zie die dreiging niet? Sterker nog, ik begin een beetje het idee te krijgen dat alleen Rusland straks nog een redelijk veilig land zou kunnen zijn waar je naartoe kunt vluchten als hier de pleuris uitbreekt.

  Ik kan dan ook niet anders zeggen hoeveel spijt ik heb vorig jaar niet aan de cursus Russisch voor beginners heb deelgenomen. Bij 80% procent aanwezigheid, had ie nog gratis geweest ook…

  Hopelijk komt ie nog een keer?

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Merkel heeft zich in het hol gewaagd van de Russische Beer en daagt hem uit. Dit word geen David Goliath situatie, want de Russische Beer zal Merkel c.s simpelweg verscheuren. Om concreet te zijn; Dit wordt Wereldoorlog versie 3.0. Napoleon was 1.0, en Hitler 2.0. Enkele duizenden Navo troepen worden samengetrokken nabij Rusland om zogenaamd de spierballen van de Navo te tonen. Rusland daarentegen is, in tegenstelling met het midden van de jaren 40, tot de tanden bewapend met het nieuwste technologisch militaire materieel, en kan als het nodig is tientallen miljoenen tot de tanden bewapende soldaten inzetten. En ook zal de Sovjet Unie atoomwapens inzetten. Die grote gek in Duitsland die Merkel heet, word in Duitsland nog steeds voor vol aangezien, maar sleurt ons mee naar de totale krieg die ons allen het leven gaat kosten ! Volgens mij heeft Merkel nog nooit van Napoleon en Hitler gehoord, of het moet zijn dat zij zich (ten onrechte) machtiger voelt dan die twee !

  Like

 10. exmarineman zegt:

  En wellicht heeft zij gezien haar OostDuitse afkomst wel een gruwelijke hekel aan Rusland en Poetin. Maar vergeet ook niet de video te bekijken van 1996: The truth and real face of the EU”. Het geeft een aardig en duidelijk overzicht wat er zich vanaf 1945 af speelt in Europa, hoe de bevolkingen van Europa zijn/worden besodemietert, belogen en bedrogen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Heb je een linkje?
   Invoeren in Google levert erg veel hits op maar niet met de zin “The truth and real face of the EU” en ook niet met 1996 er bij.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Hij moet op YouTube staan en is ook hier bij ejbron beschikbaar bericht van Henk dd 9 juli 2016. Laatst hier onder de titel: De ware aard van de EU. Halvewege het stuk staat De video in blauwe letters….https://www.youtube.com/watch?v=-0WeURiShfU. Dit is de shortcut van de video, hoop dat het je lukt.

    Like

   • Ron zegt:

    Hij doet het. Bedankt voor de link.

    De precieze titel is:
    EU REFERENDUM- The Real Face of the European Union – YouTube

    Het was inderdaad ook meteen de eerste hit als je de oorspronkelijk genoemde titel ingetypt had, maar de film is uit 2016 in plaats van de genoemde 1996.
    Vandaar dat ik ten onrechte dacht dat deze hit niet de juiste was.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    De film is wel uit 1996, maar opnieuw geplaatst in 2016!!

    Like

 11. Taljaard zegt:

  Duitsers zullen zich echt niet schikken in nog een oorlog met Rusland.
  Maar klaarblijkelijk is dat besef nog niet tot Frau Broekpak/Potkop doorgedrongen.
  Zij lijkt er ook vrij zeker van te zijn dat haar oude vriendin Hilary in het Witte Huis terecht zal komen, anders deed zij zulke dingen niet. Dacht tot voor een paar jaar dat zij niet zo dom was als ze eruit ziet .En dat een hemeltergend gebrek aan charisma nog niet hoeft in te houden dat men dom, of incapabel moet zijn.. Maar mij daarin dus vergist. Zij heeft hoogstens de capaciteiten van een middelmatige basisschool-onderwijzeres, ziet er ook precies zo uit, en handelt en redeneert dienovereenkomstig; een in wezen volstrekt anonieme grijze muis, die men bij gebrek aan beter omhoog heeft laten vallen.
  Een vrouw zonder visie, zonder ideeen, zonder denkkracht en zonder ruggengraat. En daarom de uitgelezen persoon om de grauwe eenheidsbrei van de zgn. ”Grosse Koalition” te leiden.
  Maar die de laatste jaren in de waan verkeert de leidende en voornaamste Europese politicus van de XXIe eeuw te zijn. En die daarom van de ene miskleun naar de andere strompelt en te dom is om dat te beseffen. Omdat zij, binnen deze aan visieloosheid gerelateerde domheid, opgesloten zit in haar eigen gelijk.

  Like

  • fleckie zegt:

   Wie is eigenlijk dan haar’souffleur’?

   Like

   • Taljaard zegt:

    @fleckie
    Het Duitse bedrijfsleven, dat bij de buren helemaal de dienst uitmaakt, dacht dat de ”Grosse Koalition” een einde zou maken aan alle ideologische tegenstellingen en ook de macht van de vakbonden zou breken.
    Aan het hoofd van een dergelijke coalitie, die van compromissen en verregaande consensus aan elkaar hangt, moet je iemand neerzetten die in feite nergens voor staat en er alleen maar op is gericht om die coalitie bij elkaar te houden. Kortom; een niet al te snuggere grijze muis als Merkel. Een vrouw zonder eigenschappen, die je iedere denkbare richting kon laten opdraaien, omdat zij het, vanwege haar beperktheid en domheid, altijd eens zou zijn met diegene, die zij het laatst gesproken had.
    Iemand van het formaat als Brandt, Schmidt of Kohl kun je voor zoiets niet gebruiken en men had al ervaring daarin met een ijdele domkop als Schroder.
    Daarom heeft men Merkel als het ware omhoog laten vallen en kanselier gemaakt.
    Maar zij heeft de laatste jaren het idee verkregen dat zij er wel degelijk iets toe doet en, met de backing van de EU, de machtigste persoon van Europa is geworden. Dat kan zij in haar positie ook inderdaad doen, hoewel niemand dit van haar had verwacht. Ze is daarom als het ware haar eigen souffleur geworden en eigen initiatieven gaan ontplooien, die stuk voor rampzalig uitpakken, omdat zij iedere visie ontbeert en daarom niet in staat is om de consequenties van haar daden en uitspraken te overzien.
    De veronderstelde marionet van de Duitse elite blijkt en bleek zowaar eigen stapjes te kunnen zetten. Zij heeft, als een tovenaarsleerling, de smaak van het grote politieke spel te pakken gekregen, maar zij is eenvoudigweg te dom en te beperkt om de gevolgen van haar gepruts in te kunnen schatten.
    Wolfgang Schauble, die wel over intellect en inzicht beschikt, en waarvan men dacht dat hij Merkel namens de elite zou kunnen besturen en manipuleren, is enerzijds de controle over haar kwijtgeraakt en heeft zich anderzijds in zoverre laten leiden door de Duitse bankwereld, waarvan hij de vertegenwoordiger is, dat hij geen alternatieven meer ziet voor de EU en de huidige positie van Duitsland daarin.
    En daarom rest hem ook geen andere keuze dan Merkel maar te laten knoeien.

    Like

 12. J.A. Grit zegt:

  Hoewel ik ook niet echt een fan van de Duitse Bondskanselier ben, is het te simplistisch om nu met de Russische overheid kwasi medelijden te krijgen.
  Het westen oordeelt zeker wel eens te snel en niet juist, maar dat geldt voor de Russische opstokerij en kwerulante geschiedvervalsingen in kwadraatsfaktor zoveel. Het is Rusland geweest die een 50 (vijftig) jaren lange bezetting van de Baltische landen met alle tirannie en deportaties erbij, op hun kerfstok hebben staan en waar de burgers niet eens in het openbare leven hun eigen talen mochten spreken! De andere Oost Europeanen zijn vroeger niet altijd even braaf geweest, maar door de geschiedenis gemangeld tussen nazi-dom en kommunisme. (Allebei zeer verwerpelijke systemen).
  Rusland en vooral Poetin is erg revanchistisch en de geschiedenis van.Rusland in het algemeen leert dat de tsaren en anderssoortige machthebbers al vanaf ongeveer 1550 zeer veroveringsgezind zijn naar de diverse buurlanden. De meeste enandere landen zijn na eeuwen met tal van – vaak machtsbeluste – strijd in de regel wijs geworden en leerden van erge vergissingen. Zo niet helaas nog steeds vaak bepaalde landen als bijv.Turkije, in menig opzicht de VS (recidives) en Rusland.

  Like

 13. Jan Janssen zegt:

  Wij zijn door onze politici tientallen jaren verkocht aan de hoogste bieder,de bankmafia heeft als doodsteek de grootste legale roof uit onze geschiedenis gepleegd en de zeepbel waar wij op leven zal binnenkort uitelkaar spatten,wij,onze vrouwen,kinderen en kleinkinderen, laten ons netjes naar de slachtbank leiden.Putin heeft gelijk maar het tij kan niet meer gekeerd worden omdat een aantal ultra rijke psychopaten het zo bepaald hebben..Indien we de mogelijkheid nog zouden hebben,stem nooit meer zodat we daardoor deze psychopaten hun legitimiteit ontnemen.Wat hebben we gedaan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s