Zwart en links creëren chaos in VS; VN-pantservoertuigen gesignaleerd

Screenshot_103

Statistische feiten die tegenwoordig ook al ‘racistisch’ schijnen te zijn: De zwarten in Amerika vormen slechts 13% van de bevolking, maar zijn verantwoordelijk voor 50% van alle moorden en 65% van alle misdaden.

(Door: “Xander”)

‘Vergeten’ door de media: Alton Sterling was gevaarlijke crimineel met lang strafblad, en greep tijdens arrestatie naar illegaal vuurwapen.

De signalen dat de regering Obama inderdaad probeert een Amerikaanse rassen- of zelfs burgeroorlog te ontketenen, zodat de verkiezingen kunnen worden geannuleerd en de president voor onbepaalde tijd aan de macht kan blijven, worden almaar sterker. In tal van Amerikaanse steden zorgen radicale zwarte en linkse activisten met agressieve en gewelddadige protesten voor chaos, nadat opnieuw enkele zwarten door politiekogels om het leven kwamen. ‘Je kunt in Amerika niet eens meer een pistool op een agent richten zonder neergeschoten te worden.’

De meeste westerse en ook Nederlandse massamedia (NUNOS) verzwijgen in hun berichtgeving over de zwarte doden dat de slachtoffers soms veroordeelde criminelen waren die eerst met vuurwapens de agenten bedreigden, en pas na herhaaldelijke waarschuwingen werden neergeschoten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Obama, propaganda, Racisme, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zwart en links creëren chaos in VS; VN-pantservoertuigen gesignaleerd

 1. louis-portugal zegt:

  Ik kan me niet voorstellen dat die zwarten zo negatief zijn.
  Allemaal lieve en aardige mensen toch, net als in Nederland de marokkanen.
  Af en toe een klapperpistooltje, so what.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Parool :
  “Bij de niet-westerse allochtonen was dit 4,5 procent, meer dan drie keer zo veel dan de autochtonen. Zij hebben deze cijfers vervolgens gecorrigeerd op een aantal sociaaleconomische factoren, zoals het inkomen van huishoudens. De verschillen tussen autochtonen en allochtonen worden dan kleiner, maar zijn nog steeds aanzienlijk. Zo is de kans dat Surinamers van de tweede generatie worden verdacht van een misdrijf 2,2 keer zo groot als bij autochtonen. Bij Marokkanen van de tweede generatie is dat ruim 3,3 keer en bij Antillianen van de tweede generatie meer dan 1,8 keer.

  http://www.parool.nl/binnenland/criminaliteit-niet-westerse-allochtoon-onderzocht~a250727/

  En nu hebben wij de laatste tijd dat ze a.h.w. ‘ethisch’ geprofileerd worden door de politie…

  Like

 3. Bas zegt:

  De maatschappelijke tegenstellingen komen steeds meer aan het licht in de Amerikaanse smeltpot van menselijke culturen en opvattingen. Dankzij de EU en vele politieke multiculturalisten is Europa hard op weg een zelfde (onoplosbare) koers te varen van etnisch culturele tegenstellingen. Basis hier zijn de fanatische religieuze principes en geschillen met lieden uit het Midden-Oosten.

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Dat is precies hetzelfde wat Dengk hier aan het doen is; zoek slachtoffers en maak ze woedend. Vandaar dat ze de slavernij er bij slepen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Het stuk drek dat iedere gelegenheid aangrijpt om de haat tegen blanken en de westerse civilisatie aan te wakkeren:

  Obama Video: We Can’t Dismiss “Peaceful’ BLM As “Troublemakers’

  It started out well, with Obama calling the shooting ‘racial hatred’, but then descended quickly into a lecture to the police about their bigotry and need to recognize the pain Black Lives Matter folks feel. He even brought up slavery, Jim Crow and ‘history of oppression”. It was about salving his own issues, as always, not recognizing the event he was at, a memorial for the five officers. He did mention them, but spent most of the time imploring people to recognize their racism.

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/jul/12/obama-defends-black-lives-matter-protests-police-m/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s