KOSTEN PER DAG: € 4.620.000,-

Screenshot_19

(Vertaling: “delamontagne”)

Italië: 132.489 “vluchtelingen” hebben in 2016 onderdak gekregen. . . De kosten hiervan bedragen € 4. 620. 000,- per dag. Vanaf 1 januari tot 6 juli van dit jaar zijn er 76.809 illegalen op de Italiaanse kusten aangekomen. Dat is 4,23% meer dan in 2015 over dezelfde periode. Wat zijn de kosten hiervan?

De gegevens hiervan zijn bijgewerkt door het “Vinimal” (de zetel van de regering te Rome) na de forse toename van “migranten” uit Libië de afgelopen 2 weken. Onder hen bevinden zich 16.000 jonge, Afrikaanse mannen.

Op dit moment wordt er in de AZC´s (inclusief de hotels) aan 132.489 Afrikanen onderdak geboden. Dit kost de Italiaanse belastingbetaler  € 4.620.000,- per dag.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op KOSTEN PER DAG: € 4.620.000,-

 1. Tel uit je winst. Sorry hoor, maar rot die mensen meteen uit. Hebben ze stront in hun ogen, die krijgen toch neem ik aan geen verblijf status. Die Italianen hebben een ruggengraat van een sliert spaghetti neem mij niet kwalijk wat een oenen.

  Like

 2. aegoliuscs zegt:

  Ze zijn vriendelijk en kijken de nieuwe wereld met dank toe na het ontvluchten van hun (staatsrechtelijke) domicilie waarvoor NL, VN alsook de EU inmiddels zo’n E 1000 miljard heeft ingestoken in de afgelopen 60 jaar.

  Dat beperkte aantal moet dat goed nieuws zijn. Tenslotte zijn er minstens ietwat 200.000.000 miljoen reddende in afwachting…….

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het is of je een vergiet wil leeghozen, wat een ellende!
  We moeten ze doorverwijzen naar J.C,Juncker.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Nou wordt je pensioen toch nog goed besteed.
  Die arme italiaanse banken hebben het maar slecht voor je het weet vallen ze om ben zo blij dat de nederlandse regering een hulp actie heeft opgezet met onze overvolle pensioen fondsen goed werk jongens.

  Like

 5. Jan zegt:

  KOSTEN PER DAG: € 4.620.000,- plus onherstelbare schade:

  woestijnnazi slaat 17e eeuwse crucifix in San Geremiakerk in Venezia volledig kapot

  vanaf 00:28

  het vernietigd crucifix

  (moslims dienen tot de laatste uitgeroeid te worden)

  Geliked door 1 persoon

 6. Paul55(realist:) zegt:

  ‘Liefdadigheid’ mag wat kosten, dan speelt geld geen rol. Eigen burgers moeten een hindernis van regels passeren, voor dat HIJ/ZIJ ‘geholpen’ worden. En dan nog worden er eisen en beperkingen opgelegd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s