Oudejaarsnacht: 1.200 slachtoffers, 900 seksdelicten en slechts 120 verdachten

Screenshot_2

Politie bij de Dom en het hoofdstation in Keulen

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse recherche heeft het onderzoek naar de overvallen in Oudejaarsnacht afgesloten. Het resultaat is meer dan slechts ontluisterend. De deelstaten moeten nu ook nog over het rapport van het BKA (de Duitse recherche) stemmen, wat politiek gemotiveerde manipulaties motiveert.

Contra magazine

Volgens een bericht van de NDR, de WDR en de “Süddeutsche Zeitung” heeft het BKA het onderzoek betreffende de massale overvallen in Oudejaarsnacht afgesloten. Volgens het bericht werden alleen in Keulen 650, in Hamburg meer dan 400 vrouwen, evenals vrouwen in andere steden zoals Stuttgart of Düsseldorf, het slachtoffer van seksuele overvallen vanuit groepen mannen – blijkbaar grotendeels Noord-Afrikanen. In totaal, aldus de schatting van het BKA, waren hier meer dan 2.000 mannen bij betrokken.

Uiteindelijk konden er echter maar 120 verdachten worden opgepakt, waarbij bij velen van hen de verdenking slechts vaag zou zijn. In totaal vonden er tot nu toe slechts vier veroordelingen wegens seksuele delicten plaats. In totaal werden bovendien 14 daders wegens diefstal, roof, heling en gelijksoortige delicten tijdens Oudejaarsnacht veroordeeld. Reden voor dit lage aantal concrete verdachten is volgens het bericht het probleem dat er “geen geschikt” beeldmateriaal was geweest en dat er door de betrokken vrouwen (begrijpelijkerwijs) “nauwelijks goede omschrijvingen” van de daders waren, aldus het BKA.

Uit het onderzoek van het BKA blijkt verder dat ongeveer de helft van de verdachten zich op het moment van de daad nog maar kort in Duitsland verbleef. De president van het BKA, Münch, zei: “In zoverre bestaat er wel een verband tussen het optreden van het fenomeen en de sterke immigratie juist in 2015.” De meeste verdachten zouden volgens informatie van de getuigen uit Noord-Afrika afkomstig zijn.

Nu wil het BKA de uitvoerige resultaten van het onderzoek binnenkort publiceren. De deelstaten zouden in het bezit zijn van een ontwerp om over te stemmen. Waarbij het hier de vraag is in hoeverre men nu van politieke zijde invloed op de publicatie wil uitoefenen om politiek ongemakkelijke feiten te verzwijgen respectievelijk te verdoezelen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oudejaarsnacht: 1.200 slachtoffers, 900 seksdelicten en slechts 120 verdachten

 1. BigLJohn zegt:

  Het feit dat er maar 120 verdachten opgepakt zijn, zegt alles over de achtergronden die dit drama mogelijk gemaakt hebben. Het Europese beleid, aangestuurd vanuit Brussel, verplicht lidstaten om Islamieten in alles te ontzien, en als ze al gepakt worden voor een vergrijp, zeer licht te straffen. Zodoende heeft de Islamiet vrij spel om Europa binnen luttele jaren om te vormen tot Eurabie !

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Thuis in het “heilige” land Saoudie gedragen zij zich zoals het “De Beschermers van De Heilige plaatsen Medina en Mecca” betaamt.
  Op vakantie hoeven de vrouwen niet meer in niqaab ( mono-kini is al voldoende ) en mogen er blijkbaar ongeleuvige westerse vrouwen bij ter vermaak. !
  DE SCHIJNHEILIGHEID..
  ////////////////
  De niet zo heel erg halalle vacantie van de Saoudisch Arabische Prins.
  De schandaal-pers in Turkije heeft foto,s gepubliceerd van de Saoudische Prins;” Nawaf al-Saud” op vakantie in Turkije.


  Uit de Turkse krant: http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/luks-yatin-icinden-suudi-kraliyet-ailesi-cikti-1308639/
  Lüks yatın içinden Suudi Kraliyet Ailesi çıktı

  Like

  • elisah zegt:

   De natte droom van elke moslim

   Like

   • Harry zegt:

    Nou elisah , ik ben beslist GEEN moslim , ook “niet zo heel veel sympathie” voor die gasten , maar wat die klootzak daar bij elkaar gesprokkeld heeft , daar zou ik ook wel enthousiast van worden .

    Like

   • elisah zegt:

    Ja dat snap ik Harry, maar voor u is het legitiem, voor gelovige moslims blijft het enkel een stiekeme droom. Die schijnheilige prins doet stiekem alles wat niet mag, die gasten gaan in het buitenland tekeer en thuis hangen ze de zgn vrome moslim uit. Je kan eruit opmaken dat de moslims vaak zwaar gefrustreerd zijn en jaloers zijn op onze vrijheden, dat geeft tevens een verklaring voor de haat die ze richting ons hebben.

    Like

   • Anneke zegt:

    De sharia-wetgeving ALLEEN voor de hete mohammeds. Géén radicale verkrachtingen meer…Gewoon volop penis-amputaties uitvoeren. Zal heel wat schelen; betr. het onderwerp: geslachtsziekten.

    Like

 3. Misselijk makend, En dan vrouwen verbieden om auto te rijden. dat zo gynaecologisch niet verantwoord zijn.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Nu wil het BKA de uitvoerige resultaten van het onderzoek binnenkort publiceren. De deelstaten zouden in het bezit zijn van een ontwerp om over te stemmen.

  Als dit te ‘normaal’ te volgen procedure is, dan zijn de uitkomsten van dergelijke rapportages bepaald niet betrouwbaar en kunnen we er zeker van zijn dat de bevindingen worden aangepast aan hetgeen door de politiek gewenst is.
  Het geeft wel goed aan hoe diep Europa is gezonken, want in de overige landen zal het .niet veel anders zijn.

  Like

 5. Wie zou die vaste greep op Duitsland hanteren. Dat kan toch niet alleen die deegkop van een Merkel zijn ? Hier moet meer achter zitten.

  Like

 6. Jean zegt:

  Het feit dat de politie niet mag ingrijpen van de corrupte politici zal zich zwaar gaan wreken, de burgers eisen dat die vreemdelingen toestroom stopt en terug verwijderd wordt zo niet komt er revolutie.
  Wij willen geen Afrikanen en tenten uit het midden oosten op ons grondgebied, nu niet en nooit niet want dat tuig is een zware bedreiging voor onze veiligheid en leefbaarheid.
  Die EU bende moet uitgeschakeld worden en zeker die merkel en die dracula uit Italië want dat zijn misdadigers tegen eigen volk, samengevat: LAFAARDS.

  Like

 7. elisah zegt:

  De Duitsers realiseren zich nog steeds niet dat dit georganiseerd geweld tegen vrouwen was, deze grote hoeveelheid vrouwen werden slachtoffer in 1 enkele nacht. Kan je nagaan wat er allemaal kan gebeuren wanneer ze zich weer organiseren….

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Een normale regering zou de daders het land uittrappen !!!!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  En 5000 journalisten en ambtenaren, die bereid waren te verklaren dat er niets aan de hand was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s