Is er een bewuste koers ingezet om blanken te vernietigen?

Mugabe

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Toen enkele tienduizenden blanken de zeeën trotseerden om naar vreemde landen af te reizen alwaar grote rijkdommen op hen wachtten, noemden we dat kolonisten. Mensen, die andere landen en volkeren koloniseerden en koloniën aanlegden. Toen wij ook nog ‘onze’ levenswijze, politiek en religie opdrongen, werden wij ook imperialisten genoemd.

De geschiedkundigen en westerse, met name linkse, ideologen zijn er niet mals over. Kolonialisme en imperialisme was en is fout. Fouter dan fout. ‘Wij’ ontnamen deze mensen hun eigenheid (die niet zelden was blijven steken in de prehistorie), hun primitiviteit (ook al waren en zijn deze doorgaans niet minder dan gruwelijk en barbaars), hun rijkdommen (ook al deed men er zelf niets mee, had het geen waarde voor hen en zag men de waarde er niet van in), hun levensgewoonten (ook al hoorden koppensnellen, constante stammenoorlogen en algemene achterlijkheid daartoe) en ‘wij’ legden deze mensen onze wil op (ook al werd men daar doorgaans alleen maar beter van in menige opzicht).

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Is er een bewuste koers ingezet om blanken te vernietigen?

 1. Sjaak zegt:

  OK ! Dan maar alle blanken naar Europa en de moslim-Araber en de Neger
  terug in hun zandbak naar de woestijn en Europa afschermen !
  Uit genomen die christelijk gepraagt zijn en zich voledig intigreert hebben !
  En daar valt geen een moslim eronder !

  Geliked door 1 persoon

 2. Het lijkt er wel veel van weg te hebben. maar dan gaat de mensheid wel terug naar af.

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Mee eens. Vandaar dat we alle kansenparels met een strafblad naar Zimbabwe moeten sturen. Zonder strafblad ook trouwens. Behalve die krantenjongen, hoewel, ik lees toch geen krant meer, dus ook doei.

  Geliked door 2 people

 4. Is er een bewuste koers ingezet om blanken te vernietigen? Op deze stelling daar kan ik heel erg kort op reageren; laat je gedachten de vrije loop en laat Rhodesië en Zuid-Afrika de revue passeren…

  1980 – Zuid-Rhodesië wordt onafhankelijk
  http://www.isgeschiedenis.nl/toen/1980-zuid-rhodesie-wordt-onafhankelijk/

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @ Adriaan,
   Lekker onduidelijk je link en je bovenstaande verhaal, waar wil je eigenlijk naar toe??????

   De bedoeling van dit artikel is om uitspraken uit Afrika te spiegelen aan wat momenteel in Europa gebeurd.
   Moegabe zegt dat Zimbabwe voor de Zimbabeaan is maar volgens de guttmensch moet de Europeaan de hele fucking sufkut neuqnegert invasie van crimineel nageboorteoverschot maar slikken omdat het blanke ras zogenaamd “slecht”- en tevens de schuld is van alle ellende in deze wereld, soort van slinkse debiele zelfhaat!

   Uiteindelijke conclusie van dit verhaal is wij in ons recht staan om te mogen denken/zeggen dat Europa van/voor de blanke Europeaan is!!!!

   Daarnaast is swart racisme vele malen extremer dan zogenaand blank racisme en nu Europa wordt overspoeld door miljoenen parasiterende domme neuqnegerts moeten wij onze habitat veiligstellen door de grenzen te sluiten en dat wel zo snel mogelijk!!!!!!!

   Like

   • “Lekker onduidelijk je link en je bovenstaande verhaal, waar wil je eigenlijk naar toe??????” Dat lijkt mij toch lekker simpel Doctorandus.P mijn mening is als je het niet goed begrepen hebt dat bijna al de blanken uit Zimbabwe geflikkerd zijn en Zuid-Afroka heeft de blanke etnische minderheid ook geen reet meer te vertellen. Door deze regelrechte crypto communistische “staatsgrepen” zijn de economieën weer gedaald naar die van een derde wereldland. Zuid-Afrika heeft nog een sterke economie mede door de zo graag gewilde grondstoffen. Is het nu duidelijk of moet ‘k een tekening maken?????

    Like

 5. boorzalf zegt:

  Geef je een aap een gouden ring
  Het blijft een lelijk ding.

  Like

 6. Jan zegt:

  Bosma’s boek ‘Minderheid in eigen land gelezen’. Ik wist dat de PvdA een weerzinwekkende criminele organisatie is, maar dat het op niveau van ISIS werkzaam was en is wist ik niet. Dat het actief betrokken was en is aan het vermoorden van blanken was voor mij nieuw.
  Hoe kan het dat dit uitschot zelfs koninklijk onderscheiden wordt? (retorisch)

  Overigens geldt het ook voor alle andere linkse clubs als de vroegere CPN, PSP, maar evenzeer voor het CDA. Ligt het aan mij stuur ik bij de eerste plenaire vergadering een Tomahawk in de Tweede Kamer (nadat ik de PVV heb gewaarschuwd)

  Aanrader boek van Bosma, maar je wordt totaal moedeloos en deprie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s