HOE LANG NOG?

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

En het is opnieuw gebeurd. En opnieuw zien we de verschrikkelijke beelden. En opnieuw zullen allerlei mogelijke mensen “Je suis” zijn. En opnieuw zullen ze in het bloed van de slachtoffers dansen. Hoe lang nog?

84 doden, 18 zwaargewonden – de voorlopige balans van nog een aanslag, gepleegd door een – deze keer uit Tunesië afkomstige – terrorist, die met een vrachtwagen op mensen in Nice in raasde. En opnieuw zullen jullie ons vertellen dat het niets, maar dan ook helemaal niets met de islam heeft te maken. Net zoals daarvoor in Brussel, Parijs, Londen, Madrid of Keulen.

Ik ben het zat. Ik kan het niet meer horen. Ik kan jullie niet meer verdragen wanneer jullie je gezichten een voor een voor de camera´s houden. In plaats ons in ieder geval de ergste van deze religieuze waanzinnigen van de hals te houden, sturen jullie de politie op mensen af, die uit pure wanhoop en woede niet meer weten wat ze moeten doen en dit op internet tot uiting brengen. Hoe lang denken jullie eigenlijk dat dit nog zo doorgaat?

De chef van de Franse binnenlandse geheime dienst verklaarde enkele dagen geleden voor een parlementaire commissie dat Frankrijk aan de rand van een burgeroorlog zou staan. De situatie in Frankrijk zou zo explosief zijn dat nog een zware radicaalislamitische terreuraanslag of massale seksuele overvallen door “asielzoekers” of “immigranten” tot een gigantische tegenreactie uit het rechtse kamp zou kunnen leiden.

Hoezo aan de rand van een burgeroorlog? Vanaf wanneer beschouwen jullie politieke en mediale appeasers iets een pure oorlog? Hoe noemen jullie een toestand die steeds opnieuw uiteen gereten lichamen, afgesneden ledematen en dode vrouwen, mannen en kinderen achterlaat, gepleegd door mensen die ons openlijk steeds maar weer vertellen alles te willen bestrijden wat met ons te maken heeft? Wat, godverdomme, hebben jullie nog nodig? Hoe lang willen jullie nog jullie perverse dans van de tolerantie in het bloed van de slachtoffers opvoeren? Hoe lang nog?

Bron:
www.metropolico.org

Vertaling:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op HOE LANG NOG?

 1. terex zegt:

  Laat de pleuris maar uitbreken. Gaat toch niet lang meer duren en dan weten we maar waar we mee af zijn. Kon nog wel eens vies tegen gaan vallen voor al die moslimknuffelaars waar ze mee te maken gaan krijgen.

  Geliked door 2 people

 2. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Hoe lang nog? Totdat het volksverradersparlement van Nederland is ontbonden. De volksverraders uit dat parlement en van/namens de Nederlandse rechtspraak aan het burgertribunaal zijn voorgeleid om met dwangverpleging achter slot en grendel opgeborgen te worden. Als de kritische meerderheid dit nog kan horen en vooral beseffen.

  Geliked door 2 people

 3. Angie1968 zegt:

  Amen.

  Like

 4. Johan zegt:

  Nou, totdat ze aan mijn loved ones komen.
  Of van iemand anders die net zo heet is als ik.
  Kijk, en iedereen mag mij pervers vinden, ik weet wat ik zal doen, snapt u?
  En dat is veel sadistischer (en langduriger) dan die 2KM met die vrachtauto.
  Ik heb al bloed aan mijn handen, vraag het trouwens elke uitbener, dat boeit gewoon niet meer.
  Wat boeit is dat je er zelf mee wegkomt, dat je het voeren aan de varkens filmt en dat je het op liveleak dumpt.
  En overheden? Daar heb je niets van te verwachten. Die zijn uit een soort achterlijk fatsoen ingeslapen.
  Om deze vijand te overwinnen, moet je hem worden.
  Simpel.
  Als ze de moslim die deze vrachtwagen het publiek in joeg, tussen varkenskadavers begraven DAN zet je een signaal.
  We moeten meegaan met het sprookje.
  EN HET IS AL GEDAAN EN HET WERKT!!!!
  Er zijn wat Urban Legends over maar deze is waar:

  Settlers at Gush Katif, in the Gaza Strip, were the first to claim to have defiled the body of a dead Palestinian with “pigskin and lard”. Residents of Efrat, a Jewish settlement near Bethlehem, said they did the same to a Palestinian building worker who tried to blow up their supermarket, but was shot dead before most of the explosives detonated.

  Shlomo Riskin, chief rabbi of Efrat, defended the practice: “If burial in pigskin will deter suicide bombers, then it is incumbent on us to do this. We should do anything to save life.”

  Geliked door 2 people

  • Thom zegt:

   Je mag het niet zeggen, maar ik heb ooit gelezen dat ze dat het in Nederlands-Indië ook gebeurd is. Ze hadden wat opstandelingen gevangen genomen. Één ervan hebben ze gedood en begraven met slachtafval van varkens, terwijl de anderen mochten toekijken. de anderen hebben ze laten ontsnappen en die vertelden door wat er gebeurd was. het schijnt dat het aantal aanvallen drastisch verminderd werd na die actie.

   Like

  • Ekster zegt:

   Helemaal mee eens. Mohammedanen zijn volslagen irrationele wezens. Ze zijn niet zoals wij. Ze houden van de dood, niet van het leven. Als je ervoor zorgt dat hun rottende lijken worden besmet of ontheiligd of hoe je het ook noemen wilt, zullen ze misschien bang worden. Want waar normale mensen bang zijn voor de dood, is de mohammedaan alleen bang niet in het paradijs te belanden. Hij denkt dat hij dankzij zijn terreurdaden naar de hemel gaat en dat is zijn hoogste streven en ideaal. Maar hij is er in zijn waanzin tevens van overtuigd dat hij niet naar de hemel kan als zijn smerige lijk is besmet met varken. Daarom: ontheilig dit uitschot nadat ze zijn afgeschoten en laat het iedere keer weer duidelijk zien op internet. Dat zou nog wel eens effect kunnen hebben…

   Like

 5. jackholland zegt:

  Maar hoe kan dat nu zeggen straks de ouders van deze moslimterrorist :
  We hebben hem een goede islamitische opvoeding gegeven .
  Hij heeft altijd de koran uit zijn hoofd geleerd en altijd volgens de regels van de koran geleefd.
  Ook wij hebben hem verteld dat de koran de absolute waarheid is het woord van de enige ware god.allah. waarvan nog geen letter veranderd mag worden.
  Hij leerde oa dat hij geen vrienden moest zijn met niet moslims.
  Hij leerde oa dat niet moslims minder zijn dan varkens en apen
  Hij leerde oa dat je christenen en joden wel mag gedogen maar dan uitsluitend als 2e rangsburgers die op een nederige manier extra belasting aan moslims moeseten betalen.
  Hij leerde oa. dat niet moslims bevochten moesten worden.
  Hij leerde o.a dat niet moslims zouden branden in de hel.
  Hij leerde oa dat in oorlog het ok is dat je getrouwde vrouwen van de vijand gewoon mag verkrachten.
  Hij leerde oa dat de wetten van allah boven alle andere wetten staan.
  Hij leerde o.a dat wanneer hij als martelaar (vermoorden van niet moslims) zou sterven hij linea recta naar het paradijs zou gaan.

  Hoe kan dat nu zeggen deze ouders ,Hij is met een vrachtwagen op onschuldige meerendeel niet- moslims ingereden met het doel deze te vermoorden.
  Hoe kwam hij toch op deze gedachten zegt de vader van de moslimterorrist straks waar zou hij dat nu vandaan hebben??????????????
  Gelukkig heeft het dan ook niets met islam te maken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Zolang als er landen zijn die er in geloven dat moslims en niet moslims naast elkaar kunnen wonen en leven. Wij leven om onze kinderen en kleinkinderen een toekomst te bieden. Hun leven om menssen offers te brengen om hun kalifaat te vergroten of wat hun land heet. Regering open eens je luiken. We zijn door deze moslims al miljarden kwijt.Brussel wordt een wakker!!!!!

  Like

 7. Lee zegt:

  Het enige wat zal helpen is een volksopstand, maar niemand neemt het voortouw. Nederlanders zijn best een laf volk.

  Geliked door 2 people

 8. danny zegt:

  Uitroeien die islam, voordat wij uitgeroeid zijn!

  Geliked door 2 people

 9. Pingback: HOE LANG NOG?

 10. Kraftavilqa zegt:

  “Tegenreactie uit het ‘rechtse’ kamp” Zal hier niet weer stiekem ‘extreemrechts’ = nazi = fascist/racist, etc. Bedoeld worden want over welk rechtse kamp hebben we het eigenlijk? Zeker weer die door de policor gedroomde maar non-existente zwarte/bruine vijand,waar onder men zo gaarne en gemakkelijk en routinematig iedereen schaart die niet de policor aanhangt. Een dergelijke tegenreactie uit welk kamp dan ook zou die imbeciele rooien een zucht van verlichting moeten doen slaken want ook hun hachjes staan op ’t spel en hoewel ze hun oogjes stijf dichtknijpen voor die onaangename werkelijkheid weten ze echt wel dat hun knuffelmuzels wilde beesten zijn die zich zodra dat opportuun is tegen hun zullen keren and then it’s all over except for the screaming.

  Like

 11. hslot4 zegt:

  Al die linkse moslim knuffelaars zullen zelf ook doelwit worden van hun zandnegervriendjes ……… een woord (Heerlijk!)

  Geliked door 1 persoon

 12. John zegt:

  Hoelang blijven de Fransen nog passief toezien, dat hun geliefden afgeslacht worden door die moslimzwijnen met hun smerige religie en perverse Koranboekje ?
  Het is tegenwoordig om de paar maanden raak en het tempo van de aanslagen lijkt alleen maar te versnellen. Dat kan zo niet doorgaan. Daar komt beslist een felle reactie op en dan is het gedaan met het linkse geneuzel en het knuffelen van ‘vluchtelingen’ en moslims. Dan gaan de mensenrechten het raam uit en wordt de orde op hardhandige wijze hersteld. Hoe eerder hoe beter. Hoe langer men het moslimgezwel laat dooretteren, hoe erger het alleen maar wordt. Maar welke politici durven de knoop door te hakken en te zeggen : “Genoeg is genoeg en nu is het afgelopen ” ?

  Like

 13. Thoth zegt:

  Eindelijk iets goed van de oud-voorzitter van het Huis van Afgevaardigden in Amerika :

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26220966/___Deporteer_sharia-aanhangers___.html

  Dat moeten wij ook doen, te samen met maar 1 paspoort voor de allochtonen en geen hoofddoek om. De rest kan vertrekken… niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

  Like

 14. Jean zegt:

  Mensen dat heeft helemaal niets te maken met islam, islamieten zijn lieve mensen, ze doen enkel maar verkrachtingen en moorden en uiteraard fokken want wij westerlingen houden ze toch aan de vreet.
  alla (met kleine letter) en mo (met zeer kleine letter) fluisteren ze in de oren dat er maar een fabeltje als waarheid moet verkocht worden en omdat islamieten voor 99,95% onderontwikkelden zijn geloven ze die perverse bullshit.
  De ramp voor Europa zijn die EU misdadigers want die klaplopers halen dat terroristisch gespuis met duizenden binnen, zij vangen de centen en wij zitten met de ellende.
  Parijs, Brussel, Nice zijn nog maar kleine tikjes komende van die perverse barbaren, wij Europeanen moeten nu massaal eisen dat heel die rotzooi Europa buiten geflikkerd wordt want er is enkel maar zeer veel ellende van te verwachten. Gisteren was ik in een vlieghaven en ik voelde mij heel onveilig door de massa vreemdelingen.
  Jammer dat het steeds onschuldige burgers zijn die slachtoffer zijn van dat barbaars tuig en nooit de verantwoordelijken, nu staan ze weer, het politiek gespuis, overal te lullen maar acties nemen om Europa terug veilig te maken ontbreken volledig, voor dergelijk gespuis hebben wij een naam: LAFAARDS, zolang burgers aan deze lafaards een stem blijven geven zal het helaas alleen maar verergeren.
  Wij zullen dus die lafaards vanaf nu in beeld brengen en de burgers er op wijzen om nooit meer op deze lafaards te stemmen, Europa moet en zal islamvrij gepoetst worden, zeker weten, al kost het mij mijn leven, deze wereld wil ik niet nalaten aan mijn kinderen en kleinkinderen.

  Like

 15. mahoog zegt:

  EEN GUILOTINE op een openbare plek en gebruiken ,zal ze ook afschrikken…zonder kop kom je nooit in het bordeel met de 72 geiten nl.

  Like

 16. Pingback: HOE LANG NOG? – Maatschappelijke (r)evolutie

 17. Hoe lang nog……Tótdat de massa uit z’n kunstmatige slaap is gewekt, denk ik, en eindelijk, eindelijk, eens tegen de elíte ingaat, die dit soort gespuis maar de hand boven het hoofd blijft houden, zijn blik blijft afwenden voor elke realiteit en de verkeerde mensen voor het gerecht daagt!
  De hele goedmenschelijke bovenlaag eruit en daarna het voltallige moslimgespuis er uit bonjouren, dát lijkt me de goede volgorde!
  Maar ja, hoeveel rampen moeten er nog plaatsvinden, eer die massa definitief wakker schrikt, that’s the question!

  Geliked door 1 persoon

 18. Tistochwat zegt:

  [quote] Wat, godverdomme, hebben jullie nog nodig? Hoe lang willen jullie nog jullie perverse dans van de tolerantie in het bloed van de slachtoffers opvoeren? Hoe lang nog? [/quote]

  Totdat wij allen zijn uitgeroeid door en t.b.v. de gore mohammedaan.
  OF tot de ‘regenten’ en hun aanhangers uit hun holen worden gerookt om afgemaakt te worden, maar dat zie ik helaas niet gebeuren…

  Like

 19. Drs.P. zegt:

  Ja hoe lang nog kunnen de smerige NWO moordenaarsbendes hun gang gaan??
  Er viel voor deze ratten vast iets te vieren op 14 juli??
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10892:illuminati-viert-14-juli-op-gepaste-wijze&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 20. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 21. Taljaard zegt:

  Die laffe rooie hond van een Hollande heeft het weer gehad over het uitroeien van IS.
  Uiteraard alleen in Syrie en Irak door daar met bommen te gooien.
  Lost niks op en maakt het probleem alleen maar erger.
  Maar voor het aanpakken van de islamisten in Frankrijk zelf zullen die rooien altijd terug schrikken. Want daar is moed en doortastend optreden voor nodig.
  En dat terwijl de meeste moslimterroristen gewoon in West Europa geboren en getogen zijn.

  Like

 22. Jan zegt:

  Linkse media: Truck valt mensen aan

  Like

 23. Pingback: HOE LANG NOG? | eunmask

 24. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Hoe lang nog?

  Like

 25. Mirjam zegt:

  Eigenlijk zou in heel Nederland op één en dezelfde dag, in alle provinciën/steden de mensen op de been moeten komen om zich te laten horen. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s