Er dreigt een zomer van de schande

Screenshot_18

(Door: Felix Krauthämmer – Vertaling: E.J. Bron)

Rechtse hetze, vooroordelen, alarmisme. Wie na de seksaanvallen van Keulen gewaarschuwd had dat de situatie nog erger zou worden als het badseizoen begint, werd er al snel van beschuldigd alleen maar stemming tegen de “vluchtelingen” te maken.

Junge Freiheit

Seksisme zou veelmeer een probleem zijn van oude, blanke mannen, de meeste verkrachtingen zouden in de kennissen- en familiekring plaatsvinden en überhaupt zouden vrouwen immers meer aangifte doen van seksuele overvallen als de daders van niet-Duitse komaf zijn.

Maar nu, in de zomer, straft de realiteit de politiek-mediale beroeps-sussers met hun sprookje van de zogenaamde incidenten af. Wie ´s maandags de politieberichten en de lokale pers doorbladert, moet zich afvragen of hij zijn kinderen nog alleen naar het open lucht zwembad of de zandafgraving kan laten gaan. Er gaat geen weekend voorbij waarin het niet tot talrijke seksuele overvallen op kinderen, meisjes en vrouwen komt.

Massaal fenomeen in heel Duitsland

De daders: Afghanen, Irakezen, Noord-Afrikanen, Pakistani of gewoon “licht getinten”. Op zich kan dan iedere seksuele overval een incident zijn, maar bij elkaar zijn honderden “incidenten” gewoon ook een massaal fenomeen – en dat in heel Duitsland. De “hel van Keulen” herhaalt zich ieder weekend in De Duitse open lucht zwembaden.

Hier helpt geen discussie wanneer, hoe en of “Nee ook nee” betekent, vooral niet als de daders het woord “Nee” niet begrijpen of niet willen begrijpen. Ook voorwaardelijke straffen en verplichte integratiecursussen zijn geen gepast antwoord. Integendeel, ze worden door de seksdaders als vrijspraak en daarmee als vrijbrief begrepen.

Het enige antwoord op het uit zijn oevers tredende seksuele geweld kan alleen maar zijn: wie zich als zogenaamde “bescherming zoekende” vergrijpt aan kinderen en vrouwen, heeft zijn verblijfsrecht verspeeld.

Bron:
https://jungefreiheit.de/politik
Door: Felix Krauthämmer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Er dreigt een zomer van de schande

 1. Cathja zegt:

  Het enige antwoord is inderdaad wat er in de laatste alinea geschreven staat. Ben je over de schreef gegaan en je hebt een kind, een vrouw of een meisje gepakt, dan wordt je uitgezet.
  Maar ik vrees dat de Duitsers die het voor het zeggen hebben niet voor deze enige mogelijkheid zullen kiezen. Ze vinden het culturele verschil een zwaarwegend excuus, en wringen zich in allerlei bochten om de ‘vluchtelingen’ hier te houden. Het maakt hen niet uit wat de autochtone Duitsers daarvan vinden.
  Duitsland is geen land meer (voor mij althans) waar ik zonder zorgen vakantie kan vieren. Ik accepteer het niet dat ik in een Europees (vakantie)land om me heen moet kijken of niemand me besluipt. Dan blijf ik net zo lief thuis.
  Duitsland heeft deze ellende zelf over zich afgeroepen, door ‘vluchtelingen’ welkom te heten. De deur stond wagenwijd open. Nu er zóveel ‘gasten’ gekomen zijn, en het een tikkeltje benauwd begint te worden, zullen er maatregelen genomen moeten worden, maar die blijven uit.

  Jammer van dat prachtige land!

  Like

 2. Zó eenvoudig is het inderdaad, ja.
  Maar de bestuurlijke elite krijgt náchtmerries van die’eenvoud,’ want die haalt in één keer een streep door haar hele utopie van de ‘multiculturele samenleving.’

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Wat de nieuwsdienst NIET brengt !

  Like

 4. SeeMore zegt:

  Tot zover de theorie van de wéldenkende BURGERS…
  Helaas hebben “onze” REGENTEN hier totaal lak aan…
  Zie reactie op Brexit!! Niets van willen leren en onverdroten door blijven gaan met het binnenhalen van miljoenen veroveraars!!
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/07/eu-ondanks-brexit-gaan-we-door-met-dit-migratiebeleid-326879/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-07-12|EU_zet_migratieplan_gewoon_door,_%20ondanks_Brexit_en_weerstand%20&utm_source=TripolisDialogue&utm_m
  Misschien moeten wij borden richting Villa Eikenhorst neerzetten in Wassenaar. Dáár zitten minimaal ook nog 4 “lekkertjes” die van top tot teen betast kunnen worden!!!
  Ben overigens reuze benieuwd hoe er dán gereageerd zou worden…INCIDENTJE mensen… gewóón doorlopen; niets aan de hand. Ies Koeltoer 🙂

  Like

 5. ildiko zegt:

  het enige die hier nog helpt is een massale DEPORTATIE, en zo snel mogelijk.

  Like

 6. Pingback: Sinds wanneer is het woord EPIDEMIE veranderd in INCIDENT? | eunmask

 7. Japio zegt:

  Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat die aanrandingen en verkrachtingen gebagatelliseerd worden door de overwegend linkse politiek? Dat de wetshandhavers niet harder optreden tegen dat gespuis. Dus je mag nu semi-legaal een vrouw aanranden in Duitsland? Of zijn die privileges alleen maar weggelegd voor de islam? Het zal je vrouw, vriendin of dochter maar wezen die die vernederingen moeten ondergaan. Wat moet je als man, vriend of vader dan nog doen? Je staat totaal machteloos, je hebt iedereen tegen. Het wordt/is gewoon een in en in trieste bedoeling hier in de EU.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Vóóral géén aangifte doen!! Want dan ben je bekend bij de Politie.
   Op de zwarte markt een handzaam vuurwapen aanschaffen.
   Bij voorkeur kaliber .22 Maakt weinig geluid en de kogel vliegt over de kop.
   Lukraak een stuk of 4 á 5 van die kakkerlakken in het donker afknallen.
   Hulzen oprapen en ergens veilig dumpen.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Het zou van elke normale regering de enige juiste reactie zijn om asiel te weigeren als deze lieden zich aan vrouwen en kinderen vergrijpen, maar ook als ze criminele activiteiten ontplooien !! Maar ja welke land van de Europese Unie heb een nomale regering ???
  Alleen Hongarije.

  Like

 9. God, is dat alles. Hun verblijfsrecht verspelen, nou daar kan ik nog wat anders bij verzinnen. Ik prik hun ballen lek, met een scherpe roestige priem, gedoopt in een smerig goedje. en hun hele zakie zeg maar toedeloe.

  Like

 10. Peter50 zegt:

  Ik heb dit bespreekbaar willen maken op de erotieksite shespot. Dat is een site, in de eerste plaats voor vrouwen, waar ik een paar jaar lang meegediscussiëerd heb. Maar nu heb ik een ban! Omdat ik geschreven heb dat de Gutmenschen verantwoordelijk zijn voor de verkrachtingen in de nieuwjaarsnacht. En dat mag niet, want dat verstoord de vrede. Zie mijn laatste bericht dat tot deze ban leidde: http://petervandenbrink.jouwweb.nl/shespot

  Like

  • elisah zegt:

   Het allerminste wat je van iemand kan verwachten, die als vluchteling te gast is in een land, is dat hij zich fatsoenlijk gedraagt tegenover de gastheer/vrouw en dat is in elke cultuur het zelfde.
   Er worden geen moeilijke of extreme eisen gesteld, het is heel simpel om respect te hebben voor het volk dat je opvangt en wanneer dat niet mogelijk blijkt, is iemand niet meer welkom.
   Dat we verkrachtingen en aanrandingen maar zouden moeten accepteren omdat deze mensen uit een andere cultuur komen is waanzinnig, absurd en ziekelijk onderdanig, dan zijn ze namelijk niet hier als vluchteling, maar als crimineel die misbruik maakt van de gastvrijheid van een ander volk.

   Like

 11. Claudia M. zegt:

  Q; De daders: Afghanen, Irakezen, Noord-Afrikanen, Pakistani of gewoon “licht getinten”. Op zich kan dan iedere seksuele overval een incident zijn, maar bij elkaar zijn honderden “incidenten” gewoon ook een massaal fenomeen – en dat in heel Duitsland.

  Niet alleen in heel Duitsland in heel Europa! Bovendien is dit niet iets van deze zomer, die feitelijk nog beginnen moet, dit is al een fiks aantal zomers aan de gang door de reeds bestaande totaal onaangepaste import, die met de dag brutaler worden, want straf krijgen ze toch niet, als ze al überhaupt gepakt worden!

  Het is dus alleen maar nog erger geworden en ik vrees, dat het nog vele malen erger gaat worden en dit alles keurig onder het tapijt geveegd en in de diepe, stinkende, onmetelijk lijkende lijkenkast gegooid!

  Daarom dank voor alle sites waar de waarheid wel aan het licht komt! Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt het wel.

  En inderdaad, het enige antwoord op dit gedrag, wat we hier pertinent niet willen, is direct na detentie je koffer ingepakt klaar en diezelfde dag nog vertrekken! Niet vertrekken is eindeloze detentie, wij willen dit hier niet op straat!

  Geliked door 1 persoon

 12. C.A.Barstow zegt:

  Iedere burger zou een vuurwapen moeten dragen en gebruiken om zichzelf, zijn/haar dierbaren en eigendommen te beschermen.
  De aanhangers van die verachtelijke islam ideologie luisteren alleen maar naar geweld, grof geweld, dan moeten wij dat ook maar toe gaan passen, oog om oog, tand om tand.
  Wanneer gaan wij dat smerige woestijn tuig eens een koekje van eigen deeg geven?
  geen waarschuwing, gelijk schieten, en raak a.u.b en daarna zullen eens zien wat die geitenneukers nog durven doen.

  extreem?
  ja inderdaad, zeer extreem, ik vrees dat dit het is wat overblijft, van die EU NSB’ers uit Den Haag verwacht ik geen bescherming meer, die hebben ons volk allang verraden en verkwanseld.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Het wordt langzamerhand steeds onleefbaarder, wij vrouwen zullen ons moeten gaan aanpassen, lange rokken dragen, geen make-up, naar beneden kijkend lopen, grote onderbroeken dragen enz.
  Nou mooi niet!!!! Een verdedigings- apparaat dragen b.v. stootwapen, dat zal ze leren!!! Viezeriken!!!

  Like

 14. MareJane zegt:

  Dus geen vrouwen en kinderen meer zonder mannelijke begeleiders de zwembaden in. Indien er wat gebeurt neemt men direct actie en het enige wat de barbaren afschrikt is lichamelijk geweld. Kijk hoe ze het in Rusland aanpakken. Op de regeringen (ook in Nl) hoef je niet te vertrouwen dus…… bescherm je naasten.

  Like

 15. Sabeltant zegt:

  Het wordt tijd dat er knokploegen in de zwembaden komen die het islamitische volk wat zich niet gedraagt eruit trappen.
  Ze horen niet in het westen. Laten we de zwembaden weer terugveroveren op de barbaren.

  Like

  • elisah zegt:

   Ik laat mijn dochters niet alleen gaan, ik zit te lezen langs de kant maar houd alles in de gaten. Wee je gebeente als er eentje de tengels durft uit te steken. In het verleden (als tiener) heb ik ooit een bodybuilder gevloerd die niet van mijn vriendin afbleef, dat lukte me omdat hij niet in de gaten had dat een schattig meisje ook judo en karate kon.

   Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Jaren geleden werd er aan een aantal Nederlandse jongeren gevraagd wat zij precies van de hedendaagse Duitsers vonden. De meeste antwoorden hierop waren dat zij de Duitsers ijdel, arrogant, fascistisch en overheersend vonden en erachteraan toeterden dat deze jongeren zelf de braafste, fantastische, volmaakte en perfectste personen waren. Een lezer in een krant stelde daarop een duidelijke vraag wie hier nou eigenlijk precies arrogant bleek!
  Veel hooggeplaatste politici in Duitsland en Europa, die ons feitelijk al haatmakend doen worden met die akelige allochtoonse aanranders en criminelen, gedragen zich juist op een manier zoals komieken uit de tijd van de komiek Stan Laurel (de Dunne) deden die hij nooit kon waarderen. Stan Laurel (1890-1965), eigenlijk Stanley Jefferson, vond namelijk dat komieken anderen aan het lachen moesten maken en bescheiden horen te blijven terwijl veel van deze jonge komieken zo gruwelijk ijdel, arrogant, beledigend en opschepperig waren naar hun publiek toe dat ze nog stommer waren dan echte clowns!
  En het ware beter dat onze gehate politici en de aanranders, verkrachters enz. eens een keertje in een circus gingen optreden en dan niet eens met een clownskostuum aan en het smijten van slagroomtaarten in elkaars gezicht maar door het publiek te worden bekogeld met bedorven eieren, rotte tomaten, beschimmelde groenten en een hele lading stinkende compost! En hierna mogen ze er zelfs een heel stel leeuwen, tijgers, olifanten, apen en andere circusdieren op af sturen die het menselijke uitschot zo ver mogelijk uit dit circus en uit hun regeringen wegjagen om NOOIT meer in Europa terug te komen! Dat zou de slechte zomer al stukken aangenamer maken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s