Vluchtelingenwerk: “Nederland kan 5000 vluchtelingen opnemen”

Screenshot_26

BRUSSEL – Nederland zou het goede voorbeeld in Europa moeten geven en jaarlijks vrijwillig 5000 “vluchtelingen” opnemen. Dat is tien keer zoveel als nu. Dat zegt Vluchtelingenwerk naar aanleiding van het voornemen van de Europese Commissie om een permanent systeem voor de hervestiging van mensen uit niet-EU-landen als Turkije, Libanon en Syrië in te stellen. Voor elke “vluchteling” krijgt de ontvangende lidstaat 10.000 euro.

De Telegraaf

Middenin de vluchtelingencrisis vorig zomer kwamen de landen overeen 22.000 “vluchtelingen” uit niet-EU-landen op te nemen. De afgelopen 12 maanden hebben 20 lidstaten vrijwillig 8.268 mensen opgevangen, blijkt uit cijfers die de commissie woensdag bekend maakte.

Het International Rescue Committee (IRC) heeft op grond van de rijkdom van elke lidstaat berekend dat Europa 100.000 “vluchtelingen” per jaar zou kunnen hervestigen. Nederland komt dan op 5000.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Vluchtelingenwerk: “Nederland kan 5000 vluchtelingen opnemen”

 1. Jo zegt:

  Voor elke zogenaamde vluchteling krijgt ook Griekenland en ook Italië 10.000 euro, en dat is als jaren zo, en dat is ook de reden dat die landen hun niet tegenhouden, hoe meer hoe beter !
  Voor elke 100 zogenaamde vluchtelingen vangen deze landen weer een miljoen !
  De EU houdt via een achterdeurtje die landen overeind !
  Ik heb dat al eerder geopperd, er moet toch een reden zijn dat deze zogenaamde vluchtelingen die voor grote problemen zorgen in Griekenland niet aan de grens worden tegengehouden, en nu blijkt het: geld !!!
  Pas nu begint Griekenland daar een beetje mee omdat de buurlanden hun grenzen met Griekenland sluiten wat betreft zogenaamde vluchtelingen, en nu met hun blijft zitten.

  Like

  • Anneke zegt:

   En dit allemaal op kosten van de Europese belastingbetaler. Wij worden armer, armer en ‘volgend jaar’ zijn we allemaal straatarm.

   Like

 2. hendrikush zegt:

  € 10.000 per vluchteling? En dat kost ons dertig jaar lang een sociale uitkering?
  Welke gek trapt daar nou in?

  Like

 3. Pieter zegt:

  Vluchtelingenwerk is veel te machtig. Het zou verboden moeten worden, zij streven genocide na.

  Like

 4. Wanneer worden er nu eerst eens wat gelukzoekers teruggestuurd die geen verblijf status hebben. Dit achterlijke blijven maar opnemen van die klootzakken blijft maar doorgaan. Dit willen wij niet Nederland is van het volk NIET VAN DE STAAT EN HELEMAAL NIET VAN BRUSSEL, die kan van mijn part door de stront zakken !!!!!! HIER HEBBEN WIJ NOOIT VOOR GEKOZEN !!!!!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De methoden om hun zin te krijgen, worden bij de “immigrants” steeds DRASTISCHER………
  ///////
  CALAIS: Het is voor het eerst dat migranten Molotov Cocktails op de rondweg langs de haven gooien.

  In de nacht van 12 op 13 Juli gooiden migranten Molotov Cocktails op de haven-rondweg van Calais.
  Dit heeft voor veel onrust bij de Politie-bonden veroorzaakt.
  Tegen 4 uur werden er Molotov Cocktails gegooid, iets wat men nog nooit eerder had gezien.
  Voorheen hadden de migranten wel boomstronken en kreupelhout op de weg gegooid om de doorgang van ,t verkeer op de rondweg te belemmeren, maar nu werd er gericht gegooid door een dertigtal aanvallers.

  De groep werd onmiddellijk door de politie uiteen gedreven.
  Er werd niemand gewond.
  Gilles Debove, bestuurder van de Politie-Vakbond denkt de de spanningen verder zijn toegenomen na de incidenten van afgelopen nacht.

  De versperringen van boomstronken etc, die eerder werden gemaakt waren snel verwijderd en de weg schoongemaakt zodat het verkeer weer doorgang kon vinden.
  Maar met vuur is alles anders en de vrachtwagens kunnen vlam vatten.

  https://francais.rt.com/france/23639-calais–migrants-envoient-cocktails

  Like

  • elisah zegt:

   Ik snap niet dat die Fransen het nog niet helemaal zat zijn en dat de bevolking zich nog niet organiseert om de boel daar schoon te vegen.

   Like

 6. edwin vissers zegt:

  de joden in de tweed wereld oorlog pleegden geen verzet ,omdat ze het niet konden beseffen dat ze naar de slachtbank werden vervoerd ,zie nu het Nederlands volk dat ook niet in de smiezen heeft wat het uiteindelijke doel van de elite is met onze soevereine staat ,we worden naar de slachtbank geleid zonder moren ,het doel is om ons eronder te krijgen ,en tot slaven te maken ,via de totale controle van het systeem van het beest .amen

  Like

 7. Sjaak zegt:

  YEP ! 10 X sneller naar de afgrond richting burgeroorlog !
  De linkse parasiten bedelen erom !

  Like

 8. Ron zegt:

  100.000 per jaar.
  Dan hebben we in Europa nu al de hoeveelheid voor 20 jaar gehad (geregistreerd en niet-geregistreerd).
  Kan die grens meteen jaren dicht en 90% van de reeds gearriveerden kan meteen terug.

  Meteen een mooi argument tegen al die linkse figuren die nog meer ‘vluchtelingen’ willen.

  Like

 9. 10.000 Euro is een schijntje vergeleken bij de cumulerende kostenpost die ontstaat in geval van culturele spagaten. Bovendien wordt er niet gerept over wat er onvrijwillig gaat worden doorgeschoven en wat er nog aan extra opname vanwege gezinsher- en verereniging bijkomt. Daarom: Elk verblijf zal slechts tijdelijk en gericht op terugkeer zijn en opvang in en nabij eigen regio.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik geloof niet in het item ‘tijdelijke en gericht op terugkeer’. Ze zijn hier om te blijven, dat wel duidelijk. Ik zie nooit reportages van ‘vertrekkende en afgewezen asielzoeker’. Net zo min als ik reportage zie van terugkerende asielzoekers. Wie houdt wie nu voor de gek?

   Liked by 1 persoon

 10. N.E. Derlander zegt:

  Wie (van al die zwaar overbetaalde zogenaamde humane wijsneuzen) bepaalt vooraf of iemand een vluchteling is?

  Like

 11. Joshua zegt:

  DE WAANZINNIGE NIETSNUTTEN in brussel beslissen weer eens, wat normale mensen allang verworpen zouden hebben.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Maar wacht eens even…, hoezo zou Nederland het goede voorbeeld in Europa moeten geven? Wij hebben het toch niet bedacht dat miljoenen ‘vluchtelingen’ naar Europa moesten komen? Daarvoor moeten ze bij Angela Merkel zijn.
  En wat bedoelt de Europese Commissie met ‘een permanent systeem voor de HERVESTIGING van mensen uit niet-EU-landen’? Wij zijn er toch voor om mensen in de regio op te vangen? Daarvoor doneren wij toch ook een heleboel geld?

  Ik heb altijd begrepen dat de ‘vluchtelingen’ hier tijdelijk zouden blijven. Een vluchteling die een status krijgt, mag hier maximaal 5 jaar blijven, en dan wordt de situatie opnieuw bekeken. Gaat men er dus eigenlijk vanuit dat al die mensen voortaan definitief in ons land mogen blijven? En dan ook nog eens ieder jaar 5.000 erbij? Welke idioot heeft dit bedacht?

  En verder: waarom worden gelukszoekers die uit veilige landen komen, zoals Marokko, Algerije, Tunesië en Libië niet direct teruggestuurd, maar krijgen ze hier opvang en verzorging? Dit slaat toch helemaal nérgens op? Tel daarbij op dat Marokkanen en andere Noord-Afrikanen veelvuldig betrokken zijn bij misdrijven, en je bent ze toch liever kwijt dan rijk?
  Wanneer beginnen ze eens met het uitzetten van die lui? Als er ieder jaar alleen maar mensen bijkomen, en er nauwelijks mensen worden uitgewezen, dan is het toch niet gek dat het draagvlak onder de bevolking afneemt? De onvrede is nú al zo groot! Vooral als het om woonruimte gaat. De asielzoekers worden in dit geval wel dégelijk voorgetrokken, en dat blijft niet onopgemerkt.

  Het wordt tijd dat wij zelf weer uitmaken hoe wij met asielzoekers wensen om te gaan. We hebben ons al lang genoeg beet laten nemen door die dictators in Brussel.
  De grenzen moeten dicht, en allen die hier niets te zoeken hebben, moeten vertrekken.
  Simpel, maar waar.

  Like

  • elisah zegt:

   In die 5 jaar dat ze hier zijn kakken ze een hoop kinderen uit, die automatisch Nederlander zijn….dus ze gaan nooit meer weg.
   Laatst is er nog een zwangere gered door een Nederlands schip en op het schip meteen bevallen van een kind, aan boord van een Nederlands schip is het kind dus ook meteen Nederlander…

   Like

 13. Paul55(realist:) zegt:

  Inderdaad, VLUCHTELINGEN, maar dat aantal wordt bij lange na niet gehaald!

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Buiten de import van moslims, buiten het toelaten van zogenaamde vluchtelingen, buiten het toestaan van illegalen hier, is er ook nog een VN-lijntje; iedere land neemt een paar echte vluchtelingen op.
  Wij doen dat ook, al jaren.
  Gutmenschen beseffen niet, dat het draagvlak om mensen in nood te helpen, enorm afneemt, wanneer iedere crimineel, jihaddist, handophouder, mielebezitter met werkallergie, hier wordt binnengehaald als zijnde vluchteling. Dan wel als apotheker uit Aleppo.
  En niet alleen het draagvlak onder ons verdwijnt, maar ook de ruimte raakt op. De huizen, de centen, de polders, de maatschappelijke elasticiteit, alles raakt op.
  Ook een probleem dat alles en iedereen, waarvoor de vluchteling zijn of haar land heeft verlaten, hier onbeperkt wordt binnengelaten om verder te gaan met hun oorlog tegen de menselijkheid.
  Jammer dat al die slappe zakken in de regering, al die gutmenschen, geen keuzes kunnen maken. Geen grenzen durven stellen en dat we straks ons eigen land moeten ontvluchten. En ook dus niemand meer kunnen opvangen en beschermen, die er om vraagt.
  Sluit de grenzen en pleur iedereen eruit, die hier niet hoort.

  Like

 15. elisah zegt:

  Als al die Nederlanders nou eens zouden oprotten, dan was er tenminste genoeg plek voor zeker 16 miljoen vluchtelingen…

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Ja ik denk ook weleens: Als nou heel Syrië leegloopt en naar West-Europa komt dan kunnen wij daar naar toe en maken er wat moois van. Wedden dat het dan wéér niet goed is? Het wordt een zooitje in West-Europa en wij krijgen wéér miljoenen vluchtelingen die de boel gaan verzieken en naar de kloten helpt en zijn we terug bij af. Bepaalde volkeren met een zeker geloof WILLEN gewoon niet deugen!!!

   Like

 16. koddebeier zegt:

  Beste onbenullen van Vluchtelingen”werk’ val dood met je 5000 parasieten erbij.
  Omkoping met 10.000 euro pp. schandalig, ze kosten meer dan het drievoudige per jaar !
  Nederland uit de EU nu, voordat we een moslimland zijn geworden !

  Like

 17. JooJootje zegt:

  Mooi hé 10.000 euro per vluchteling kan je krijgen van Brussel.
  Maar een klein vraagje natuurlijk niet om de feest vreugde te verpesten,maar hoe komt Brussel aan dat geld en is het niet gewoon een sigaar uit eigen doos.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Natuurlijk is het een sigaar uit eigen doos. Als je ziet hoeveel Nederland aan Brussel moet betalen, komt er maar heel weinig terug van dat grote bedrag richting Nederland.

   Like

 18. Gert Jan Reitsma zegt:

  SVP NIET doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 19. Marc zegt:

  10.000 euro is niet alleen een sigaar uit eigen doos, maar dekt natuurlijk voor geen meter de financiële, maar vooral culturele schade die zo’n kolonist ons land toebrengt.

  Like

 20. Thoth zegt:

  Kijk eens aan ‘Vluchtelingenwerk’, degene die voor 80% procent van subsidies leeft en uiteraard een goed baantje hebben. En die moet natuurlijk opkomen voor de ‘vluchtelingen’ en moslims. Ik hoop dat de mensen in Nederland niet hierin trappen…

  Like

 21. Henk.V zegt:

  En andermaal wordt hier duidelijk dat de EU PERMANENT mensen wil opnemen uit NIET-westerse landen. De EU wil dus wel degelijk de bestaande bevolkingen in de lidstaten VERMENGEN.
  Precies wat wij hier altijd zeggen.
  Deze vermenging zal zo stilletje mogelijk gewoon worden voortgezet.
  Wanneer zullen de volkeren van de EU eindelijk eens wakker worden en de kwaadaardige rassen vermengers uit hun machtposties verdrijven?.
  De ooit verworven vrijheid kan zich zelf NIET verdedigen!
  Voor de verdediging van onze vrijheid en ons recht op zelfbeschikking zijn mensen nodig die INZIEN hoe belangrijk VRIJHEID en het recht op zelfbeschikking voor ieder mens zijn..
  Zij die dat niet willen inzien hebben die vrijheid mijns inziens ook niet verdiend en eerlijk gezegd: ik WIL mij dan ook beslist niet inzetten voor lieden die het verschil tussen vrijheid en slavernij niet wensen te zien.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Niet ‘vermengen’, maar uiteindelijk ‘vervangen’. Als al deze immigranten, of het nou vluchtelingen zijn of niet, hier mogen blijven (wat voor 98%) zo is (de resterende 2% zijn voor de show), en hun familieleden ook nog mogen overkomen, waarna weer een geboortegolf plaatstvindt, want dit is het enige productiegebied waar immigranten meester in zijn, dan zullen de echte Nederlanders ooit in de minderheid zijn en met de stille trom verdwijnen.

   Waarna de EU, zou die nog dan nog bestaan-dat is tenminste de bedoeling van de elite-, een super-Europa kunnen stichten, met aan het hoofd een zelfbenoemde regering en als bevolking onderontwikkelde zombies, die doen en laten wat hen wordt opgedragen door hun ‘leiders’.

   Like

 22. Sabeltant zegt:

  Wel ja waarom niet er lopen er al 225.000 gewoon binnen vanuit andere landen dus waarom geen 5000 opvreters extra?
  Vluchtelingenwerk spint garen bij de migratiecrisis die Europa maar niet op wil lossen.
  En dat terwijl het zo simpel is.
  Elke boot met migranten terug op het strand in Afrika dan is het zo gebeurd met die bootjes.
  Hetzelfde met migranten die over land Europa binnenwandelen.
  Op het vliegtuig terug naar Afrika. Als we daarna ook nog de criminelen terug naar Afrika brengen zullen we eindelijk verlost worden van rondhangende Afrikanen met dure smartphone en sportschoenen.
  En vluchtelingenwerk? Die gaat maar in de bodemloze put Afrika helpen.

  Like

 23. Sjaak zegt:

  Aktie ! NU !

  Like

 24. Drs.P. zegt:

  Ten eerste komen er voor 90% jonge booslim mannen waaronder veel neuqnegerts uit niet oorlogsgebieden die we totaal niet willen hier, dus Fuck dat debiele guttmenschen vluchtelingenwerk, de smerige nsb-soepsidiespons!!!

  Like

 25. Paul55(realist:) zegt:

  De grootste waanzin van de 21e eeuw!

  Like

 26. Thomasson zegt:

  Vluchtelingenwerk zal natuurlijk met schok reageren als hun ISLAMITISCHE TROETELBEESTEN zouden hier een aanslag plegen. Vluchtelingenwerk heeft zeker niet naar het NOS Journaal en Nieuwsuur van 11 juli gekeken, waarin werd gewaarschuwd dat veelvuldige ISIS terroristen kwamen (misschien nog steeds komen) met de tsunami van vluchtelingen die zij en de COA met zo veel liefde ontvangen. VOLGENS DICK SCHOOF van de NCTB het terreur dreigniveau nu is SUBSTANTIEEL. Maar dat interesseert ze niet. ER MOGEN WAT MEER TERRORISTEN KOMEN ..De Katholieken zeggen : hoe meer zielen ..hoe meer vreugde.

  Like

 27. Jan zegt:

  Klijnsma zet moslims aan het werk: Meer banen voor mensen met een arbeidsbeperking

  Geweldig nieuws: er zijn deze kabinetsperiode ruim 21.000 nieuwe banen voor mensen met een arbeidsbeperking bij gekomen. Daar ben ik blij mee en trots op. Door de Participatiewet nemen werkgevers steeds vaker mensen met een arbeidsbeperking aan. Dankzij de inzet van de PvdA zetten we een grote stap richting een samenleving waarin alle mensen, met of zonder arbeidsbeperking, gewoon mee kunnen doen.

  http://www.pvda.nl/berichten/2016/07/Meer+banen+dan+verwacht+voor+mensen+met+een+arbeidsbeperking

  Like

  • Harry zegt:

   Mijn buurman heeft ook zo iemand in dienst .
   De man komt gratis werken , zijn “loon” wordt door de overheid betaald .
   Dus mijn buurman heeft een gratis werknemer . Ook al is het maar een “halfie” .
   Als je het op kunt brengen om zo’n halve zool de hele dag om je heen te dulden , geen probleem hebt om tegen zo’n inteeltkop aan te kijken en je bent geil op geld verdienen , dan heb je daar wellicht baat bij .
   Al kreeg ik tienduizend euro toe , ik begin er niet aan !
   Nooit !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 14 juli 2016 om 23:03

    [quote] Mijn buurman heeft ook zo iemand in dienst .
    De man komt gratis werken , zijn “loon” wordt door de overheid betaald [/quote]

    De buurman betaalt zijn ‘gratis’ werknemer dus gewoon van zijn eigen belastinggeld.

    Like

 28. Claudia M. zegt:

  Kan er ook nog iets geregeld worden voor de autochtone Europeaan, die dit “Europa” liefst gillend wil verlaten, maar nergens anders terecht kan! Opzouten met je Nederland moet het voorbeeld geven! Nederland moet helemaal niks, Nederland is al veel te lang het braafste jongetje van de klas geweest en zie waar het ons gebracht heeft! Aan de afgrond!

  Like

 29. Tistochwat zegt:

  [quote] Voor elke “vluchteling” krijgt de ontvangende lidstaat 10.000 euro. [/quote]

  In wiens zakken zou al dat belastinggeld verdwijnen? WIJ gaan er geen cent op vooruit.
  Het is een verloren zaak, want er is niets tegen het grote islamiseringsplan te doen.
  Wij moeten worden vervangen door de mohammedaan en zo zal het gebeuren; sneller en sneller.

  Like

 30. C.A.Barstow zegt:

  Ik vrees dat er bewust op burgenoorlogen wordt aangestuurd. en van daaruit is het maar een kleine stap naar een derde wereld oorlog waarin Rusland al haar, vaak terechte, opgekropte woede en haat tegen het westen tot uiting zal brengen en er alleen maar verliezers zullen overblijven.
  Dan weer opnieuw beginnen?, er zal niets meer zijn om überhaupt een nieuw begin te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s