Eén op de twee Duitsers voelt zich niet meer veilig

Screenshot_113

(Vertaling: E.J. Bron)

Een toenemend aantal inbraken, overvallen met gebruikmaking van lichamelijk geweld en de nog steeds bestaande “vluchtelingen”crisis zorgen in Duitsland voor onzekerheid. De twijfel of de politie de mensen kan beschermen, neemt toe.

Contra magazine

Bijna één op de twee Duitsers (44,7%) is van mening dat de politie de burgers niet meer effectief kan beschermen. Dat is het resultaat van een Insa-peiling voor “Bild”. Vooral vrouwen (48,7%) in vergelijking met mannen (40,3%), mensen ouder dan 65 jaar (49,9%) in vergelijking met mensen onder de 25 jaar (23,1%), Oost-Duitsers (47,5%) in vergelijking met West-Duitsers (44%) twijfelen er sterk aan of de politie hen kan beschermen.

De kiezers van de AfD (67,9%) en Die Linke (55,2%) zijn sceptischer dan die van de CDU/CSU (36,2%) of de SPD (38,2%). Zelfs drie vierde deel van de Duitsers (74,2%) is van mening dat het aantal politieagenten in Duitsland “te gering” is. Slechts 2,5% vindt hun aantal “te groot”, 11,8% als “precies goed”. Twee derde deel van de Duitsers (66%) vindt dat de politie te weinig “patrouilles en controles” uitvoert, aldus “Bild”.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, gezond realisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Eén op de twee Duitsers voelt zich niet meer veilig

 1. Jean zegt:

  Zeg maar allemaal “danke” aan dat kutwijf (????) merkel en vooral aan die EU misdadigers, voor hun “eigen profijt” hebben ze heel Europa al naar de kloten geholpen door die misdadige import van onderontwikkelde barbaren.
  Wij gaan enorm veel werk hebben om heel die troep terug te verwijderen maar we doen dat met enorm veel plezier en inzet want wij denken aan onze kinderen en kleinkinderen hun toekomst.
  GRENZEN SLUITEN EN DE AANWEZIGE TROEP VERWIJDEREN is nu onze opdracht.
  Is het schavot voor die EU misdadigers én merkel een kopje kleiner te maken nog steeds niet geplaatst?

  Like

 2. Eén op de twee Duitsers voelt zich niet meer veilig, tja dat zat er dik in hé Merkel, crypto-communistische bitch. Duitsland en de rest van Europa hard op weg naar volledige destabilisatie, de regie ligt in handen van Juncker en Merkel welke m.i. nietsontziend de orders uit Washington uitvoeren…

  Geliked door 2 people

  • Deborah Menorah zegt:

   Merkel, Juncker… ze zijn inderdaad slechts puppets on a string die van hogerhand orders krijgen!
   Zij zijn niet met een Petitie of referendum van hun plannen af te houden. Kijk nu naar het Brexit-verhaal. De bevolking heeft gekozen om uit de EU te stappen, maar ik moet het nog zien gebeuren met die nieuwe prime minister. Alle Brexiteers ruimen plotsklaps baan….. wat is daar (achter de schermen) aan de hand?

   Geliked door 1 persoon

   • Ja beste Deborah, divide et impera, in bijna alle West-Europese landen zijn de overheden de werkelijke vijanden van het volk. Om deze “terreur” in stand te houden dienen de volkeren verdeeld te zijn een oer oude tactiek die nog steeds opmaat vindt in de democratieën. Kik naar Groot Brittannië waar de bevolking met Brexit bijna recht evenredig tegenover elkaar stonden en nog steeds staan. Kijk naar Nederland met het associatieverdrag met Oekraïne het zelfde laken en pak. Er is m.i. geen ontkomen aan wat je ook stemt…

    Groeten

    Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  En toch schijnt Merkel weer meer vertrouwen te krijgen van de Duitsers, blijkt ook uit peilingen.

  Wie het begrijpt, mag het zeggen.

  Like

 4. Vind je het gek, Ik wou dat dat wijf met die stopverf kop voor goed een verlamming van haar stembanden kreeg.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Veiligheid ? Wij zijn er al jaren op voorbereid. Onze buurt is vanaf zijn ontstaan rond 1930 een elite buurt geweest, leraren, fabrikanten, advocaten e,d. maar is in de laatste 10 jaar ver af gegleden. Eerst installeerden we rondom het huis rolluiken. Toen kwam het alarmsysteem, naderhand uitgebreid met camera’s voor het huis, en monitor met opname apparaat in de huiskamer. In de tussentijd rondom het huis thermopane glas, en aan de straatkant van de huiskamer dubbelglas van 4 cm dik. Dit alles in eerste instantie bedoeld voor het schorum dat de twee naastgelegen cafetaria’s bezoekt, kan het nu ook dienst doen in deze steeds heftiger wordende tijden. Sinds dat deze maatregelen genomen werden, loopt het schorum met een grote boog om de camera’s heen. Men wil niet gezien worden, en al helemaal niet ge-indentificeerd worden. Ik woon al sinds Februari 1972 in mijn huis, en nog nooit werd er ingebroken. Wel zijn er de laatste jaren al verschillende inbraken in de buurt gepleegd. Rutte en zijn vriendjes hebben de grenzen open gezet, met alle gevolgen van dien, maar bij ons komt men niet zo makkelijk en zeer zeker niet ongemerkt binnen ! Laat de buurt maar lachen, eens zijn zij aan de beurt voor dieven, inbrekers en andere soort van criminelen ! Wij laten ons niet wegjagen van mijn geboortegrond. Ik ben 68 jaar geleden geboren in deze straat, in een van de kamers van mijn ouderlijk huis aan de overkant van de straat, het huis dat ik nu verhuurd heb aan Polen, en woon nog steeds in de straat (aan de overkant van het ouderlijkhuis).

  Like

  • mahoog zegt:

   BigL jhon…gij zeit eene rijke stinker die al die beveiligen kan bekostigen…maar het gewone volkje kan dat niet.Die mogen nog geen spuitbussie gebruiken tegen indringers.Hier tralies ,hangsloten en honden geblaf tegen indringers.Jammer ik heb mijn twee 38 ers weggedaan enige jaren geleden.Mart Brasil.

   Like

 6. ildiko zegt:

  tanks en duizenden militairen naar de Russische grens plaatsen, en eigen volk aan moslims barbaren uitleveren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Dan doe er wat aan Duitsers. Pak jullie samen. Jullie lijken wel een stelletje lafhartige gedegenereerde hotzenflotsers, oftewel mietjes. Jullie grootouders draaien zich om in hun graf. Toon jullie ware aard. Of is het onderstaande, zoals eerder voorspelt, dat jullie afkomstig zijn van de zwakke elementen uit de samenleving, dan toch op jullie van toepassing?

  Volgens Hitler degenereert/verzwakt oorlog een volk in genetisch opzicht, omdat de “sterke elementen” erdoor verdwijnen.
  Het zijn in een oorlog namelijk de lafaarden/zelfzuchtigen die -wanneer puntje bij paaltje komt- opgeven, overgeven en uiteindelijk overleven. En het zijn de eervollen die strijdend en standvastig omkomen. Resultaat is steeds meer nakomelingen van die “zwakke elementen”.

  Nu, meer dan ooit tevoren heeft ons volk/ras te maken met deze “zwakke elementen”.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Joannes.

   Ik ben het helemaal eens met je betoog.
   Maar ik heb een kleine aanvulling op een in het oog springend feit.

   Je schrijft “hotzenflotsers”… Dit is geen goed Duits.
   Het goede Duitse woord is “Hozenflotsers”.
   Je kunt je voorstellen wat daarmee bedoeld wordt.
   Men zegt ook “Ach dort geht wieder eine…” Vul maar in… Inderdaad “Hozenflotser”.

   Like

 8. mahoog zegt:

  Lekkerbekkie dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s