PVV: Sluit onmiddellijk de grenzen vanwege terreurbedreiging!

PVV rood wit blauw

Schriftelijke vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de minister-president en de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het nieuwe Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland (DTN):

1) Wat is uw reactie op het bericht dat ISIS-terroristen veelvuldig gebruik hebben gemaakt van de vluchtelingenstroom om naar Europa te reizen en asiel aan te vragen, waaronder mogelijk in Nederland? (*)

2.) Realiseert u zich dat u met het binnenlaten van bijna 60.000 asielzoekers in Nederland vorig jaar ons land gigantisch in gevaar heeft gebracht? Zo nee, waarom niet?

PVV nieuw

3.) Erkent u dat u van 22.000 asielzoekers die vorig jaar zonder documenten Nederland zijn binnengekomen, geen idee heeft wie zij zijn en wat zij hier komen doen? (**)

4.) Bent u bereid uw uitspraken terug te nemen, dat het onwaarschijnlijk is dat terroristen meeliften met de asielinstroom om Nederland binnen te komen? Zo nee, waarom niet? (**) (***) (****)

5.) Bent u nu eindelijk bereid de Nederlandse grenzen te sluiten en de bestaande AZC’s hermetisch af te sluiten, om de nationale veiligheid te waarborgen? Zo nee, waarom niet?

6.) Waarom gedraagt u zich als een vijand van het Nederlandse volk en een terreurvriend?

(*) https://www.nctv.nl
(**) Kamerstuk 19637 nr. 2169
(**) Debat Europees overleg over het gemeenschappelijk asielbeleid d.d. 23 september 2015
(***) Vragenuur 10 november 2015 vragen van het lid Fritsma aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht “IS-beul is hier veilig”.
(****) Pauw d.d. 19 oktober 2015

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, PVV, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

35 reacties op PVV: Sluit onmiddellijk de grenzen vanwege terreurbedreiging!

 1. Cathja zegt:

  Rutte: kom met een duidelijk antwoord. En geen antwoord zoals we gewend zijn: “daar ga ik nu even niets over zeggen”, of iets dergelijks. Nederland wordt bedreigd, en de overheid wacht het kennelijk weer eens af. U als overheid bent verantwoordelijk voor de veiligheid van miljoenen burgers. Het valt de regering zwaar aan te rekenen als hier aanslagen plaatsvinden, want u bent al meer dan 11 jaar gewaarschuwd door Wilders/PVV. U kunt niet net doen of u niet op de hoogte was van een groot en dreigend gevaar.
  Het wegkijken en ontkennen moet maar eens afgelopen zijn! Er zijn ‘dank zij’ het overheidsbeleid al veel teveel potentiële aanslagplegers ons land binnen gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lee zegt:

  Prutte is die onderste steen van MH17 nog aan het zoeken. Zo gauw hij die gevonden heeft zal hij misschien antwoord geven op bovenstaande vragen. Man man man, wat een Pinokkio.

  Like

 3. Begrijpelijk, na al die waarschuwingen had Geert het bij het rechte eind. En dat regeringstuig maar lachen. Zullen ze dat nu weer gaan doen ?

  Like

  • Frerik zegt:

   Ze zullen in ieder geval nooit zeggen Nou dan had Geert toch gelijk, dat krijgen ze die strot niet uit. Wat is het toch ook een tuig die ons regeren. Ze kunnen het weten en ze weten het ook, wat hebben ze binnenkort gigantisch veel doden op hun geweten, naast de mensen die ook al door deze regering geen uitzicht zagen en ook voor de dood hadden gekozen.

   Like

 4. boorzalf zegt:

  Even een vraag, dat boerkaverbod in de bussen geldt dat nou wel of niet?
  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2015/11/27/dragen-gezichtsbedekkende-kleding-onder-voorwaarden-niet-meer-toegestaan
  Regelmatig zie ik boerkas in de bussen.

  Like

  • Anneke zegt:

   “Tja; op papier…máár in de praktijk van het dagelijks leven zo DOOD als wat. Géén control, dus TOTAAL zinloos”.

   Like

  • elisah zegt:

   Geloof dat het alleen verboden is in onderwijs en zorginstellingen, het openbaar vervoer en overheidsgebouwen. De bus is openbaar vervoer dus….de boete is maximaal 405 euro.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Er is een verschil tussen wetten maken en wetten toepassen.
   Een wet kan gemaakt en aangenomen worden, maar niet worden toegepast.
   Dit is realiteit.

   Like

 5. elisah zegt:

  Ze zijn al binnen, dus alleen de grenzen sluiten is niet genoeg.

  Like

  • john zegt:

   @elisah Sluiten van de grenzen is noodzakelijk. Maar pas daarna moet de grote opkuis beginnen of alles is een maat voor niets. Straks gaat het paard van Troye open. Daarna sluiten we de glazen toren van Brussel.

   Like

   • Catharina zegt:

    Het paard van Troje heeft west Europa al tig jaren geleden binnen gehaald, dmv de Fam. herenigingen van de Mohammadanen.
    Ik zag de bui toen al hangen en werd ik door velen een fascist genoemd!
    En nu…Eurabia alom.

    Like

  • Anneke zegt:

   Elisah, zo dan kunnen straks de radicalen mooi naar de isoleercel van een psychiatrische gevangenis…big smile….Opgeruimd staat netter en is de leefomgeving géén chaos…funn.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Een islamitische aanslag gaat ook in Nederland komen. Daar doen uitzendingen over ramadan op het NOS journaal geen afbreuk aan. Reken maar. Inmiddels heeft zich in Nederland met steun van de overheid een hele infrastructuur gevormd van islamitische netwerken bovengronds en ondergronds. De daders zullen home grown islamitische terroristen zijn in samenwerking met naar binnen gesluisde IS soldaten. Na de aanslag zal de elite zijn handen wassen in onschuld en het Nederlandse volk ontredderd aan zijn lot overlaten. Het zal het volk zelf zijn dat zich uiteindelijk bij elkaar moet pakken om de islam de deur te wijzen. Laten we hopen dat nog tijd is dit vreedzaam te doen. Wie de islam faciliteerd, faciliteerd terreur. De elite heeft een schuld op haar schouders die niet meer in te lossen is.

  Geliked door 2 people

 7. Sabeltand zegt:

  De vragen zijn gesteld aan het kabinet en worden vast en zeker onderbroken en gebagatelliseerd door de linkse islam knuffelaars.

  Like

 8. Bas zegt:

  Het toenemende gevaar voor onze NL maatschappij wordt keer op keer onbeduidender voorstelt dan die in werkelijkheid is. Het sluiten van de ogen voor infiltratie via de grenzen of met half geknepen ogen toekijken naar deze verontrustende situatie m.a.w. toekijken hoe de bevolking in feite wordt uitgeleverd c.q. opgeofferd aan een oprukkende religieuze cultuur van kommer en kwel, is pure schande. We spreken hier van land- en volkverraadt. Dit regeringszooitje collaboreert met het leger van IS omdat het akkoord is gegaan met een ongebreidelde groei van vluchtelingenverkeer ! Voor verraders is er maar een traject, dat is ontzetting uit hun ambt, en afvoeren naar het EU tribunaal !

  Like

 9. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 10. ildiko zegt:

  in ons land de leugenaars, de draaiers, de zakkenvullers worden dik beloond, en de rest met een goed opbouwende kritiek veroordeeld ( zoals Wilders en de rest) bedankt aan de parasiterende linkse volks idioten.

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  Mp Rutte = ongeschikt

  Like

 12. Jean zegt:

  Lafaards zullen zelden antwoorden op vragen die ze confronteert met hun laf gedrag en hun verraad van eigen volk, daarvoor zijn het lafaards en het ergste is dan nog dat het eigen volk dergelijke lafaards aan de vreet blijft houden.
  Het schavot nog steeds niet gevonden? Het wordt anders hoogtijd want nu gaan diezelfde lafaards ook nog op vakantie op kosten van het eigen volk.
  Gisteren heeft Peumans naar aanleiding van de Vlaamse feestdag opgeroepen méér samen te werken met Nederland, laten we van Nederland en Vlaanderen één republiek maken nl. De Republiek Van De Lage Landen, in die republiek horen geen monarchieën thuis en vooral geen EU misdadigers, één regering en één parlement gekozen op democratische wijze en finito.
  Als het Duits monster merkel haar bek opentrekt dadelijk oppakken en aan het schavot afleveren want het schavot zal 24u op 24u bemand zijn gezien het drukke werk a.g. opruimen van lafaards.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Hoewel keer op keer de PVV gelijk gekregen heb, zullen de tweede slaapkamer idioten er wel weer lacherig overdoen en dat gaat zodoor toch de eerste aanslag in ons land en dan beweren ze weer ‘het niet geweten te hebben’..
  Stel idioten !!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Moed en Hoop houden…De tweede-slaapkamer leden kunnen niet permanent blijven ontkennen. Héél positief, een geluk bij ’n ongeluk…Dankzij hun blindheid, doofheid en dorre hersencellen gaat stapsgewijs het volk HUN BEDROG / – Evil-United gedrag inzien. De ogen, oren en hersencellen van de volksmassa gaan gedwee functioneren.

   Like

 14. Catharina zegt:

  Oze-wize-woze…………..
  Spindokter Rutte, tien pond grutten………….Smily maar dat is ook maar een masker….
  Slak slak kom uit je huisje……..

  Like

 15. De regering is op vakantie, op politiek live kan je nu naar sport kijken (zoethoudertje) en de criminele islam kan nu lekker doen waar ze zin in hebben. REGERING WAAR BLIJFT JE VERANTWOORDING ?????????????????

  Like

 16. bokito zegt:

  elke steen of tegel die door een ruit van een bus gaat is een aan slag op de mensen die daarin zitten dus die aanslagen zijn eral en dat weet den haag donders goed

  Like

 17. PVV: Sluit onmiddellijk de grenzen vanwege terreurbedreiging! Tja ben het altijd met Dhr. Wilders eens, maar het sluiten van de grenzen is hij een roepende in de woestijn geworden in mijn opinie. Begrijp zijn uitlating maar ‘k zit eigenlijk te wachten wanneer er een IS(IS) gerelateerde aanslag komt in Nederland, misschien is dit dan de enige reden om de naïeve dwaze Nederlanders wakker te schudden uit hun politiek correcte slaap. Maar er kleeft óók weer een nadeel aan zo’n aanslag i.v.m. anti terreur maatregelen die getroffen moeten worden waarin de democratie en de privacy van de burgers nog verder in het nauw wordt gedreven. Nu kun je natuurlijk afvragen bestaat privacy eigenlijk nog wel, ‘k denk het niet Nederland volgt heel nauwgezet de aanwijzingen van de NSA op. In Friesland staat zelfs een groot satelliet communicatie park/ instelling welke de data verkregen uit de afgetapte mobiele en vaste lijnen gedecodeerd naar hun Atlantische partner zenden. Privacy is een Hoax, en ben bang dat na verschillende aanslagen in Nederland dat de maatschappij nog verder afglijdt naar een DDR-achtige Stasi samenleving…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Adriaan.

   Aanslagen zullen niets uithalen. De beroepspolitici gaan hun nek niet uitsteken t.o.z van elkaar. Het enige wat zal veranderen is het cijfer van het totaal aantal slachtoffers…
   Pas als het volk definitief genoeg krijgt van de onderdrukking d.m.v. privacy-inperking enz. zal er een revolte komen. Voor die tijd niet.

   Like

 18. edwin vissers zegt:

  Rutte Bilderberg helle hond ,Bea prinses der duisternis nieuwe wereld orde zwijnen tuig ,het bloed druipt er af

  Like

 19. C.A.Barstow zegt:

  Een islamitische aanslag zal je in dit landje niet meemaken.
  Dat zet voor IS namelijk geen zoden aan de dijk, het is de moeite niet waard, niemand in de wereld politiek zal wakker liggen van een aanslag in Nederland, ondanks die grote bekken van die landverraders in Den Haag stelt Nederland niets voor, op geen enkel gebied.
  Het enige waar dit Haagse tuig goed in is , is het beste jongetje van de klas ”SPELEN” over de rug van het Nederlandse volk.
  Smerige, liegende en bedriegende zakkenvullers zijn het.

  Like

 20. Harry zegt:

  Zag vanmorgen Dick Schoof , onze nationale veiligheidsgoeroe , vertellen dat er mogelijk zo’n twintig Isis-terroristen Europa binnen gekomen zouden zijn !
  Twintig voor HEEL Europa?
  Van de pot gedonderd , meneer Schoof ?

  Zijn dergelijke lui nou echt zo stom of hebben ze opdracht om zich stom te houden ?

  Als domme boer doe ik hierbij de voorspelling dat er alleen in Nederland alleen al duizenden potentiële terroristen zijn . Waaronder zeker enkele honderden Isis terroristen .
  Kijken wie er gelijk gaat krijgen .

  Khadaffi heeft er al voor gewaarschuwd !
  Het haalde allemaal niet uit , wij zijn toch te stom om het te snappen volgens de “elite” .

  Laten we niet de fout maken om te denken , net als die stomme democraten in Amerika , dat veel “home grown” terroristen net zoiets zou zijn als lastige padvinders , een beetje verdwaalde rotjochies . Een soort terrorist-light of zo .
  Terroristen zijn terroristen dankzij die debiele ideologie .
  Home grown of foreign grown , het blijven levensgevaarlijke idioten .
  Het maakt niet zo veel uit wie er nou de bom laat ontploffen .
  Als je sterft ben je dood .
  Schrale troost als je dat aan je buurjochie te danken hebt .

  Like

 21. mahoog zegt:

  Het europeese volk heeft al eerder tzaren ,koningen,al dan niet met gehele hofhouding afgeschoten of onthoofd….ik zit er op te wachten.

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  De mohammedaan beschouwt Nederland als een land vol slappe, kwijlende mohammedaan-knuffelende watjes. Nederland is de plaats waar de kalifaatratten zich schuil kunnen houden na het plegen van aanslagen elders in Europa. Daarom verwacht ik hier geen grote aanslagen; helaas.
  Trouwens: zelfs na grote aanslagen hier, zou er niets veranderen; de Gutmensch zal Jesse Klavert & Co in de kont blijven kruipen.

  BAH!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s