Valse mediaberichten; wat is er aan de hand met onze pers?

Screenshot_99

Een groot aantal berichten dat een beter beeld zou kunnen geven van de werkelijke agenda van machtselites verschijnt niet in de Nederlandse pers. Hoe kan dit? Zijn alle persbureaus in handen van Amerikaanse investeringsmaatschappijen wellicht? Is de NPO bevooroordeeld? Laten we gewoon eens kijken naar enkele nieuwsfeiten die wij amper tot niet in de Nederlandse kranten konden vinden en de feiten die anders gepresenteerd worden dan in de internationale pers.

We begonnen een beetje wakker te worden toen jaren later boven water kwam dat de dochter van de Saoedische ambassadeur geld ontvangen had voor het maken van een filmpje waarin ze huilend beweerde dat in de ziekenhuizen in Irak baby´s op de grond gegooid werden. Vervolgens werden westerse landen bestookt met beschuldigingen dat Irak chemische wapens zou hebben. De propaganda om onderbuikgevoelens aan te wakkeren tegen “de vijand” deed opnieuw zijn intrede.

Lees verder>>>
(h/t “Ron”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", betutteling, Censuur, corruptie, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Valse mediaberichten; wat is er aan de hand met onze pers?

 1. Harry zegt:

  Vind dit soort verhalen steeds geloofwaardiger .
  Hoop van ganser harte , dat Trump gekozen wordt en dat hij de moed en de mogelijkheid heeft om die lui aan te pakken en te stoppen .
  Van die feeks Hillary hebben we niks te verwachten .

  Geliked door 1 persoon

  • Nou, wat het uiteindelijk betekent voor de uitslag, kan ik ook niet inschatten, maar we hebben nu immers weer vernomen, dat het voltallige Amerikaanse politie-apparaat achter Trump blijkt te staan.
   Vind ik tóch wel een hoopgevend idee.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik wacht nog even met juichen…

    totdat ik hoor dat het voltallig Amerikaanse leger achter Trump staat.

    Like

 2. Thoth zegt:

  Een groot aantal berichten dat een beter beeld zou kunnen geven van de werkelijke agenda van machtselites verschijnt niet in de Nederlandse pers. Hoe kan dit? (..) Is de NPO bevooroordeeld?

  Jazeker. Het hoofd van de NPO gaf aan dat hij de Nederlanders ging opvoeden. Want wij hadden slechts maar een gering deel door van de zaken die hier speelde…

  Like

 3. Thom zegt:

  Het artikel is geschreven door zgn. verontruste burgers. Ik haal uit het artikel dat ze in hun jeugd protestants zijn opgevoed. Hoewel het artikel op veel punten wel juist is het feitenonderzoek dat gedaan wordt zeer rommelig. Zo wordt gezegd dat volgens het Chilcot rapport Blair aan Obama een blanco volmacht gaf inzake de oorlog in Irak Bush jr. was toen president van Amerika. De schrijvers hebben soms de klok horen luiden maar weten niet altijd precies waar de klepel hangt. Ik ben het overigens met hun eindconclusie wel eens, nl. dat de pers zaken verzwijgt of vanuit hun onjuiste valse visie beschrijft.

  Like

 4. Lijkt wel of er expres een vertekent beeld in onze kranten gegeven wordt van het werkelijke gebeuren. Een zoethoudertje.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ja hoor, Links is weer aan het woord, ze zullen gelijk krijgen alles wordt weg gesjoemeld, als ze maar gelijk krijgen, maar O jeetje er is ook nog rechts, O God hoe krijgen we die nu in onze corner, nou, mooi niet. Sodemieter op Links gedachtegoed, slaat nergens op, naar de grond gaan we door jullie. Eens ons mooie Nederland werd weer opgewerkt door de rechtse mensen, vergeet dat niet. Rechtse mensen WERKEN Het meeste geld dat de belasting vangt is door rechts, het meeste geld dat door Nederland wordt uitgeven is door Links, wat een verbeelding, had links maar nooit bestaan, wat zou alles anders zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geef Uw verbeelding!

  Geliked door 1 persoon

 6. reageerbuis zegt:

  Ook de massale invasie van immigranten in Europa kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Al in 1925 schreef de Oostenrijkse diplomaat Coudenhove-Kalergi over Europese samenwerking en vervanging van de naties door een Europees volk. Dat zou een mengras moeten zijn, dat tot stand gebracht moest worden door immigratie van Afrikanen en Aziaten. Dat lijkt op wat er nu gebeurt. Het zou een toevallige overeenkomst kunnen zijn. Maar het wordt anders als je weet dat enkele jaren na de dood van deze man de Coudenhove-Kalergiprijs in het leven is geroepen, die elke twee jaar wordt toegekend aan mensen die zich voor het Europese project verdienstelijk maken. En dat de laatste drie prijswinnaars waren: Angela Merkel in 2010, Herman van Rompuy in 2012 en Jean-Claude Juncker in 2014. De ideeën van Coudenhove-Kalergi zijn dus nog springlevend en ik kan er niet anders van maken dan dat de invasie van immigranten doelbewust is veroorzaakt. De oproep van Schäuble aan de autochtone Duitsers om te trouwen met immigranten in plaats van onder elkaar past helemaal in dit denken. Steeds duidelijker wordt, dat de leiders van de EU niet het belang van de inwoners op het oog hebben. In de klassieke media wordt over deze zaken gezwegen.

  Like

 7. Thoth zegt:

  De publieke omroep (b.v. NPO) of bij een zelfbenoemde ‘kwaliteitskrant’, zoals NRC, de Volkskrant of Trouw, dan moet je een aantal richtlijnen houden, afhankelijk van het onderwerp waar je mee aan de slag gaat, zie hier :

  http://gazetgezondverstand.blogspot.nl/2016/07/compendium-voor-de-beginnende-journalist.html#more

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  ‘Tienduizend Systematische Verkrachtingen’ Ga maar eens met Isle, AltaVista of met Lycos op zoek naar betekenis van dat verhaal. En als U dan toch bezig bent, ga dan eens op zoek naar de couveuses in Koeweit waar de kindertjes uitgehaald werden. Die tienduizend systematische verkrachtingen in voormalig Joegoslavië hebben nooit plaatsgevonden, er werden in die tijd (net als in elke andere tijd) veel leugens verspreid.

  Het blijft altijd belangrijk om zelf na te denken, vaak wordt het ‘nieuws’ gemanipuleerd door grote reclamesbureaus die werken voor kapitaalkrachtige volksmenners, Soros wordt vaak genoemd en ik denk ook wel dat dit waar is. Murdoch heeft na zijn carrière bij het A-Team een keten van kranten en radio- en tv-stations opgezet waarbij er slechts één geluid is, namelijk dat van Murdoch zelf. In Rusland is geen vrije pers, vroeger onder de communisten niet en nu weer niet. In de Arabische wereld heeft nooit een vrije pers bestaan. In China niet. En probeer in NL maar eens bij ‘De Telegraaf’ een afwijkende mening bij ‘Wat U Zegt’ geplaatst te krijgen, dat lukt niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s