Twee pogingen om Farage te vermoorden tijdens campagne voor het referendum

Screenshot_29

(Door: Liam Deacon – Vertaling: “Wachteres”)

Er is bekend gemaakt dat tenminste twee potentiële belagers werden betrapt bij het binnensmokkelen van messen in campagnebijeenkomsten, die door UKIP-leider Nigel Farage werden bijgewoond  voordat hij aftrad. Er wordt ook gezegd dat een stijging van de doodsbedreigingen tegen de heer Farage en zijn familie eraan heeft bijgedragen dat hij is afgetreden als leider van UKIP. Men gaat er zelfs vanuit dat zijn twee jongste dochters van 11 en 16 jaar zijn bedreigd. Sommige van die bedreigingen worden door de politie als “geloofwaardig” beschouwd.

Een bron vertelde de Express: “Hij is zeer bezorgd geweest over de doodsbedreigingen. Die hebben hem echt aangegrepen”. Een andere bron verklaarde tegenover de Sunday Times als volgt: “Omdat er een campagne was om voor te vechten en een zaak om voor op te komen, accepteerde hij [Farage] de narigheid. Hij loopt niet weg voor bedreigingen, maar die maken op de achtergrond deel uit van het leven van een moderne politicus, in het bijzonder van degene die veel aandacht trekt en die zo veel mensen van hun stuk heeft gebracht”.

Nigel Farage, de man die UKIP meer dan een decennium heeft geleid en het Verenigd Koninkrijk in de richting van een referendum heeft gebracht, kondigde 5 juli zijn ontslag aan, terwijl hij zei dat zijn “politieke ambitie is bereikt”. “Ik ben nooit een carrièrepoliticus geweest en dat heb ik ook nooit willen zijn. Ik kon onmogelijk meer bereiken dan wij met het referendum wisten te bereiken. Dus ik denk dat het goed is dat ik als leider van UKIP opstap”, legde hij uit. En hij voegde eraan toe: “Tijdens de campagne voor het referendum zei ik dat ik mijn land terug wil. Wat ik vandaag zeg, is dat ik mijn leven terug wil, en dat begint nu”.

Breitbart Londen deed in januari verslag van de woede van hoge UKIP-bronnen, nadat details van een duidelijke samenzwering om Farage te vermoorden, werden gelekt naar de nationale pers. De UKIP-leider was betrokken bij een auto-ongeluk op een Franse snelweg, toen de wielmoeren van zijn Volvo Stationwagen los raakten en er een wiel af viel. Tijdens het onderzoek door de politie werd Farage [door de politie] verteld dat de moeren die het wiel op zijn plaats hielden opzettelijk waren losgemaakt.

Een analyse van Breitbart London, die drie dagen voor de Brexit stemming werd gemaakt, onthulde honderden berichten die op social mediaplatforms waren geplaatst en die aandrongen op geweld tegen de UKIP-leider en dat verheerlijkten. UKIP bronnen bevestigden destijds ook dat zij tijdens de campagne voor het referendum een stijging van bedreigingen tegen de heer Farage hadden gezien.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, EUSSR, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Nigel Farage, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, UKIP, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

26 reacties op Twee pogingen om Farage te vermoorden tijdens campagne voor het referendum

 1. MareJane zegt:

  Vergeet ook het vliegtuigongeluk niet. Ook sabotage. En het idiote linkse volk maar schreeuwen dat het ongehoord is dat hij aftreedt.

  Geliked door 3 people

 2. en die Oostenrijker dan, ene Haider…………is toch ook “verongelukt “???

  Geliked door 1 persoon

 3. Als er een kogel komt, komt deze van links, dat is een feit.

  Like

 4. Jean zegt:

  Met het binnenhalen van dat vreemd gespuis zullen dergelijke feiten schering en inslag worden, de linkse lafaards zullen dat ‘fait divers’ noemen tot ze zelf het slachtoffer worden. Dat vreemd gespuis draait nog niet met de ogen voor 100 moordaanslagen, ze zitten zelfs niets in met hun eigen leven want die pedofiel heeft ze wijs gemaakt dat er 72 maagden op ze staan te wachten????? Ha ha ha ha ha ha ha, waar gaan ze die nog vinden?????? Je moet het ook andersom lezen, het gaat over een maagd van 72 ha ha ha ha ha ha ha .
  Die vreemde troep moet eruit, punt, dan pas is er weer sprake van veiligheid, leefbaarheid en welvaart voor onszelf maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen. Nooit zal ik vreemdelingen en zeker nooit moslims tolereren in mijn vriendenkring.

  Like

 5. y.m.nijgh zegt:

  Ik vind dat je juist moet door gaan en niet laten bang maken door een of ander gek . Neem maatregelen voor je gezin , want dit zal natuurlijk afkomstig zijn van handlangers van de EU . Des te meer wij allen uit moeten stappen van de EU , als het juist om mensen levens gaat . Dit gaat de perken te buiten .

  Like

 6. elisah zegt:

  Het laat zien op wat voor een niveau links functioneert en wat voor een dubieus milieu het is.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Dat dubieuze milieu zit gewoon in de tweede kamer, bepaald waar subsidies heen gaan en heeft de pers in de zak. O ja, en ze plegen bomaanslagen en overvallen op politieke tegenstanders en het mooie is, ze worden nooit veroordeeld en eindigen ergens met een leuke toelage op een vervroegd pensioen. Terwijl een schavot en een touw beter passend en rechtvaardig zouden zijn.

   Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Dat is links, als ze hun zin niet krijgen grijpen ze naar geweld, Socialisme en Nationaal Socialisme kruipen onder de zelfde steen uit !!

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Natuurlijk wordt zo’ n man bedreigd; als men zijn zin niet krijgt ruimt men de tegenstander op.
  Je hoort bijna nooit dat zo’n bedreiger wordt gepakt, want dat is voor de police niet interessant genoeg. Remember van Gogh!!

  Like

 9. Feniks zegt:

  Doodsbedreigingen en moordaanslagen…. een duidelijker voorbeeld van het linkse fascisme (banksters, politici en oligarchen) is er niet!

  Like

 10. Marc zegt:

  En dan nog die idiote bedreiging aan het adres van zijn dochters om hen bloot te stellen aan groepsverkrachtingen door migranten. Dergelijke ‘straffen’ worden doorgaans in landen als Pakistan uitgedeeld.

  En dan stug blijven beweren dat alle culturen ‘gelijk’ zijn. Hoe verzin je het?

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Hebben ze die idiote rapper eigenlijk nog gestraft voor zijn bedreigingen, of is dat een domme vraag? 😉

   Like

   • Duchesne zegt:

    Voor zover ik weet heeft hij snel zijn drol ingetrokken toen de publiciteit keam, maar ik denk gezien alle andere zaken in de UK dat hij er niks meer van hoort. New Scotland yard heeft zichzelf van 5000 werknemers in drie ontslagrondes naar 1500 werknemers gesaneerd, en het meeste forensische onderzoek, dus ook fraude en internetcrime word “uitbesteed”….. Met andere woorden, voor een zaak word gekeken of men opsporing wil, wil men dat komt er een budget aannte hangen en word wat er verzameld is naar prive bedrijven gestuurd. Is het budget op dan stopt dat deel van het onderzoek. In de rechtbank vallen dus zaken door het net op basis van gebrekkig bewijs terwijl het er wel is. Privatisering heet dat, wil men in Nederland ook gaan doen. De kennis van jaren word met een paar onslagrondes weggesmeten. Doet men ook in Nederland trouwens, en uiteindelijk loopt het machientje vierkant en dan krijgen de werknemers op hun kop.

    rasicme word enkel bestraft als de dader blank is, net als andere hate crimes. Is cultuur….

    Like

 11. Duchesne zegt:

  Bedreigingen en intimidatie, aanslagen, het gebeurd in Nederland ook, maar de pers zwijgt of verdraaid de zaken op het momnet dat duidelijk word dat linkse krachten de oorzaak zijn, de pers is immers links en krijgt subsidies via links. En zo is het democratische staatsbestel kapot gegaan in Nederland. Persoonlijk moest ik na verkozen te zijn als snel vluchten uit Nederland, mijn zetel kon ik niet behouden. Wanneer je famillie word belaagd en je op de kraamafdeling word opgewacht door een knokploeg kom je voor een keuze, en zelfbehoud is menselijk. En als de politie het ook laat afweten en je aangifte weigert op te nemen is enkel vluchten nog Haalbaar.

  Ik denk dat England door de Brexit lucht krijgt om het land weer op te bouwen, als ze in stast zijn de moslims te ruimen cq te laten vertrekken word het een land waar het goed leven is. Mijn gedachten gaan ook naar emigratie naar Engeland, het vasteland zal over enige jaren zware moslim terreur meemaken, dat is een onomkeerbaar feit ondertussen. Keulen was slechts het begin, en god mag weten wat er allemaal verzwegen word door de pers.

  Zien dat zaken niet deugen en ze verzwijgen is een misdrijf, ook tegenover het eigen geweten. Ik ben benieuwd wat er nog allemaal naar boven komt. En ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren als het een paar graden warmer word en de zon gaat schijnen….massa aanrandigen op stranden en in zwembaden, doorflippende arabieren die onze hoeren willen besprongen. Ik schrijf hoeren want dat is de term die moslims hebben voor onze vrouwen en dochters en moeders, simpelweg omdat ze niet gelovig zijn. Rotherham in England was een moslim verkrachtings paradijs, ik ben benieuwd of de Engelsen dat nog gaan rechtzetten. Of zouden ze de Duitse ziekte van Keulen hebben, toekijken en niets doen? Allemaal vragen die heel erg van invloed zijn op de aankomende jaren.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Niet alleen Rotherham, @Duchesne.

   Uit een onafhankelijk onderzoek is gebleken ,dat de verkrachtingen door het hele land hebben plaatsgevonden en waarschijnlijk nog plaats vinden.

   In een periode van zo’n dertig .jaar zijn er naar schatting ongeveer een miljoen meisjes verkracht, Soms gingen er per avond dertig moslims over een jong meisje. Niemand durfde er iets van te zeggen, want dan was je een racist.

   Ik ben nog van plan om over deze gruwel een artikel te schrijven.

   Geliked door 1 persoon

   • Duchesne zegt:

    Ik hoop dat je het zo weet te brengen dat er iets gebeurd, het is de sleutel tot een moslimoverheersing of een omslag. En Rotherham is belangrijk als symbool, nog vele malen belangrijker dan Keulen. Ik kende iemand die direct bij de zaak betrokken was beroepshalve en die met angst en beven iedere dag haar dochtertje op school en opvang moest achterlaten, ik weet dat Rotherham slechts een enkel zaak is, en ook dat er nog vele Rotherhams zijn en dat iedere dag er door de UK jonge meisjes worden misbruikt en kapotgemaakt. En ook hier in Nederland, maar privacywetgeving houd het doek op en geeft dit soort daders extra bescherming. Het maakt op slikse wijze mensen individueel kapot en slechts hen die direct of indirect met dit soort zaken te maken heeft gehad krijgt de woede bij dit soort berichten. Desinteresse regeert, maar informeren geeft misschien motivatie….ik hoop het! Maar Rotherham is de sleutel om zaken om te keren. Veel succes met je artikel, ik ben zeer benieuwd.

    Like

 12. Sabeltant zegt:

  We hebben wekenlang aan moeten horen dat Cox door extreem rechts vermoord is en dat we op moeten passen met populisme bla bla bla.
  De doodsbedreigingen van Farage en andere politieke leiders worden zelden tot nooit belicht als ze door (extreem) links worden gepleegd.
  Links extremisme is goed extremisme en links populisme is goed populisme.
  Je leest dit nieuws enkel nog maar op “verzets” bolwerken als E.J. Bron.

  Like

 13. Deborah Menorah zegt:

  Dit vermoeden had ik al direct toen hij zijn aftreden bekend maakte. Hij zei toen ook: “… ik wil mijn leven terug”. Wist meteen dat die uitspraak een dubbele betekenis heeft.
  Achter de schermen wordt flink aan de touwtjes getrokken!

  Like

 14. Duchesne zegt:

  Aanslagen en bedreigingen tegen politici die misstanden aan de kaak stellen op oppositie voeren zijn in het voordeel van de huidige machthebbers, die ook alle potjes beheren, die hebben er voordeel bij als oppositie de mond word gesnoerd. In de jaren 90 was de staatsveiligheid zelf betrokken. Bij het kapotmaken van de centrum democraten, en de dood van Fortuyn kwam de politic ook heel goed uit. De aanzet tot moord is door politici gegeven, waarom ze nog niet zijn veroordeeld is omdat die partijen nog seeds de macht hebben. Maar ooit gaan ze verantwoording afleggen, en dat gaat niet heel lang meer duren.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  De Britse regering moet Nigel Farage, net als Wilders, 24 uur per dag beschermen, hij verdient het dat hij beschermd wordt. Hij heeft bijna 25 jaar van zijn leven gegeven als inzet voor de waarheid voor het Britste volk. Tijd dat ze iets terugdoen als dank.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Een groot deel van de politici in Engeland haten Farage, hun vriendjes zien hun EU baantjes ineens verdwijnen en alles wat daar nog bij kwam. Daarbij, de Engelse politie beschermd niet eens de eigen agenten wanneer nodig. Maar dat is een cultuur probleem van managers die politiewerk doen en behalve van bedrijfseconomie nergens ook maar iets van hebben begrepen, al helemaal niet van rechtvaardigheid of loyaliteit. Ook een agent is wegwerp materiaal….

   Like

 16. Tistochwat zegt:

  Het zou me helemaal niets verbazen als Farage, zelfs na zijn aftreden alsnog wordt vermoord.
  Dus hij had net zo goed kunnen blijven waar hij zat.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Nee, onze Nigel Farage heeft een engeltje op zijn schouder en hij verdient dat engeltje. Hij is het contragewicht in deze tijd tegenover de linkse gut (lees: slecht-) menschen politiek, hij spreekt voor het volk en laat zich niet wegkletsen door idioten die hun eigen leugens geloven. Ik heb nog steeds een gevoel dat eens deze man de minister-president wordt van Engeland. Ik bid ervoor. Maar natuurlijk zou het beter zijn dat hij bij ons minister-president zou worden (big smile :D)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s