‘Geweldadige Hongaren’ onder vuur: migranten land uit gedwongen

Screenshot_31

(Door: Emile Kossen)

De Hongaarse regering ligt onder vuur na berichten dat politieagenten nieuwe asielregels gebruiken om migranten met geweld terug te sturen naar Servië. We hebben het recht om illegalen uit te zetten, bezweren de Hongaren.

Ondanks de bouw van een kilometers lang hek langs de Hongaars-Servische grens komen elke dag nog zo’n 130 asielzoekers het land binnen. Daarom besloot de regering van premier Viktor Orbán nieuwe asielregels op te stellen. Sinds 5 juli hebben de autoriteiten het recht om migranten die binnen acht kilometer van de Hongaarse grens worden gespot, direct terug te sturen. Om dat te handhaven werden zo’n 10.000 extra soldaten en politieagenten ingezet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, Multiculti, Naïviteit, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Servië, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op ‘Geweldadige Hongaren’ onder vuur: migranten land uit gedwongen

 1. Sabeltant zegt:

  Zonder de islam hadden we niet eens migranten gehad!
  Dus waarom mensen importeren die als enig doel in het leven schijnen te hebben overgave aan een ongewenste ideologie?
  Hongarije is het enige land wat haar grenzen bewaakt maar dat mag van het rooie EU niet.
  Ik hoop toch zo dat de EU in elkaar stort zodat we tenminste weer vrij zijn in wat we in ons land toelaten.

  Like

 2. Dat is hun goed recht, en ze mogen hun land tegen indringers beschermen. Die gelukzoekers de profiteurs denken maar overal recht op te hebben. Waar haalt Brussel het recht vandaan te halen om anderen landen te dwingen. Wij vinden de gelukzoekers allang nu meer zo zielig met al die meekomende criminaliteit van ze. Gewoon oprotte naar waar je vandaan komt.

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Wel ongewenst of gewelddadig binnendringen maar niet mogen uitzetten?
  Ga weg !

  Like

 4. Marc zegt:

  Aan de UNHCR heb ik dus geen boodschap.Gebruik van geweld door de politie of het leger? Ik dacht dat het in het Westen zo geregeld was dat de staat beschikt over het geweldsmonopolie. En politie en leger worden doorgaans zo geïnstrueerd dat geweld alleen toegepast wordt bij verzet. Ergo: de illegale kolonist kan aan een sommatie gehoor geven en terugkeren, zonder dat er sprake is van ook maar enig geweld van de zijde van de overheid!
  Wordt er wel geweld door politie of leger gebruikt, dan is er kennelijk sprake van ongehoorzaam gedrag van de illegale kolonist, die aldus de rechten van het volk, en de plichten van de staat aan datzelfde volk, op beledigende wijze schendt!

  Zouden er mogelijkheden zijn Orban tot president van de EU te verkiezen? Hij is de enige zinnige politicus aan de macht. Die man is goud waard.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Hongarije heeft het recht om dit te doen. Ik begrijp heel goed dat ze zeer afwijzend staan tegenover ‘verdeling’ van ‘vluchtelingen’, omdat ze gezien hebben waartoe dit kan leiden. Een land als Hongarije zou er al gauw vele duizenden moeten opnemen, met alle gevolgen van dien. De meeste ‘vluchtelingen’ zijn moslims, die absoluut niet van plan zijn om zich aan te passen in het gastland, maar vanaf de eerste dag met eisen en dwingen zullen beginnen.
  Deze gelukszoekers (tevens islamverspreiders!) hebben helemaal geen bescherming nodig. Laat ze in hun land blijven en zorgen dat het daar beter wordt. Het gastland voor jouw verzorging te laten opdraaien terwijl je zelf te beroerd bent om de dag aan te kijken, is een regelrechte belediging aan het adres van mensen die offers moeten brengen om het jou naar de zin te maken (wat meestal niet lukt vanwege de arrogante houding van de ‘vluchtelingen’).

  Hongarije is het goede voorbeeld voor alle EU-lidstaten! Laten we allen dit goede voorbeeld volgen!

  Like

 6. Fred zegt:

  Illegalen hebben het recht om te blijven?
  Zotter moet het toch echt niet worden.
  Gelukkig heeft Ome Viktor ze nog wèl allemaal op een rijtje.

  Like

 7. Anneke zegt:

  @Sabeltant, dan hadden we alleen nieuwkomers uit Z-Europa en O-Europa gehad. Jammer dat de politici en hun medeplichtigen zich zo blindstaren op de ondergang van het ‘vrije-westen’. Ze gaan zelf eveneens kopje onder. “Boontje komt om z’n loontje. Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in”. Dit is heel goed aan de (eens zo welvarende) economie te zien en NU de rappe verpaupering van alle welvaart. De EU-malloten kunnen werkelijk niet zonder veel financiële welvaart, kunnen niet zonder aanzien des persoons; ect.ect.ect. “De meeste EU-fiele debielen zijn enorm VERSLAAFD aan (o.a.) hun bankrekening”.

  Like

 8. Angie1968 zegt:

  Lang leve Hongarije en Victor Orban! Het enige Europese land met besef van landsbelang en volksveiligheid. En trots op de eigen cultuur! Waarom is West-Europa dit allemaal kwijtgeraakt?? Islam en donker Afrika hoort niet in Europa! Want barbarij en agressie hoort niet bij ons! Dus terugduwen, desnoods terugschoppen van het gespuis, is geheel op z’ n plaats!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  De Hongaren hebben het recht iedereen hun land uit te sodemieteren die ze willen. Hongarije is HUN LAND en geen EIGENDOM van de EU of van Human Right Watch of van wie dan ook. Ze hebben het recht, als een soeverein land, wetten te vaardigen die goed zijn voor Hongarije. Ze willen geen wandelende beestmensen door hun land die de boel vernielen, Allah Akbar gillen en confrontatie zoeken met de politie. (dat deden de zgn. vluchtelingen in de zomer en herfst van 2015). De UNCHR is een smerige corrupte organisatie die bevolkt wordt door personages uit de Derde Wereld en wordt ondersteund door Arabisch geld. Hetzelfde geld ook voor obscure organisatie genaamd Human Right Watch. Ook deze organisatie is bedoeld om westerse landen te schofferen. Zodra als het om de Derde Wereld gaat, zijn ze muisstil. Dan beroepen zij zich op het cultureel relativisme.

  IK WENS DE HONGAREN VEEL STERKTE EN VOORAL VEEL SUCCES.

  Like

 10. witte raaf zegt:

  Niet goedschiks dan maar kwaadschiks,ze zijn gewaarschuwd en niet luisteren heeft als consequentie dat ze er uitgedonderd worden en jaaa……dat gaat dan met harde hand!!
  Zachte heelmeesters maken nml stinkende wonden!!

  Like

 11. Pieter zegt:

  Ik wou dat Humans Right Watch eens ging ageren tegen al deze illegale grensoverschrijders die onze samenleving met de ondergang bedreigen.

  Like

 12. ildiko zegt:

  Hongarije is van Hongaren, Rusland van de Russen,en al die westerse landen staan onder dictaat van Brussel. Wat een belediging van onze nationale soevereiniteit.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Ze hebben het recht om dit te doen. De EU heeft geen mandaat en daarom ook niet het recht om een land binnen de EU voor te schrijven wie ze binnen moeten laten.

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Dat zie ik de Nederlanders nog niet doen .
  Met het reageren durven we alles.
  Als we zo flink geweest waren hadden we al met duizenden op het binnenhof moeten staan.

  Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Sinds wanneer mag je je eigen land en volk niet meer beschermen?
  eruit knuppelen die gelukzoekers.

  Like

 16. Rini Willems zegt:

  Hongaren groot gelijk, i.v.m. Frankrijk in Nice!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s