Wie zijn geluk opbouwt op het ongeluk van anderen, zal het nooit werkelijk hebben

Screenshot_24

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Dit is gericht aan alle zogenaamde vluchtelingen en migranten in Duitsland, die door middel van leugens en de achterstelling van het Duitse volk hier voet aan wal konden zetten. Niemand van deze binnenkomers zal in Duitsland ooit geluk kennen, omdat hij zijn vermeende geluk heeft opgebouwd op het ongeluk van de oorspronkelijke autochtone bevolking. Hij heeft de verachtelijke politiek tegen het Duitse volk ten bate van zichzelf benut, wat hem geen geluk zal brengen. Wie zijn nieuwe geluk opbouwt met leugens, met uitplundering en achterstelling van de eigen bevolking, zal zijn geluk daar nooit vinden.

Wie uit een land komt, waarvan de profeet de inwoners tot slaaf gemaakt, onderdrukt, vernederd, achtergesteld, uit geroofd, gedood of het land uitgejaagd zou hebben, zal in Duitsland nooit zijn geluk vinden. Deze uitspraak duidt normaal gesproken hierop, dat iemand inbreuk heeft gemaakt op een zogenaamd huwelijk en het met zijn wellust of berekening vernietigd zou hebben. Dit is echter onjuist. In dit verband dient deze uitspraak uitsluitend om ongelukkige huwelijken zo lang mogelijk aan elkaar te smeden en ze een legitimatie te geven die ze nooit gehad hebben, omdat een trouwakte een legitimatie voor helemaal niets is. Daarmee verschaft de mens zich slechts een eigendomsakte om aldus van de ander een bepaald gedrag te verwachten. Huwelijken kunnen echter alleen in de Hemel worden gesloten en het feit dat men ze door gewone stervelingen, die zichzelf de bevoegdheid toekennen het Goddelijk recht te mogen uitoefenen, laat voltrekken,verandert daar helemaal niets aan. Het smeedt alleen maar mensen aan elkaar vast, opdat ze elkaar het gevoel geven niet meer in zonde te leven, maar iedereen, die niet door de enige ware liefde, die slechts tussen verwante zielen bestaat, bij elkaar gekomen is, leeft in zonde. Die begaan allen echtbreuk, met of zonder trouwakte.

Maar nu weer terug naar bovenstaande uitspraak. Zoals reeds gezegd, wordt hij wat dit betreft misbruikt. Hij vindt echter zijn rechtvaardiging in het eerste voorbeeld. Geen binnendringer die een land door middel van achterstelling van de oorspronkelijke inwoners aan zich onderworpen heeft, zal aldaar zijn geluk vinden. Precies om deze reden zijn ook de VS in verval. De huidige binnendringers in Europa zullen nog duizenden jaren nodig hebben om hun fout in te zien, namelijk dat men zijn geluk niet opbouw op het ongeluk van anderen. Dat geldt voor huwelijken net zo goed als voor hun verovering van Europa. Jullie hebben jezelf daarmee een hak gezet, weten het alleen nog niet. Jullie hebben daarmee alleen maar je verblijf in de hel verlengd. Het zogenaamde Paradijs zal voor jullie nog een hel blijken te zijn, omdat jullie je hel overal mee naartoe nemen. Jullie ZIJN de hel met jullie leugens, jullie vrouwenonderdrukking, jullie achterstelling, geweld en uitbuiting. Jullie zijn de vernietigers van de beschaving. Daarom zullen jullie in Europa nooit het geluk vinden, dat miljoenen Duitsers sinds duizenden jaren daar konden vinden, door daar alleen maar op behoorlijke wijze naar te zoeken. Jullie zullen duizenden jaren nodig hebben om jullie fouten weer goed te maken.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wie zijn geluk opbouwt op het ongeluk van anderen, zal het nooit werkelijk hebben

 1. mahoog zegt:

  Tja….maar hoe vertel je het aan 100% gehersenspoelde creaturen?

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Ik vrees, lieve Petra, dat de gemiddelde asieleiser niet het filosofisch en contemplatief bewustzijn heeft om dat in te zien, of daar ook maar een zak om te geven. Die komen alleen om te halen en te heersen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Stel, islam wordt werkelijk de enige ware religie… denkt u dan echt dat het moorden stopt? Ik denk namelijk van niet, er zijn blijkbaar nogal wat strominkjes (of lees stammen) binnen dit geloof die ieder de totale wijsheid in pacht menen te hebben, dat er zelfs binnen dit geloof nooit vrede zal zijn tot de laatste elkaar hebben uitgeroeid. Oh, wat zal de wereld dan in vrede leven…

  Like

 4. Japio zegt:

  Waren die moslim-moeders maar minstens net zo opvoedkundig en waakzaam over hun kinderen als de aap op de afbeelding. Alleen de looks zullen ze niet evenaren.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Alles wat met de politieke ideologie die islam heet, te maken heeft, staat totaal onverdraagzaam tegenover andere culturen en hun Godsdiensten.
  Wat hierbij in bijzondere mate opvalt is het totaal gemis aan acceptatie.

  Voorbeelden uit eigen land: Zwarte Piet, en nu weer De Efteling.

  Wat mij verbaast is dat niemand de aanhangers van de islam daar krachtig mee om de oren slaat als zij weer eens de mond vol hebben over onze voortdurende discriminatie en het kwetsen van moslims…!

  Like

 6. Thom zegt:

  Of ze het geluk ooit vinden zal hun weinig interesseren. criminelen laten ook geen traan en voelen absoluut geen mededogen met achterblijvende familieleden als ze iemand bij een overval vermoorden. Het gaat de kolonisten puur om zichzelf en om anderen diie niet tot hun kriong behoren geven ze niets. Ze zijn er zelfs veelal nog op uit ook om ons zo hard mogelijk te beschadigen, op te lichten en te vernederen.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Schoolgirl Murdered By Latvian Migrant Was Opposed to ‘Racist’ Immigration Limits

  A 14-year-old schoolgirl murdered by a Latvian convicted killer wrote a pro-European Union (EU) essay arguing that barring foreign criminals from entering the country was “racist” just four months before her death, it has emerged.

  Her parents, who support the free movement of people, have released the essay as they oppose their daughter’s murder being used to highlight the dangers of unregulated immigration.

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/13/schoolgirl-murdered-latvian-migrant-opposed-racist-immigration-limits/

  Like

 8. witte raaf zegt:

  Even off -topic:
  Breaking news:Boris Johnson word Minister van Buitenlandse zaken!
  Dat kan nog wel eens gaan knetteren in het parlement 😉

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Volgens Brussel kan Nederland nog veel meer vrijgeviger en gastvrij kunnen zijn tegenover ‘vluchtelingen’. Ze hebben al een schatting gemaakt hoeveel we ervan kunnen (lees: zouden moeten) opnemen:

  ‘Nederland kan 5000 vluchtelingen opnemen’

  ANP Producties
  13 juli 2016 17:12

  BRUSSEL (ANP) – Nederland zou het goede voorbeeld in Europa moeten geven en jaarlijks vrijwillig 5000 vluchtelingen opnemen. Dat is tien keer zoveel als nu.

  Dat zegt Vluchtelingenwerk naar aanleiding van het voornemen van de Europese Commissie om een permanent systeem voor de hervestiging van mensen uit niet-EU-landen als Turkije, Libanon en Syrië in te stellen. Voor elke vluchteling krijgt de ontvangende lidstaat 10.000 euro.

  Middenin de vluchtelingencrisis vorig zomer kwamen de landen overeen 22.000 vluchtelingen uit niet-EU-landen op te nemen. De afgelopen 12 maanden hebben 20 lidstaten vrijwillig 8.268 mensen opgevangen, blijkt uit cijfers die de commissie woensdag bekend maakte.

  Het International Rescue Committee (IRC) heeft op grond van de rijkdom van elke lidstaat berekend dat Europa 100.000 vluchtelingen per jaar zou kunnen hervestigen. Nederland komt dan op 5000.

  Like

 10. Die hebben ook oogkleppen voor net als onze regering.Niet willen zien en niet willen horen, laat staan willen voelen, de pijn van anderen.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 12. Astrid zegt:

  Sowieso: wie het geluk buiten zichzelf zoekt, zal het nooit vinden.
  Moslims, linkse egotrippers en al die andere malloten die denken de wereld naar hun hand te kunnen zetten, zitten helemaal mis. Evenwel zadelen ze de mensen met wat meer levensinzicht en welwillendheid op met de immense ellende die hun bezitterigheid, want dat is het is feite, opzadelen. We zitten er middenin en het wordt nog wel even een tandje erger, want inmiddels is iedereen wel boos op iemand.

  Ik vind het prima als straks de serieuzere zonnevlammen onze aarde in een andere stand zullen laten kantelen [verschuiving van de magnetische polen], de wereldbevolking is toe aan decimering, want het gros dat hier rondloopt, is het leven niet eens waard, omdat ze niks willen opbouwen dat ten faveure is voor iedereen.
  De mensheid is ernstig gespleten en ik zie alleen maar meer verdeeldheid ontstaan. Ook dicht bij huis, op de snelwegen, op straat en in de winkels, men is opgefokt en grof in woord en handeling.
  Het menselijk project lijkt te gaan mislukken.

  Like

  • mahoog zegt:

   Project al lang mislukt….begon al bij Adam,of voor de atheisten,toen de apen rechtop gingen lopen,

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Deze atheïst stamt niet af van de apen !
    Zijn voorvaderen zijn gecreëerd door Enki !

    Geliked door 1 persoon

   • mahoog zegt:

    Enki uit enkhuizen?

    Like

   • Astrid zegt:

    Het was juist de bedoeling dat we het niveau der apen zouden gaan overstijgen, maar zoals we kunnen zien, zijn spiegeltjes en kraaltjes nog steeds waar het bij de meeste mensen om draait. Het gaat hen om het hebben, ipv het ‘zijn’. Dat was niet de bedoeling van het inttellect dat we hebben meegekregen, dat maakt ons namelijk anders dan de dieren en de planten en is tevens onze menselijke uitdaging. Overigens ben ik van mening dat we zelf de schepper zijn, de messias dat zijn wij zelf, maar de boodschappen die de wereld ingestuurd worden, zeker waar het de religieuze boodschappen betreft, hebben weinig met het goddelijke van doen. Men is immer naar buiten gericht, ipv naar binnen, waardoor onrust altijd een factor zal blijven. Ware veranderingen kunnen immers alleen van binnenuit plaatsvinden, daarom is ieder geloof of doctrine per definitie tegen het goddelijke, het natuurlijke, het spontane en gedoemd om te mislukken. De bezitterige, denkende mens die immer op oorlog uit is, omdat hij zelf nog zo in oorlog verkeert.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik geloof alleen maar in bezit omdat het hebben belangrijker is dan het gebruik.
    Ik maak er dan ook geen gebruik van.
    Bovendien kunnen we nooit iets bezitten, omdat als we doodgaan blijkt, dat datgene wat we hebben bezeten achterblijft.
    Conclusie, het geloof is het enige wat we daadwerkelijk hebben bezeten.
    Al het andere is mij geschonken.

    Like

 13. Wachteres zegt:

  “Wie goed doet, goed ontmoet” is blijkbaar geen opvatting die bij de islam hoort.

  En helaas zal dat in de praktijk steeds minder werkelijkheid worden met de alsmaar doorgaande ‘vluchtelingen’stroom.

  Like

  • Astrid zegt:

   “Wie goed doet, goed ontmoet”

   Dat zijn mooie woorden, beste Wachteres, maar wat houden ze in?
   Het is namelijk maar een gok, al begrijp ik uiteraard wat je bedoelt. Het heeft met verwachtingen te maken: ik ben aardig voor jou en ik verwacht dat jij aardig bent voor mij, o.i.d. Maar van de religieuze fanatiekelingen valt niets te verwachten en al helemaal niet van die tulbandenbrigades, want die zijn namelijk berekenend als de pest en daarbij totaal losgeslagen van de werkelijkheid. De werkelijkheid van het verlichte en seculariserende Westen, dat er dus geen boodschap aan heeft om opnieuw geconfronteerd te worden met de verstikkende effekten van een achterlijke religie, die ook niets meer of minder is dan een ordinair manipulatiemiddel voor de massa.

   “Once a thing is know it cannot be unknown, it can only be forgotten”. En zij die aan de vrijheid geroken hebben, die voelen iedere beperking die van buitenaf geprobeerd wordt op te leggen als eerste. Daarom haten we de EU dicators, met hun maakbaarheidsidealen of ronduit duistere, egoïstische plannetjes, want ze zijn nu eenmaal zeer berekenend. Net als de zwaar overtuigde moslim. En daarom zullen die lieden die nu denken de ‘eersten’ te zijn, straks de allerlaatsten zijn, of beter de allerlaagsten, want zij vibreren op een tamelijke frequentie waar het licht nauwelijks kan komen. Nee, niks paradijs voor de religieuze en politieke fanatici, ze zullen eerst hun eigen innerlijke hel moeten aanpakken en dat kan alleen in het grote simulatiespel dat ‘mensdom’ heet. Dom, want onwetend en dominant.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s