VIDEO Italië: “Vluchtelingen” blijven maar aankomen in Rome (09-07-2016)

 

Honderden “vluchtelingen” blijven maar aankomen in een geïmproviseerd kamp in de Via Cupa in Rome, naast de Verano begraafplaats. De “vluchtelingen” komen grotendeels uit Ethiopië, Eritrea en Soedan.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO Italië: “Vluchtelingen” blijven maar aankomen in Rome (09-07-2016)

 1. Angie1968 zegt:

  Italie, laat doe lui verzuipen, sleep ze terug naar Afrika, zet het waterkanon op ze…maar laat ze niet in je land toe. Je krijgt ze nooit meer weg! Zie verdomme hoe ze zich als een rattenplaag in je steden vestigen. Ze veroorzaken alleen maar ellende! Wat doe je jezelf aan!

  Like

 2. Hans zegt:

  Als dat vluchtelingen zijn, vreet ik mijn 1-tonner op. Is toch 3550 KG lekker dik Hercules/Daf staal.

  Like

 3. VIDEO Italië: “Vluchtelingen” blijven maar aankomen in Rome, het houdt niet op, niet vanzelf…

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Langzaam maar zeker zal deze neuqnegertplaag zich verder over Europa verspreiden, op naar het noorden naar gratizzzzzz BBB, beetje opschuiven mensen, plek zat in Nee derland!!.
  Welk recht hebben deze parasieten zich aangemeten om hier alles gratizzz te krijgen?? Ga zelf eens naar een van die fucklanden en eis daar gratizzz eten, ze vinden je nooit meer terug!! Maar ook de NL-marine blijft deze asielplaag “redden”!!
  Italiaanse overheid krijgt hun bevelen uit Brussel en daar moeten we zijn om dit te stoppen. Ene Juncker met pek en veren behandelen, zo niet alle nsb-ers van het Euro parlemen en de rest van de cabal.

  Geliked door 1 persoon

 5. Nemesis zegt:

  In Duitsland, m.n. o.a. in Berlijn is men naarstig bezig accommodaties voor deze “vluchtelingen” te organiseren en klaar te maken. Het oog is gevallen op de helft van een van de huizen waar de AntifaSA hun kwartier hebben. En ze hebben bijna een hele straat daar voor zich, dus het kan best. Het zijn toch hun “vrienden” voor wie ze demonstreren en die ze zogenaamd helpen. Nu, de AntifaSA wil hun zwarte vriendje niet in hun huizen, zijn ze bij de overheid nu helemaal van de ratten besnuffeld. Ja, dat zijn ze, want ze zetten door, met dit als gevolg:
  http://www.krone.at/Welt/Linksradikale_wueten_123_Polizisten_verletzt-Eskalation_in_Berlin-Story-519226

  Ben benieuw wie uiteindelijk toegeeft 😀

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Gooit nog snel even een d omhoog

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Hoe zou het Nederland vergaan als die gelukszoekers zich hier met duizenden door de steden zouden bewegen. Dit kan met die aanhoudende stroom van gelukszoekers nooit zo lang meer duren. De politiek zou als volgt reageren; er MOET veel meer geld vrijgemaakt worden. We MOETEN zo veel mogelijk huizen bouwen. We MOETEN onderdak gaan verplichten bij particulieren. En we MOETEN Nederlanders straffen die het er niet mee eens zijn. Na de afgedwongen zaken als de E.U., de Euro en de verplichte afdrachten aan Brussel, zijn de gelukszoekers de volgende MOET.

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Best wel brandbaar zo n tentenkamp

  Like

 9. Des duivels zegt:

  Europa stroomt vol met minderwaardig tuig uit Afrika. En dan te bedenken dat er nog ongeveer 1 miljard potentiële Europeanen in Afrika wonen, maak je borst maar nat want als het aan onze goddelijke leiders ligt komen ze Allemaal hierheen.

  Like

  • fleckie zegt:

   TJA, de schrijver Fereydoun Hoveyda, van het boek;’WAS WOLLEN DIE ARABER?”, heeft gelijk gekregen met zijn ‘waarschuwing’ 1992,..”Veralgemeinerung hin oder her, ich sage Ihnen, sie wollen wenn nicht die totale AUSLOSCHUNG des ABENDLANDES, so doch zumindest seine DEMUTIGUNG, seine SCHWACHUNG, …seinen..VERFALL….Warum den wachsenden HASS auf die Unglaubigen[genauer gesagt auf die Christen und die JUDEN der Industriestaaten] verstecken, …der auf dem BODEN ..des..ISLAM.. gart ………..[Men kan zich wel afvragen in hoeverre was die schrijver ,journalist, op de hoogte van de te volgen ‘strategie’ om de teloorgang van het AVONDLAND, [wij dus] te veroorzaken[te bestendigen, en de door Merkel veroorzaakte ‘UITNODIGING’.

   Geliked door 1 persoon

 10. witte raaf zegt:

  Tjonge jonge jonge….wat een waanzin!!

  Like

 11. Jean zegt:

  De “totale” vernietiging van Europa is in alle hevigheid bezig, die “totale” vernietiging is én wordt gecreëerd en gesubsidieerd door laffe parasiterende Europeanen die zich verheven voelen, de val van die lafaards zal dan ook gigantisch zijn en een feestdag creëren in heel Europa.
  Wij eisen de verwijdering van al die vreemdelingen, wij eisen dat er geen eurocent nog aan verknoeid wordt, wij eisen dat ze ondergebracht worden in “gesloten” centra tot ze terug naar homeland getransporteerd worden want wij eisen onze veiligheid & leefbaarheid op.

  Like

 12. Bas zegt:

  Ze komen (nog) niet naar Vaticaanstad.

  Like

  • Bas zegt:


   Historische gebouwen in Aleppo werden opgeblazen.

   Like

  • fleckie zegt:

   Wordt ..’VATICAANSTAD’ dan niet als een ..’zelfstandige staat.’…genoemd’?

   Like

   • Bas zegt:

    Bron Wikipedia.org
    Vaticaanstad, officieel de Staat Vaticaanstad (Italiaans: Stato della Città del Vaticano), is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld. Het grondgebied van dit land wordt geheel omsloten door de stad Rome, waardoor het een enclave binnen Italië is.
    Vaticaanstad wordt volkenrechtelijk vertegenwoordigd door de Heilige Stoel (m.a.w. de Paus)
    http://bit.ly/29xhsLj

    Like

 13. Pieter zegt:

  Afschuwelijk al die blanke vrouwtjes erom heen om te pamperen.

  Like

  • Thom zegt:

   Blanke vrouwtjes die zich graag vol lieten stoppen door een neger gingen vroeger op seksvakantie naar Gambia. Voor hun is het extra voordelig om ze te pamperen want nou komen de zwarte lullen vanzelf naar hun toe.

   Like

   • elisah zegt:

    Daar heb ik ooit een reportage over gezien, dat is toch volkomen onbegrijpelijk wat die (vaak spuuglelijke) vrouwen daar doen, how low can you go…..

    Like

   • paulzwueste zegt:

    elisha,

    Wat denk je zelf…?

    Like

 14. Je blijft je verbazen. We mogen echt wel blij zijn dat die zwartjes nog tegen gehouden worden, door de omringende landen. Maar voor hoelang nog. De politiek doet hier niets aan, hebben geen plan of iets. Wat gaat er in de toekomst gebeuren ?

  Like

 15. Paul55(realist:) zegt:

  Ik blijf zeggen dat het verwerpelijk is, om mensen aan te spreken op hun huidskleur.
  Als je DAT doet, zit er maar bar weinig boven je ogen.
  Op hun gedrag kun je ze aanspreken. Vergeet niet, dat OVERHEDEN en hun ACHTERBAN,deze ellende mogelijk maken. Daar moet je zijn met je beklag!
  Ondertussen in Parijs, https://www.youtube.com/watch?v=UD7UA1d-WnA

  Like

  • hendrikush zegt:

   Zwart mag wit wel aanspreken op kleur toch.

   Like

  • elisah zegt:

   Natuurlijk horen mensen niet aangesproken te worden vanwege hun kleur, we zijn allemaal van vlees en bloed, maar we weten waar deze mensen vandaan komen en wat vaak hun bedoelingen zijn.

   Like

   • Paul55(realist:) zegt:

    Juist elisah, we weten maar AL tegoed wat de bedoeling is van deze invasie, maar de gevestigde politiek vind het goed, dus ja, weet wat je moet doen volgend jaar.
    Maar net als anders, zal het wel weer de gevestigde orde worden. In ieder geval weet je dan waar je aan toe bent!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zwart is geen kleur dus je kunt ze op elk moment van de dag aanspreken.

    Like

 16. Mirjam zegt:

  Een mens is een mens en hoeft zich niet als een beest te gedragen, en daar is een kleur niet de oorzaak van. En zeker moet een mens op gedrag worden aangesproken als dit niet goed is, en de kleur staat los van de strafmaat. Slecht is slecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s