Migreren om te islamiseren

3oEdv7cGy0m8urBGHC

Migreren is van alle tijden maar moslims zijn er trots op dat hun profeet van migratie een manier heeft gemaakt om andere landen te islamiseren. Mohammed was de eerste officiële moslim en de eerste officiële islamitische migrant.

Nadat zijn eigen stam de Quraish begon te morren en een eind wilde maken aan Mohammed´s beledigende en provocerende gedrag richting hun goden en tradities, migreerde Mohammed van Mekka naar Medina, de geboortestad van zijn moeder. Mohammed werd in de gemeenschap van Medina opgenomen. Iets wat we nu ‘asiel verlenen’ noemen.

Lees verder>>>
h/t  J.B.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Europa, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Migreren om te islamiseren

 1. Angie1968 zegt:

  En die Hizjrah zien we nu in werking in alle westerse landen. De no-go-areas zijn talrijk in vele westerse landen. Daar heersen de islamitische indringers. En als ze zich numeriek sterk genoeg achten, gaan ze dreinen, drammen, eisen, jammeren als een klein kind, het gastland schuldcomplexen aanpraten, etc…Alles om uiteindelijk de boel over te nemen, sharia in te voeren, het gastland uit te zuigen en uiteindelijk te vernietigen. Dan is de Dar-el-harb het Darb-el-salem geworden. En onthoud:die Umma is wereldwijd. Alle islamieten denken zo, waar ook ter wereld. Je moet dus nooit islamieten in je land toelaten: ze zijn als een dodelijke ziekte, die alles wat waardevol is in een maatschappij wil vernietigen. Islam is puur vergif, geinspireerd op duivelse, barbaarse principes. Het kan niet hervormd worden, het moet gewoon dood. En liefst zo snel mogelijk.

  Like

 2. Die klote profeet heeft wat op zijn geweten.

  Like

 3. Hendrik zegt:

  Islam verbieden en met wortel en tak uitroeien! Hoe lang blijven onze “politici” deze moorddadige ideologie koesteren als een ‘mooie goddienst”. Ik denk dat we allemaal langzamerhand weten wat islam inhoudt.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Volgens mij is het een verzonnen profeet, het was gewoon iemand met een hersenbeschadiging. Hij zag dingen die niet bestonden en vergiftigde de bevolking er mee. En het werd waarheid, en de hele wereld krijgt er mee te maken, want ze zijn agressief in hun verkondigingen, zo erg zelfs dat het dood en verderf meebrengt. Het is heel erg, velen mensen hebben de dood gevonden, het moet echt onderzocht worden of het allemaal echt waar is wat die z.g. profeet verkondigde.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Het is gewoon te erg voor woorden, ik vrees het ergste, wie neemt het voor ons op? Meneer Wilders, maar hij wordt aan alle kanten tegen gewerkt, moet je nagaan wat ze met ons van plan zijn, schoften zijn het, ze verraden je waar je bij bent.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Het is meer dan erg, ze zijn op weg om ons te demoniseren, dat is hun doel, de islam moet in ieder land verspreid worden. De meer te beter, en wij doen er aan mee, om te janken, we accepteren iets wat volledig buiten ons staat, door onze linkse “vrienden” te erg voor woorden. ik vraag me af wat ze hiermee willen bereiken, willen ze echt een islamitische cultuur of alleen maar stemmers, onbegrijpelijk!!!!

  Like

 7. Joshua zegt:

  Er zijn nog veel te veel blinden , knuffelaars en wegkijkers in Nederigland die alles af doen als
  het is maar een enkeling, een extremist die dat doet, daarom mag je het mohamedanisme nog niet afvallen, zij praten liever onze lichtjes in het NEPkabinet na, zelf denken of uitzoeken is er niet meer bij.
  Zo wakker is een groot deel van Nederlanders, zij weten niet eens wat voor een gruwelijke profeet
  die moh.was, en willen het niet weten.
  Vele gebeurtenissen rondom de islam worden verdraaid en verzwegen door overheid en msn, en het klootjesvolk gelooft deze leugens en verdraaiïngen.
  Leest u de site van westerse beschaving maar eens wat voor zieke smeerlap die moh. was, maar je bent nog zieker als je in die door haat vergiftigde idioot geloofd en verteld dat het vrede is wat die smeerlap op heeft laten schrijven.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  De zogenaamde vluchtelingen zijn ook verkapte grondtroepen voor de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s