De nieuwe Europeanen poseren met afgeslagen hoofden

Screenshot_40

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

50 jaar geleden had niemand in Duitsland gedacht dat Duitsland ooit het thuisland zou worden van mensen die een man als profeet volgen die ongelovigen, zoals de Duitsers, bij bosjes heeft onthoofd. Deze mensen hebben thans met 20 miljoen Duitsland veroverd en zien zichzelf, in tegenstelling tot de vroegere Europese inwoners, als betere mensen, omdat zij een vrouwen-onderdrukker, Joden-onthoofder, ongelovigen-afslachter en kinder-ontmaagder als profeet volgen. Aan zulke mensen heeft Duitsland – en heel Europa – ruim baan gegeven. De vroegere waarden van de Europeanen werden aldus op de schroothoop van de geschiedenis gegooid.

Het Europese volk vernedert aldus zichzelf. Vernedert zijn voorouders, vernedert  zijn nakomelingen, vernedert alles waar Europa de laatste duizenden jaren voor gestaan heeft: een economisch en moreel  vèr ontwikkeld gebied. Op deze moraal konden vooruitgang en menselijkheid zich opbouwen.

De hele afgelopen 60 jaar gold Duitsland wereldwijd als het meest vreedzame gebied. Er heerste daar zo goed als geen geweld door roof, inbraken, verkrachtingen, overvallen op straat, mishandelingen, doodslag, bedrog, afpersing en seksueel lastigvallen. Duitsland was een oase van vreedzaamheid. Het enige geweld in Duitsland kwam van een paar verwarde geesten, die snel opgespoord en opgesloten werden. Behalve bij volksfeesten en in beschonken toestand, bij welke de vechtpartijen zelfs nog menselijker toegingen dan tegenwoordig, was er zo goed als geen geweld in Duitsland. Het geweld kwam pas naar Duitsland door de buitenlanders. Dezen hadden een heel andere verhouding tot geweld. Dat kon men ook aan hun georganiseerde vormen van misdaad in hun landen van herkomst zien. Aan de lichamelijke geweldplegingen, de ongecontroleerde emotionele grootschalige uitbarstingen en de onderdrukking van vrouwen.

De Duitsers waren, wat dat betrof, samen met de Zweden, de Denen, de Fransen, de Oostenrijkers, de Zwitsers, de Engelsen en nog een paar andere landen in Europa een gecultiveerd, vreedzaam volk. Men kon zonder problemen door deze landen reizen zonder bang te moeten zijn seksueel lastiggevallen, beroofd of gedood te worden. Dat is echter aanmerkelijk veranderd. Niet omdat de oorspronkelijke bevolking in wezen veranderd is, maar omdat de nieuwe bewoners van dit gebied hun geweld hebben meegebracht naar Europa. Hun geweld van vrouwenonderdrukking, van uitbuiting, van morele verwerpelijkheid. Deze groepering is qua morele ontwikkeling nog lang niet zo ver als de vroegere Europese bewoners, wat ook uit hun geweld onder elkaar, in het bijzonder jegens de vrouwen, gebleken is. Deze mensen zijn nog zo primitief in hun morele ontwikkeling dat ze een geweldpleger, die vrouwen onderdrukt, kinderen ontmaagdt, en in 8 jaar tijd meer dan 80 rooftochten tegen vreedzame volkeren gehouden heeft, tot profeet uitverkoren hebben.

Deze profeet heeft met behulp van het geweld zijn imperium geschapen en gebruikte de religie voor dat doel. Hij gebruikte het Goddelijke om zijn macht uit te breiden. Hij gebruikte de naam van het Goddelijke voor zijn doelen, namelijk: Alles en iedereen op deze planeet aan te passen aan zijn wil en maakte het Goddelijke ondergeschikt om het te conformeren aan zijn wil. Nu zou je zeggen dat elk onderlegd, moreel hoger ontwikkeld mens dit doorziet en herkent, zoals Voltaire dit bijvoorbeeld deed, maar dat is niet zo.

In een groots opgezette propaganda werden deze omstandigheden dusdanig geflatteerd dat het merendeel der brede bevolking van Europa zich daarvan niet bewust werd. Men heeft hem aangepraat dat tolerantie naar zulke mensen toe een vreedzame daad zou zijn. Wie echter tolerantie voor geweldplegers heeft, zal door hen omkomen. Dat moeten de Europese volkeren nu al aan den lijve ondervinden, net zolang tot ze hun fouten hebben goedgemaakt. Zo niet, dan zullen ze ten onder gaan en aldus de heerschappij over hun voormalige vreedzame gebied aan de gewelddadige volkeren overdragen. Volkeren, die het niet als verwerpelijk beschouwen om zich met de afgeslagen hoofden van ongelovigen, dus van zulke mensen als Europeanen, te laten fotograferen en daarvoor in een Europees land tegenwoordig nog slechts een vrijheidsstraf van 2 jaar te verwachten hebben en spoedig überhaupt geen meer.

Verdediger van de “koppen-poseerder”: “Men moet werkelijk zeggen dat hij een jonge man is, en daar toch enigszins naïef geweest is.”

Naïef is in de eerste plaats de voormalige Europese oorspronkelijke populatie, haar politiek en justitie inbegrepen, tot de aanslag.

 

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op De nieuwe Europeanen poseren met afgeslagen hoofden

 1. Pieter zegt:

  Hier duidelijke beelden van dit fysiek intimiderende monster met zijn typische islamitische slagerskop.https://www.youtube.com/watch?v=gi3erR0rfwM&feature=player_embedded#t=23.016854

  Like

 2. elisah zegt:

  Naïef om met de hoofden van vermoorde mensen te poseren?????
  Dat is alles behalve naïef, dat is duivels slecht en zwaar gestoord, de verdediging is juist erg naïef om te denken dat wij daar in tuinen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Wie kijkt er nog naar zulke gruwelijkheden? Het schrikeffect is al lang vervaagd.
   Het moslimgif is doorgedrongen in onze samenleving en de enige remedie is isoleren en uitroeien. Pappen en nathouden zal niet helpen.

   Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:


  50 jaar geleden had niemand nauwelijks, ooit gehoord over islam/muslims in Europa.
  Was het maar zo gebleven. Ik heb die mensen nooit gezien als nwe Ëuropeanen, c.q. Nederlanders, Duitsers of welk EU-land dan ook.
  Ze hebben en houden een moslim-mentaliteit en die past niet in Europa.

  Met de AZC-relletjes vorig jaar in NL, zag en hoorde ik op TV zo,n “bovengestelde” zeggen:”Moet je nu eens zien hoe ze de NIEUWE NEDERLANDERS tegemoet treden, inplaats van welkom afkeuring en afwijzing”.
  Zo,n politicus neemt dus bij voorbaat aan dat al die vreemden uit Somalia, Eritrea en al die andere allaha-vergeven landen in het M.O. en Afrika binnen niet al-te-lange tijd Nederlander worden. !
  Uitzonderingen daargelaten, dat worden ze nooit met zo.n Midden-Oosten-Middeleeuwse mentaliteit.
  Nu was ik hier net een artikel te lezen dat die Mevr. Merkel het toch steeds moeilijker gaat krijgen in Duitsland:
  /////////////
  Het “Welcome Refugees” zal binnen niet al te lange tijd plaats gaan maken voor:” GO HOME”.
  Volgens een recentelijke peiling willen Duitsers niet langer “vluchtelingen”-moslims onderdak/asiel aanbieden.
  Dit na de talrijke verkrachtingen, agressies en andere misdaden waar ZIJ zelf het slachtoffer van zijn.
  Geconfronteerd met de vele kritiek, die steeds pijnlijker voor haar wordt en die Angela Merkel beschuldigen verantwoordelijk te zijn voor de verslechtering van de situatie in Duitsland, is het voor haar politiek gezien dringend geworden om een publieke verklaring af te leggen.
  Ze heeft pas geleden wel toegegeven dat er onder de vluchtelingen Jihadies zijn ge-ïnfiltreerd.
  etc,etc
  http://eurocalifat.com/

  Like

  • Anneke zegt:

   Alle lagen van de bevolking….zijn misleid. OOK de gangsters van allababi en zwarte dood prins mohammed. Een verschrikkelijk VERZIEKT Europa is nu geboren en ‘volwassen’ aan het worden. Met een IQ…dat nog minder scoort, dan dat v.’n ferme gezonde INHEEMSE kleuter. Inderdaad de HYPER emotionele uitspattingen die deze mensen uitspugen….AFSCHUWELIJK. Vernederen daar zijn ze ok alzo superieur in. “SOS… HULPTROEPEN van de reinigings-diensten kom HEEL VLOT in actie.

   Like

 4. Thom zegt:

  In het artikel staat:
  De Duitsers waren, wat dat betrof, samen met de Zweden, de Denen, de Fransen, de Oostenrijkers, de Zwitsers, de Engelsen en nog een paar andere landen in Europa een gecultiveerd, vreedzaam volk

  Wat mij betreft kan daar staan: Duitsers waren vooral een imbeciel soort zoogdier. Geen enkele diersoort accepteert verwante indringers in hun territorium. De Duitsers halen ze zingend binnen en laten Lulhannes Schauble beweren dat ze vervangen dienen te worden door de nieuwe import.
  Dan ben je niet gecultiveerd maar volslagen idioot en van de pot gerukt.
  Ze gaan nog veel plezier beleven aan hun gecultiveerde ideeën de Duitsers door middel van aanslagen. Wellicht dat dan hun ogen opengaan? Hoewel dat valt nog te bezien.

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  We hebben nu een tijdje gescholden en naar het probleem gekeken. Iedereen heeft op 11 september 2001 gezien wat islam betekent, meer hoef je niet te zien. We kunnen blijven schrijven en afwachten tot het probleem is opgelost. We moeten het 1400 jaar oude probleem nu daadwerkelijk gaan oplossen.

  Dus. Morgenvroeg nemen we allemaal een croissantje (kijk maar eens waarom we croissantjes hebben) en we eisen van onze politici dat ze die islam verbieden. Dat kan in Japan, dat kan hier ook.

  En als deze politici dit niet kunnen of willen? Dan zijn het dus onze vijanden. Dodelijke vijanden. Niets doen is geen optie meer…

  Like

  • Asgard zegt:

   @Perfide Albion
   We hebben nu een tijdje gescholden en naar het probleem gekeken. Iedereen heeft op 11 september 2001 gezien wat islam betekent, meer hoef je niet te zien.

   Je bedoelt die Saudi’s die de piloten overmeesterd hebben met een mes en die de vliegtuigen met passagiers de Twin Tower in hebben gevlogen, je bedoelt dat???? Wake up man met de onzin die je uitkraam!

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  BREAKING< BREAKING NEWS

  Terror: Truck Crashes into Crowd Celebrating Bastille Day, At Least 30 Dead

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/14/truck-crashes-crowd-celebrating-bastille-day-several-dead/

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  BREAKING FRANCE! Apparent Bastile Day Terrorist attack in Nice, at least 60 dead, 150 wounded

  http://www.barenakedislam.com/2016/07/14/breaking-france-apparent-bastile-day-terrorist-attack-in-nice-at-least-30-dead-100-wounded/

  Like

 8. Marc zegt:

  Allah fuckbar

  Like

 9. Jan zegt:

  Moslimterrorist rijdt met vrachtwagen in op feestvierende menigte: 80 doden, 20 zwaargewonden

  Terroristische aanslag met vrachtwagen Nice: 80 doden
  Een vrachtwagen is donderdagavond ingereden op een mensenmassa op de boulevard in Nice. Daarbij kwamen minstens 80 mensen om het leven, onder wie enkele kinderen. De Franse president François Hollande spreekt van een terroristische aanslag.

  Het dodental na de aanslag steeg in de nacht van donderdag op vrijdag naar 80. Op de Promenade des Anglais in Nice reed een vrachtwagenchauffeur met zijn truck in op een menigte die naar het vuurwerk stond te kijken op de nationale feestdag. Volgens Franse media liggen minstens twintig mensen in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie heeft de aanslagpleger gedood.

  In de vrachtwagen werden later geweren en handgranaten gevonden, meldde burgemeester Christian Estrosi van Nice op de Franse televisie. Volgens Estrosi heeft de aanslagpleger ook op de menigte geschoten. De burgemeester riep mensen in de populaire toeristenbestemming op binnen te blijven.

  http://www.parool.nl/buitenland/terroristische-aanslag-met-vrachtwagen-nice-80-doden~a4340122/

  Conclusie van socialisten: vrachtwagens dienen van de weg gehaald te worden.

  Like

  • Jan zegt:

   Mark Rutte reageerde geschokt: ‘Het is afschuwelijk om te zien dat wederom vele tientallen mensen, onschuldige burgers, zijn getroffen door een dodelijke aanslag’, aldus de premier in de nacht van donderdag op vrijdag. Rutte: ‘Na de gruwelijke aanslagen van vorig jaar in Parijs wordt Frankrijk nu weer hard getroffen. Onze gedachten zijn op dit moment bij de slachtoffers, de nabestaanden en bij het Franse volk en haar leiders, die wederom zwaar op de proef worden gesteld.’

   (Dat krijg je als je een linkse imbeciel bent, je verkeerd dan in een eeuwige (fake)shock, overigens, zijn gedachten zijn niet bij de slachtoffers, maar bij ‘hoe sluis ik meer terroristen binnen’.

   http://www.parool.nl/buitenland/politieke-leiders-reageren-wereldwijd-met-afschuw-op-aanslag-nice~a4340279/

   Like

   • Jan zegt:

    Reactie terroristenleider Obama in the White Hut: “After a ban on assault weapons, we need to get rid of assault trucks. Thank you folks, but now I have to go, the golf course is waiting”

    Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  ‘Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.’
  (koran 9:5)
  http://www.koranonline.nl/koran/nl/?subaction=showfull&id=1099093385&archive=&start_from=&ucat=2&go=NL

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Hier is maar één straf op zijn plaats, de dood straf.

  Like

 12. hendrikush zegt:

  Gelukkig heeft het niks met niks te maken.
  Het zal wel door alles met alles komen.

  Like

 13. Jan zegt:

  DHS Official: We Should Use ‘Every Opportunity We Get’ To Say Islam Has Nothing To Do With Terrorism

  State Department: ISIS Sympathy In Middle East Due To High Unemployment, ‘Market Of Unhappiness’

  Amerika, waar gekken het gesticht leiden

  Like

 14. Zo geschokt is Mark niet, Dit zijn de openbaringen van Geert, alles komt uit. Daar zal Mark geschokt van zijn. ISIS roept niet meer op om naar Syrië te komen vechten, maar in eigen land aanslagen te gaan plegen. Dus Mark fijne vakantie!!

  Like

 15. Jean zegt:

  Theresa, hoofdverantwoordelijke voor alle ellende in Duitsland is die griezel merkel, zolang die in dat zadel mag blijven zitten zolang zal het bergafwaarts blijven lopen met zowel Duitsland als met Europa want in Brussel zit nog een troep huichelaars die eigenlijk feitelijk allen opgesloten zouden moeten zitten.
  Zolang de burgers dergelijke lafaards blijven steunen zal er weinig veranderen enkel in negatieve zin.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet verboden en verbannen worden in heel Europa, als die smeerlapperij uitgeroeid is dan pas komt er terug vrede, veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 16. Thom zegt:

  IK ben het niet eens met Uw redenering. U gaat ervan uit dat de linkse landverraders na denken of zelfs maar in staat zijn om na te denken. Als U ooit te maken heeft gehad met ANTIFA en PvdA, SP, zelfs vele VVD-ers dan is er geen andere conclusie dan: Het zijn complete imbecielen met een inlevingsvermogen van nul komma nul.
  Ze kunnen vreten, schijten en neuken en daarmee heb je het gehad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s