‘Franse regering verzweeg gruwelijke martelingen slachtoffers aanslag Parijs om islam te beschermen’

Screenshot_46

Het bloedbad dat moslimterroristen op 13 november 2015 in een concertzaal in Parijs aanrichtten, blijkt nog veel gruwelijker te zijn geweest.

(Door: “Xander”)

Zanger concert Bataclan Theater zag pal na aanslag moslims in de straten dansen van vreugde.

Uit documenten van een parlementair onderzoek naar de ISIS-aanslag op het Bataclan Theatre in Parijs op 13 november vorig jaar, waarbij 130 mensen omkwamen, zou blijken dat de Franse regering alle moeite heeft gedaan om te voorkomen dat bekend werd dat de islamitische terroristen een aantal slachtoffers op de meest gruwelijke wijze hebben gemarteld. Op de inmiddels beruchte, door normaal denken mensen verafschuwde, politiek-correcte wijze werd de favoriete knuffelideologie van de Europese elite, de islam, weer eens in bescherming genomen.

Dat is tenminste de conclusie van de Franse nationalist Boris Le Lay, wiens website naar deze documenten verwijst. Daarin staat te lezen hoe de moslimterroristen bij sommige mannen hun testikels afsneden en in hun mond stopten, een vaak gebruikte marteltechniek door jihadgroepen in het Midden Oosten.

Gruweldaden ook voor nabestaanden verborgen

Van andere slachtoffers werden hun darmen opengesneden of hun ogen uitgestoken. Sommigen waren onthoofd. Ondertussen filmden de islamisten hun gruwelijke daden, om later aan hun nageslacht te laten zien wat de in de Koran geopenbaarde wil van Allah en Mohammed voor alle ‘ongelovigen’ is.

Een vader van een van de slachtoffers zei dat het Institut Médico-légal de Paris hem had verteld dat de testikels van zijn zoon waren afgehakt. Toen hij het lichaam van zijn zoon moest identificeren, kreeg hij maar de helft van zijn gezicht te zien. Toch zag hij dat ook zijn rechteroog was verwijderd.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Eurabië, Frankrijk, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, socialisme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op ‘Franse regering verzweeg gruwelijke martelingen slachtoffers aanslag Parijs om islam te beschermen’

 1. Thoth zegt:

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Het was hier 13 Juli al bekend.

  Bataclan : des victimes ont-elles été torturées et mutilées ? (MàJ : rapport parlementaire)
  Par Francois le 14/07/2016
  http://www.fdesouche.com/669621-bataclan-les-terroristes-ont-torture-les-victimes-blessees-en-ouvrant-leurs-estomacs-avec-des-couteaux
  /////////////
  Er circuleren verder berichten dat
  de spanningen ondertussen zo ver zijn opgelopen dat de anti-islam-beweging en dan vooral de “identiatairen” WRAAK zullen gaan nemen voor NICE.
  Dit zou in Nice kunnen zijn. Die stad heeft een twintigtal Moskees………….

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik las bij het artikel van Udo Ulfkote nog een mooi verhaaltje.
  In Libanon werd een belangrijke rus gekidnapt door een moslimclan.
  De russen gingen niet onderhandelen maar grepen een van de hoofdmannen van die clan, sneden zijn ballen af en leverden die in bij de clan met de eis dat ze die rus meteen moesten loslaten anders zouden ze verder gaan.
  De rus kwam meteen vrij.
  Het klopt dus weer.
  Je moet je vijand bevechten met zijn eigen wapens.
  En je hoort zeer weinig over ontvoeringen van russen.

  Geliked door 1 persoon

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Niet zeggen dat je een vent met ballen bent; laten zien dat je hun taal kent. Zo doen ze dat in Rusland. En wij? Wij sturen een psycholoog om met ze te onderhandelen. Laat me aub niet lachen, want ik huil al te veel om deze dramatiek.

   Like

  • oud-marinier zegt:

   Dat ZEG ik al jaaaaaaaareeen..De islam moet men met dezelfde wapens bevechten…alleen NET ietsje gekker opstellen dan zij …wedden dat ze binnen NO-TIME , zo mak als ’n lammetje zijn ??? (Is mijn ervaring tijdens UNIFIL . )

   Like

   • BigLJohn zegt:

    oud-marinier 15 juli 2016 om 20:14. Dit is een tactiek van 2000 jaar oud en zeer succesvol. De Germanen verdreven de Romeinen uit hun territoria met hun eigen wapens ! De Romeinen hadden de Germanen geleerd hoe goede wapens te maken en hoe die te gebruiken. En zoals gezegd, via deze manier werden de Romeinen verdreven uit Europa.

    Like

   • fleckie zegt:

    Er is een ..mooie’ uitdrukking in de Duitse taal: ‘Wie DU mir, so ich dir’.

    Like

   • Ook ik , die een islam oorlog heeft meegemaakt heb het altijd van de daken geschreeuwd. Van hetzelfde laken een pak, een eye for een eye ,.Ect. Het resultaat is verbluffend en maakt duidelijk dat islamieten gore lafaards zijn ..

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  Dit bewijst eens te meer dat de duivelse mohammedaan niet meer door ons te bestrijden is.
  Satan zélf is hun beschermheer en daar kan geen redelijk denkende mens tegenop.
  Ik heb vanaf nu meer dan genoeg van vreedzame ‘demonstraties’. Nóg meer genoeg dan ik al had. We KUNNEN niets doen tegen het vooropgezette plan om te worden vervangen door die mohammedaanse, stinkende, barbaarse rioolratten!

  Het is met ons gedaan, omdat ‘onze’ ‘regenten’ ons hebben verraden, met in hun kielzog de stompzinnige, door hen gehersenspoelde ‘goedmens’!

  Geliked door 2 people

 5. Pete zegt:

  Niets nieuws onder de zon.. Onze blanke jongens (en diensplichtigen) hadden hier al mee te maken in hun strijd tegen de zgn. islamitische vrijheidstrijders van Indonesie.
  Gevangen Hollandse jongens werden op de hierboven beschreven wijze gruwelijk verminkt, en als hun collega’s (op de zelfde wijze als in Kosovo) wraak namen.. Nou het vervolg weten we.. De NL-staat moet nog steeds betalen (wij dus) voor deze wraaknemingen.
  En waarschijnlijk moeten Nederlanders ook gaan betalen voor de nazaten en widows uit Kosovo

  Als je wraak neemt, zorgt dat er dan geen getuigen blijven leven en vermoord ook de vrouwen en de kinderen… Van neten komen weer nieuwe luizen…

  Veel Indo’s onder de kiezers van de PVV… Die hebben de moslim terreur aan de lijven meegemaakt.

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: Nice is verschrikkelijk, maar islam wil vrede | E.J. Bron

 7. Ingrid zegt:

  Ik weiger te capituleren, is ook totaal niet nodig !

  Like

 8. Monsters, dit heeft niets menselijks maar ook niets dierlijks meer. Ze zouden de fik in alle haat tempels moeten steken. GEEN DUIVELS AANBIDDING MEER !!!!

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 10. Avidia zegt:

  We hebben een aantal rampen meegemaakt in ons land, maar deze immigratie-ramp hebben we te danken aan de regeringen (linksen), die storten ons in de ondergang. Wacht maar af, binnen niet al te lange tijd liggen we allemaal op onze knieën Allah te verheerlijken. En wij maar werken voor dat tuig, want luiheid is hen niet vreemd, daarom zijn ze hier in grote getallen gekomen, “kom maar naar Nederland, jij uitkering krijgen en een ingericht huis, jij nooit meer hoeft te werken”. En wij vinden alles maar goed!? Ik weet er alles van. Moest er aan mee werken wat ik weigerde. In Nederland heeft men geen idee wat er allemaal besloten wordt, het is meer dan erg, en als je je verzet is de wereld te klein. Rechts is niet meer rechts, rechts is links!!!! Weg met rechts, allemaal naar de PVV, meneer Wilders aan het roer, kan het niet afwachten, wat zou dat prachtig zijn. Hij heeft natuurlijk wel 20 lijfwachten voor- achter- opzij- overal nodig, dat alleen al zegt genoeg. Het zegt dat wij niet vrij kunnen spreken – kiezen, de linksen hebben het voor het zeggen (denken ze).
  Nou, laten wij ze het tegendeel bewijzen, de meeste mensen zijn rechtshandig, dat is al heel wat :-}
  (geintje)

  Like

 11. Pingback: ‘Franse regering verzweeg gruwelijke martelingen slachtoffers aanslag Parijs om islam te beschermen’ - Ik zeg NEE tegen EU

 12. Jo zegt:

  De regering is net als ISIS, BARBAARS. AAN DE EU REGERINGEN KLEEFT NET ZO VEEL BLOED AAN HUN HANDEN ALS DIE VAN DE TERREURGROEP I S

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s