De NOS na Brexit: Het is allemaal de schuld van Wilders. Ja hoor.

Screenshot_16

Amsterdam, zakencentrum op de Zuidas

(Door: Joost Niemöller)

Er werd hel en verdoemenis voorspeld als het Britse volk zo eigenwijs zou zijn om voor onafhankelijkheid en democratie te stemmen. Welnu, ze deden dat, en de markten daalden even, maar inmiddels stijgen ze weer.

Records worden gebroken!

De angst omtrent de gevolgen van de Brexit is dan ook alweer gebleken de hype van de dag te zijn:

The S&P 500 moved higher in record territory and the Dow Jones industrial average closed at a new all-time high.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, NOS. Bookmark de permalink .

24 reacties op De NOS na Brexit: Het is allemaal de schuld van Wilders. Ja hoor.

 1. Jan zegt:

  Van de regen in de drup: May een nog grotere imbeciel dan Cameron:

  May: “UK Could “Benefit A Great Deal” From Sharia Law…”

  May sparked controversy when she spoke out in support of the Islamic courts operating in the country, telling the nation they could “benefit a great deal” from Sharia teachings.

  The future Tory leader made the comments as she ordered a review into the system which are accused of ordering women to stay with abusive partners.

  Mrs May, said she is worried the courts are “misused” and “exploited” to discriminate against Muslim women, but defended their place in society.

  http://www.express.co.uk/news/uk/688662/Theresa-May-Sharia-Law-inquiry-Prime-Minister-leader-conservative-party-downing-street

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   ……….BREXIT………..Commentaar, van hoofdredacteur NIW, Esther Voet, 7.7.2016……….
   ‘Nu het eerste stof rond de BREXIT-revolutie is neergedaald, is de vraag:wat nu?..Ook
   Voor Israel. Het verenigd Koninkrijk is in de Unie altijd een groot pleitbezorger geweest van een pro-Israel-standpunt. Zo zorgden de Britten voor de nodige balans tegenover Frankrijk en andere West-Europese landen die al jaren een kritischer toon ten opzichte van Jerusalem willen laten horen. …..Hoewel de Brits-Joodse gemeenschap zich over het algemeen op de vlakte houdt over de BREXIT , worden hier en daar geluiden gehoord dat het vertrek voor de Britse buitenlandpolitiek alleen maar goed nieuws kan zijn, omdat Londen zich in de toekomst ..niets ..meer ..hoeft..aan te trekke..van het.EURO-standpunt.
   Daar zit wat in………..Maar dat houdt onherroepelijk in dat de EU-LANDEN zich nu OOK
   niets meer hoeven aan te trekken van de belangrijke Britse stem en standpunten. En dat is slech nieuws. Israel en Europa staan al op steeds meer gespannen voet met elkaar, de exit van de Britten zal die spanning hoogstwaarschijnlijk verder opvoeren. Zeker omdat Parijs megalomane plannen heeft: een vredesinitiatief waar de Israëli’s helemaal geen zin in hebben. EUROPA dat zich opwerpt als vredesduif? Er zijn maar weini Israëli’s die daarop zitten te wachten. Wie zich geen blauw met gele sterretjes in de ogen laat wrijven, weet dat er maar ..EEN.. Initiatief echt zal werken: dat is wanneer de partijen zelf recht tegenover elkaar om de tafel gaan zitten. De EGOTRIP..van HOLLANDE lijkt dus gedoemd te mislukken . Je hebt geen glazen bol nodig om te voorspellen dat sancties richting Jerusalem daarna slechts een kwestie van tijd zijn. ……….EUROPA beseft te weinig dat het volledig CONTRAPRODUCTIEF werkt om de Palestijnen alleen maar als ..’slachtoffer’ te zien en Israel als de ‘slechterik’, en er moet worden gevreesd dat de ..EU… die tegenstelling in de toekomst alleen maar zal vergroten, zoals nu al in de Tweede Kamer gebeurt. ……….Netanyahu kan dan ook weinig anders dan het theaterstuk in Parijs meespelen. Maar duidelijk is dat hij zijn kansen aan het spreiden is:..op de thee bij Poetin, toenadering tot Erdogan en ook de banden met China en India worden zo veel mogelijk aangehaald. Verstandig, want het zou zomaar kunnen dat de vriendschap met EUROPA in rap tempo zal verslechteren.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘Sorge in der Zeit, so hast du in der Not, , was [vroeger?] een goed verstaanbare uitdrukking.

   Like

 2. Joost constateert: De NOS weet het weet beter. Voor hetzelfde geld kunnen we het ook zó zeggen: De NOS weet weer eens niets beters.
  Ze zoeken naarstig naar aantoonbare rampspoed, die zóu kúnnen ontstaan door het “anti-EU klimaat” in Nederland onder invloed van “Wilders” en dan wetrn ze weer niets beters te verzinnen dan die vastgoed-investeerders!
  Lach er maar om, want meer verdient deze zielige poging niet!

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Dit NOS-gezwam valt nog in het niet bij het gemekker van die idiote Tim Engelbart bij DDS , die uit EEN zetel verlies voor de PVV het instorten van die partij destilleert .
   Hoe is het gvd mogelijk dat zo’n halve zool daar nog ruimte krijgt om z’n uitbraaksels te deponeren ?
   Die v.d. Galien heeft de site overgenomen van Livestro , misschien geen geld meer voor een normale schrijver ?
   Soms is niets beter dan “iets” .

   Het enige verschil is dat de NOS nog enige invloed uitoefent op het linkse volksdeel en Engelbart totaal nergens op .
   Behalve op mijn chagrijn .

   Like

 3. Jan zegt:

  De simpeltjes: BRITONS have splurged on freeze-dried foods and even weapons as they believed that a successful Brexit vote would trigger a nuclear-style fallout.
  http://www.express.co.uk/news/uk/688874/Britons-Brexit-apocalypse-stocking-up-doomsday-supplies

  Like

 4. fleckie zegt:

  …..’BREXIT’………..NW.ISR..WEEKBLAD : 7.7.2016. ………..Joodse leiders in het Ver.Koninkrijk hebben zich nauwelijks uitgelaten over de uitslag van het referendum waarmee het land zich uit de Europese Unie heeft gestemd. Wel heeft een aantal van hen,waaronder Sir Mick Davis, de voorzitter van het Jewish Leadership COUNCIL, lof uitgesproken over Cameron. “Hij is altijd een trouwe vriend van de Joodse gemeenschap geweest en gaf zichtbaar steun aan ISRAEL”, aldus Davis. Opperrabbijn Mirvis zei dat het debat over de Brexit’ons land sterk verdeeld heeft’, en dat
  ‘De tijd voor onenigheid nu voorbij is’. ……….Stephen Pollard, hoofdredacteur van de JEWISH CHRONICLE sprak zich wel duidelijk uit. Hij schreef dat er’bizarre verhalen’ de ronde doen over wat de BREXIT voor Israel en Britse Joden zal betekenen. Zo schreef hij dat hij niet denkt dat het vertrek …uit..de..EU… Schadelijk is voor de relatie met Israel,maar dat deze er zelfs op vooruit zou kunnen gaan,omdat het land desgewenst zijn eigen beleid kan aanpassen. Ook is hij niet bang voor toenemend antisemitisme:”Onze vrijheid van de EU zal extremisme doen afnemen, en niet toenemen,aangezien de druk verlicht wordt”. ………..Het Joodse parlementslid Luciana Berger, lid van het ‘schaduwkabinet’ van Labour, heeft, net als veel van haar partijleden, dat lidmaatschap opgezegd en daarmee het vertrouwen in partijleider Jeremy Corbyn opgezegd.<<<<<<<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   Correctie; de datum v.h.NIW moet zijn 1 juli 2016, i.pl.van 7 juli.

   Like

  • fleckie zegt:

   “COMMENTAAR” van Esther Voet, hoofdredacteur NW.Isr.Weekblad 1.7.2016…………..
   BREXIT…..’Nu het stof rond de BREXIT-revolutie is neergedaald, is de vraag, wat nu? OOK VOOR ISRAEL. Het Verenigd Koninkrijk is in de Unie altijd een groot pleitbezorger geweest van een pro-Israel standpunt. Zo zorgden de Britten voor de nodige balans tegenover Frankrijk en andere West-Europese landen die al jaren een kritischer toon ten opzichte van Jerusalem willen laten horen. Hoewel de Brits-Joodse gemeenschap zich over het algemeen op de vlakte houdt over de BREXIT,worden hier en daar geluiden gehoord dat het vertrek voor de Britse buitenlandpolitiek alleen maar goed nieuws kan zijn, omdat Londen zich in de toekomst niets meer hoeft aan te trekken van het EU-standpunt, Daar zit wat in. …..Maar dat houdt onherroepelijk in dat de EU-landen zich nu ook niets meer hoeven aan te trekken van de belangrijke Britse stem en standpunten. En dat is slecht nieuws. Israel en Europa staan al op steeds meer gespannen voet met elkaar, de exit van de Britten zal die spanning hoogstwaarschijnlijk verder opvoeren. Zeker omdat Parijs megalomane plannen heeft een vredesinitiatief waar de Israëli’s helemaal geen zin in hebben. Europa dat zich opwerp als vredesduif.?. Er zijn maar weinig Israëli’s die daarop zitten te wachten. Wie zich geen blauw met gele sterretjes in de ogen laat wrijven,waar dat er maar EEN initiatief echt zal werken: dat is wanneer de partijen zelf recht tegenover elkaar om de tafel gaan zitten. De egotrip van HOLLANDE lijkt dus gedoemd te mislukken. Je hebt geen blazen bol nodig om te oorspellen dat sancties richting Jerusalem daarna slechts een kwestie van tijd zijn. ……….Europa beseft
   te weinig dat het volledig contraproductief werkt om de Palestijnen alleen maar als ‘slachtoffer’ te zien en Israel als de ‘slechterik’, en er moet worden gevrees dat de EU..die tegenstelling in de toekomst alleen maar zal vergroten, zoals nu al inde Tweede Kamer gebeurt……Netanyahu kan dan ook weinig anders dan het theaterstukje i Parijs meespelen. Maar duidelijk is dat hij zijn kansen an het spreiden is op de thee bij Poetin,toenadering tot Erdogan en ook de banden met China en India worden zo veel mogelijk aangehaald. Verstandig,want het zou zomaar kunnen dat de vriendschap met EUROPA in rap tempo zal verslechteren.<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 5. Bas zegt:

  De NOS m.a.w. onze nationale Eurofiele staats TV, moet men zoals altijd met een korreltje zout nemen ! Selectief weten ze zogenaamd niet beter !

  Like

 6. Anneke zegt:

  Hoe SLAP kun je zijn ??? De NOS en co. zullen NOG REDENLOZER worden. Het merendeel van de mensheid dreigt het gezonde verstand te verliezen…Degenen met de grootste verantwoording zijn al tijden gelee maf, maf en steeds maffer geworden. Nu bevinden zij zich in een staat van ontbinding…De geest totaal VERROT, de lichamen STUURLOOS. Tja; veel verdwaasden lopen er nu rond.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ach, we raken er al aardig aan gewend dat Wilders bijna overal de schuld van krijgt. Ze moeten immers een zondebok hebben, en het domme volk moet koest gehouden worden. Dom volk denkt zelf niet na, en laat zich alles wijsmaken. Angst zaaien schijnt te werken, gezien het stemgedrag van het gros van de Nederlanders.
  Toch vind ik het een kwalijke zaak dat men de TV mag gebruiken om allerlei leugens onder het volk te verspreiden. Het is gebleken dat verscheidene programma’s (incl. het Journaal) erop gericht zijn om de kijkers te misleiden, en dat is dan ook de reden dat wij bijna geen TV meer kijken. Wij hebben er geen behoefte aan om met verontwaardiging en boosheid voor de TV te zitten.

  Ik ben blij voor de Britten dat het goed gaat, en de duistere voorspellingen op drijfzand waren gebaseerd.
  Wanneer zal onze regering eindelijk eens toegeven dat het toch echt niet zo dramatisch is als ook wij uit de EU te stappen…?

  Like

 8. Henny Lowes zegt:

  De staatsomroep beslist niets, ze moeten zeggen en doen wat de regering hen opdraagt.
  Wie betaalt bepaald.

  Like

 9. Lee zegt:

  We zullen wel zien volgend jaar maart wat de NL burger ervan vindt.

  Like

  • Anneke zegt:

   Nog een zware fig.gesprkn. zwangerschap voor de boeg….

   Like

   • Harry zegt:

    Zeg Anneke , als je zoveel woorden inkort bij dat zwangerschapsverhaal wordt het ook vast een zevendemaandskindje .
    Je weet toch dat dingen de tijd nodig hebben om te rijpen …………………

    Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  De media in ons land is volledig vergiftigd door het linkse ratten tuig.
  Mensen die zelf nog kunnen nadenken, en die zijn er gelukkig!, prikken die rode angst ballonnen één voor één lek.

  Like

 11. Marc zegt:

  Inderdaad. De politiek-correcte elite weet van gekkigheid niet hoe ze deze ‘English disease’ de kop in moeten drukken. Gelukkig werkt in Oostenrijk de controle op de kieswet zoals het moet, en niet zoals in Turkije.

  In een eerder artikeltje van mijn hand gaf ik op deze site een ander staaltje van NOS-manipulatie: https://ejbron.wordpress.com/2016/07/03/de-haat-van-het-eurofiele-remain-kamp-en-pro-eu-journalisten/

  Het type verdraaiingen bij de NOS zijn in dit artikel dezelfde als Joost hier signaleert.

  Steeds duidelijker wordt ingezien hoe manipulatief Brussel, Berlijn en Parijs zijn. Steeds meer realiseren deze anti-democraten dat verzet vanuit het volk zeer aanstaande lijkt. Des te meer laten zij daarom nu hun masker vallen, en worden daadwerkelijk antidemocratische richtlijnen en regels uitgezet, zoals we zagen met het sluiten van de Facebook-site van Ulfkotte.
  https://ejbron.wordpress.com/2016/07/09/video-udo-ulfkotte-over-zijn-ban-op-facebook/

  Zaak lijkt mij toch: hoe garanderen we met ons allen dat onze communicatie (nieuwsvoorziening en afspraken) intact blijft of voortgezet kan worden?

  Lijkt me toch een issue waarover we serieus moeten nadenken.

  Like

 12. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Dat klopt toch niet

  Het is toch allemaal de schuld van DIEDERIK
  dat zong hij zelf

  Like

 13. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Ik denk dat zij een *SHARIA LOVER IS*

  Like

 14. Sjaak zegt:

  DAAROM NEXIT !!!!!
  Hollandes Friseur bekommt 9895 Euro im Monat – aus der Staatskasse !

  De franse president heeft op staatskosten een kapper die voor 9895 € per maand
  zijn paar haren kamt en knipt die op zijn kikker-kop zitten !

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Wha ha ha ha ha ha! Ik dacht al een tijdje: waar blíjven ze toch met het Geert Wilders alweer de schuld geven? De hele wereld is een open inrichting, een krankzinnige poppenkast vol sokpoppen en ik zou de hele dag in een deuk liggen als het niet zo vreselijk rampzalig was, wat er aan het gebeuren is.

  Like

 16. Avidia zegt:

  De NOS wacht op een nieuwe dodelijke aanslag, Pim Fortyn werd ook zo behandeld, zo ook Theo Van Goch, de NOS kan maar niet genoeg krijgen van het uitmoorden van rechtse klokkenluiders!!!! En vergeet niet, wij betalen er ook nog voor. Ik luister en kijk niet naar de NOS, ik walg van dat zooitje daar, dat het toegestaan wordt is mij een raadsel, stel je voor dat wij rechtsen zulke haat propaganda zullen uitstrooien over de Linksen, nou, dan is de wereld te klein. En wij moeten het maar pikken. Ik ben er trots op dat ik rechts ben, geen handophouderij, geen onechte asielzoekers, geen onechte uitkeringen enz. Ik heb altijd mijzelf voorzien van een inkomen, altijd zelfstandig gewerkt. Gewoon werken en niet zeuren!

  Like

 17. Niet bij de NOS maar nog wel via het wereldwijde web.
  Die EU schafft sich selber ab – 29.06.2016 Maischberger – Bananenrepublik

  .
  Spot de rol van de gespreksleidster die duidelijk haar eigen politiek tracht te maken. Gekochte pers? Niettemin wordt hier goed duidelijk wat voor ziek systeem de Brusselse technocratie biedt en hoe de pers zich daarvoor leent. Een voortdurend pogen zaken te verzwartwitten en ook de uitgnodigden daartoe te verleiden om daarna te kunnen melden dat deze lieden tegen een verder centraliserend Europa op zijn minst onzorgvuldig zijn, niet zo goed nagedacht hebben en dus eigenlijk niet serieus te nemen zijn. Bij de NPO gebeurt dit ook maar dan nog wat doorzichtiger als men er al toe komt om dissidenten uitgebreid aan het woord te laten. Massamedia maakt zich zo medeplichtig aan EU-dictatuur en daarom is het noodzakelijk dat Europese ingezetenen beter voorgelicht worden. Zij kunnen dit proces stoppen en de democratie laten functioneren in plaats van haar verder te laten verlammen zoals dat nu gebeurt. Mogen we denken dat het Brusselse systeem meer kost dan oplevert? Mogen we besluiten ons niet langer cumulerende rekeningen te laten doorschuiven? Mogen we gewoon het heft in eigen hand nemen en zelf bepalen wat goed voor ons en onze leefomgeving is? Mag er met het oog op de eigen toekomst geageerd worden tegen de omvolkingsstrategie vanuit Brussel? Of worden we geacht dat allemaal maar te laten plaatsvinden en voortdurend extra te blijven meebetalen ten koste van ons vrij besteedbare inkomen? Denk er maar eens over na. Liefst ruim voor het politieke afrekenmoment van 15 maart 2017 waarop je als kiezer mede kunt bepalen welke koers de Nederlandse politiek vaart en of dat nu wel tot in lengte van jaren aan de strakke leiband van Brussel moet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s