Het is maar 2200 miljard euro

Screenshot_11

(Door: “weethetwel”)

Volgens de EU geven de Europese landen per jaar € 2200.000.000.000. uit aan “administratie en beheer”. Duidelijker wordt het als je berekent dat dit per inwoner € 4.400,- per jaar is. Let wel: u zowel als uw vrouw en uw 2 kinderen; zonder uitzondering worden ze ieder “beheerd en geadministreerd” voor € 4.400,- per jaar. Inmiddels is het wel duidelijk dat het leger overheidsparasieten (inmiddels meer dan de helft van het land) er alle belang bij  heeft dat dit zo voortduurt.

Ze beheren niet alleen u als werker, maar ook zichzelf als parasiet, dus de buit is dubbel zo groot. Het arbeidersgezin bij u in de straat (bent u  zelf misschien) dat uit 4 personen bestaat, wordt dus beheerd en geadministreerd voor € 17.600,- per jaar . Denk niet dat dit alles is, want er komen per persoon nog zo’n slordige € 11.000,- per jaar aan uitgaven bij. (Voor 17 miljoen mensen geeft de overheid 262 miljard euro uit, dat is ongeveer € 15.000,- per Nederlander).

Dit bedrag wordt door de parasieten ergens afgepakt en vervolgens weer uitgegeven, waarbij een steeds kleiner deel nuttig besteed wordt. Van al dat geld komt het leeuwendeel sowieso niet terecht bij de gewone man.  Laten we ons daarom beperken tot het beheren en administreren.

Onrendabel

De overheid is steeds meer verworden tot een gigantische geldzoekmachine. Behalve een hoop blabla en zoetgevooisde beloftes is er steeds meer één doel: waar kunnen we nog meer geld vandaan halen. De maatschappij is één grote rekensom geworden. Overal waar geld verdiend wordt zijn ze er als de kippen bij met een “democratisch” besluit om dat geld af  te pakken.

Jaar in jaar uit wordt “de lastendruk” verhoogd. Niemand wordt meer iets gegund behalve zichzelf en in het gunstigste geval het stemvee. Inwoners van het land zijn voor de politici-parasieten dan ook steeds meer economische melkkoeien: hoeveel kunnen we nog afpakken voordat ze creperen en als ze creperen laat het dan snel gebeuren, dat is het goedkoopste.

Laten we even kijken naar het arbeidersgezin uit de straat. Het beheer van dat gezin kost nu € 17.600,- per  jaar en dat is meestal al meer dan het netto-inkomen van het gezin. Hier valt dus al niets meer te plukken, sterker nog: dit gezin is volstrekt onrendabel, want het beheer en de administratie kosten meer dan ze opbrengen. In economische zin zou dit gezin buiten gebruik gesteld moeten worden, afgedankt.

Dan hebben we het hier nog over een gezin dat inkomen heeft, want er is natuurlijk een grote groep mensen die op dit moment geen arbeidsprestatie meer levert. Dat zijn onze bejaarden. Zij behoren bij de volstrekt onrendabelen en hebben voor onze parasiet-politici dus geen enkele waarde. Ze kosten € 4.400,- beheer en brengen niets op. Weg ermee. Een uitzondering natuurlijk voor de vermogende bejaarden, want daar valt nog wel wat te plukken.

De groep onrendabelen wordt natuurlijk steeds groter.

Door de “stijging van de lastendruk” en het steeds wurgender systeem van regelgeving, heffingen, belastingen, retributies, boetes (!) , controles, vergunningen, dwangsommen, milieuwetgeving, leges en welke namen er allemaal verzonnen worden om de mensen hun geld afhandig te maken, wordt de groep onrendabelen natuurlijk snel groter. Behalve de arbeiders en de bejaarden zijn grote delen van de vroeger zo welvarende boerenstand en de middenstand inmiddels ook aangeland op het bijstandsniveau. Een niveau zonder bijstand, want eerst moeten de bezittingen opgemaakt worden die soms door vele generaties zijn opgebouwd. En zo is de tweedeling van de maatschappij compleet: enerzijds de overheidsparasieten die leven ten koste van de anderzijds steeds armer wordende arbeiders en middenstand. De  gedachte dat arbeiders zich zouden moeten verdedigen tegen het kapitaal is daarmee zó achterhaald: er is maar één grote bedreiging en dat is de graaiende overheid die alle welvaart wegkaapt en inpikt.

En zo komen we op het standpunt van de EU en Merkel en natuurlijk dat van Rutte, Pechtold , Klaver, Samson, Buma, Segers en het zootje anderen om de onrendabelen gewoon weg te gooien.

Een steeds groter gedeelte van de bevolking is inmiddels onrendabel geworden. Dat kun je het beste weggooien. Daar hebben de politici  in  ieder geval geen enkele boodschap meer aan. Maar vergeet niet: deze mensen hebben hun hele leven wel gespaard voor pensioenen. Gooi ze dus georganiseerd weg en pak eerst nog wat er nog te pakken valt. Het uitnodigen van miljoenen kansenpareltjes naar Europa is een goed middel. Nog geen 3,6% ervan krijgt werk, maar het biedt wel geweldige kansen om de oorspronkelijke bevolking af te danken en haar bezittingen in te pikken. En het mooiste is: voor de politici zelf gelden de wetten en regels nu even niet, want er is sprake van een “noodtoestand” met “vluchtelingen”. Ze kunnen dus even doen en laten waar ze zin in hebben. Wat er daarna gebeurt zal de politici een zorg wezen, want nu lonkt het grote geld. En de geïmporteerde criminaliteit en terroristen bieden weer nieuwe “kansen” om nóg meer geld uit te geven en om het vuile weggooi werk van de originele bevolking door anderen op te laten knappen.

Een enorme immigratie-industrie met grote inkomsten voor vrienden en bekenden en na de politieke carrière natuurlijk voor zichzelf. De Duitse ziekenkas wordt compleet leeggeroofd door gebitssanering van iedere niet-Duitser die daar “recht” op heeft. Oude hokken worden voor grote bedragen verhuurd. Miljarden worden uitgegeven aan ongecontroleerde maatregelen. En bovenal: er wordt gelogen zoals nog nooit in de geschiedenis. De complete media liegen dag in dag uit dat er niets aan de hand is. Ze liegen dat de bevolking niet belogen wordt. Ze liegen dat de criminaliteit vermindert. Ze liegen over het verkrachten van Europese vrouwen. Ze liegen zelfs dat ze niet liegen. Maar ze liegen dat het gedrukt staat. Ze liegen tot ze zwart zien in de hel. Net als de politici.

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het is maar 2200 miljard euro

 1. louis-portugal zegt:

  En als je het er niet mee eens bent, ben je raccist, jaloers, begrijpt er niets van, wereldvreemd enz. enz..

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Dat stelletje verraders in Den Haag wil niet alleen alles van ons hebben, zij willen ook alles van ons weten, de ouderen onder ons zullen het, waarschijnlijk, niet meemaken, maar onze kinderen en kleinkinderen zullen in alle geledingen te maken krijgen met een volledig door Brussel gecontroleerde EU nazi maatschappij.

  Like

 3. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Wij hebben daar totaal geen voordeel van!

  Like

 4. Dicksy zegt:

  Neem gewoon het begin van het artikel eens: ” Volgens de EU geven de Europese landen 2200 miljard uit aan administratie en beheer……..”
  Het is dus volgens de EU en dan maak ik al direct de volgende volgende bedenking: Ze redeneren dat het weggegooid geld is en om die kosten te drukken is het beter om alles over te hevelen naar Brussel en zij zullen deze ” administratie en beheer ” onder hun hoede nemen. Hetgeen zij al langer beogen is MEER EUROPA en het afschaffen van de natiestaten en natuurlijk is dan zulks een kolfje naar de hand van de eurofielen in Brussel, Straatsburg en de nationale parlementen om nog meer bevoegdheden over te hevelen.
  Het zal allemaal recht moeten getrokken worden in elk land zelf voor het te laat is en dat kan alleen maar als eerst dat gedrocht EU wordt buiten gestampt.

  Like

 5. joga zegt:

  Maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel. Hopelijk volgende week al of morgen als het kan, droomt verder……….

  Like

 6. Het is een rovershol in Brussel, je zou er wat los op moeten laten.Een raket of zo.

  Like

 7. Jean zegt:

  Die misdaad mag toch nooit ‘ongestraft’ blijven !!!!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Uit de EU, zo spoedig mogelijk, een referendum aanvragen!!!!!

  Like

 9. Erik zegt:

  De roverheid heeft alles netjes gelegaliseerd, neemt niet weg dat het roof is.
  Als oprotkracht werk ik me kapot en steeds meer zakt het inkomen doordat buitenlanders minder loon vragen moet ik wel volgen. Ik voel mij bestolen, genaaid door de roverheid.

  Like

  • Anneke zegt:

   Erik, een schrale troost…Je staat niet alleen. Een gelijke situatie is mijzelf eveneens overkomen. Troost…Wij zijn te goed, te ontwikkeld…De maatschappij moet toch ten onder, dat lukt niet als wij geschoolde inhemen nog ruim vertegenwoordigd zijn op de arbeidsmarkt. De economische leidinggevenden hebben zich zo enorm in de vingers gesneden, dat de ontstane wond NIET meer zal helen. De huidige economie; ect. is aan het doodbloeden. De goedkopere arbeidskrachten zullen gaan beleven wat wij al tijden meemaken. Ook zij zijn MIS BRUIKT. De Oost-Europeanen beleven dit eveneens al een aantal decennia, straks de nog minder geschoolden uit de islamitische kringen. “Dan is de cirkel rond….de economie zal geheel inzakken als een plumpudding. En wie dan leeft, wie dan zorgt.

   Like

 10. Kan ik mij best voorstellen Erik, zolang hun knip maar flink gevuld is. Zullen ze jou pijn niet kunnen voelen. Als werkkracht kan je hier niet tegen opboksen. Dat is voor mij het ergste wat ik in het leven vindt, Onrechtvaardigheid, daar zit Nederland vol mee en er komt dagelijks meer bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s