PVV na uitspraak NCTV: “Rutte is terreurvriend”

Screenshot_114

Ook in Den Haag is uiteraard gereageerd op het nieuws dat tientallen terroristen met vluchtelingen meereizen naar Europa. Geert Wilders noemt premier Rutte zelfs een ‘terreurvriend’.

Naar aanleiding van de uitspraak van Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof, heeft de PVV Kamervragen gesteld. De partij vraagt Rutte de Nederlandse grenzen te sluiten en de AZC’s hermetisch af te sluiten. Terloops wordt Rutte nog een terreurvriend genoemd: ‘Waarom gedraagt u zich als een vijand van het Nederlandse volk en een terreurvriend?’

PVV nieuw
Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, PvdA, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV na uitspraak NCTV: “Rutte is terreurvriend”

 1. Dit is een kwestie van zeer traag voortschrijdend inzicht, welke ziekte met name voorkomt in West-Europa en zeer besmettelijk en makkelijk overdraagbaar is. Met name zogeheten ‘gutmenschen’ is een zeer vatbare groep voor deze, uiteindelijk, dodelijke ziekte.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  “Eerder waren er geen aanwijzingen”…. Hoe dom kan een regering zijn. Een kind kan begrijpen dat dit tuig alle gelegenheden zal aangrijpen om hier te komen en dood en verderf te zaaien.

  Niet alleen hier, maar overal in de wereld nemen ze hun kans waar. Onze ‘elite’ moet toch wel heel achterlijk zijn, willen ze dit niet beseffen. Of ze hebben totaal geen verantwoordelijkheidgevoel en hobbelen als blinde paarden achter de EU aan.

  Niet alleen de EU en de Europese regeringen zijn verantwoordelijk voor de aanslagen die worden gepleegd en die al zijn gepleegd, maar ook degenen die op deze onverantwoordelijke leiders stemmen maken daar deel van uit.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26189543/__Tweeling_beraamde_aanslag__.html

  ‘Tweeling beraamde aanslagen
  52 min geleden

  JOHANNESBURG – Een 23-jarige tweeling is er maandag in Johannesburg van beschuldigd de Amerikaanse ambassade te hebben willen opblazen en andere aanslagen in het land te hebben beraamd zoals op joodse instellingen. De twee mannen zouden sympathie koesteren voor de soennitische extremisten van Islamitische Staat.

  Like

  • carthago zegt:

   Goed gezegd! Natuurlijk waren er allang aanwijzingen, maar de asielindustrie moet gewoon doorgaan op befehl van Mergel, en dat heeft bij pinokkio rutte met zijn criminele club nu eenmaal voorrang. Die aanslagen komen er absoluut zeker, maar dat is ook allang ingecalculeerd als collateral damage,voor pinokkio rutte is dat bedrijfsrisico. Ik ben ook zeer benieuwd waar de toekomstige slachtoffers in nederigland op gaan stemmen in 2017.

   Like

 3. Anna zegt:

  Hiermee verliest de overheid voor de zoveelste keer haar geloofwaardigheid.
  De ” gewone mensen” zagen dit probleem al vanaf het begin van de vluchtelingen stroom.
  Maar nee dat mocht je niet uitspreken op straffe van islamofobist te worden uitgemaakt…..
  Nu ERKENT de overheid deze zaak…… Hoe stom kun je zijn…
  Dit noemen we in gewoon Nederlands achter de feiten aan lopen……
  Als de overheid meteen strenge eisen en controles had uitgevoerd de overheid misschien nog een beetje credit gehad bij ” de gewone man” maar nee hoor eerst het probleem binnen halen dan gaan onderzoeken en zeggen ja het zou wel eens kunnen dat er islamisten onder zitten…..LEVE ONS —–TE——DEMOCRATISCHE SYSTEEM HIERAAN GAAN WE TEN ONDER

  Like

 4. Geert heeft dit voorspeld. En die rotkop van Rutte alles maar weglachen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2016/06/07/steur-zwijgt-isis-terroristen-vluchtelingenkamp-nijmegen/

  Van der Steur zwijgt over ISIS-terroristen in vluchtelingenkamp Nijmegen
  ‘Onderzoek loopt nog’ – Sluit terroristen tussen vluchtelingen niet uit

  Een bericht van 7 juni j.l.

  Like

 6. Laat D66 heel gauw haar lamlendige kop dichthouden: Juist díe partij met ‘r oppervlakkige Eurofilie is, gvd, de schuld van àlles!
  Als jullie toch eens wisten wat een bloedhekel ik aan díe snobistenclub met ‘r vileine schelvisoog-aanvoerder heb!!!

  Like

 7. Pieter zegt:

  “Eerder waren er geen aanwijzingen”, jaja dat is de dooddoener waar men zich graag achter verschuilt want als je het niet ziet, dan is het er blijkbaar niet…Zoiets zal de laffe gedachtengang van dit stelletje prutsers wel wezen.

  Wat denkt Schoofs dat IS is, een stelletje kleuters of figuren die cowboytje spelen ?
  Men had er gewoon van uit moeten gaan dat IS onder de asielzoekers zouden meekomen. Als je dat in je achterhoofd hebt, ga je ze ook vinden en kun je ze eruit pikken.

  Dickie Schoofs van de NCTV moet onmiddellijk ontslagen worden en een groot deel van zijn salaris terugstorten.
  Hoe heeft deze hotemetoot ooit zo’n verantwoordelijk baantje kunnen krijgen. Waarschijnlijk is hij een militair die gewoon stelselmatig een trapje hoger is gepromoveerd.
  Een ding is duidelijk : Aan zijn kwaliteiten kan het niet gelegen hebben dat hij uiteindelijk dit baantje heeft bemachtigd.
  Nu graag onmiddellijk oprotten Schoofs, je had van het ergste uit moeten gaan en niet zeggen :
  “We hadden geen aanwijzingen”.

  Like

 8. jack ruijs zegt:

  Ja de waarheid is hard

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Rutte is een soort van Neo Nazi. De Nazi’s hielden zich ook onschuldig na de oorlog met hun uitspraak; Das haben wir nicht gewust ! Alleen kleine kinderen en dronkelappen zullen ons de waarheid vertellen. Maar niet Rutte en die huichelaar van een Pechtold. Alle twee zijn het notoire duivelse leugenaars, er op uit om ons land, en ook ons, richting kalifaat te helpen.

  Like

 10. Geert Wilders roept al heel lang dat er terroristen tussen de vluchtelingen zitten, maar er is nooit naar hem geluisterd.
  Geert heeft gelijk dat hij Rutte een terreur vriend noemt, Rutte wacht gewoon af totdat er daadwerkelijk iets gebeurd zodat hij kan zeggen ich habbe es nicht gewust.

  Ik heb een sterk voorgevoel dat er bij de komende gay parade in Amsterdam aanslagen gepleegd gaan worden.
  Ik zie dan ook onze pinokkio op de tv huichelen dat hij dit totaal, totaal, totaal niet had voorzien en dat de onderste steen boven zal komen hoe dit heeft kunnen gebeuren.

  Like

 11. Judith Sargentini

  ‘Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie.’ Dat waren de stellige woorden van GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini op Twitter, in mei vorig jaar. Ze kreeg bijval, onder anderen van journalist Rena Netjes, maar ook veel kritiek.

  Bron
  http://www.elsevier.nl/

  Like

 12. Ik vond vanavond het optreden van Schoof erg slap..Ging weinig van uit !

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  De gehele NSB voert de motie Halsema uit, het terrorisme krijg je erbij kado. En als zelfs een overbetaalde ambtenaar als meneer Schoof meent dat er hier haatlims rond lopen, dan moeten dat er wel duizenden zijn.

  Like

 14. Ja, wij hebben een regeringsleider met twee gezichten. Hier nee, in Brussel JAAAAAAAAAAA !!!!!

  Like

 15. Marcel vos zegt:

  Geert Wilders heeft weer gelijk
  Want als pinnokkio Rutte had geluisterd en de grenzen had gesloten was het stukken moeilijker geweest voor terroristen om binnen te komen.
  Maar pinnokkio Rutte wou niet tegen Mammie
  Angela Merkel ingaan
  Pinnokkio Rutte donder op.

  Like

 16. Jean zegt:

  Geert, de vraag stellen is ze beantwoorden.
  Die lafaard rutte zal die vragen nooit beantwoorden omdat hij(zij) een postje op het oog heeft in Brussel, hij(zij) heeft nog steeds niet door dat die EU misdaadinstelling op de laatste beentjes loopt, hopelijk wordt ze nog voor 1 september definitief opgeruimd en worden de misdadigers berecht via een volkstribunaal.
  Ik zou nu niet hardop schreeuwen dat ik voor die EU ben of werk want de wolken zijn zeer zwaar geladen met anti EU gif.

  Like

 17. Rick hoek zegt:

  Onze cultuur is gebaseerd op joods-christelijke en atheïstische invloeden en zeker geen islam. Houden zo als je vrijheid , voorspoed en technische ontwikkeling waardeert… Noem mij een automerk, computer of hifi of wat dan ook dat is uitgevonden in een islamitisch land of door islamitische invloed ( high tech bomgordel uitgesloten)

  De EU landen zijn niet islamitisch en zullen dat hopelijk ook nooit worden. Islam is de enige cultuur die niet integreert.. Zie jij het gebeuren dat christelijke asielzoekers zich in Turkije blijvend kunnen vestigen om vervolgens het zover te laten komen dat de Turkse islamitische kinderen door hun school op excursie worden gestuurd naar door hen gebouwde kerken in Turkije?

  Een slappe houding (vaak linkse politiek), ontkennen wat er aan de hand is, en politieke correctheid werkt als een virus waardoor onze cultuur steeds verder wordt aangetast. Vele gevolgen van jaren lang sussen, wegkijken, pappen en nathouden zijn reeds zichtbaar. Wat we gewend waren verdwijnt, waardoor we ons steeds minder thuis voelen in ons eigen land. De grenzen staan wagenwijd open, terwijl er hier vele honderduizenden werkeloos, zijn, of in de bijstand lopen. Medelanders op straat hoor je meer en meer in hun eigen taal praten. Dat zou Nederlands moeten zijn, aangezien ze hier in Nederland wonen; Zwarte piet mag niet meer. Op vrijdag schreeuwen de speakers van de moskee. Onze ooit gezonde en vrije cultuur wordt overwoekerd door een agressieve en kwaadaardige politieke beweging onder het mom van “geloof”. Ondersteund door slappe en laffe politieke correctheid. Dit tast onze cultuur aan en als we niet ingrijpen vergaat vrijheid, een kernwaarde van onze cultuur. In ongeveer ieder moslimland is vrijheid beperkt, dat moet je niet willen importeren anno 2016. Je werkt als het goed is ook niet meer onbeschermd met asbest, toch? Wat er nu meer en meer gebeurt in Europa (toegeven aan een agressieve kwaadaardige cultuur en hopen dat het wel meevalt) vertoont veel overeenkomst met de opkomst van kanker in een lichaam. Gezonde cellen worden aangetast, danwel vernietigd. Ik vind cultuurkanker daarom een perfect passend woord. Iedereen heeft wel vrienden of familie met deze ziekte, maar ik heb geen beter woord dat de situatie beschrijft. Als iemand me aan een beter woord kan helpen, dan hoor ik het graag. De huidige dokters van Europa (leiders) zijn kwakzalvers net als de regering in Nederland… We hebben een goede dokter(leider) nodig, want het spreekwoord luidt niet voor niets:

  “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden!”

  De PvdA is van een arbeiderspartij getransformeerd naar een partij die bereid is om al haar principes tot op het bot te verraden. Homohaters, Jodenhaters, vrouwenhaters, autochtone en allochtone parasieten, bestuurslaag parasieten, anti-democraten en EU dictators, allen kunnen rekenen op onbeperkte steun van politici die zeggen op te komen voor de arbeider en de gewone man. Deze partij met haar leiders moet voor een tribunaal wegens het financieel ondermijnen en bewuste culturele vernietiging van Nederland.

  Linkse “intellectuelen” hebben de cultuurkanker doen ontstaan en voeden het nog steeds; rechts probeert het te bestrijden, maar het lijkt kwaadaardig, dus zal er een zwaardere aanpak moeten komen..

  1: opfrissing van de rechterlijke macht (D66)

  2: opfrissing van de ambtelijke macht (PvdA)

  3: (en misschien wel als eerste) meer rechts geluid in de ether (radio en tv) want dat is vooral in handen van linkse gutmenschen en ruggengraatloze veelverdieners die alles steunen, zolang ze maar goed betaald worden uit de gemeenschappelijke kas

  4: stop subsidies, want links is daaraan verslaafd en leeft er van..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s