FOTOSHOPPER

Screenshot_33

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER

 1. BigLJohn zegt:

  Merkel moet weg ja. Alleen het probleem is; ze gaat niet weg. Nu niet, dan niet, en nooit niet. Gelijk Hitler, die verschillende aanslagen overleefde om op het eind de hand aan zichzelf te slaan omdat hij niet meer in staat was om nog meer onheil aan te richten, en om te voorkomen dat hij levend in ge-allieerde handen zou vallen. Zo ook voor – Mutti – Merkel. Misschien dat – Mutti – Merkel, vlak voordat het volk de kans krijgt haar te elimineren, er ook voor kiest om vrijwillige euthanasie te gaan plegen. Een Europa achterlatend in een totale burgeroorlog !

  Like

  • Japio zegt:

   BigLJohn, de vraag is, heeft Hitler wel zelfmoord gepleegd? De kans is groot dat de oetlul is geholpen door de nwo naar Argentinië te vluchten zoals zoveel nazies.

   Like

 2. Mirjam zegt:

  Ik heb op de Duitse televisie een reportage gezien over Hitler en zijn ‘in scene gezette, zogenaamde dood’. Naoorlogse beelden en foto’s waren te zien, die in Argentinië waren gemaakt in een hotel, waarvan de eigenaren nazi aanhangers en vrienden van Hitler waren en waar hij werd verborgen. Dat ‘verborgen’ moet men echter met een korreltje zout nemen, want hij kon daar gewoon openlijk op straat lopen en geen mens die hem iets ten laste legde. Argentinië stond er toen en nu om bekend dat het vele nazi gezindten onder haar inwoners telde. Hitler schijnt nog tot ongeveer 1962 te hebben geleefd, terwijl de rest van de wereld dacht dat hij allang dood was.

  Ik kan die reportage niet meer vinden, maar ik heb een vergelijkbare gevonden:

  Like

 3. Pieter zegt:

  Afzetten en berechten.

  Like

 4. Jan zegt:

  Wir schaffen das, weil wir das schaffen

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  En wel direct!

  Like

 6. Jan zegt:

  De dader heeft ‘einen dunklen Teint’ en de politie ‘hat keine Erklärung’ waarom de ‘vermoedelijke’ dader haar van vrouwen in brand steekt

  Like

 7. Jean zegt:

  Gelieve er een ferme 42 met stalen neus onder te schoppen want die bitch heeft al veel te veel schade toegebracht aan heel Europa en als ze niet gestopt wordt zal dat dramatisch eindigen voor heel Europa.
  Waar die bitch komt moeten borden geheven worden met maar een woord: EXIT

  Like

 8. Dat zo’n klote moffin dat toch mooi voor elkaar heeft gekregen.

  Like

 9. Pingback: FOTOSHOPPER – Maatschappelijke (r)evolutie

 10. Jan zegt:

  Merkel laat SA woningen binnen vallen:

  Bundeskriminalamt
  Erste bundesweite Razzia gegen Hasspostings im Netz

  Weil der Hass im Netz immer mehr zunimmt, will das Bundeskriminalamt ein Zeichen setzen: Bundesweit sind am Morgen 60 Wohnungen durchsucht worden. Ein Schwerpunkt liegt in Bayern – dort wiegen die Vorwürfe besonders schwer.

  Die Polizei hat beim ersten bundesweiten Einsatztag zur Bekämpfung von Hasskriminalität im Internet am Mittwoch in 14 Bundesländern die Wohnräume von rund 60 Beschuldigten durchsucht, darunter von elf Verdächtigen aus Berlin. Ziel sei, dem stark zunehmenden „Verbalradikalismus“ und den damit verbundenen Straftaten im Netz entgegenzutreten, teilte das Bundeskriminalamt (BKA) in Wiesbaden mit. Die vermeintliche Anonymität im Netz lasse die Hemmschwelle beim Verfassen von Hasspostings sinken.

  http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/bundeskriminalamt-erste-bundesweite-razzia-gegen-hasspostings-im-netz-14338248.html

  Übung macht die MeisterIn:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s