Zijn het maar woorden?

Screenshot_88

(Door: “M.A.L. Sion”)

Onlangs werd nog eens herinnerd aan de uitspraak van Donner in 2006: ‘Als twee derde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’

Screenshot_85

Zo dus, meneer Donner?

Donner noemde in 2006 verder de reactie van veel mensen op de komst van de  islam ‘extreem’ en zei een nieuwe, islamitische zuil met open armen te zullen ontvangen.

Zeer onlangs, volgens de Volkskrant op 18 juni 2016, heeft Donner gezegd bij deze uitspraak te blijven.

Hier moet een scheiding aangebracht worden tussen het vermelden van de mogelijkheid en de wens van Donner dat een nieuwe, islamitische zuil zou ontstaan. Hij zou die immers met open armen ontvangen.

Screenshot_86

Zo dus, meneer Donner?

Gelet op de wet heeft Donner ontegenzeggelijk gelijk voor wat betreft de mogelijkheid om in Nederland de sharia in te voeren. Als hij zegt de islamitische zuil met open armen te zullen ontvangen, gaat hij ver over de eigen CDA-schreef heen.

Van een intellectueel als Donner mag toch verwacht worden te weten waarover hij spreekt. Hij heeft zonder twijfel kennis genomen van de uitspraak van Geert Wilders dat de islam niet een godsdienst is, maar een ‘terroristische ideologie’. Wereldwijd gedraagt de islam zich als een moordmachine. Wetenschappers hebben berekend dat de teller van door de islam vermoorde mensen al op ver over de 275.000.000 (tweehonderd vijf en zeventig miljoen) staat.

De commentaren op zijn aanvankelijke uitspraak hebben Donner niet tot inkeer gebracht. Dat stempelt hem tot een verstokte volksverrader. Als hij weet, moet weten, met wat voor een verwerpelijke, misdadige organisatie we te doen hebben, kan hij toch niet met droge ogen bij zijn standpunt blijven. Donner is het niet waard de hoge positie te bekleden die hij heeft.

Het tij in Nederland zal keren. Er broeit in de bevolking een groeiend besef dat we af moeten van de islam. Men begint te begrijpen dat de regering ons een adder aan de borst heeft gelegd. De islam beoogt al vanaf het ontstaan te komen tot een WERELDKALIFAAT. Dat is niet het standpunt van groepen extreme moslims, maar van de islam als geheel. Dat is het ook altijd geweest. Al 1400 jaar gedraagt de islam zich als een niets ontziende expansionistische oorlogsmachine. Opvallende terroristische groeperingen, zoals Al Qaeda, Hezbollah, Boko Haram en vele anderen, met thans ISIS als de meest gewelddadige, worden door de Westerse wereldgemeenschap gezien als extremisten. De waarheid is echter dat de overgrote meerderheid van de islamitische wereldbevolking (miljarden mensen !!!!) het gedrag van deze extremisten niet alleen oogluikend toelaat, maar het zelfs toejuicht.

De overheid heeft bij het toelaten van moslims als migranten verzuimd te bestuderen wat de zogenaamde godsdienst van deze immigranten voor betekenis heeft. De overheid heeft volkomen ten onrechte de islam als godsdienst, gelijkwaardig aan de reeds in Nederland bestaande godsdiensten, aanvaard.

ISIS is het duidelijkst in zijn standpuntbepaling. Hij heeft openlijk verklaard in oorlog te zijn met alle NIET-islamieten. ISIS heeft zichzelf uitgeroepen tot een kalifaat. Al vanaf het ontstaan van de islam is deze term gebruikt voor de ‘volkenrechtelijke’ uitvoerende macht van de islam.

Screenshot_87

De islam maakt namelijk geen onderscheid tussen de geestelijke macht (Ayatollahs bijvoorbeeld) en de wereldlijke macht.

Een alliantie van westerse mogendheden, VS, UK, NL, Frankrijk, Italië, België en nog een flink aantal anderen, bevechten ISIS in de lucht en op de grond. Een oorlog wordt in principe gevoerd tussen partijen. In dit geval is ISIS dus duidelijk. ISIS heeft de rest van de wereld de oorlog verklaard. De tegenpartij voert wel strijd, maar is niet duidelijk tegen de wereldbevolking dat ze ook in oorlog is met de islam. Het wordt beperkt tot het bestrijden van extremisten. Het is een soort politieoptreden. Een aantal islamitische landen schaart zich schijnheilig aan de zijde van deze ‘westerse’ coalitie. ISIS wordt echter vanuit islamitische landen op grote schaal gesteund met geld en materiaal. ISIS levert eveneens op grote schaal aardolie aan landen. Het is een sluikhandel die ISIS veel geld oplevert.

De wijze waarop vanuit de islamitische wereld omgegaan wordt met landen is niet vergelijkbaar met de westerse methoden. Er is een tegenstelling te zien tussen de regeringen van een aantal islamitische landen die voor het oog van de wereld meedoen met de coalitie tegenover ISIS en de bevolking van die landen, die wel tegen het gevaar van gewelddadig optreden van ISIS is, uit lijfsbhoud, maar die het inhoudelijk eens zijn met het beleid van ISIS, die zegt de ware islam te vertegenwoordigen.

Het is zaak dat de wereldgemeenschap tot het besef komt dat een strijd tegen ISIS gelijk staat aan een strijd met de islam. De islamitische gemeenschap is, in zijn totaliteit, niet zo militant (oorlogszuchtig) als ISIS, BOKO HARAM en de andere moorddadige bendes maar … in overwegend islamitische landen wordt wel de SHARIA toegepast.

Deze (straf-)recht-methode is ook, zeker in westerse ogen, wreed en onrechtvaardig. Dubbelhartig is dat deze landen geaccepteerd worden in de Verenigde Naties, terwijl hun gedrag in strijd is met de grondbeginselen van deze Volkerengemeenschap. Dat hun soevereiniteit wordt erkend is nog enigszins te billijken, maar dat hen toegestaan wordt om deel uit te maken van de Verenigde Naties is ronduit verwerpelijk.

Bij een zuiver toepassen van de grondbeginselen van de Verenigde Naties zou van de aangesloten landen gevergd moeten worden dat ze ALLEN het principe van scheiding van kerk (geloof) en staat huldigen. Het is overduidelijk dat de aanhangers van de islam zowel het principe van DEMOCRATIE als het principe van SCHEIDING VAN KERK EN STAAT verwerpen. Wereldwijd wordt door aanhangers van de ISLAM gedemonstreerd met borden waarop staat: ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD. Dit is in vrijwel alle gevallen in strijd met het rechtssysteem van de landen waar gedemonstreerd wordt.

Aangenomen kan en moet worden dat bij het ontstaan van een meerderheid van islamitische landen de VERENIGDE NATIES als organisatie zou worden opgeheven. Geëist zal dan worden dat overal de sharia wordt ingevoerd.

Om dit te voorkomen, is het NOODZAKELIJK dat wereldwijd de islam wordt verboden. Dat is het kiezen voor handhaving van ONZE WAARDEN EN NORMEN. Het toestaan van het voortbestaan van de islam betekent het aanvaarden van onze ondergang. Het is te hopen dat de wereldbevolking wakker wordt en de strijd aangaat om als democratie te overleven.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zijn het maar woorden?

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Sharia = HORROR

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Donner is een domme lul en een volksverrader. Hij heeft geen flauw idee waar de Islam voor staat. Hij denkt alleen dat hij braaf christelijk medemenselijk is door deze bullshit te verkondigen. Dat geldt voor meer politici: compleet achterlijk in hun redeneringen en absoluut niet bij te sturen. En ze voelen zich allemaal moreel superieur en beter dan het ‘domme extremistische plebs’. Het zijn als lemmingen die ons allemaal in het ravijn doen storten.

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  …..Als twee derde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?…..Verander de woorden – de sharia – in het Nazisme, of voor mijn part in het communisme ala Noord Koreaans model. Het gaat maar om het idee, want ze verraden zichzelf met wat ze met ons van plan zijn. En daar maakt Den Haag zich sterk voor, voor onze totale ondergang. Op weg naar slavernij, martelen, en naar rituele moorden gepleegd op ons door Moslims !

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Naar waarheid geschreven, “M.A.L. Sion”!

  Wat de islam betreft en wat ISIS betreft, dat is ons bekend, daar hebben wij westerlingen zeer veel moeite mee en we verafschuwen het, maar wat die druiloor van een Donner heeft gezegd, en die zijn gedane uitspraken niet wil herroepen, daar schrik ik toch van!
  Volksverraad, landverraad! Welke straf staat hierop? Hoe durft hij uit te spreken dat hij een nieuwe islamitische zuil ‘met open armen zal ontvangen’? Dergelijke uitspraken passen niet bij een degelijke ‘gereformeerde broeder’, en bij iemand van het CDA-huis.
  Donner is ervan overtuigd dat zijn uitspraken democratisch zijn, maar hij vergeet dat we een alles behalve democratisch land zullen zijn als de islam het in Nederland voor het zeggen krijgt.

  ‘Voor Volk en Vaderland’….!

  Donner niet.

  Like

  • Taljaard zegt:

   Hoor je het rommelen in de verte, Piet Hein?
   Dat is je grootvader, die zich omdraait in zijn graf!
   Dat is ook niet de donder, maar Groen van Prinsterer, de weent vanuit de hemel.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hij nam altijd als hij van huis werd gebeld zijn mobiel aan: met vader. Ik denk dat vader niet helemaal fris is in zijn bovenkamer. Zulke uitspraken doe je toch niet als je bij je verstand bent.

  Like

 6. Thom zegt:

  Wat betreft de uitspraak : (Door: “M.A.L. Sion”)

  Onlangs werd nog eens herinnerd aan de uitspraak van Donner in 2006: ‘Als twee derde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’
  Donner is vice-voorzitter van de Raad van State zijnde de hoogste rechtbank in Nederland wat betreft bestuursrecht. Aangezien Koning Willem Alexander voorzitter is wat in feite slechts een erebaan is betekent dat dat Donner de hoogste man is bij de Raad van State.

  Zijn uitspraak is in wezen overbodig, want als tweederde de sharia wil invoeren wie stopt ze dan?
  Ons leger dat geïnfiltreerd is door de vijfde kolonne en die alleen pang pang kunnen roepen met een ongeladen geweer? Nee als tweederde van de bevolking de sharia wil invoeren dan is het een kwestie van tijd voor het zover is.

  Geliked door 1 persoon

 7. carthago zegt:

  Waar het ook maar kon op welke site dan ook herhaalde en herhaal ik de fascistoide woorden van de donnernazi. De arrogante lach van dit stuk vuil erbij herinnert mij steeds aan goebbels, hitler en nog veel meer van dit soort nazi’s. Goed dat dit altijd bij edele bronnen als E.j.bron in herinnering wordt gebracht.

  Geliked door 1 persoon

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het is NOODZAKELIJK dat wereldwijd de islam wordt verboden. Dat is het kiezen voor handhaving van ONZE WAARDEN EN NORMEN. Het toestaan van het voortbestaan van de islam betekent het aanvaarden van onze ondergang. Het is te hopen dat de wereldbevolking wakker wordt en de strijd aangaat om als democratie te overleven.

  Niet alleen Noodzakelijk, maar de ENIGE OVERLEVINGSKANS!

  Geliked door 1 persoon

 9. aegoliuscs zegt:

  Zo was het laatstelijk grondwettelijk vastgelegd door 1848 (Thorbecke) bedoeld: NL monarnisch-parlemantaire democratie en na wat veranderingen in de loop van de tijden, nochtans democratisch verankerd.
  En zeker niet passend aan wie vandaag de dag beroep doet op de oude en niet voorziene inhoud of juist wel?!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Donner had al vroeg last van hersenverkalking of de gekke koeziekte .

  Geliked door 1 persoon

 11. iemand zegt:

  Ik ben homo
  Volgens de islam moet ik dood
  volgens Donner is dat ONDERHANDELBAAR.

  Nee, donner, dat is NIET onderhandelbaar. Mijn leven is geen wisselgeld in je corporate fascist eu.

  Like

 12. hslot4 zegt:

  Ik vind sharia eigenlijk best wel een goed idee zolang het alleen op ambtenaren wordt toegepast en het koningshuis heb ik er geen problem mee.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hendrik zegt:

  Roei de islam en zijn volgers uit, je kan het risico gewoonweg niet lopen dat hun regels gaan gelden. Nu kan het nog!

  Geliked door 1 persoon

  • Jackie2015 zegt:

   Dat kan nu nog. Als er in de Europese landen mensen opstaan die de moslims bijeengrijpen en het land uitzetten; is dit niet mogelijk dan dwangarbeid zonder enige zachtzinnigheid. De gestoorde linkervleugel op een duidelijk wijze goed de mond snoeren. In feite zijn de moslims lafaards want hun slachtoffers zijn vrouwen en kinderen.
   Als die mensen in hun eigen landen onder de sharia wetgeving willen leven moeten ze. dat vooral doen. Moeten ze degene die in de (linkse) politiek zitten zoals Donner, Samson, Kleinsma en Pechtold die met de wrede en niets ontziende moslims te doen hebben ook naar die moslim landen sturen. Gaat in een moeite door.

   Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Er is een gezegde dat breed gedragen wordt onder moslims:

  Moslim zijn doe je op drie manieren:

  1) Met je hart.

  Dat is de meerderheid van de moslims.

  2) Met je mond.

  Dat zijn vooral de beroepsmoslims. De imams de ayatolla’s en de politiek activisten.

  3) Met je hand.

  Dat is een minderheid onder de moslims en tevens een minderheid die in belangrijkheid ver uitsteekt boven de eerste 2 groepen. Het zijn namelijk de jihadisten. Zij die gewapenderwijs of als zelfmoord terrorist hun lichaam opofferen voor de islam.

  De volgers met het hart weten nooit of ze het paradijs verdienen en ook de islam volgelingen die hun mond gebruiken zullen nooit weten of ze het paradijs kunnen betreden. De jihadist echter weet bij leven al voor 100% dat hij en zijn familie bij zijn sneuvelen het paradijs zullen betreden.

  Dat is de kracht van de islam en dat verklaard ook dat de aanwas van nieuwe jihadisten nooit zal opdrogen.

  De islam is het grootste gevaar ooit voor de mensheid.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Nee, want anders was de islam allang dominant geworden in de hele wereld.
   Het grootste gevaar ooit voor de mensheid is en was nog steeds het marxisme en het socialisme. Maar omdat de socialisten en de marxisten, na de val van de Berlijnse Muur en het Oostblok, een nieuwe stok achter de deur moesten vinden ”om de macht van het grootkapitaal te verbreken” heeft men zich met de islam verbonden.
   Maar de marxisten realiseerden zich volstrekt onvoldoende dat deze islam een veel te primitief en onverzoenlijk vehikel is om hun doelstelling van een socialistische, grensoverschrijdende heilstaat te kunnen realiseren,
   Want het marxisme gaat uit van plat materialisme en veronderstelt enerzijds dat de enige tegenstelling tussen mensen, die er iets toe doet, het verschil in inkomen en de daarmee verbonden sociaal-maatschappelijke positie is. En vanuit deze materialistische reductie worden cultuurverschillen als irrelevant beschouwd en is religie niets anders dan een machtsmiddel om de status quo van de klassentegenstellingen in stand te kunnen houden.
   Dat is een fatale ideologische misrekening, die hen nu steeds meer en meer opbreekt.

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    ”om de macht van het grootkapitaal te verbreken”

    Het cynische is dat de linksen nu met het grootkapitaal samenwerken om tot een moderne socialistische heilsstaat = multiculturele samenleving te komen, hopen ze.

    Hoe zij dat op die manier willen bereiken is mij een raadsel, omdat het grootkapitaal ernaar streeft om zoveel mogelijk mensen voor zo weinig mogelijk geld te laten werken.

    Iets waar links altijd op tegen was: onderdrukking van de arbeidende klasse, enzovoort.

    Wie het vatten kan die vatte het!

    Geliked door 1 persoon

 15. Maar één reactie voor Donner: BOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOE

  Like

 16. elisah zegt:

  Als twee derde voor de sharia stemt, zou het ingevoerd moeten kunnen worden, maaaaar als twee derde van de Nederlanders op Wilders zou stemmen, dan gaan ze er vervolgens àlles aan doen om hem tegen te werken.
  Meten met twee maten noem je zoiets, de man kan niet meer helder denken en is een kontenkruiper.

  Like

 17. Jackie2015 zegt:

  ISIS wordt gefinancierd door de corrupte Amerikaanse regering over de ruggen van de Amerikaanse burgers.

  Like

 18. fleckie zegt:

  ‘ Kijkend’ naar die ayatollah, op bovenstaande ‘poster, mag men wel beseffen dat het ‘verontrustend rustig’ is aan het ‘IRAANSE..front’, vooral omdat Iran misschien al in het bezit is van de ‘nucleaire bom’. [Of heeft..MEN..een taboe geheven op mededelingen in de massa-media, op …DIT…gebied?]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s