De kut in de Kaäba

HADJ1

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

In de koran staat dat moslims 1x in hun leven op bedevaart moeten naar Mekka, om daar samen met miljoenen andere moslims 7 rondjes te lopen om een grote stenen kubus, de Kaäba. In vroegere tijden liepen de gelovigen naakt hun rondjes en werden de muren van de Kaäba besmeurd met menstruatiebloed. Tegenwoordig doen ze dat niet meer, al zijn alle mannen en vrouwen onder hun witte doeken nog steeds helemaal naakt.

Alles draait om een zwarte steen in een zilveren ornament, het grote heiligdom en centraal referentiekader voor alle moslims. In de nabijheid ervan raken moslimmannen seksueel opgewonden en willen zo dichtbij mogelijk komen. Niet zelden breken er dan gevechten uit en slaan ze elkaar dood.

Zij worden zo geil omdat het ornament gegoten is in de vorm van een vagina waar de zwarte steen is ingelegd. Moslims likken daar dan aan of steken hun hoofd in de zilveren vagina om de zwarte steen te zoenen.

Dat deed sekteleider en seksprofeet Mohammed namelijk ook, daarom gaan al eeuwenlang jaar na jaar de moslims van de wereld massaal op reis, om zich in vervoering te verzamelen rondom het islamitische heilige der heiligen, de kut in de Kaäba.

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

71 reacties op De kut in de Kaäba

 1. isidor zegt:

  Een kut steen voor een kut religie.

  Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  Islam is een kut cultuur !

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Om bij stieren sperma af te tappen gebruiken ze een stalen frame met een koeienhuid er overheen gespannen .
  Die beesten zijn zó stom dat ze daar op springen om te dekken .
  Veel testosteron en nul verstand .

  Zie ik hier parallellen ?

  Geliked door 2 people

 4. Elena zegt:

  We kunnen er niet omheen….het bewijs liegt er niet om…Islam is een kutreligie.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Als je dat bovenstaand artikel leest, dan kun je toch niet anders dan over je nek gaan!
  Geen normaal mens die bij zijn volle verstand is, doet zo’n smeerlapperij, of wil dit überhaupt doen. Zelfs nu doen ze dat nog elk jaar.

  Duivels, heidense aanbidding ten top. Bahh! Het zijn gewoon wilde beesten uit de oertijd.
  De vrouwen markeren hun territorium met bloed, om de mannen te lokken voor het paren. Geen wonder dat het merendeel van de mannelijke zogenaamde ‘vluchtelingen”, het verkrachten in hun genen hebben zitten en zich als beesten overal uitleven.

  Geliked door 3 people

  • Taljaard zegt:

   @Mirjam
   Dit is in wezen precies hetzelfde als de in de Bijbel op niet mis te verstane wijze veroordeelde Baalsdienst en daarom, naast het propageren van haat, dood en geweld, opnieuw tekenend voor het diabolische karakter van de islam.
   Van daaruit kan een christen ook niets anders doen dan de islam af te wijzen, te veroordelen en te bestrijden.

   Bij de Rooms Katholieken wordt de seksuele component in de religie tenminste nog gesublimeerd in de Maria-verering. En bij de protestanten, zoals dat ook in het Jodendom het geval is, wordt seksualiteit gewoon op de intermenselijke relatie betrokken waar zij ook thuishoort.

   Christendom (leest u even mee, meneer Fleumer?) heeft ook helemaal niets met religie te maken, maar alles met de existentieele geloofsverbondenheid met Christus, die in wezen anti-religieus is, omdat men slechts door het geloof in Hem kan worden gerechtvaardigd en niet door religieuze plichtplegingen.

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Helemaal mee eens, Taljaard. Niemand zou zich echter met dit gedrag moeten vereenzelvigen, want dit is, zoals ieder normaal mens intuïtief niet anders kan aanvoelen, duivels. Instinctief blijf je van zoiets weg, door de afschuw die je van binnen in je ziel voelt. Dit kan niemand goed doen, alleen maar kwaad.

    Ik zag, ik dacht op YouTube, maar het kan ook hier zijn geweest, onlangs een film over Zweden waar mensen in een zaal, gemengd met moslims en Zweedse burgers, naar een voorlichtingsfilm zaten te kijken tegen Islam.
    De film was nog niet begonnen of de hele kliek moslims kwam in opstand, mannen zowel als vrouwen, omdat het voorstuk homofiele mannen liet zien. Luid schreeuwend riepen ze dat dit een ‘pornofilm’ was, en dat ze er niet naar wilden kijken. Meteen schreeuwden ze erachter aan dat allah groot was en dat de film gestopt moest worden.

    Als je bovenstaand ‘vaginaverhaal’, met de meest grove smerigheid leest, dan vergelijkt met een informatieve anti-islam documentaire, dan kun je op je 10 vingers natellen dat deze mensen ‘geen geweten’ hebben, omdat ze het verschil tussen goed en kwaad niet kunnen maken. Des te gevaarlijker is die hele kliek, omdat ze gek zijn en men kan en moet ze nooit vertrouwen. Nederland gaat een Nexit krijgen en de rest van Europa vertrekt ook uit de EU. Ik weet ook zeker dat door de Brexit vele moslims uit Engeland zullen vertrekken, en dat zal ook hier gaan gebeuren. Goddank. De duivel moet terug de hel in.

    Like

 6. Wat walgelijk en dan vinden zij ons westerlingen onrein. Een bom op de Kaába, wat een smerig ritueel en wat een duivelsgebroed. Moet dit nou onze verrijking voorstellen?

  Like

  • koddebeier zegt:

   Zo dom zijn ze nou in het Westen om dit schorriemorrie een verrijking te noemen , geen wonder dat de mossels alleen maar minachting voor de westeling hebben !!

   Like

 7. JEZUS zei eerst tegen het Joodse volk :alleen door MIJ hebben jullie toegang tot de VADER!Deze boodschap is simpel ,maar duidelijk !Ten diepste hebben we deze afgodenreligie ‘de islam’zelf toegelaten !Gelukkig is het nog steeds genadetijd en kan elk mensenkind (moslim of andere heidenen)nog steeds opnieuw geboren worden,want de liefde van de GOD van Israël is zo ongelofelijk groot voor een ieder die waarachtig ZIJN ZOON aanneemt als zijn of haar VERLOSSER!!Shalom van Léon van Duren

  Like

  • bob Fleumer zegt:

   Wat een gedoe over god altijd, menig vader op aarde zorgt beter voor zijn kinderen dan god. Volgens velen heeft god een speeltuin gemaakt voor zijn kinderen( de aarde) volgestopt met virussen, giftige dieren en planten, natuurrampen en zei toen tegen zijn kinderen ga maar lekker spelen.

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Och Heere ,

   we hebben een nieuwe Lucky Bee aangeboord !

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    LOL!!! 😆

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat eeuwige terugkerende gezeik over god en jezus is nou precies de rede dat ik hier verder weinig meer te zoeken heb.
    Die gasten zijn zo vol van hun eigen, dat ze hun smoel er niet over kunnen dicht houden.
    En er is dan altijd wel weer iemand die dat dan weer beaamd en er nog een schepje bovenop doet.
    En zo blijf je aan de gang.

    Like

   • Welnee, dat hoeven we hier helemaal niet, want van tijd tot tijd steekt er hier regelmatig één op natuurlijke wijze de kop op, wie dan ook. Ik verbaas me er eerlijk gezegd over, dat je je daar nú over bekreunt en nooit over een ander, die hier, zij het met tussenpozen, blijft verschijnen en waar i k, alweer een tijdje geleden, reden had om me er over te ergeren….. Maar ik zal geen naam noemen.

    Like

   • Wachteres zegt:

    https://twitter.com/luckybeei

    Je kunt nog op hem reageren, Harry!

    Ik las ook een keer dat hij op internet zijn beklag deed over E.J.Bron: die wilde hem niet meer op de site, omdat hij gelovig was, of zoiets.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Nou wil ik dat “gepredik” van Lucky Bee tussen-beide laten, maar jij weet ook HEEL goed hoe verschrikkelijk fanatiek die arabs zijn.
    Ik zat net zo,n filmpje te bekijken van die hysterische massa,s [miljoenen….], die daar halfnaakt rond zo,n duur aangekleed gebouwtje rondlopen.
    Wat een massa-hysterie, ik vind dat ECHT griezelig.
    Het doet me denken aan films die in de jaren 50 te zien waren van die massale bijeenkomsten in Neurenberg, Duitsland van de Nazi,s.
    Die liepen dan wel niet om zo,n steen, maar ook dat was manipulatie/hysterie van de mensen.
    Dat gedoe met die vaandels die door Hitler himself in aanraking werden gebracht met één waar ,t bloed van een Nazi-“martelaar” opzat.
    Eenzelfde soort poes-pas, NET ZO GEVAARLIJK.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 11 juli 2016 om 10:48

    [quote] Dat eeuwige terugkerende gezeik over god en jezus is nou precies de rede dat ik hier verder weinig meer te zoeken heb.
    Die gasten zijn zo vol van hun eigen, dat ze hun smoel er niet over kunnen dicht houden. [/quote]

    Kom, kom, heer BertG. Daardoor laat je je toch niet wegjagen? Er is een verschil tussen ‘vrome’ lieden, die met verheerlijkte blikken de zalvende of donderpreken van hun voorganger opzuigen, en nuchtere mensen die de Bijbelse profetieën in verband brengen met de huidige gebeurtenissen in de wereld. Daaraan is namelijk te zien dat er misschien tóch nog hoop is. Ook ik probeer op die manier een verklaring voor de waanzin in deze wereld te vinden.

    Lieden die de Bijbel alleen maar uit hun hoofd leren om anderen terecht te wijzen/op de vingers te tikken/te bekeren, terwijl ze geen kaas hebben gegeten van de betekenis van wat ze ‘geleerd’ hebben, zijn iets geheel anders.

    Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ik heb er geen moeite mee, er zijn andere zaken waar ik intolerant voor ben. 😉

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik herinner me dat hij allijd met lappen bijbelteksten aankwam. En dat doet hij op twitter nog.

    Wat wil je, hij komt uit Dordrecht. 🙂

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ik geloof ook in God en dat geloof zit diep in mijn ziel. Het geeft mij steun en kracht. En een ieder die hier daarover praat, daar zeg ik over: waarom niet?

    Er wordt over zoveel vuiligheid gepraat, dus waarom niet over geloof. Dat is de vrijheid van meningsuiting. En natuurlijk zijn er veel mensen fanatiek daarin (kijk maar naar de moslims, lol, en naar boven geschreven handleiding in vuiligheid), maar misschien is het geloof alles wat sommige mensen hebben en op de been houdt. Laat ze…het maakt gewoon niet uit. Zolang ze er niemand kwaad mee doen (zoals de moslims), is het niet erg. Ze uiten zich in frasen en citaten die ze geleerd hebben in hun opvoeding, maar eigenlijk willen ze ook alleen maar hun gevoel over situaties en dingen kwijt en er met anderen over praten. Angst is niemand vreemd, want ze zijn allemaal mensen. Behalve een paar natuurlijk…

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Wachteres
    Hier ook een ”lap” Bijbeltekst ter overdenking, van mij;

    Deut. 28:47-52
    -Omdat gij den HEERE niet gediend zult hebben, met vrolijkheid en goedheid des harten, vanwege de veelheid van alles;
    Zo zult gij uw vijanden, die de HEERE onder u zenden zal, dienen, in honger en in dorst, en in naaktheid, en in gebrek aan alles; en Hij zal een ijzeren juk op uw hals leggen, totdat Hij u verdelge.
    De HEERE zal tegen u een volk verheffen van verre, van het einde der aarde, gelijk als een arend vliegt; een volk, welks spraak gij niet zult verstaan;
    Een volk, stijf van aangezicht, dat het aangezicht des ouden niet zal aannemen, noch den jonge genadig zijn.
    En het zal de vrucht uwer beesten, en de vrucht uws land, opeten, totdat gij verdelgd zult zijn; hetwelk u geen koren, most noch olie, voortzetting uwer koeien noch kudden van uw kleinvee overig zal laten; totdat Hij u verdoe.
    En het zal u beangstigen in al uw poorten, totdat uw hoge en vaste muren nedervallen, op welke gij vertrouwdet in uw ganse land; ja, het zal u beangstigen in al uw poorten, in uw ganse land, dat u den HEERE, uw God, gegeven heeft.-

    Is het, in het licht van zo’n tekst, toeval dat de komst van de mohammedaanse gastarbeiders in de jaren `60-`70 van de vorige eeuw en de opkomst van de islam in ons land in de jaren daarna en tot nu toe, samenviel en samenvalt met een steeds verdere goddeloosheid van het Nederlandse volk?
    Denk zelf toch echt van niet!
    En nu hebt u natuurlijk wel gelijk wanneer u zegt dat deze OT-ische tekst in de eerste plaats gold voor het volk Israel en daarom in haar historische context moet worden geplaatst.
    Maar vergeet niet dat Gods Kerk in het directe verlengde van Israel ligt.
    En dat deze niet mis te verstane Bijbelse waarschuwing daarom geldt voor ieder volk en ieder land dat zichzelf als christelijk beschouwt.
    Daarom ben ik ook zo vrij om de islamisering van ons land en van de rest van West Europa in de eerste plaats te zien als een straf van God voor het afkeren van Hem en Zijn inzettingen en de welvaart en de vrede, die Hij ons na de oorlog heeft willen geven.
    Iedereen hier mag mij voor gek verklaren, maar ik zie geen andere mogelijkheid om aan dit oordeel te ontkomen dan terug te keren naar de Bijbelse grondslagen waaraan dit land en dit volk haar bestaansrecht ontleent.

    Een niet-Bijbelse ”lap” tekst, N.B. op ons nationale monument, en niet eens geschreven door een christen (A.R. Holst), onderstreept dit ook nog eens;

    ”Niet onbeheerst, doch enkel beheerst van boven de wereld blijft vrijheid ons deel.”

    Like

   • Mirjam zegt:

    @Taljaard
    Ik verklaar u niet voor gek, Taljaard. Het is zo.

    Like

  • Nabila zegt:

   Inderdaad. Laten wij in de liefde blijven maar ook waakzaam blijven, bidden voor de moslims en anderen. Zodat hun geestelijke ogen en oren open gaan.
   Ik heb helaas ook in die leugen gelooft
   ( is= lam) ik was ook verlamd, verdoofd en verblind.Ik was als zo bang voor de dood. In de islam weet niemand wat er na de dood zal gebeuren. Zelfs Mohamed wist het zelf niet (profeet) waar hij heen zou gaan na zijn dood. Ik heb altijd gedacht dat alle religies hetzelfde waren.
   Ik ben God de Vader van Israël elke dag dankbaar dat HIJ mij de waarheid heeft laten zien. En ik ben ZIJN dochter. Ik ben een wedergeboren Christen en heb het eeuwig leven. Heilige Geest van waarheid woont in mij. Ik ben een gelukkige vrouw.
   Ik zegen iedereen met de vrede en liefde van Heere Jezus Christus.
   Ik heb zelfs mijn getuigenis op YouTube gezet om te laten zien wie Heere Jezus Christus is.
   -Hour of power interview Nabila
   -Nabila van moslim naar Jezus
   -CIP Nabila was moslima

   Like

 8. Hans zegt:

  En zo willen ze terug de kut in waar ze uit zijn gekropen en die ze sindsdien haten.
  Compleet kansloos en geperverteerd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hans zegt:

  Om iets recht te zetten zal je niet helpen om in een zoon te geloven. Als ik de natuur verwoest kan ik een miljoen keer geloven in een zoon of offer (conform de Maya, en Moloch) maar dat geloof zal de natuur niet herstellen, wel als ik ongedaan maak wat ik fout deed, dat zet zoden aan de dijk. De islam en het christendom zijn geen monoteistische religies. En wat als 1 wordt beschouwd gaat tegen de natuur in. Jezus is in het Hebreeuwse denken geen persoon, maar een onbiologisch personificatie om een boodschap aan op te hangen. God vraagt geen offers, en al helemaal geen mensenoffer, zoals ook oude culturen dat brachten. De Joden weten uit de thora dat mensenoffers een gruwel zijn, en zullen dat ook nooit accepteren. Het is juist dankzij het christendom dat de islam zich kan uitbreiden. Christenen zijn een zwak volk en lopen als een hondje aan de lijn, zo slaafs. Alles in de natuur verdedigd zich, christenen wordt dat recht ontzegd. Daarom zijn hele christelijke landen ook geislamiseerd. De wereld is stukken beter af zonder die zogenaamde monoteistische reliegie. Alle Romeinse keizers behalve Constatijn, bestreden die religie. Waarom?: omdat ze altijd verraders van hun nationaliteit waren.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Er is maar weinig voor nodig om een moslim opgewonden te doen raken. Bij werkelijk álles waar een gat in zit reageert hun ‘jonge heer’. Triest volk. Ze hebben een zeer laag IQ, en dat zie je aan de meest bizarre uitspattingen.
  Ik vergeet nooit meer het filmpje waar een jonge moslim opgewonden werd van een witte auto! Hij streelde de auto over de achterkant, opende daarna het benzineklepje, en begon hij tegen de vulopening aan te rijen…..! (Dat was ook zo’n ‘verleidelijk’ gat natuurlijk…)

  Dat is toch te bizar voor woorden? En dat spul zou een verrijking voor onze samenlevingen zijn?
  Pfff….!

  Like

  • Lucie zegt:

   Waarom moslims altijd zo snel opgewonden raken,komt volgens mij doordat hun jongeheer constant geprikkeld wordt omdat er geen voorhuid meer aanzit
   Heb eens gelezen dat ze ook erg moeilijk tot een orgasme komen maar wel constant geprikkeld zijn.
   Dan komt hierbij natuurlijk het joodseverhaal,ook zij zijn besneden,maar joden zijn nu eenmaal fatsoenlijker en intelligenter.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 11 juli 2016 om 09:48

   Dat filmpje heb ik helaas niet kunnen bestuderen, maar wél dat van die geile mohammedaan, die zijn besneden genen-implantatiestaaf in de uitlaat van een auto stopte om eens even lekker tekeer te gaan.
   Het is een grove belediging dat deze schurftige, moorddadige ziekte verspreidende sekte ons door de strot wordt gewurgd! Elke mohammedaan is krankzinnig en/of kwaadaardig.
   WIJ worden tot overmaat van ramp gedwongen om de invasie van die krankzinnigen te betalen, terwijl de importeurs van die vuiligheid zich eraan verrijken!

   I edere
   S churftige
   L ul
   A anbidt
   M ohammed

   Like

  • Mirjam zegt:

   @Cathja
   [quote]: Bij werkelijk álles waar een gat in zit reageert hun ‘jonge heer’.

   Beste Cathja,
   reageerde hun ‘jonge heer’ maar een op het ‘gat’ in de deur en ging hij daar maar eens doorheen, terug naar hun idioten land, auf nimmer wiedersehen!

   Like

  • Harry zegt:

   Ik sta er altijd van te kijken hoeveel specifieke peniskennis vrouwen bezitten , ze kennen alle kenmerken en problemen . De voor- en nadelen . Tot in detail !
   Het is me een raadsel waarom ík altijd degene ben die het wasmachien moet repareren , waarom snappen ze dáár nou geen donder van ?
   Zelfs dat smerige filter waar de residuen uit haar onderbroek in blijven hangen , krijgen ze niet los .
   “Doe jij dat eens even “……………………

   Like

   • elisah zegt:

    Wij kunnen iig de machine bedienen, mannen hebben daar vaak een probleem mee.

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Harry,
    op een dag maait de vibrator het gras en zet de kliko aan de weg en staan wij buiten? Zou zo maar kunnen.

    Like

 11. elisah zegt:

  En dan vinden de moslims het belachelijk en fout dat wij beelden van Jezus en heiligen in de kerk hebben, we zouden volgens hen die beelden aanbidden.
  Ze zijn daar zo bezeten van die heilige vagina, dat iedereen die een echte vagina heeft zwaar onderdrukt moet worden en niks waard is in de ogen van moslimmannen, van enige logica is geen enkele sprake.
  Ze aanbidden die ene vagina en ze haten de echte vagina’s, die vaak zelfs verminkt moeten worden.
  Dat ze nou zelf niet inzien dat hun religie bizar, gewelddadig en gestoord is?
  Onbewust weten ze dat volgens mij heel goed, daarom zijn ze namelijk ook zo snel beledigd en agressief als iemand kritiek heeft op de islam.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Weet je wat ze eigenlijk haten, door vagina’s te haten terwijl ze die ene aanbidden? Hun eigen laagheid, die ze nooit zullen kunnen verheffen naar die van mensen die zoiets niet doen en liefde en respect voor mensheid hebben. Het zijn duivels uit de hel, want een normaal mens zou nooit zo kunnen leven.

   Like

 12. elisah zegt:

  Trouwens, nu moet ik ineens denken aan de foto’s die ik gezien heb van de mensen die daar vorig jaar vertrapt zijn.
  De lichamen, vaak naakt, werden bij elkaar geschept op een grote hoop met een poclain of zo’ n graafmachine en vervolgens op de laadbak van een vrachtwagen gegooid en zo afgevoerd.
  Zeer oneerbiedig allemaal, zo gaat men daar dus om met hun gelovige bedevaartgangers…..rond de 700 mensen zijn er toen omgekomen en zo beestachtig behandeld op deze zgn heilige plek.

  Geliked door 1 persoon

 13. iemand zegt:

  Kunnen we niet iemand met een flinke herpes lip sturen?

  Geliked door 3 people

 14. boorzalf zegt:

  https://en.qantara.de/sites/default/files/styles/editor_large/public/uploads/2015/10/07/der_prophet_und_die_kaaba.jpg?itok=b5Qh9OlZ
  Mohammed plaatst de Zwarte Steen (gewoon een zwerfkei) in de Kaäba. Perzische afbeelding uit de Jami’ al-tawarikh uit het begin van de 14e eeuw.
  Wat een gedoe om een zwerfkei, schandalig dat ze een zwerfkei opsluiten zou verboden moeten worden.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Geen gewone kei maar een meteoorsteen wordt beweerd.
   De mullahs zijn nog aan het bedenken of dat wel in het straatje van de islam past.

   Like

 15. Charles Martel zegt:

  Het zoeveelste bewijs dat allaa de gesluuierde versie is van krijgsgodin allaat!

  Like

  • elisah zegt:

   Onder zijn voorhuid kan hij iig geen zand meer krijgen, misschien zijn ze bij de besnijdenis een beetje uitgeschoten, of was hij zo jaloers op die heilige vagina die door iedereen betast mag worden, dat hij zich ook een heeft laten aanmeten?

   Like

 16. jackholland zegt:

  Islam: gekker ,onlogischer,perverser,,achterlijker,,onmenselijker kon ik het niet maken.
  Met de groeten van allah en zijn pedoprofeet.

  Like

 17. lilith zegt:

  Jongelui, laat je niet gek maken door de aanhangers van de goden buiten ons! Ik heb vreselijk moeten lachen om ‘de kut in de Ka’aba” en de beeldende reacties erop. Kudo’s boorzalf! Godsdienstwaanzin reikt tot grote hoogte in deze tijden. Maar onder de godsdiensten van deze tijd ligt de nog steeds verborgen waarheid en ze hebben allemaal een beetje gelijk en ook weer niet helemaal. Het woord ka’aba verwijst naar “maagd”, datgene dat verborgen ligt in jezelf en jijzelf bent het “vierkant” of ‘de steen’, als metafoor voor het verharde bewustzijn dat je eerst aan jezelf moet ‘afbikken”. De z.g. steen die in de zilveren vagina gehouden wordt is verondersteld een meteoriet te zijn, het bewustzijn op astraal niveau.Zilver is de kleur van de ‘maagd’ kan je ook bij animistisch levende stammen vinden. Die vereren ook vaak ‘een zwarte (of groene) steen. Ik zeg dat de persoon, de mens Jezus nooit werkelijk heeft geleefd. Hij is een getal, 18, en verwijst naar een innerlijke Weg die bewandeld wordt om het bewustzijn te transformeren. De maagd is de ontsluiting van het energetisch bewustzijn in jezelf. Van de opening van andere, innerlijke zintuigen in jezelf. Door de ‘simpelen van geest’ (niet zelden wetenschappers) zijn deze symbolische verhalen letterlijk genomen en zitten we opgescheept met de lijdende Jezus aan het kruis (geef mij maar Monty Python) en de Ka’aba. Het Joodse volk is er dichter bij maar ook daar zijn de fanatici talrijk helaas. Ik ben DAT, ik ben!

  Like

 18. carthago zegt:

  Dat mekka is dus nieuwjaarsnacht in keulen in het kwadraat.

  Like

 19. Genoeg geleerd voor vandaag.

  Like

 20. delamontagne zegt:

  Toch is het niet zo dat de gewone pelgrims binnen in die kubus mogen, dat is alleen voor de koning en aanhang weggelegd.
  Maar aan de foto te zien hebben ze dat stuk meteoriet-steen naar buiten gebracht. !

  Mecca = geldklopperij/volksverlakkerij……..
  Dag zeuven van de “Hadtjsii.”

  Het voegsel tussen de ruwe stenen van die kubus hebben de olie-rijke arabs een tiental jaren geleden vervangen door gouden strips.

  Als ze de “rondjes” om de steen hebben gelopen, volgt het gooien met steentjes naar de duivel, ook al een stuk steen.
  Helemaal geautomatiseerd, de ge-gooide steentjes komen terug uit de bak en gaan weer in de automaat, waar ze voor een .luttel bedrag kunnen worden getrokken.
  Steentjes gooien Mecca

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Gelovig Katholiek ben ik niet meer, maar hier kan ik toch steeds nog zo erg boos om worden.
  De Paus als Anti-=Christ, waarbij hij eer betoont aan dat verschrikkelijke boek [ in een moskee ]
  http://i1.wp.com/jesusrevientbientot.com/wp-content/uploads/2014/11/sns-rt-lynxnpeaar0kp-jpg-20141128.jpg?zoom=3&resize=300%2C197
  François prier dans la mosquée
  Een van z,n voorgangers ging zelfs zover om dat boek te kussen.

  Geliked door 1 persoon

 22. Zomaar een gedachte……..zullen de ‘kloten’ van Marcouch en DENK ook bij de KUT op bezoek geweest zijn? …………..

  Like

  • Harry zegt:

   Dames , dames , toch !
   Kuis uw taal .

   En dat ding .
   ( Ik haat schuttingwoorden ) .

   Mijn buurvrouw trouwens , zei een keer tegen me : ” ik snap niet waarom de mensen altijd zeggen : het is k*t , als er iets niet goed is .
   Als je ziet hoeveel gebruik er door de jaren van gemaakt is , dan valt het met de kwaliteit van dat ding heus wel mee .
   Hij is nog BEST, eigenlijk ” !

   Tja , misschien wel te veel gebruik van gemaakt , de geweldige buurman die ik er aan had , ligt al jaren aan de verkeerde kant van het gras .

   Like

 23. leefbarbaar zegt:

  Dank. Ik vroeg me wel eens af waar al dat gedoe nou om ging. Nu weet ik het. Stapelgek.

  Like

 24. P. Romeijn zegt:

  De vagina in de kaäba is een vruchtbaarheidssymbool, net zoals de halve maan. Deze halve maan staat voor zowel de levenbarende als de levennemende rol van de grillige natuur – van punt tot punt. Allah is niemand anders dan de vruchtbaarheidsgodin; de priesters van deze godinnen werden gecastreerd om hun onderdanigheid aan de maagdelijke godin te onderstrepen; moslims worden besneden – een symbolische castratie aldus. Humor, maar historisch gezien wel feitelijk. Daarom doen moslims zo geheimzinnig over hun preïslamitisch verleden.

  Like

 25. fleckie zegt:

  Na Mekka, wordt er zeker van de ‘gelovigen’ verwacht dat ze ook in MEDINA op pelgrimage gaan?

  Like

 26. Ter attentie van de gewetenloze zwetsers onder jullie;Nederland en dat gestoorde ‘babelse ‘Europa krijgt ‘de leiders en asielzoekers ‘die het verdient!!! Opmerking mijn opa en oma van vaders kant zijn dankzij dat moedige optreden van 99 procent van de Nederlanders vermoord op 19 november 1943 te Auschwitz gelukkig waren er ook Nederlanders die met gevaar voor eigen leven mensen hielpen onderduiken , plus minus 1 procent van de bevolking !!!Behalve veel krokodillentranen hebben 99,5 procent van de Nederlanders niet veel geleerd van het verleden getuige de houding betreffende Israël en die ‘prettige islamitische buurlanden ‘,die nu zo fijn met elkaar in de zandbak aan het spelen zijn,’gelukkig voor Nederland en Europa komen deze ‘prettige beschavingen nu ook hier naar toe!!Toch valt De GOD van Israël niets uit handen,hartelijk Shalom van Léon van Duren.(moeilijk te begrijpen voor zwetsers)

  Like

 27. Pingback: KUT-AANBIDDERS | E.J. Bron

 28. Moslim4ever zegt:

  Hou allemaal jullie kanker bekken dicht en wat er allemaal hier staat is fking nep. jullie kanker christenen. Hou allemaal jullie kanker bekken dicht kaasstengels

  Like

 29. Harry zegt:

  Lachen, nou snap ik het beter, rare jongens die moslims, ik dacht dat de kaaba een loket was waar je sneller een uitkering kreeg en gratis onderwijs in hoe je je vrouw het beste kan onderdrukken.
  Geen wonder dat het zo populair is, ook al wordt ik niet echt opgewonden van een moslim kut laat staan dat ik er mijn kop in steek om stenen te likken (!?!).
  Zoals ik zei : rare jongens die moslims !!!!!

  Like

 30. Sandra van meer zegt:

  Islam is de mooiste godsdienst die er bestaat.

  Islam betekend vrede. Het is eenmaal feit dat islam snelgroeid godsdienst is momteel.

  En alle achterlijke mensen die in de tekst boven geloven. Blij maar geloven .

  Allah is groot. Allah is groot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s