Nice is verschrikkelijk, maar islam wil vrede

Screenshot_53

(Door: Wim van Schaik)

Bat Ye’or beschrijft in haar boek ‘Face au Danger intégriste, Juifs et Chrétiens sous l’Islam’ (2005) dat een islamitische inname van een gebied altijd gepaard ging met jaren continu moorden, plunderen en verwoesten, zelfs als er geen tegenstand werd geboden! Dat is door de geschiedenis heen de vaste en geliefde methode geweest om bekeerlingen te maken. Terreur stelde het schrikbewind veilig en kon elke moment, waar en wanneer ook maar, in alle hevigheid losbarsten. De onderworpenen omarmden de islam echt niet omdat deze waanzin het toonbeeld van vredelievendheid was.

Er is geen vrede in islam. Toch doen postmoderne types van GroenLinks, D66 en PvdA er alles aan om het beeld van een vredelievende religie er bij ons in te rammen. Wat de geschiedenis ook laat zien aan gruwelen, islam is vrede. Wat reizigers in islamitische landen door de eeuwen heen ook meldden over onderdrukking, islam is vrede. Hoe islamcritici ook de werkelijke aard van de islam ontmaskeren, islam is vrede. Hoeveel sprake er ook is van repressie en geweld in landen waar de islam heerst, islam is vrede. Hoeveel bloed er ook vloeit in onze steden en straten, ook gisteren weer in Nice, toch is islam vrede.

Ik kan me niet voorstellen dat ook maar iemand bij het noemen van het woord islam meteen aan vrede denkt. Dat vreselijke woord roept toch, voor wie niet in sprookjesland leeft, de meest gruwelijke beelden op: dode en verminkte onschuldige mannen, vrouwen en kinderen (!), die even tevoren nog genoten van het leven. Lichamen zonder hoofden en hoofden zonder lichamen. Kruisigen. Ophangen. Verbranden van mensen. Uit naam van Allah kan het niet wreed genoeg zijn. Documenten van een parlementair onderzoek naar de aanslag op het Bataclan Theatre vorig jaar in Parijs, zouden aantonen dat de islamitische terroristen hun slachtoffers ook nog eens gruwelijk gemarteld hebben. Maar toch, islam is vrede.

Hoe lang moet dit nog doorgaan? Hoeveel hypocriete blijken van medeleven met de slachtoffers nog? Hoeveel bergen bloemen, knuffels en briefjes nog voor slachtoffers, waar woede en verontwaardiging meer zouden passen? Hoelang moeten we nog het valse waarschuwen voor populisten verdragen, alsof zij de daders zijn en niet de aanklagers? Vooral, hoe lang nog genoegen nemen met ‘niet mijn islam’ of met het gebrek aan schaamte – ‘we hoeven ons helemaal niet te verantwoorden’ – bij zogenaamd gematigde moslims? Hoe lang moet het nog duren voor we walgen van lieden die het vertikken om solidair te zijn met de samenleving waarin zij leven? Met jankers die bij elke aanslag, zonder enige compassie met de slachtoffers, beginnen over meten met twee maten en Israël erbij slepen om een punt te maken dat kant noch wal raakt?

Het meest gerenommeerde PR-bureau zou het nog niet voor elkaar krijgen, maar het lukt de islam om zich als ‘sterk merk’ neer te zetten: islam is vrede. Zonder enige moeite en terwijl het tegendeel elke minuut van de dag bewezen wordt. En dat dank zij de hulp van de (zelfbenoemde) westerse elite die de islam als knuffelideologie heeft uitverkoren en elke aanslag direct relativeert: ‘We weten nog niet…’, ‘Dader had een strafblad.’ (Boodschap: dus ‘gewone’ crimineel), ‘Dader vertoonde al langer vreemd gedrag.’ (Boodschap: dus psychopaat). Kunnen de ‘experts’ er echt niet onderuit dat de dader geïnspireerd werd door de religie van de vrede en geassisteerd werd door een stilzwijgend toeziende, instemmende of daadwerkelijk assisterende achterban, dan komt de laatste troef te voorschijn: ‘Ze zijn niet allemaal zo’. Want, we weten het toch? Islam is vrede.

Maar islam is geen vrede. Islam wil geen vrede in de westerse zin van het woord, want islam kent geen geven en nemen. Neemt of rooft alleen maar. Daarom is de vraag of wij eigenlijk wel vrede moeten willen met een ideologie die vrouwen als mindere wezens behandelt, Joden uitkotst, mensen met een ander of geen geloof vervolgt en doodt. Nee dus. Wij moeten geen vrede willen met een systeem dat ons allerlei vrijheden en verworvenheden wil ontzeggen en zich boven elke kritiek verheven acht. Een systeem dat mensen met lange tenen baart, die ons om de minste of geringste kritiek bedreigen of uitschelden. Daarom, bescherm uw kinderen en kleinkinderen! Strijd tegen islam, nu het nog kan!

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nice is verschrikkelijk, maar islam wil vrede

 1. danny zegt:

  En ik wil dat de islam vernietigd gaat worden.

  Like

 2. erik zegt:

  De nos deed vanavond weer z’n best om de dader als een verwarde man te tonen, geen woord over het kogelbestendig glas in de cabine(xander), geen woord over de uitroep: alla akbar. Nee hoor, het was een ietwat eenzame man met financiële – en relatie problemen………………….

  Like

  • Ron zegt:

   Helaas voor Xander klopt dat kogelvrije verhaal niet. Dat moet een vergissing zijn.
   Panserglas zal niet voor gewone vrachtwagens geleverd worden, hooguit voor beveiligd vervoer als bijvoorbeeld voor vervoer van geld, goud, en dergelijke.

   Een van de reacties onder dat bericht bevat het volgende:
   “Deze vrachtwagen was niet voorzien van gepantserdglas. De inslagen zijn te klein en te mooi. Pansterglas heeft een aantal lagen folie, waardoor een groter oppervlak verbrijzeld. Ja dat weet ik, want ik zat er achter in Irak, en 2x Afghanistan ;)”

   Like

  • hendrikush zegt:

   Het eerste slachtoffer schijnt een mohammedaanse vrouw te zijn geweest.
   Conclusie: gevalletje uit de hand gelopen eerwraak.

   Like

 3. Gert Jan Reitsma zegt:

  Juist gezegd Wim. Vrede is voor de islafietsen een afgang en dan sterven ze liever.

  Like

 4. Roni zegt:

  Weg met de Sekte van Satan, deporteren à la minute NU.

  Like

 5. Dit zal blijven gebeuren. Het is zo, ik stond erbij en ik keek er naar en deed niets. Ze blijven ze binnenhalen en verwennen. We zitten hier met een stelletje landverraders op gescheept. dit zal eerst aangepakt moeten worden. Zij zijn altijd wel goed beschermd en ons mogen ze afmaken. Dit voelt als een verraad.

  Like

 6. Jan zegt:

  Na moorden (wie er achter steekt is onbekend) het obligate gejank van de geitenneukers

  Imam, friend fatally shot after leaving NYC mosque

  he leader of a New York City mosque and a friend were fatally shot in a brazen daylight attack as they left afternoon prayers Saturday.

  Police said Imam Maulama Akonjee, 55, and 64-year-old Thara Uddin were shot in the head as they left the Al-Furqan Jame Masjid mosque in the Ozone Park section of Queens shortly before 2 p.m. Both men were later pronounced dead.

  Police said no motive had been established and there was no reason to believe the men were shot because they were Muslim. No suspects were in custody late Saturday.

  Maar Hamas Amerika, CAIR weet het al: This is a hate crime” . “We are peace-loving.”
  ….
  https://www.yahoo.com/news/imam-associate-fatally-shot-leaving-nyc-mosque-224717793.html

  Allemaal de schuld van Trump.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s