Grenzeloos crimineel: De seksuele gevolgen van de multiculti-waancultus

Screenshot_1

In de Oriënt vernedert men een man door zijn vrouw te vernederen: door verkrachting.

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Zelfs goedmenschelijke vrouwelijke asielhulpverleners doen op dit moment dezelfde ervaringen op als die burgers, die vanaf het begin sceptisch tegenover de massa-immigratie stonden. Ze worden het slachtoffer van seksaanvallen. Wie echter de waarheid te weten wil komen, moet over de grenzen van Duitsland heen kijken.

Kopp-Online

Als je bij het thema seksuele migrantencriminaliteit alleen maar een seconde over de rand van het bord kijkt naar bijvoorbeeld de VS, dan is overal in het buitenland hetzelfde beeld te zien: veel Oriëntaalse en Afrikaanse “asielzoekers” beschouwen vrouwen en meisjes in de landen die hen nu voeden, kleden en verzorgen als een soort vlees, dat je kunt nemen wanneer je maar wilt.

Enkele weken geleden nog keken de VS nogal radeloos naar de Duitsers, die zulke seks-overvallen niet gewoon maar zonder slag of stoot wilden accepteren. Maar sinds ook de VS steeds meer Oriëntaalse en Afrikaanse “asielzoekers” opnemen, worden daar ook zulke gevallen bekend – tot in het meest afgelegen dorp.

In Groot-Brittannië is dat niet anders, daar is sprake van een muilkorf voor de politie, die zulke gevallen liever maar moet doodzwijgen. Ook in Spanje zijn vrouwen bij grote evenementen nu bang voor die medeburgers, die hen als willoos vlees beschouwen.

Zelfs de imams van moskeeën treden tegenwoordig ondertussen als verkrachters op. En jonge mannen uit de Oriënt kijken op internet enthousiast naar video´s, waarin moslims vrouwen verkrachten.

In islamitische landen zoals Turkije roepen zelfs rechters verkrachters ertoe op om toch alsjeblieft te trouwen met hun slachtoffers, omdat ze zodoende een straf kunnen ontlopen. Dat is de realiteit in het jaar 2016. Dat alles heeft overigens niets met intelligentie te maken.

Een voorbeeld: in Belfast moet een Afrikaan uit Zimbabwe zich verantwoorden die een studie mensenrechten heeft afgesloten. En hoewel hij zich al jarenlang ook bezig gehouden had met vrouwenrechten in onze cultuurkring werd hij door een bewakingscamera gefilmd bij een seksuele overval.

De Zweedse politie gaat op dit moment in het offensief: zij zegt heel openlijk dat het grote aantal mannelijke asielzoekers en de opening van de grenzen de belangrijkste reden voor het razendsnel toenemend aantal verkrachtingen en seksuele overvallen (bijvoorbeeld bij grote evenementen) in het eens zo veilige land zou zijn. Zweden wil zelfs de wetten aanpassen – maar hoe?

Terwijl Mutti Merkel tegenover Oriëntaalse en Afrikaanse mannen vraagt om tolerantie tegenover Duits varkensvlees, zien deze Duitse vrouwen en meisjes als “sletten” – zegt een Syriër tegen ons. Het gevolg: elke dag dezelfde politieberichten, in het hele land. Zelfs officieren van justitie zijn geschokt en zeggen dat veel Oriëntaalse mannen onze vrouwen “als vee op de bazaar” behandelen.

Duidelijk is: er komen vanwege de open grenzen steeds meer seksuele overvallen voor, zelfs in zwembaden. En ondanks alle blijken van de politiek om in het nauw gebrachte vrouwen te helpen, die er bang voor zijn de straat op te gaan, verandert er niets: ook de “Antänzer” zijn nog steeds actief.

Dat alles is echter nog maar een voorproefje van datgene wat er nog op ons afkomt. Want vooraanstaande media en de politiek verzwijgen de waarheid voor ons. Ze zijn gewetenloos en schamen zich er zelfs niet voor om onze vrouwen en dochters te offeren op het altaar van de multiculturele waanideologie.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Seks, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Grenzeloos crimineel: De seksuele gevolgen van de multiculti-waancultus

  1. Ron zegt:

    “Zelfs officieren van justitie zijn geschokt en zeggen dat veel Oriëntaalse mannen onze vrouwen “als vee op de bazaar” behandelen.”

    Waar blijven die officeren van justitie dan als een stel van dat schorem voor de rechtbank staat ?
    Kan me toch moeilijk voorstellen dat het alleen de rechters (onafhankelijke beroepsgroep mag ik veronderstellen) zijn die miezerige lachwekkende straffen uitdelen.
    De eerste officier van justitie die meteen 15 jaar eist of meer tegen dat schorem moet waarschijnlijk nog geboren worden.

    Geliked door 1 persoon

    • fleckie zegt:

      Ze hebben er ‘IN EIGEN KRING’ nog geen last van gehad? {want….dat verandert dan de zaak,..de opvatting erover,: wonen waarschijnlijk immers in ‘ gegoede’ buurten, die zogenaamd ‘onzichtbaar’ afgegrendeld ,taboe zijn voor ‘lastige’ ! sujetten.

      Like

    • Anneke zegt:

      Sharia-wetgeving voor al die véél te hete pikkies van de talloze en vooral RADELOZEN mohammeds.

      Like

  2. Sjaak zegt:

    En het ging hier allemaal om ratten die uit algerijen en marrokko kwamen !

    Like

  3. Go, waar halen ze het vandaan, Maar als een rechter dit nu al constateert, dan verwacht je toch dat er actie wordt ondernomen. Maar nee, ik ben bang dat zij zich nog steeds jaren zullen blijven verbazen voordat het werkelijk bij hun begint door te dringen.

    Like

  4. frans zegt:

    wat dacht u ervan dat het wel eens zo zou kunnen zijn dat bedreigingen aan het adres van officieren van justitie en rechters de oorzaken van de stupide veroordelingen kunnen zijn?

    Like

    • Dat lijkt er haast wel op Frans. Dat is dan toch wel héél eng aan het worden.

      Like

    • Harry zegt:

      Dat moet haast wel zo zijn , Frans .
      Ik kan me niet voorstellen dat er een andere optie is om dit tuig zo te ontzien .

      We hebben in Rotterdam- Feyenoord kunnen ervaren hoe de Turken huishouden en hun zin doordrijven , met bedreigingen , manipulaties etc .
      Zo stom als ze zijn , snappen ze prima hoe ze hun doel kunnen bereiken .
      Het zijn terroristen in alle gradaties .

      Like

  5. Anna zegt:

    Ook dit is ook een vorm van islamiseren….. Vrouwen verkrachten, in bezit nemen; overheersen over je ( in dit geval ) weldoeners ( asiel verleners) laten merken dat jij met jou religie ” de baas ” bent.
    Mohammed heeft vele vormen om zijn wil op te leggen aan anders denkenden….. Zelfs immans doen mee aan dit schandelijke ” spelletje ”
    De leiders van West Europa onderschatten nog steeds het grote gevaar van de islam…….
    Hoe lang nog??????

    Geliked door 1 persoon

    • elisah zegt:

      Een vrouw is voor hen een voorwerp, geen persoon.

      Like

      • Petra DeBoer zegt:

        Inderdaad want eigenlijk zou de verkrachter daarna met diegene die hij verkracht heeft moeten trouwen.

        Het gebeurd nu ook in Turkije dat Syrische mannen Turkse vrouwen verkrachten. De Neder-Turken zijn woest en bezigen nu dezelfde uitspraken als de PVV maar dan natuurlijk de grenzen dicht van Turkije en dat de jonge Syriërs het land uitgezet moeten worden om in eigen land te vechten. Deze Neder-Turken beschuldigen de PVV aanhangers als tokkies maar nu doen ze hetzelfde…hahaha.

        Like

    • koddebeier zegt:

      Tot het te laat is !!

      Like

  6. koddebeier zegt:

    Zachte heelmeesters maken stinkende wonden’…d.w.z. halve maatregelen verergeren de kwaal en roeien haar niet uit. Precies dus zoals de regering en de EU te werk gaan.

    Like

  7. Hendrik zegt:

    Ik wil hier even de nederlandsche leiders, die niets doen, laten weten dat als het in mijn buurt gebeurt ik ze zal doden, ongeacht hoe oud ze zijn. Ik hoop ook dat andere Nederlandsche mannen dit zullen doen, zodat deze parasieten eens wat tegengas krijgen!

    Like

  8. b. gast zegt:

    Het feit dat immigranten uit Noord Afrika op één avond meer dan 2000 man kunnen mobliseren en collectief samenwerken om minstens 1200 Duitse vrouwen (die aangifte hebben gedaan) te isoleren om ze aan te randen getuigt toch van een veel omvangrijker schandelijke mentaliteit tegenover westerse vrouwen dan men als een op zichzelfstaand incident kan bestempelen. Als dat geen overtuigend bewijs is dat er iets mis is, kun je alles recht lullen en wil je het gewoon niet zien! Toch zie je in Duitsland dat de schuld hiervan eerder bij de politie gelegd wordt omdat deze dit niet kon voorkomen dan bij deze immigranten zelf. Dit is typisch om Merkel’s politieke correctheid niet onderuit te halen. En dat is schandelijk!!

    Like

Plaats een reactie