Rusland, Turkije, Israël waarschuwen Europa voor invasie islamitische zelfmoordterroristen

Screenshot_20

(Door: “Xander”)

Rusland erkent als eerste wereldmacht het gevaar islam, en breidt oorlog tegen ISIS fors uit – Cyprus gebruikt als nieuwe doorvoerhaven terroristen naar Europa.

De Russische, Turkse en Israëlische inlichtingendiensten waarschuwen dat ISIS op het punt staat om onder andere via Cyprus een compleet leger goed getrainde zelfmoordterroristen naar Europa te sturen. ‘Parijs’, ‘Brussel’ en ‘Istanbul’ waren slechts een voorproefje voor wat gaat komen, zeker nu de EU nog altijd niet van plan is zijn buiten- en binnengrenzen afdoende te bewaken, laat staan af te sluiten. En dat komt op zijn beurt voort uit de hardnekkige weigering te erkennen dat we worden geconfronteerd met een in de koran bevolen religieuze oorlog van de islam tegen alle ‘ongelovigen’ in het Westen, Rusland en de rest van de wereld.

De Russen geloven en ervaren helemaal niets van de beweringen van de Amerikaanse president Obama en zijn slaafse volgelingen in Europa dat ISIS op de terugtocht zou zijn. Het tegendeel is juist het geval, en dat is reden voor Rusland om de oorlog tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen fors uit te breiden.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Obama, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Rusland, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Rusland, Turkije, Israël waarschuwen Europa voor invasie islamitische zelfmoordterroristen

 1. hslot4 zegt:

  Nou als ik een tip mag geven alahuakbar de gouden koets maar even met inhoud

  Like

 2. Thoth zegt:

  Turkse? Terwijl er juist in Nederland Turkse jongeren zijn die de ISIS juist ondersteunen, zo’n 72%. Getverderrie… Of in Turkije waar een zoon + dochter van Erdogan het kalifaat van ISIS die gewond waren in het ziekenhuis in Turkije verpleegd werden en de geheime Turkse dienst honderden wapens naar IS stuurde… Zijn ze nu ineens van hun geloof ‘afgevallen’ of plegen ze een taqqiya?

  http://politiek.tpo.nl/2014/11/11/merendeel-jonge-turkse-nederlanders-staat-achter-opmars-isis/

  Like

 3. fleckie zegt:

  Kan men de islam niet beter’ politieke ideologie’noemen?, want meestal denkt men aan een religie, wat absoluut NIET waar is., zij bedrijven puur politiek.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen

  Vanuit NAVO-lid Turkije trekken steeds meer konvooien met artillerie, raketten, munitie en extremisten, de facto beschermd door Franse en Amerikaanse special forces, Syrië binnen – Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust

  Gisteren bombardeerden 6 Russische TU22M3 lange-afstandsbommenwerpers diverse stellingen en wapendepots van ISIS. Ondertussen levert het Westen steeds meer wapens en raketten aan de Syrische moslimextremisten om tegen de Russen de vechten.

  Afgelopen week heeft in Syrië feitelijk een oorlogshandeling plaatsgevonden van de NAVO tegen Rusland, toen een Russische Mi-25 helikopter door een Amerikaanse TOW raket werd neergeschoten. We herinneren u er nog maar eens aan dat de Russen als enige grootmacht op uitnodiging van de legitieme Syrische regering in het land opereren, terwijl het Westerse-Turkse-Arabische bondgenootschap er illegaal islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS steunt en bewapent voor hun strijd tegen president Assad (waarbij en passant ook duizenden christenen en ‘verkeerde’ moslims worden vermoord). Geen enkele normale Europese burger zit te wachten op de Derde Wereldoorlog met Rusland, maar dat is wel exact waar de EU, de VS en de NAVO met open ogen op afsturen.

  Oorlog tegen Rusland in Syrië

  Bij de recente NAVO top in Warschau werd besloten om nog nauwer samen te werken met de EU, om de zogenaamde ‘Russische dreiging’ te beantwoorden, zoals de politiek en media ons willen wijsmaken. In werkelijkheid lokken de NAVO en de EU zelf welbewust een grootschalig militair conflict met Rusland uit, zowel in Oekraïne, Oost Europa als in Syrië.

  Het neerhalen van een Russische helikopter met een aan de moslimrebellen geleverde Amerikaanse raket was feitelijk een ‘proxy’ oorlogshandeling van de NAVO. De jihadisten in Syrië krijgen van en via Turkije, Jordanië en Arabische Golfstaten grote hoeveelheden moderne Westerse wapens geleverd, onder andere uit de VS en Duitsland, om hun strijd tegen de Syrische regering en Rusland voort te zetten.

  Konvooien met wapens en strijders vanuit Turkije naar Syrië

  Volgens Arabische media trekken vanuit Turkije steeds meer konvooien met extremisten, artillerie, anti-tankraketten, luchtdoelraketten en munitie Syrië binnen. Deze transporten worden de facto beschermd door Amerikaanse en Franse special forces, die in het noorden van Syrië actief zijn, en deze konvooien ongemoeid laten.

  In het zuiden van Syrië rukken vanuit Jordanië en Irak met Amerikaanse steun eenheden van het ‘Free Syrian Army’ op. De Jordaanse koning Abdullah II bevestigde enige tijd geleden dat ook Britse soldaten in het zuiden actief zijn en onderdeel zijn van een pantser bataljon van het FSA.

  Enorme hoeveelheden Amerikaanse wapens voor extremisten

  Naast het FSA werd ook het ‘New Syrian Army’ door de CIA getraind en door het Pentagon van wapens ter waarde van $ 500 miljoen voorzien. De Amerikanen zorgen er indirect voor dat een groot deel van deze wapens wordt ‘uitgeleend’ aan ISIS en andere islamitische terreurgroepen. Via tussenhandelaren kopen Arabische landen wapens in de VS, die vervolgens aan de Syrische extremisten worden geleverd.

  Het gaat daarbij om enorme hoeveelheden. De New York Times berichte in de herfst dat Saudi Arabië het FSA steunt, en sinds 2013 al 13.000 TOW anti-tankraketten van Amerika heeft gekocht. Sinds het begin van de Russische inmenging is de levering van deze raketten aan de rebellen zelfs met 800% gestegen. Dit heeft geresulteerd in het vernietigen van tenminste drie Russische helikopters, waarvan er twee met luchtdoelraketten en één met een TOW werd neergehaald. (1)

  Brits parlement bevestigt financiering ISIS door Saudi’s

  Degenen die nog altijd weigeren te geloven dat de islamitische terreurgroepen zowel indirect als direct door het Westerse-Turkse-Arabische bondgenootschap worden gesteund, wijzen we op een rapport van het Britse parlement, waarin staat te lezen dat er ‘historische bewijzen’ zijn dat personen van onder andere het Saudische koningshuis, maar ook de Saudische veiligheidsdienst, verantwoordelijk zijn voor het financieren van ISIS. Omdat de Salafistische Shariastaat echter één van de grootste bondgenoten van het Westen is, zult u daar in onze media nauwelijks iets over lezen.

  Tevens door het Britse parlement ‘onthuld’, maar voor u al lang bekend, is de ‘geheime’ samenwerking tussen de regering Obama en de Arabische Golfstaten bij het trainen en massaal bewapenen van de islamitische extremisten. Dit programma kreeg de codenaam ‘Operatie Timber Sycamore’.

  Russen zetten lange-afstandsbommenwerpers in

  Afgelopen dinsdag berichtten we dat de Russische reactie op de NAVO provocaties in Syrië juist het fors uitbreiden van de oorlog tegen ISIS is. Gisteren hebben de Russen voor het eerst 6 lange-afstandsbommenwerpers van het type TU22M3 tegen de moslimterroristen ingezet. Met hoog explosieve bommen werden drie grote ISIS stellingen met strijders, drie munitie- en wapendepots en diverse tanks en pantservoertuigen vernietigd. (3)

  Xander

  (1) KOPP
  (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/NAVO-oorlog-tegen-Rusland-in-Syri-feitelijk-begonnen

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  De prullenbak schreeuwt om aandacht !

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  Poetin is een realist en een patriot. Hij staat voor de verdediging van zijn eigen land en volk. In het Westen lijken dat bijna ouderwetse begrippen geworden met compleet verdaasde regressief linkse politici aan de macht.

  Like

 7. Giny zegt:

  Die hele Islam is allemaal de schuld van Geert Wilders!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. C.A.Barstow zegt:

  En nu nog Donald Trump President van de USA, en één vuist maken tegen die vervloekte ideologie, niets ontziend uitroeien die vuile ratten, no merci.

  Like

 9. Het zijn nazi’s, alles wat niet aan hun eisen voldoet maken ze af.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  ISIS op de terugtocht . Dat geloofd toch niemand. Dit zijn zoethoudertjes voor het gewone volk.
  Meneer Asscher laatst van de PvdA, hij wil in gesprek met Turkse organisaties omdat sommige jongeren IS aanhangen. Asscher geeft in feite aan dat de overheid op verliezen staat. Lodewijk Asscher is net zo’n naïeveling als Frans Timmermans. Zo niet erger. Of Asscher heeft een klap van de malle molen gehad. Straks wil hij nog een lief en aardig gesprek met IS. Dan is hij echt mesjogge. Goed luisteren naar de Russische geheime- en/of diplomatieke dienst, en daar naar handelen, dat is beter. `Beter een goede Russische buur dan een verre corrupte VS vriend`

  Like

 11. boorzalf zegt:

  En de verkenners van isis lopen al rond in Nederland. Maken noties van bussen waar veel mensen in zitten.

  Like

 12. Marian zegt:

  Tja dat kon je verwachten…ik heb vanaf het begin al gezegt dat dit haat gebeuren. .dus kijk er niet van op….

  Like

 13. betty zegt:

  Pim Fortuin voorspelde dit 15 jaar geleden al,ook hij werd uitgelachen en de mond gesnoerd,ook Wilders heeft wederom gelijk ,maar wij doen oogjes dicht snaveltjes toe,mee lopen in het gelid van de grote mensen van de EU. word het niet eens tijd dat dit schapenvolk 1 front gaat vormen,en de grote dames en heren een halt toe gaan roepen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Gefechte an Russlands Grenzen ausgebrochen

  In Kasachstan haben sich Islamisten Gefechte mit der Polizei geliefert. Das Land hat die „Alarmstufe Rot“ ausgerufen. In Armenien haben bewaffnete Männer eine Polizeistation eingenommen und einen Major getötet. Der Kreml ist alarmiert und befürchtet eine Destabilisierung der russischen Grenzgebiete.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/07/19/gefechte-an-russlands-grenzen-ausgebrochen/

  Like

 15. Jan zegt:

  Om te lachen, maar in werkelijkheid om te huilen:

  Saoedi’s roepen hulp in van Israël in strijd tegen terroristen van Jemen

  SAUDI FOREIGN MINISTER admits they are in dire need of Israeli military assistance to defeat Yemeni terrorists
  Adel al-Jubeir, the newly appointed foreign minister tacitly recognized his country’s failure to rout Yemen’s anti-Saudi rebels and called on regional allies, including Israel, to help Saudi Arabia end the protracted war with Yemen.
  ….
  http://awdnews.com/top-news/saudi-foreign-minister-we-are-in-dire-need-of-israeli-military-assistance-to-defeat-yemeni-rebels-after-all-we-are-historically-cousins

  Like

 16. Jan zegt:

  De aanval op politiepost met bijl en pistool, Moskou 17 augustus 2016, beide aanvallers gedood

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s