“ISIS gaat nieuwe tactiek gebruiken in Europa”

Screenshot_8

ISIS zal binnenkort mogelijk ook autobommen gebruiken bij aanslagen in Europa. Dat vertelde het hoofd van de Franse nationale veiligheid in een gesloten zitting in het parlement. Zijn uitspraken dateren al van mei dit jaar, maar werden nu pas naar buiten gebracht.

De topman van de Franse veiligheidsdiensten Patrick Calvar is ervan overtuigd dat ISIS ook autobommen zal beginnen te gebruiken op Europees grondgebied. Dat vertelde hij aan het Franse parlement tijdens een gesloten zitting op 24 mei. Hij waarschuwt ook voor het gevaar van de teruggekeerde Syrië-strijders, die volgens hem toch met zo’n 500 aanwezig zijn in Frankrijk. “We mogen ook niet meer redeneren in termen van Fransman of wonend in Frankrijk, maar in termen van Frans-taligen. Duizenden mensen uit Tunesië, Algerije en Marokko kunnen zich op ons territorium begeven.”

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, Frankrijk, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op “ISIS gaat nieuwe tactiek gebruiken in Europa”

 1. elisah zegt:

  Als ze dan aub de auto’s gebruiken van figuren waar wij van bevrijd dienen te worden?

  Like

 2. Jean zegt:

  Grenzen sluiten en IEDEREEN van vreemde afkomst op ons grondgebied onderwerpen aan een DNA en die informatie plaatsen in een databank die in heel Europa kan ingekeken worden door de politie, bij de minste afwijking dadelijk oppakken en afvoeren naar Afrikaans grondgebied.
  Opgeruimd staat netjes.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De diverse media staan al jaren vol met betrekking tot de in Europa aanwezige moslims. Een en al negativiteit, nooit eens iets positiefs. Massaal aan de uitkeringen en/of in de criminaliteit. Het zou fijn zijn als we in E.U. verband een eenmalig generaal pardon instellen. Dat houdt voor mij in, dat men ze 6 maanden de tijd geeft om hun koffers te pakken en op te rotten naar hun thuislanden. Daarna worden ze gewoon een handje geholpen. Want ze zijn niet alleen overbodig maar ze zijn ons enorm tot last. In alle denkbare situaties een blok aan ons been. En daar moeten we van af. Krijgen we eindelijk eens de tijd om ons eigen krapuul aan te pakken en te resocialiseren.
  Daarna heffen we de E.U. op om aan de wederopbouw te beginnen.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Ok, Zet dan maar een hele zware autobom neer in Brussel of Straatsburg voor het EU-parlementsgebouw, als alle hotemetoten aanwezig zijn.

  Like

 5. De moslims zijn de moderne vampiers.

  Like

 6. Anneke zegt:

  “Zo, nu mag en beter gezegd..nu MOET Europa gaan beleven wat ISRAEL al ‘tig-eeuwen’ moet beleven”. NU zal Europa anders gáán gillen, schreeuwen. De anti-Israel houding zal ter zijner tijd weg zijn. PRO-Israel gáát ruimte krijgen en zo zullen de twee uit-één gedrevenen samensmelten. Kijk hoe de Russen en verre Aziaten nu kunnen samenwerken met Israel..Hetzelfde geldt voor Indonesië…Wie had dit nu veertig – / vijftig jaar geleden kunnen (be)denken ??? Wij westerlingen stonden op de PRO-Israel voet, maar zijn radicaal van dit voetstuk geslingerd, door de kiezels van allah en mohamed. Onze politici zijn als de dood voor de hete bliksems van de koran-gangsters. Wij burgers stukken minder, daar wij realistischer ‘in dit leven staan’.

  Like

 7. Jan zegt:

  Het gezicht van een ISIS-slavin

  Lamiya Aji Bashar, 18 jaar

  (http://nypost.com/2016/07/05/this-is-the-face-of-the-isis-sex-slave-market/)

  Like

 8. Harry zegt:

  Ach , laat ze maar .
  Als ze maar wel de eerste vijf bommen in Amsterdam laten ploffen , waar de grote multiculti-waanzin gehuisvest is .
  Doe maar een bommetje bij het PvdA hoofdkantoor en een bij van der Laan op de stoep .
  Krijg je volgende wel wel te horen wat de volgende doelen zijn.
  Oh , ja , die burgemeester van den haag , dat is er ook een . Dat wordt zes .
  Die mogen jullie niet missen , doe maar een vrachtauto vol dynamiet .
  Je moet er toch niet aan denken dat er van zo’n idioot nazaten achterblijven .

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Hij vreest voor een ware burgeroorlog als de tegenstellingen tussen extreemrechts en extreemlinks blijven groeien.

  Jammer dat ook in dit artikel de kunstmatige tegenstelling rechts en links gebruikt wordt. In onze hedendaagse tijd is het gebruik van de woorden linkse politiek en rechtse politiek concreet en naar de feiten gezien achterhaald. Wat wij vroeger links noemden was voor individuele vrijheid, zelfbeschikking en gelijke rechten voor iedereen. Wat wij vroeger rechts noemden was grotendeels het tegengestelde daarvan. Vandaag de dag blijkt echter dat zich een omdraaiing van waarden heeft voorgedaan. Alles wat zich nu links en progressief noemt is voor afschaffing van individuele vrijheid en voor onderwerping aan een dictatoriale EU. Ze staan op de bres voor een ideologie (islam) die alles inhoudt wat ze vroeger verafschuwden. Zij werpen zich middels tolerantie op voor ongelijkheid van man en vrouw, polygamie en maatschappelijke segregatie op etnische en religieuze lijnen. Terwijl dat wat zij als extreem rechts betitelen zich hedendaags juist kritisch afzet afzet tegen volgzame onderwerping aan de EU en kritisch de islam bekijkt en op logische gronden verwerpt.

  Schaf gerust de woorden links en rechts af in het politieke discours. Brengt alleen maar verwarring. Bovendien wordt het enkel nog gebruikt de ander (hij die een andere mening heeft) in een verkeerd daglicht te stellen. Inhoudelijk heeft de benaming links en recht geen betekenis meer.

  http://verenoflood.nu/progressief-conservatief/

  Liked by 1 persoon

 10. Erica dominicus zegt:

  Denhaag merkel
  Dank u wel
  Fijn dat jullie beveiliging hebben.
  En dat jullie het volk beschermen.
  O nee DAT was niet waar .

  Like

 11. Republikein zegt:

  Oorlog.

  Like

 12. Wij hebben niets te zeggen en het recht van een koe, die ze maar blijven melken tot er geen druppel meer uit komt. Dan zijn we rijp voor de slacht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s