VIDEO Timon Dias: “Gangster islam” in Europa

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Aukina D.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Criminaliteit, Europa, Islam, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Timon Dias: “Gangster islam” in Europa

 1. Goh, we hebben een gangster islam, het wordt met de dag erger. Waar mee kunnen ze ons nog meer mee treffen. Van nu, moeten nu voorzichtig zijn. Klote regering moeten wij zelf die ogen van jullie open slaan.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Het is nogal oud, maar goed, i.i.g. herhaalt Gatestone dit. En, asshole van Aarsen moet eruit.

  Like

 3. Tinus zegt:

  Netjes verwoord, en geen woord van gelogen. Maar, het is TE netjes, want juist het redelijke en rustige, dat werkt niet bij onze ‘politici’. Ja, het woord politici expres op die manier geschreven, want nog nooit waren politici zo tegen hun eigen land en de inwoners gekeerd, als de laatste 11 jaar. De laatste 7 jaar als hoogtepunt van verraad, waar politiek den Haag openlijk de wet overtreedt, de duidelijke wensen en zelfs referendums glashard negeert. De islamisering in dit land kan zo welig tieren omdat de basis van het land weggegooid en vernielt word door het huidig EU. Nog een periode met een figuur als Rutte aan het roer, en alleen een oorlog kan dit land (misschien) ooit nog overeind laten krabbelen na heropbouw, maar hoe langer een Rutte dit land kapot kan maken, hoe minder kans zelfs een totale vernietiging nog kan helpen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Verschil van “aanpak” van ondankbare “vluchtelingen” in Noordelijk EU [ Zweden ] en Zuidelijker gelegen Italië.
  (“migrant” wil buschauffeur bestelen. )
  WELKE VAN DE TWEE IS HET BESTE ?

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Nee Timon, er is maar één islam! Er is maar één boekje dat ze hebben en ze hebben nog maar één profeet. Er is geen beschaafde islam en er is geen moderne islam. Er bestaat ook geen ‘gangster’ islam. Er is maar een islam, en dat is de gewelddadige islam die zo veel dooien op zijn geweten heeft. En die enige islam moet bestreden worden! Er is in de beschaafde wereld geen plaats voor gangsters die vrouwen onderdrukken en kinderen verkrachten. Ook in de niet-beschaafde wereld is geen plaats voor de islam, over moet de islam bestreden worden tot er niemand meer rondloopt die zich moslim, Mohammedaan, islamiet, Sunni of Shi’iet noemt, of Ahmeddya of Soefie. Alles waarbij een dode profeet wordt vereerd moet weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s