Van Doorn: ‘Politieke beweging DENK en PvdE uit Den Haag werken samen’

Screenshot_36

DEN HAAG – De Partij van de Eenheid (PvdE) in de Haagse gemeenteraad doet toch niet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen volgend jaar. De partij is een samenwerking aangegaan met de landelijke, politieke beweging DENK. Het gaat volgens PvdE-voorzitter Arnoud van Doorn om een informele samenwerking. Van Doorn: ‘Er is geen sprake van een fusie.’

De samenwerking is gekomen uit de behoefte om als partijen met islamitische grondslag eenheid uit te stralen, vertelt hij. ‘We hebben op hoofdlijnen dezelfde visie’, zegt Van Doorn. ‘Daarom willen we elkaar niet in de wielen rijden.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Van Doorn: ‘Politieke beweging DENK en PvdE uit Den Haag werken samen’

  1. Angie1968 zegt:

    Er is werkelijk geen grens aan de DOMHEID van regressief links. Het blijvend moslimpamperen is werkelijk STUITEND. En deze schijteikels, zoals deze v Doorn nu weer met z’n kutpartijtje, is daar weer zo’n treurig voorbeeld van. Wat willen die linkse randdebielen nou toch? Dat we allemaal Islam en Moslims omarmen, omdat ze zo lief en zielig en onderdrukt zijn? Nog een keer: Islam is een verderfelijke doodscultus, en moslims zijn voor het grootste deel niet te vertrouwen uitzuigers en relschoppers, die niet zullen bijdragen aan een gunstige sociale ontwikkeling en toch echt zullen proberen de boel over te nemen.

    Geliked door 2 people

  2. paulzwueste zegt:

    Goh, ze willen elkaar niet in de wielen rijden…

    Dàt is helemaal nieuw in moslimland.
    Ik lees en hoor niets anders dan aanslagen enz. van elkaar rivaliserende moslimgroeperingen, zoals de toetsies en hoetoes, oh nee de shittieten en de… weet ik ook veel…

    Allemaal gespuis, en diegenen die het niet zijn, zijn gewoon ongedierte.

    Like

    • Geduld, Paul: Dat is alleen maar een kwestie van tijd. Van dat mekaar in de wielen rijden, bedoel ik.
      Zodra bijboorbeeld die relnegerin haar -onnozele- scheur opentrekt, gaan van Doorn cs. zich daar gegarandeerd aan ergeren, want een vrouw hééft geen grote bek te hebben in het openbaar, vinden zij….En daar heb je dan alweer het gegooi in de glazen.
      ’t Is maar een voorbeeldje, maar je kunt er op wachten, dat dat hommeles wordt tussen die twee verzamelingen idioten!

      Geliked door 3 people

      • paulzwueste zegt:

        Dat is mijn mening dus ook helemaal vandaar dat ik schreef “goh ze willen elkaar niet in de wielen rijden.”
        Ik wacht dus met ongeduld op de dag dat die twee indachtige Küt-Türken op de Intensive Care liggen omdat ze in hun ballen zijn geschoten door van Doorn die op het malieveld leg leeg te bloeie.

        Like

  3. elisah zegt:

    Soort zoekt soort, beiden even gestoord.

    Like

  4. louis-portugal zegt:

    Mooi de geestelijk lamme helpt de verlichtte blinde.

    Like

  5. Bas zegt:

    Een wonderlijk type die mijnheer van Doorn. Bekeerd tot de Islam, kennelijk voortschrijdend inzicht.

    Like

  6. Twee klojo’s bij elkaar.

    Like

  7. Sjaak zegt:

    We hebben op hoofdlijnen dezelfde visie ?

    Vuile stinkende gore landverrader !

    Like

  8. BigLJohn zegt:

    Twee politieke psychopaten-partijen bij elkaar. Nu nog afwachten tot ze ook elkaar naar het leven staan. Met een figuur als Silvana Simons erbij zal dat geen enkel probleem opleveren !

    Like

  9. Toch hebben ze allemaal een leuk verdienmodel ontdekt. Beetje twitteren, beetje tandenpoetsen voor die stralende glimlach voor de camera, beetje blaten en slijmen, beetje uit de nek lullen en ondertussen lopen ze vol want ik denk niet dat ze van 1047 euro per maand rond moeten zien te komen. Als we nu eens allemaal een partijtje oprichten en informeel samen gaan werken door op elkaar te stemmen dan zitten we straks ook allemaal aan de 3 ton per jaar. Moet niet moeilijk zijn, zelfs een zwart blondje kan ‘t.

    Geliked door 1 persoon

  10. Giny zegt:

    Toch blijven het gevaarlijke figuren!

    Like

Plaats een reactie