LIVE: Ruim 84 doden in Nice, 50 kinderen in ziekenhuis

Screenshot_43

In de Zuid-Franse stad Nice is gisteravond een vrachtwagen ingereden op een feestende menigte. Autoriteiten melden 84 doden en tientallen gewonden, waaronder zeker 50 kinderen. De chauffeur van de vrachtwagen is doodgeschoten.

12.53: President Hollande is inmiddels in Nice aangekomen. Hij landde rond 12.30 op de luchthaven van Nice.

12.51: Op Youtube zijn beelden verschenen van het moment dat agenten de dader van de aanslag bestormen en doodschieten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

50 reacties op LIVE: Ruim 84 doden in Nice, 50 kinderen in ziekenhuis

 1. E.J. Bron zegt:

  Tja. . . onze jonge “mannen” hebben het te druk met het vangen van Pokémons . . .! 😦

  Geliked door 4 people

  • Karen zegt:

   Dat heeft u mooi gezegd! Is natuurlijk een kwestie van prioriteiren stellen. Ik word hier zo verdrietig van. Lees de commentaren van mohammedanen maar helaas ook van “echte” Nederlanders: het heeft weer niets te maken met de islam, wanhopig word je ervan. En ondertussen gaat het het binnenhalen van mohammedaanse illlegalen nen zwarten uit Afrika in onverminderde vaart door.

   Like

  • Helena zegt:

   Goed zo meneer Bron, u slaat de spijker op z’n kop! Ze leven liever in een schijnwereld die jonge “mannen” van ons. Het zal ze toch gebeuren zeg, dat ze voor hun land op moeten komen? Ze moeten er niet aan denken!

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  meer hier

  NICE JIHAD: 80 Confirmed DEAD, including Several CHILDREN after truck loaded with weapons MOWS DOWN Bastille Day revelers

  http://pamelageller.com/2016/07/80-day-nice.html/

  In dat halfzachte artikel van de AD vergeten ze maar de helft te meldden !

  “INFO NICE MORNING. A Niçois of Tunisian origin at the wheel of the truck,” translated from Nice-Matin, July 14, 2016 (thanks to Jihad Watch):
  A 31-year-old Niçois of Tunisian origin was driving the truck that claimed over 70 people on the Prom in Nice on Thursday night.

  The Frenchman was 31 years old.

  According to our information, it was a Niçois from Tunisia who drove the truck. The young man of 31 years also fired on the crowd as he drove. More than 70 people died.

  At least 77 are dead after a truck drove into the crowd after the fireworks in Nice.

  His truck was loaded with weapons and grenades.

  The driver was shot dead by police.

  Like

 5. Monique zegt:

  Knap hoor! Applaus voor de man die het voor mekaar kreeg om meer dan 50, nietsvermoedende, onschuldige kinderen omver te rijden met een F@#}ing vrachtwagen! Echt een held! Zo zie je maar waartegen we het moeten opnemen, nog erger dan evil itself.. En we halen ze zelf binnen.. Echt ongelooflijk dit, en het wordt NOG ERGER!!

  Like

 6. Het houdt niet op. De islam hoort nou niet eenmaal in een westers land. Wij moeten ons aan hun aanpassen en niet andersom. Anders hangen er van deze aanslagen boven ons hoofd. Regeringen leren hier niets van en maar luisteren naar die poppenkast in Brussel.

  Like

 7. 90% is ignorent about the state of the world. It’s going great!
  How much do we actually know about essential world affairs ? Are we making any progress or is it worse than ever? The Swedish professor Hans Rosling asks you 3 questions and holds a mirror up to the world. In a very entertaining and interesting TED talk and an amazing augmented reality statistics video the shows the current state of the world we live in.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Ad :
  13.04: De aanslagpleger was waarschijnlijk een eenling die werd geïnspireerd door oproepen van terreurgroepen IS en Al-Qaida. Dat zegt terrorisme-deskundige Edwin Bakker. Hij denkt dat het om een eenling gaat, omdat de verantwoordelijkheid voor de aanval niet is opgeëist.

  Dit is de waarheid !!!

  Here’s the second edition of JIHADI “Inspire” Magazine from 2010; page 54 talks about how to mow people down with a truck. (Thanks to Jester on Twitter).

  Klik om toegang te krijgen tot inspire-magazine-2.pdf

  France must learn to “live with terrorism”, French PM Manuel Valls says after

  Like

 9. Pieter zegt:

  The New York Times wil in een tijdlijn van de tragedie ons wijsmaken dat de eerste dode een moslimvrouw was van middelbare leeftijd.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Hier de volledige naam van deze smerige moslim-rat !
  Mohamed Lahouaiej Bouhlel has been named as a potential
  perpetrator of the deadly attack in Nice, France !

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Fuck het AD

  Geliked door 1 persoon

 12. JooJootje zegt:

  He Bron een primeur waar de hele media niet over spreekt wees de eerste : http://raycomgroup.worldnow.com/story/32449311/nice-france-bomb-laden-truck-plows-into-crowd-killing-73-hundreds-injured
  vooral dit stukje is belangrijk :The truck was loaded with bombs, arms and explosives, said Christian Estrosi, the president of the region in a tweet. The truck did not explode, which would have magnified the carnage. Investigators are looking into the possibility of accomplices

  Like

 13. JooJootje zegt:

  Blijkt dat dit een monsterlijke aanslag had moeten worden die eigenlijk mislukt is maar de media zwijgt in alle talen erover.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  Like

 16. Pete zegt:

  Om met Bonobo te spreken, Het is de schuld van die vrachtwagenfabrieken ! Die maken die gevaarlijke “trucks” en die worden vrijelijk zomaar aan iedereen verkocht. (en verhuurd)

  Vrachtwagens verbieden.. Kunnen ze niet meer voor terrorisme worden gebruikt.. Evenals straat tegels verbieden.. Kunnen als “gooi wapen” worden gebruikt… Alle auto’s van de openbare weg, kunnen ze niet meer in brand worden gestoken… Vrouwen en meisjes mogen niet meer op straat komen, provoceren van de heilige moslimman. enz..enz..

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Saudi Funded Mosque Opened in Nice Two Weeks Before Attac

  Town Mayor Christian Estrosi had fought a bitter legal battle with the French state in an attempt to stop it opening, claiming the owner, Saudi Minister of Islamic Affairs Sheikh Saleh bin Abdul Aziz Al-Sheikh (pictured left) “advocates Sharia law and destroyed all the churches on the Arabian Peninsula.”

  “Our intelligence agencies are worried about this place of worship,” the mayor said, before warned about “unregulated foreign funding,” according to French news site RTL.

  Mr. Estrosi, mayor since 2008, argued that the project, which was initiated under his predecessor in 2002, was unauthorised. He took central government representative Prefect Adolphe Colrat to court but did not succeed.

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/15/saudi-funded-mosque-opened-nice-two-weeks-attack/

  Like

 18. wauso zegt:

  Kunt U zich deze nog herinneren ?

  Like

 19. sjuad kirosati zegt:

  Intussen roept het gekste wijf van de wereld met macht dat alles onder controle komt.
  Voor elke dode een moskee sluiten,,, als definitief antwoord.

  Geliked door 1 persoon

 20. Marc zegt:

  Hoe lang denken de politiek-correcte autoriteiten dat een reactie vanuit het volk nog zal uitblijven?

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Gezien de reacties van de zombies ” burgers ” in Hilversum over het feit dat ze gecontroleerd gaan worden door een sharia politie denken ze dat er GEEN enkele reactie van betekenis zal komen .

   Like

  • Ze zullen eerder hópen, dat een reactie vanuit het volk uitblijft…..
   En helaas lijken ze nog réden te hebben om dat te hopen op de koop toe!

   Like

  • Harry zegt:

   Marc , Nederlanders zijn hoogstwaarschijnlijk het lafste Europese volk , totaal murw gemaakt sinds Joop den Uijl , door opeenvolgende kabinetten .
   Maar dat stuk ellende heeft dat proces opgestart .

   En mede door het rooie ambtenarenkorps dat ongehinderd door kon donderen met die hersenspoeling , ongeacht wie er in de regering zat, zitten we nu in deze shit .
   Daarom moet die pvda invloed totaal vernietigd worden .
   En wat mij betreft die hele partij .
   Vuile rot NSB-ers !

   Maar zie nu de jeugd , het enige wat ze doen is op hun telefoontje kijken en met twee duimen berichtjes versturen .
   Ze hebben geen idee wie ze allemaal tegengekomen zijn , kijken alleen nog op een schermpje .
   We zijn in een of twee generaties volledig gedegenereerd .

   Waarschijnlijk staan ze met hun bek open te kijken als hier de pleuris uitbreekt en dan gaan ze op hun telefoontje staan te vingeren om te zien wat ze moeten doen !
   Waardeloze klootzakken .
   Een hele generatie van slampampers .
   Toch maar weer dienstplicht ?

   Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Het probleem van islamitische aanslagen (spreken over moslim radicalen is een achterhaalde term) kan pas aangepakt worden als je het beest bij de naam gaat noemen. Het beest wordt gevoedt en onderhouden door miljoenen moslims die wij gematigd zijn gaan noemen. Dat gematigd noemen werd bewust gedaan om het islamitisch geweld (dat al 1400 jaar bestaat) los te knippen van de islam. We moeten goed begrijpen dat radicale moslims bestaan omdat er ook gematigde moslims zijn. De ultieme voedingsbodem van islamitisch geweld is de islam zelf. Het beest kan pas vernietigd worden als moslims zelf gaan erkennen dat het gevaar in de islam zelf zit en eruit oproepen wordt. De moslim zelf moet tot het besluit komen de islam te hervormen. Of het er ooit van komt betwijfel ik zeer. Het geweld aspect zit te zeer verankerd in de islamitische traditie. Het zou mijn wens zijn maar uiteindelijk zal het in Europa uitlopen op burgeroorlog achtige toestanden. De hoofdveroorzaker van alle ellende (aanslagen) die we nu beleven is vooral het progressieve gedachten goed. Een gedachtengoed dat de illusie blijft vasthouden dat culturen op korte termijn met miljoenen aan smeergeld in de gewenste richting gekneed kunnen worden. Dat kan helaas niet en zal uiteindelijk leiden tot oorlog. Het Europese volk is de islam en de islamisering van Europa meer dan zat en op gegeven moment zal dit tot uitdrukking komen. De elite vertikt het de juiste weg (stop met islam faciliteren en stop de moslim immigratie) in te slaan. Door deze houding zullen zij ook mede verantwooordelijk zijn voor de burgeroorlog die ontstaat op Europese grond. Laten we hopen dat er nog tijd is de politieke en economische elite die dit veroorzaakt heeft via de stembus weg te vagen. De islamitische dader in de vrachtwagen is net zo goed een slachtoffer van de islam als de mensen die onder de wielen kwamen. Je zult van je geboorte geïndoctrineerd zijn met deze ideologie in combinatie met immense sociale controle binnen islamitische gemeenschappen. We moeten het conflict met de islam intellectueel eerlijk en transparant aangaan met alle moslims. Ook als hun dat niet bevalt. De islam heeft immers de kritiek op de islam verboden. Doordat de progressieve politiek daarnaast ook de islam kritiek wil criminaliseren zullen ze alleen bereiken dat het islam monster gevoed blijft en verder kan groeien. De islam zal zich steeds dieper in vreten in Europa tot het point of no return. Dit mechanisme moet doorbroken worden met alle middelen. Stop moslim immigratie, stop islam facilitatie, Benoem onverbloemd de kwalijke kanten van de islam en geef haar gewelddadige historie en haar vernietiging van culturen via onderwijs en opinie vorming eerlijk weer. Doen we dat niet zal ook onze cultuur door de islam geholpen door de factor tijd vernietigd worden.

  Like

 22. Thomasson zegt:

  Dat is wat Giulio Meotti schrijf in zijn artikel van 15 juli 2016 (GATESTONE INSTITUTE)
   Last night, at least 84 people were murdered in the French city of Nice by a Tunisian-born Islamist terrorist, with dozens more victims wounded.
   Whether you are pacifists or warmongers, gays or heterosexuals, atheists or Christians, blasphemers or devout, French or Iraqis, jihadi terrorism does not discriminate. Every one of us is a target: Islamist terrorism is genocidal.
   When Islamist terrorists target Muslim dissident bloggers, faraway Yazidi women or Israeli girls, it should concern us in the West. Islamists are just sharpening their knives on them before coming for us.
   If we do not speak out today, we will be punished for our indolence tomorrow.

  Like

 23. Sabeltant zegt:

  Hoe lang nog voordat we in Europa afrekenen met de islam?
  Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat onze nep leiders door krijgen dat je geen samenleving kunt beginnen met de islam?
  De islam is het kwaad van alle vluchtelingendrama’s in de wereld.
  Zonder islam zou de wereld een stuk beter af zijn.
  De oplossing is met zijn allen de wereld verlossen van deze kwaadaardige ideologie.

  Like

 24. Jean zegt:

  Ik moet nog maar die rotkoppen zien van merkel, hollande, juncker, verafstoot, timmerfrans & co en ik heb medicijnen nodig a.g.v. maag en darmproblemen.
  Hoe is het mogelijk dat deze misdadigers “tegen eigen volk” nog steeds vrij rondlopen en verder mogen Europa vernietigen via import van duizenden barbaren?
  Die misdaad moet gestopt worden en al de reeds aanwezige troep asap afgevoerd worden richting Afrikaanse kust.
  GRENZEN NU SLUITEN want IS is islam en islam is IS.

  Like

 25. Claudia M. zegt:

  Begrijp me goed, ik vind wat hier weer gebeurd is ronduit vreselijk, verschrikkelijk, maar ik ben niet geschokt. Het wachten is nu op de eerste aanslag in Nederland. Tot nu toe zijn we dans nog redelijk ontsprongen, maar ik houd mijn hart vast voor de toekomst en dat doe ik een hele lange tijd.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Persoonlijk denk ik dat er geen aanslag in Nederland zal gaan plaatsvinden, aangezien dit als terugtrek en voorbereidingsgebied wordt gebruikt . . . 😦

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 15 juli 2016 om 18:31

    Helemaal mee eens! De mohammedaan vindt het heerlijk dat hij in dit door krankzinnige criminelen ‘bestuurde’ land vol ‘goedmenselijke’ idioten, zo geweldig wordt beschermd en in de watten gelegd. Hij zou wel gek zijn om dit islamparadijs te verwoesten! Het zit hier straks boordevol met barbaarse, mohammedaanse rioolratten die hier komen schuilen en hun plannen op onze kosten komen uitwerken!
    Ik haat en vervloek de graaiende baantjesgasten in Den Haag en in Brussel die dit mogelijk maken!

    Like

   • koddebeier zegt:

    Daar zou best wel eens gelijk in kunnen hebben Bert, als je als maffiabaas jaren lang een pizzaria kan runnen, dan kan dit ook.

    Like

   • GT zegt:

    E.J Bron.
    Zo denk ik er ook over, zou Rutte dat ook weten?

    Like

   • Nou, als je het dan goed nagaat, Zou Nederland alsnog een belangrijke sleutelrol kunnen gaan spelen:
    Namelijk, dáár alerter op worden en al het gespuis zien op te sporen en op te pákken, dat hier iets probeert voor te bereiden, of zich hier wil terugtrekken.
    Ik geef overigens toe, dat daar niet veel kans op is, zolang al die ‘nepperds’ in Den Haag er niet uitgegooid kunnen worden, want het zou een verscherpte controle op moslimkringen inhouden en dat wil Rutte vást niet! (Kom niet aan z’n lieve marokkaantjes, tenslotte…..)

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Heer Bron,
    misschien hebt u gelijk. De moslim krijgt hier alles. Huis, uitkering, toeslagen, ziekenzorg, AOW, Audi, 2e huis in de zandbak, vrijstelling van werken, schotel, oprotpremie, kinderbijslag, neuqbruidjes, enz. Ze zouden wel gek zijn om dat kapot te maken.
    Aan de andere kant, zijn velen ook ingeteelt gek en niet in staat om een afweging te maken tussen hun haat voor ons en de voordelen van nooit te hoeven werken.
    Best kans dat 1 van die miljoen idioten hier ook massamoorden gaat plegen.
    Bij de weg; als een moslim expres drie fietsers dood rijdt, dan is dat nooit in de oude media te vinden als een aanslag, dan is de dader het slachtoffer van een incidentje met fietsers. En zeker verward en zeker geen moslim.
    Maar zelfs als M. hier 100 mensen vermoordt, met Rutte aan het roer, zal er niets veranderen. Men is een dagje geschokt en verbijsterd en dat was het dan weer. Kijk naar vlucht MH17, een massamoord op onze mensen en Rutte zit pootjes te geven bij de daders en in Brussel.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk dat Rutte het fantastisch vindt dat NL als sleutelhanger gebruikt wordt door IS.

    Hij zal nu zeker die baan krijgen in Brussel waar hij al zo lang naar toe werkt,

    Like

 26. leefbarbaar zegt:

  Heeft mevrouw Halsema al een datum bekend gemaakt voor de volgende aanslag? De islamisering ligt mooi op schema zo.

  Geliked door 1 persoon

 27. Monique zegt:

  Er komt geen reactie van het volk, kwam die er maar. Het enige dat we kunnen, lijkt het, is reageren op blogs als deze en hier ons afschuw laten blijken, maar een echte reactie..? Ik hoop dat die er komt voordat het te laat is, en dat duurt niet zo lang meer. Het is zoals Jean zegt; IS is islam en islam is IS.

  Like

 28. Pingback: Marine Le Pen wil het radicaalislamitische fundamentalisme uitroeien | E.J. Bron

 29. Gewoon net als in ww2 voor elke dode of gewonde tien moslims executeren publiek heel simpel kijken of ze dan nog zo flink zijn.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dan stel ik het Facebook-verjaardags-herinnerings-systeem voor.
   Dat werkt beter.
   Elke moslim op zijn verjaardag liquideren, dan zijn we er na ’n jaar helemaal van af.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s